Jump to content

hotgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    223
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hotgr

  1. Καλησπέρα εγώ μετά από πολλές δοκιμές σε screen protector έβαλα αυτή : https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-note-4-4x-anticrash-x-one-ultimate-upgrade-v-2-japan Και έχει κάτσει μια χαρά και χωρίς κενά.
  2. Αυτό που λέμε δεν είναι για 1 λεπτό sot ουτε για 1 ώρα πάνω - κάτω, μιλάμε για την ίδια χρήση που κάνει ο καθένας, με τις ιδιες εφαρμογές και τον ίδιο χρόνο κάθε μέρα, και υπάρχει διαφορά sot 4 ωρών!!!!!!! Και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν είναι από την Ρομ ή από κάποια εφαρμογή που ενδεχομένως να έχει θέμα, τώρα αν για εσένα αυτό είναι κουραστικό συγνώμη απλά μην τα διαβάζεις.
  3. Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα που είχα είναι το εξής: ενώ διάβαζα για προβλήματα με την μπαταρία εγώ είχα 8+ ώρες sot πάντα με rom 9.5.1 stable από xiaomi.eu και πάντα με update. Όταν αποφάσισα να περάσω χειροκίνητα την rom με full wipes από TWRP και back up απο mi account εκεί κατάλαβα τι έλεγαν όλοι, με την ίδια rom ξαφνικά είχα τις μισές ώρες sot και στην χρήση μπαταρίας το "σύστημα Android" το ποσοστό του ήταν συνεχώς από 19%-22% πράγμα που δεν είχε φτάσει τόσο ποτέ!!! Ψάχνοντας κάπου διάβασα ότι αν κάνεις full wipes και περάσεις rom χειροκίνητα τότε πρέπει να ξαναπεράσεις και το lazyflasher, ως μοναδική λύση που είχε μείνει το έκανα και τώρα βλέπω το σύστημα Android να είναι 11-12% και την μπαταρία να είναι ξανά στα προηγούμενα επίπεδα. Είναι δεύτερη μέρα και είναι πιο στρωτή, τώρα τι να σας πω ειδομεν.
  4. Γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση για να σου στείλει η εκάστοτε εταιρεία τεχνικό στο σπίτι να στο φτιάξει. Για μικροσυσκευες όπως κονσόλες, τηλέφωνα ακόμα και τηλεοράσεις το πας, και ειναι υποχρεωμένοι να το στείλουν στο service, και πρέπει να σε ενημερώσουν για την βλάβη σε περίπτωση που δεν καλύπτεται από την εγγύηση, στο λέω επειδή το γνωρίζω καλά, αλλά ο χρόνος αναμονής είναι σχεδόν διπλάσιος από όταν θα το πας εσύ ο ίδιος απευθείας.
  5. Εδώ η διαδικασία, εγώ φλασαρα το αρχείο που λέει με TWRP στην δεύτερη διαδικασία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7294430#post7294430
  6. @mol Ακόμα δεν έχεις ηρεμήσει??? Χαχαχαχα
  7. Να είσαι καλά χάρηκα που βοήθησα.
  8. Πήγαινε ρυθμίσεις --> εκεί που λέει λογαριασμοί --> πατάς συγχρονισμός και ενεργοποίησε την "ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού" και απενεργοποίησε από κάτω το "μόνο wifi".
  9. Εκτός του ότι πρέπει να κάνεις wipes σε όλα εκτός από sd και otg άλλαξε και Ρομ κατέβασε από xiaomi.eu οποία θέλεις είτε stable είτε developer είναι καλύτερες.
  10. Βάλε TWRP 3.2.1 είναι νεότερη έκδοση καλύτερη από την προηγούμενη.
  11. hotgr

