Jump to content

georgekap1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    433
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgekap1

  1. Καλως ηρθες στην παρεα! :) α)..Αν επιλεξεις μεσα απο το μενου την λειτουργεια εξοικονομισης,αν θεσεις την φωτεινοτητα στο αυτοματο,επιλεξεις στα δικτυα μονο gsm,απενεργοποιησεις τους συγχρονισμους,wifi,gps, και τα ανοιγεις ΜΟΝΟ οταν τα χρειαζεσαι.... θα σου βγαζει μια μερα ανετα το λιγοτερο!!
  2. Για αρχη ζητησε απο τον γνωστο σου που αγορασες το κινητο, να σου πει τον κωδικο που εχει βαλει, και να στο γυρισει στην ελληνικη γλωσσα! Ολες οι rom εχουν κανονικα ελληνικα!... Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστεις αλλη rom,μονο και μονο για την ελληνικη γλωσσα! Πληκτρολογια στο google play ελληνικα εχει ενα σωρο...
  3. Οποιαδηποτε επεμβαση,στο εσωτερικο της συσκευης, (ανοιγμα,αντικατασταση εξαρτηματων,κτλπ) Αν το καταλαβουν, κανονικα χανεις την εγγυηση. Εγω επειδη, γνωριζω λογω αντικειμενου, σε 1-2 αλλες συσκευες, εχω αντικαταστησει το τζαμακι μπροστα, και πιστεψε με....θελει πολυ προσοχη, αρκετη ωρα υπομονη, δεν ειναι ακατορθωτο,αλλα οχι και οτι πιο ευκολο. Και να φανταστεις οτι γνωριζω.... Λογικα τα 140 ευρω που σου ζητανε στο επισημο service, κατα 99,9% σου τοποθετουν καινουρια LCD οθονη + digitizer ( το σπασμενο τζαμακι) Διοτι, σιγα μην κατσουν να παιδευτουν τοση ωρα, να διαχωρησουν το σπασμενο digitizer απο την lcd..... ειναι λιγο μανικι...( απο αποψη χρονου κυριως) ακομα και για το επισημο service, και ετσι μεσα σε λιγα λεπτα, τοποθετουν ολοκληρο το "πακετο" και καθαριζουν..! Στο e-bay νομιζω οθονη+digitizer κοστιζει 90-130 ευρω,αναλογα απο που θα κανεις την παραγγελια. Μονο το digitizer νομιζω οτι εχει γυρω στα 5...ευρω ( ισως και πιο φθηνα..). Γνωμη μου ειναι αν δεν μπορεις να διαθεσεις 140 ευρω , και δεν πιανουν τα χερια σου, και εφ οσον εισαι διατεθημενος (ισως) να χασεις την εγγυηση, να παρεις εσυ ο ιδιος το digitizer, και να το πας σε ενα καταστημα που επισκευαζει κινητα σε λογικο κοστος.....
  4. Εχεις κανονικα καλυψη,απο την αντιπροσωπεια! η εγγυηση που δινεται,ειναι πανευρωπαικη,ειτε ειναι απο Γαλλια,ειτε απο Γερμανια,ειτε απο Πολωνια!
  5. Καλησπερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω το εξης: Επειδη,πλεον η εφραρμογη του facebook, (εκτος και αν θελει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει),δεν εμφανιζει συγκεντρωτικα τις τοποθεσιες που βρισκονται οι φιλοι μας, (εκει που εχουν κανει check in) υπαρχει καμια εφαρμογη που να συνεργαζεται με το fb, και να δειχνει κατι τετοιο ; Δεν αναφερομαι στο Foursquare, ειναι ξεχωριστη εφαρμογη και πρεπει να την εχουν ολοι για να δειξει τις τοποθεσιες... Ευχαριστω.
  6. Αθηνα,θεσσαλονικη, ξανθη....παντου αισθητος...χχχμμμμ..... πολυ περιεργο! :confused:
  7. ....Διαβαζω εδω μεσα τοσες μερες...ολοι εχετε θεμα με την μπαταρια.....5-6 ωρες ο ενας, μιση μερα ο αλλος.... εμενα χθες μου κρατησε 16ωρες, (απο 100 επεσε 25% και το εβαλα να φορτισει) με 5-6 ωρες wifi,(σερφαρισμα,κατεβασμα εφαρμογων,ινστα,fb,viber)1 ωρα κλησεις, καμια 10 sms, και καμια ωρα χρησης της φωτογραφικης και του αλμπουμ....το μονο αρνητικο που εχω ξανα γραψει,ειναι το χαμηλο του ηχειο!! Εχω βρει βεβαια κατι στο xda, αλλα θελει root, και δεν το κανω, λογω KNOX Counter! οταν θα βγει καποιος τροπος που να μην γραφει το KNOX Counter, αν το κανουμε root, θα το κανω.Προς το παρον, να ξανα ρωτησω: εχετε βρει εσεις μηπως αλλον τροπο να δυναμωσει το ηχειο ?? η εστω καποιον ηχο κλησης που να ακουγεται καπως πιο δυνατα ?
  8. να ρωτησω κατι και εγω.... ποιο ring tone χρησημοποιητε ως ηχο κλησης, και ποιο ηχο για μηνυματα που να ακουγονται σχετικα δυνατα?? το ρωταω αυτο γιατι το ηχειο ακουγεται σχετικα χαμηλα... ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος βελτιωσης,εστω μικρης??
  9. Καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα! Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος ενος s4 mini! αυτο που θελω να ρωτησω καταρχην, ειναι απο που κατεβαζουμε την επισημη kit kat,αν βεβαια υπαρχει, ( εχει την 4.2.2 και οσο αφορα θηκη (οχι τυπου βιβλιο) που να προστατευει το κινητο απο πεσιματα και να ειναι και καπως εμφανισιμη.
  10. Μπαταρια εβγαλες? προσπαθησες να το ανοιξεις με μονο τον φορτιστη επανω,και βγαλμενη την μπαταρια ?
  11. Παιδια καλησπερα και απο εμενα! επειδη με ενδιαφερει η camera του μπορει καποιοςνα μου πει εντυπωσεις απο τις ληψεις που κανει, και αν ειναι δυνατον να ανεβασει 1-2 φωτο η ακομα καλυτερα ενα μικρο video?? ευχαριστω!:)
  12. georgekap1

