Jump to content

georgekap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    433
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About georgekap1

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

georgekap1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλως ηρθες στην παρεα! :) α)..Αν επιλεξεις μεσα απο το μενου την λειτουργεια εξοικονομισης,αν θεσεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο,επιλεξεις στα δικτυα μονο gsm,απενεργοποιησεις τους συγχρονισμους,wifi,gps, και τα ανοιγεις ΜΟΝΟ οταν τα χρειαζεσαι.... θα σου βγαζει μια μερα ανετα το λιγοτερο!!
  2. Για αρχη ζητησε απο τον γνωστο σου που αγορασες το κινητο, να σου πει τον κωδικο που εχει βαλει, και να στο γυρισει στην ελληνικη γλωσσα! Ολες οι rom εχουν κανονικα ελληνικα!... Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστεις αλλη rom,μονο και μονο για την ελληνικη γλωσσα! Πληκτρολογια στο google play ελληνικα εχει ενα σωρο...
  3. Οποιαδηποτε επεμβαση,στο εσωτερικο της συσκευης, (ανοιγμα,αντικατασταση εξαρτηματων,κτλπ) Αν το καταλαβουν, κανονικα χανεις την εγγυηση. Εγω επειδη, γνωριζω λογω αντικειμενου, σε 1-2 αλλες συσκευες, εχω αντικαταστησει το τζαμακι μπροστα, και πιστεψε με....θελει πολυ προσοχη, αρκετη ωρα υπομονη, δεν ειναι ακατορθωτο,αλλα οχι και οτι πιο ευκολο. Και να φανταστεις οτι γνωριζω.... Λογικα τα 140 ευρω που σου ζητανε στο επισημο service, κατα 99,9% σου τοποθετουν καινουρια LCD οθονη + digitizer ( το σπασμενο τζαμακι) Διοτι, σιγα μην κατσουν να παιδευτουν τοση ωρα, να διαχωρησουν το σπασμενο digitizer απο την lcd..... ειναι λιγο μανικι...( απο αποψη χρονου κυριως) ακομα και για το επισημο service, και ετσι μεσα σε λιγα λεπτα, τοποθετουν ολοκληρο το "πακετο" και καθαριζουν..! Στο e-bay νομιζω οθονη+digitizer κοστιζει 90-130 ευρω,αναλογα απο που θα κανεις την παραγγελια. Μονο το digitizer νομιζω οτι εχει γυρω στα 5...ευρω ( ισως και πιο φθηνα..). Γνωμη μου ειναι αν δεν μπορεις να διαθεσεις 140 ευρω , και δεν πιανουν τα χερια σου, και εφ οσον εισαι διατεθημενος (ισως) να χασεις την εγγυηση, να παρεις εσυ ο ιδιος το digitizer, και να το πας σε ενα καταστημα που επισκευαζει κινητα σε λογικο κοστος.....
  4. Εχεις κανονικα καλυψη,απο την αντιπροσωπεια! η εγγυηση που δινεται,ειναι πανευρωπαικη,ειτε ειναι απο Γαλλια,ειτε απο Γερμανια,ειτε απο Πολωνια!
  5. Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω το εξης: Επειδη,πλεον η εφραρμογη του facebook, (εκτος και αν θελει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει),δεν εμφανιζει συγκεντρωτικα τις τοποθεσιες που βρισκονται οι φιλοι μας, (εκει που εχουν κανει check in) υπαρχει καμια εφαρμογη που να συνεργαζεται με το fb, και να δειχνει κατι τετοιο ; Δεν αναφερομαι στο Foursquare, ειναι ξεχωριστη εφαρμογη και πρεπει να την εχουν ολοι για να δειξει τις τοποθεσιες... Ευχαριστω.
  6. Αθηνα,θεσσαλονικη, ξανθη....παντου αισθητος...χχχμμμμ..... πολυ περιεργο! :confused:
  7. ....Διαβαζω εδω μεσα τοσες μερες...ολοι εχετε θεμα με την μπαταρια.....5-6 ωρες ο ενας, μιση μερα ο αλλος.... εμενα χθες μου κρατησε 16ωρες, (απο 100 επεσε 25% και το εβαλα να φορτισει) με 5-6 ωρες wifi,(σερφαρισμα,κατεβασμα εφαρμογων,ινστα,fb,viber)1 ωρα κλησεις, καμια 10 sms, και καμια ωρα χρησης της φωτογραφικης και του αλμπουμ....το μονο αρνητικο που εχω ξανα γραψει,ειναι το χαμηλο του ηχειο!! Εχω βρει βεβαια κατι στο xda, αλλα θελει root, και δεν το κανω, λογω KNOX Counter! οταν θα βγει καποιος τροπος που να μην γραφει το KNOX Counter, αν το κανουμε root, θα το κανω.Προς το παρον, να ξανα ρωτησω: εχετε βρει εσεις μηπως αλλον τροπο να δυναμωσει το ηχειο ?? η εστω καποιον ηχο κλησης που να ακουγεται καπως πιο δυνατα ?
  8. να ρωτησω κατι και εγω.... ποιο ring tone χρησημοποιητε ως ηχο κλησης, και ποιο ηχο για μηνυματα που να ακουγονται σχετικα δυνατα?? το ρωταω αυτο γιατι το ηχειο ακουγεται σχετικα χαμηλα... ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος βελτιωσης,εστω μικρης??
  9. Καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα! Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος s4 mini! αυτο που θελω να ρωτησω καταρχην, ειναι απο που κατεβαζουμε την επισημη kit kat,αν βεβαια υπαρχει, ( εχει την 4.2.2 και οσο αφορα θηκη (οχι τυπου βιβλιο) που να προστατευει το κινητο απο πεσιματα και να ειναι και καπως εμφανισιμη.
  10. Μπαταρια εβγαλες? προσπαθησες να το ανοιξεις με μονο τον φορτιστη επανω,και βγαλμενη την μπαταρια ?
  11. Παιδια καλησπερα και απο εμενα! επειδη με ενδιαφερει η camera του μπορει καποιοςνα μου πει εντυπωσεις απο τις ληψεις που κανει, και αν ειναι δυνατον να ανεβασει 1-2 φωτο η ακομα καλυτερα ενα μικρο video?? ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...