Jump to content

nothing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    706
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nothing

  • Ημ. Γέννησης 12/02/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nothing's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. nothing

    Poco F3

    Ερώτηση προς γνώστες: προσπαθώ να αυτοματοποιησω κάποια actions (χρησιμοποιώντας το macrodroid), αλλά τα mobile data δεν αλλάζουν status με τίποτα. Ούτε από on σε off ούτε το ανάποδο, ούτε το toggle status παίζει. Έδωσα και τα extra permissions μέσω adb και ενώ το location παίζει πλέον μια χαρά και εναλλασεται τα mobile data δυστυχώς όχι. Οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω παρακαλώ ας ενημερώσει!
  2. Μιας και το πήρα για τη μάνα μου, έχει κανείς καμία πρόταση για τζαμάκι από Ελλάδα; Γιατί λέω να της το δώσω σύντομα, οπότε το θέλω άμεσα.
  3. Πάντως όταν βλέπω το παρακάτω στα τελευταία release notes του MiFit: "Firmware updates: Mi Band 3 • Dutch is supported now. ...." πιστεύω ότι μπορούν. Ακόμα και να ισχύει αυτό που λες (προφανώς ξέρεις περισσότερα μιας και έχεις ασχοληθεί), θα μπορούσε να υπάρχει σαν extra επιλογή μέσω του app ποιες 2 γλώσσες θέλεις να εμφανίζει και να κάνει το αντίστοιχο update στο firmware/resources για παράδειγμα. Τέλος πάντων δεκτό αυτό που αναφέρεις, αλλά εγώ σαν πελάτης θα συνεχίσω να διαμαρτύρομαι :) μπας και σκεφτούνε κάποια λύση.
  4. Πολύ θα το ήθελα, αλλά δυστυχώς τις 3 φορές που το έχω κάνει απλά γράφω ένα παρόμοιο κείμενο που αναφέρει περίπου πως είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να εμφανίσει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις και αυτό το κάνει μη λειτουργικό. Σε μέσες άκρες αυτά. Στο επιβεβαιωτικό δεν σου γράφει το κείμενο σου οπότε δεν το έχω κάπου ώστε να το γράψω ακριβώς.
  5. Ανοίγεις την εφαρμογή, επιλέγεις κατω δεξιά το "Profile", τέρμα κάτω υπάρχει η επιλογή "Feedback" όπου πατάς και μετά γράφεις αυτά που θες και στο τέλος "Submit". Έρχεται και ένα επιβεβαιωτικό mail μετά.
  6. Προσωπικά στέλνω μέσω του feedback ανά κάποιο διάστημα όπου το αναφέρω συνέχως. Αν δε το κάνουν μαζικά πολλοί αυτό και απλά βάζουν custom firmware, είναι δεδομένο ότι δε θα ασχοληθούν σοβαρά.
  7. Προσωπικά, σήμερα κλείνω 6 μέρες και είμαι στο 58% ακόμα. Με ρύθμιση να μετράει παλμούς ανά λεπτό από τη πρώτη στιγμή, όλα τα notifications και πάντα ενεργό το bluetooth από το κινητό εκτός των ωρών που κοιμάμαι.
  8. Thanks για την πληροφορία! Εννοείται πως θα κοιτάξουμε και άλλα.
  9. Ερώτηση μιας και σκεφτόμαστε να το πάρουμε: Έχει τη δυνατότητα να κάνει κλήσεις τελικά;
  10. nothing

    Honor 8

    Ξερω οτι ισως δεν ειναι πολυ ευχρηστο αλλα δοκιμασε αν μπορεις για μια μερα να κανεις τις κλησεις σου με handsfree. Προσωπικα με ενα handsfree που χρησιμοποιω για αλλη δουλεια, μολις το δοκιμαζα αντι για το bluetooth η ποιοτητα της κλησης αυξανοταν και ειδικα για την πλευρα του συνομιλητη που μου ανεφερε οτι "τωρα ολα μια χαρα, σε ακουω καλα". Οποτε αν δεν σου ειναι τρελος κοπος δοκιμασε το, μηπως και το βρεις σχετικα γρηγορα.
  11. nothing

    Honor 8

    Το έχω με 2 sim από την πρώτη μέρα με το δεύτερο νούμερο να ειναι εταιρικό vodafone. Το πρωτο cosmokarta. Προβλήματα με echo έχω παρατηρήσει τόσο σπάνια που δεν έχω συγκρατήσει κάτω από ποιες συνθήκες συνέβησαν. Παρόλα αυτά έχω παρατηρήσει κάποια θέματα όταν χρησιμοποιουσα το Bluetooth με συγκεκριμένους συνομιλητές.
  12. nothing

    Honor 8

    Καλησπερα σε ολους, θα μπορουσατε να γραψετε σε bullets τα θετικα και αρνητικα της αναβαθμισης; Ειμαι ακομα με αυτην που ειχε αρχικα (Β131) και απ'οσο βλεπω στο thread εχουν βγει διαφορες αναβαθμισεις. Επειδη τωρα θα εχω λιγο χρονο λογικα ωστε να ασχοληθω (εχω και το επαγγελματικο νουμερο σε αυτο το κινητο) αν μπορειτε να με ενημερωσετε θα ηταν βοηθητικο. Φυσικα γνωριζω για τα διαφορα security που θα εχουν προστεθει αλλα θα ηθελα να ξερω τι εγινε καλυτερο/χρηστικοτερο και τι χειροτερο ωστε να αποφασισω αν αξιζει την αναβαθμιση. Επισης αν τελικα προχωρησω σε αναβαθμιση, να γινει μεσω OTA η καλυτερα αλλιως;
×
×
  • Create New...