    Redmi Pro

    Ξαναπέρασε την αλλά κάνε wipe σε όλα εκτός από sd και otg. ΠΡΟΣΟΧΗ θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο πάρε back up.
  12. Εγώ έχω root με stable ρομ από xiaomi.eu και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  13. Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγω, και με global και με stable από xiaomi.eu, από ότι είχα διαβάσει είναι πρόβλημα της miui 9 Και ενδεχομένως με κάποιο update να λυθεί, προς το παρόν έχω και τον via browser ως εναλλακτική.
  14. Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.
  15. Καλημέρα μήπως είναι εύκολο να μου πεις πια έκδοση open gapps χρησιμοποίησες? Μπήκα στο site αλλά κάπου μπερδεύτηκα.
  16. Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά, έχεις κάνει συγχρονισμό για να τα αποθηκεύσει? Τσεκαρε αν είναι ενεργοποιημένη η "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας" μπες εκεί και δες τις επιλογές αναλυτικά, στο τέλος λέει "διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας" εκεί πρέπει να σου λέει αν έχει αντίγραφο και πόσα.
  17. Τελικά πια ρομ είναι καλή για αυτήν την συσκευή? Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα σωστά γιατί το δουλεύω με 2 κάρτες και συνέχεια ανοιχτά Bluetooth, Wifi, 4g, gps.
  18. hotgr

    Redmi Pro

    Την φλασαρεις εσύ μέσω TWRP και μετά από εκεί κάθε Παρασκευή γίνεται ota η αναβάθμιση, στο λέω γιατί όταν το είχα μέχρι και τον προηγούμενο μήνα μου το έκανε κανονικά, εκτός και αν δεν έχουν βγάλει κάποια αναβάθμιση οπότε δεν κάνει.
  19. hotgr

    Redmi Pro

    Καλησπέρα για μένα βάλε την ευρωπαϊκή developer από xiaomi.eu που έχει ota updates κάθε εβδομάδα και θα δεις άλλο τηλέφωνο. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και να φανταστείς ήμουν φαν της stable. Απλα κάνε καθαρή εγκατάσταση της dev και θα είσαι οκ.
  20. Καλησπέρα πηγαίνεις: ρυθμίσεις------> πρόσθετες ρυθμίσεις-------> φλας ειδοποιήσεις.
  21. Με την 9 Πήγαινε σφαίρα δεν κολλούσε πουθενά και αν είχε snapdragon δεν υπήρχε περίπτωση να το έδινα γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα πλην της διαχείρισης της μπαταρίας. Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω για τον ήχο κλήσης έχει χαμηλή ένταση υπάρχει λύση?
  22. Όποιος δεν έχει δουλέψει mtk δεν μπορεί να καταλάβει battery drain. Το λέω γιατί είχα redmi pro με τον X20 με δύο κάρτες ταυτόχρονα και με amoled οθόνη ρυθμισμένη στην μέση και αυτόματο και μονιμα ανοιχτά gps, 4g, Bluetooth, και πάνω από 3 είχα δει πολύ σπάνια και φόρτιση κάθε βράδυ βέβαια το είχα root και έτρεχε και το adaway οπότε όταν πήρα αυτό(είναι απείραχτο)και είδα την διαφορά έπαθα πλάκα με τα ίδια ανοιχτά και με την ίδια χρήση έχω για πλάκα 6+ ώρες και φόρτιση κάθε 2 με 3 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν δεν είχα root και adaway στο redmi pro πως θα ήταν, αλλά δεν νομίζω να υπήρχε μεγάλη διαφορά.
  23. Καλημέρα πρέπει να κάνεις calibration στην μπαταρία για αρχή κάνε καθαρισμό cache / dalvik και αν δεν τότε βάλε μια εφαρμογή όπως baterry calibration, αν πάλι δεν γίνει κάτι τότε πρέπει εσυ να διαγράψεις το αρχείο της μπαταρίας (ψάξε στο Google γιατί δεν την θυμάμαι την διαδικασία). Εγώ όταν την έβαλα έκανε και σε μένα τρελά πράγματα και μόλις εκανα πλήρως φορμάτ και πέρασα την 9 ήταν άλλο τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...