Jump to content

GreddyRx7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.444
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GreddyRx7

  1. Νέος κάτοχος και εγώ. Το είχα άχτι από παλαιότερα το κινητό αυτό. Περίμενα κάτι καλύτερο από την κάμερα είναι η αλήθεια. Κατά αλλά πολύ ευχαριστημένος.
  2. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάνεις εάν μπαίνει η οθόνη του Pro στο Nfc? Έχει σπάσει η δικιά μου και άμα μπαίνει δεν θα με χάλαγε το gorilla glass 6!
  3. Γνώριζει κανείς σε igo primo nextgen αμα υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με ελληνικά που να έχει τόνους; Δεν έχει τόνους αυτό που έχω με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζει της οδούς που το πρωτο γράμμα έχει τόνο.
  4. Gogos71 ενδιαφέρομαι για την οθόνη και την μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδιαφέρομαι φίλος για οθόνη και μπαταρία.
  5. Έχει καταφέρει κάποιος να αυξήσει την ένταση των ηχείων και να ενεργοποιήσει το Dolby atmos σε android 9?
  6. Καλησπέρα. Έγινα κάτοχος ενός lepro 3 με τον 821 επεξεργαστή. Φορούσε Android 8.1 pixel experience και πήγα να το φλασαρω android 9. Από την ώρα που έκανε το πρώτο restart το twrp δεν κανει απολύτως τίποτα. Μια μαύρη οθόνη. Έχω κάνει τα πάντα. Το βλέπει ο υπολογιστής σαν qload qualacom κτλπ αλλά μόλις πάω να κάνω flash το repair firmware βγάζει σφάλμα κάθε φορά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
  7. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Σαν την ΚΙΤΚΑΤ δεν εχει...!
  8. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Μάλλον έχει θέμα η κάμερα...
  9. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Άμα βάλεις Custom recovery μπορείς να βάλεις τα lib από το Ζ5 premium και υπάρχει μια κάποια βελτίωση στην ποιότητα.
  10. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Τελικά μετα απο πολύ παιδεμα καταφερα και επανεφερα τις λειτουργειες που χανονται με το unlock του bootloader. Οποιος θελει πληροφορίες ας στείλει μήνυμα.
  11. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Καλορίζικο! Περιμένουνε εντυπώσεις!
  12. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Εγώ επειδή είχα και G3 και τώρα έχω Z3 θα κοιτούσα κατά G3 πλευρά...
  13. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Είσαι σίγουρος ότι θα κάνει update με Ελληνική rom?
  14. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Βιάστηκα δυστυχώς! Τώρα θα δοκιμάσω κάτι άλλο μήπως και και θα ενημερώσω...
  15. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Χάνονται λειτουργείες όπως bravia engine noice canselation η φωτογραφική γίνεται χειρότερη κτλπ κτλπ. Άμα το γνώριζα πριν το κάνω δεν θα το έκανα!
  16. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Λύση υπάρχει;
  17. GreddyRx7

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ. Να κάνω και την 1η ερώτηση. Δεν άντεξα και ξεκλείδωσα τον bootloader για να δοκιμάσω την marshmallow αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Έβαλα ξανά την Kitkat αλλά από ότι βλέπω δεν κάνει update πια μόνο του. Χάνεται η λειτουργία όταν κάνεις unlock τον bootloader? Τι άλλο χάνω εάν χάνω κάτι? (πέρα της εγγύησης). Υπάρχει τρόπος να τον ξανακλειδώσω? Ευχαριστώ!
  18. Απο γνωστό μου που έφερε αρκετά κομμάτια.
  19. Προσοχή μεγάλη παιδιά! Το κινητό δεν είναι αδιάβροχο! Δοκίμασα σήμερα να το ρίξω νερό κάτω από την βρύση και πείρε νερό απο ΠΑΝΤΟΥ! Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στα κουμπιά έντασης και το power. Το άνοιξα απο πίσω και μέχρι και στην Sim και την κάρτα μνήμης πείρε νερό. Φυσικά τα έχει παίξει το κινητό. Το έχω αφήσει να στεγνώσει μπας και επανέλθει. Κρίμα...
  20. Κάτοχος και εγώ από σήμερα. Μέχρι στιγμής τα μόνα αρνητικά η ποιότητα των κουμπιών power και έντασης ήχου (είναι πολύ χαλαρά) και η ποιότητα του ηχείου. Κατά τα άλλα εξαιρετικά γρήγορο και απίστευτη μπαταρία.
  21. Αυτές με το ανθρακώνημα πίσω είναι τρελή μούφα! Ξεκολλάνε τα ασημί γράμματα πανεύκολα!
  22. Εγώ δουλεύω λίγα μέτρα πιο πριν στα Sweburger όποιος γνωρίζει. Άμα καταφέρω και πάρω ρεπό count me in!:D
  23. Καλησπέρα. Νέος κάτοχος S3 και εγώ ήθελα να ρωτήσω έχει αλλάξει κανείς ποτέ το gorilla glass? Το αγόρασα μεταχερισμένο με σπασμένο το glass και έχω βρει τα ανταλακτικά και όσους ροτάω σφυράνε κλέφτικα. Έχω δει βίντεο στο youtube αλλά άμα έχει κάποιος εμπειρία από Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!
  24. Λαγκάρη τρελά ώρες ώρες η leaked. Πολύ όμορφη αλλά όχι έτοιμη προς το παρών. Την φαντάζομαι με κάποιον custom kernel και χωρις Lag και τρελένομαι!:p:p
×
×
  • Create New...