    Sony Xperia P

    Εγω παλι στην θεση σας θα εβαζα μια ics η ακομα και την 2.3.7 και θα περιμενα να βγει κατι πιο σταθερο...παρα να χανω την υπομονη και τον χρονο μου... αν το παρω τελικα και J.B. να εχει επανω, θα του βαλω ics να ειμαι ηρεμος...
  13. Καλησπερα και απο μενα! :) Μια και με ενδιαφερει η camera του αρκετα,μπορει να καποιος χρηστης να μου πει , πως δειχνει μετα την αναβαθμιση?? αν ειναι δυνατον να ανεβασει καποιος και καποιο video η φωτο.. ???
  14. georgekap1

    Sony Xperia P

    Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!:) Η αληθεια ειναι οτι με προβληματισατε αρκετα (60% να μην το αγορασω) με ολα αυτα που αναφερατε! Κατι που μου εκανε εντυπωση παντως,ειναι πως η καμερα του και συγκεκριμενα η ληψη βιντεο ειναι... παραπανω απο καλη για τα δικα μου ματια!!! Εβλεπα αποσπασματα στο youtube σε 1080p και 720p και πραγματικα δεν εχω ξαναδει τετοιο βιντεο σε κινητο των 200 ευρω...σχεδον κρυσταλο η εικονα. Δεν ξερω... ημουν σχεδον ετοιμος να το παρω,αλλα με ολα αυτα μπαταρια,lag, jb προβληματικη..θα το σκεφτω αρκετα! Παντως για 200 σχεδον ευρω που ζηταει.. νομιζω πως καπως αξιζει εστω και με ολα αυτα που πασχει... Για να δουμε..
  15. georgekap1

    Sony Xperia P

    Καλησπερα και απο εμενα! Διαβασα αρκετες σελιδες για το xperia p , πριν αποφασισω να ποσταρω εδω! Απο αυτα που καταλαβα τα προβληματα τα βγαζει σχεδον σε ολες τις συσκευες η αναβαθμιση απο ICS -> σε JB σωστα?? Επειδη ενδιαφερομαι να παρω την συγκεκριμενη συσκευη, θελω να μου πειτε με το χερι στην καρδια: 1) αξιζει η αγορα του xperia p αυτη την εποχη, την στιγμη μαλιστα που εχουνε βγει καινουρια μοντελα απο την σονυ? (xperia l π.χ) 2) Αν την αγορασω εχει προεγκατεστημενη την ICS 4.0. η κανω λαθος? δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραμεινω σε ics 4.0 και να δουλευουνε οοοολα ρολοι! Δουλευουν ομως??:worry: 3) τοσο μεγαλη διαφορα εχει η ics απο thn jb?? δεν νομιζω κατα την δικη μου γνωμη..! Επισεις σχετικα με την μπαταρια που διαβαζω διαφορα... με σχετικα σκληρη χρηση, ( 1-2 ωρες σερφαρισμα, 1-2 ωρες wats app,και Viber,3g wifi εννοειται καμια 6-7κλησεις συνολικα 1,5 -2ωρες, φωτεινοτειτα στο 40-60%) 12-15 ωρες μπορει να βγαλει ?? Παρακαλω λοιπον εσεις ολοι που το εχετε λιωσει.. :happy: το κινητο στο ψαξιμο, να με βοηθηστε μηπως και προβω στην αγορα του Υ.Γ προς το παρον δεν θα ηθελα να βαλω custom rom,(γιατι δεν θα καλυπτομαι σε περιπτωση που θελω να το στειλω service...) εκτος και αν και μονο αν η custom rom ειναι μονοδορμος... :confused: ευχαριστω.
  16. Υπαρχουν διαφορα εργαλεια στο νετ και καποια μαλιστα free (αν τυχον σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις) που επαναφερουνε σβησμενα,χαμενα αρχεια και απο sd καρτες! google it ;) οσο αφορα την aurora,ποτε δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα,ειδικα με σβησιμο αρχειων!
  17. Αντε να δουμε,ποιος θα ειναι ο τυχερος..!! καλη τυχη σε ολους!! :)
  18. Huawei ideos x5 : Με Froyo 2.1 6 ωρες-1,5 μερα ακομα και αν ητανε μονο στην αναμονη. Με ginger 2.5 1-2 μερες αναλογα την χρηση και πολυ καλυτεροι χρονοι γενικα οσο ειναι στην αναμονη. Με I.C.S 4.0.4 Στην αναμονη και ολοκληρη την νυχτα να ειναι ανοιχτο 0-4% το πολυ καταναλωση!! Με χρηση Wifi 2-3 ωρες, 1 ωρα 3G , 30 Λεπτα εως 1 ωρα κλησεις ,καμια 20 sms , και ισως λιγο GPS.. Το πολυ να φτασει 10-12 ωρες...το λιγοτερο 7-8. Με χρηση περισσοτερο σαν τηλεφωνο δηλ. 1-2 ωρες κλησεις, 20-30 sms, συντομη χρηση wifi η 3g (5-15 λεπτα τσεκαρισμα e-mail,fb) Το εχω καταφερει να φτασει απο 24 ωρες μεχρι και 40 περιπου που ειχε αδειασει τελειως! Συμπερασμα λοιπον ειναι πως τα 3g,wifi,G.P.S οθονες,Καταπινουνε την μπαταρια,ανεξαρτητα απο την συσκευη! Το Note 2 που αναφερετε πιο πανω λογικο ειναι να εχει περισσοτερη αυτονομια, κυριως λογω και των μεγαλυτερων διαστασεων μπαταριας!
  19. πες μας ακριβως τι εκανες... προσπαθησε να ξαναβαλεις την rom εχοντας το usb συνδεδεμενο στην συσκευη και στον υπολογιστη και αφησε το ετσι! Το οτι σου βγαζει μπλε οθονη σημενει πως δεν διαβαζει τον φακελο image.. η καταλαθος σβηστηκε.
  20. την aurora 5.0 την εχω περασει εδω και καμια 10 ωρες.. μεχρι στιγμης κανενα προβλημα!
  21. η καλυτερη ρομ που εχω δει μεχρι στιγμης για το κινητο μας, ειναι η ics του DZO! (εχει σταματησει βεβαια η αναπτηξη της απο τον ιουλιο αλλα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!) προσωπικη αποψη παντα! Εκει που ειδα τρομερη διαφορα ειναι στη ποιοτητα των φωτογραφιων, και στην ποιοτητα του video 720P. Γενικοτερα εχει βελτιωση της συσκευης σε αρκετες λειτουργειες.
×
×
  • Create New...