Jump to content

SYZo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SYZo

  1. Χαιρετω την παρεα. Ειμαι σε φαση αναζητησης νεας συσκευης και σχεδων εχω καταληξει στο S20 FE 5G.Ευτη τη περιοδο τρεχει μια προσφορα απο τα Public που δινει δωρο μαζι με το κινητο και τα ασυρματα ακουστικα της Samsung buds+. Επισης να αναφερω οτι εχω επιδοτηση απο τη wind και οτι στην ουσια το κινητο θα μου βγει περιπου 450 ευρω μαζι με την απαλλαγη φπα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αξιζει η αγορα του με δεδομενο οτι σε λιγες ημερες παρουσιαζεται η σειρα s21?
  2. Καλημερα, εχω το εξης προβλημα, εχω περασει τις επαφες μου απο το gmail αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν αναγνωριζει τον αριθμο. Σαν να μην εχει περαστει η επαφη. Εχει κανεις καμια ιδεα?
  3. Μας κουρασε η Nokia.. Απο μεσα Μαρτιου περιμενω τη κυκλοφορια και αυτοι το πανε απο αρχη σε τελος του επομενου μηνα. 3 μηνες ειμαι χωρις συσκευη. Οχι δεν καιγομαι απαραιτητα να το αγορασω, θελω απλα να δω ενα σοβαρο reiview απο καποιον που δεν ειναι ινδος :lol:
  4. Το κοστος θα ηθελα να κινηθει κατω απο 100 ευρω
  5. Καλησπερα. Ειμαι σε αναζητηση ενος απλου κινητου για το χρησιμοποιω καθε μερα στη δουλεια. Τα κριτηρια μου ειναι τα εξης Μπαταρια ανετα 3-7 μερες με αρκετη και απροβληματιση ομιλια. Αξιοπιστη λειτουργια χωρις κολληματα και χαμενες κλησεις. Δυνατο ηχειο και καλο μεγαφωνο. Δεν θα παιξω παιχνιδια Δεν θα ακουσω μουσικη Το μεγεθος θα ηθελα να ειναι οσο πιο μικρο γινεται. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το Nokia 130, αλλα μου λειπουν μερικες λειτουργιες οπως πχ το wifi. Επισης εχω περιπου 200 επαφες απο το android κινητο μου που δεν τις εχω περασει γιατι πρεπει να τις καταχωρισω μια μια. Κοιταω το Nokia 8110 που ΘΑ βγει, αλλα με χαλαει το τεραστιο πορτακι. Το θεμα ειναι οτι στα φθηνα android δεν υπαρχει lag free συσκευη που να πληρει τις παραπανω προυποθεσεις. η μηπως υπαρχει??
  6. Ναι το ειδα, οι οδηγοι ομως αυτοι αναφερονται σε εκδοση 1,18 ---> 2, κατι. Το τηλεφωνο του φιλου ειναι 1,98. Δεν παιζει καποιον ρολο αυτο? Μηπως πρεπει να κατεβω πρωτα σε 1,18 και μετα να κανω χειροκινητα ολα τα update?
  7. Εχω διαβασει απο την σελιδα 80 και μετα, ομως οτι βρηκα δεν ειναι σχετικο με την ρομ που φοραει το κινητο. Γινεται αναφορα συνεχως για την 1,18 κατι η οποια δεν υπαρχει καν στο site της asus για να την κατεβασω. Εαν μπορεις να με βοηθησεις με μια ξεκαρη απαντηση θα ηταν οτι καλητερο, το κινητο δεν ειναι δικο μου και δεν θελω να ρισκαρω για το οτιδηποτε.
  8. Καλημερα σε ολους, χτες προσπαθουσα να βγαλω ακρη 2 ωρες με το zenfone 5 ενος φιλου μου. Φοραει την ASUS_T00f_CN_user_1.96.40.50_20190731_6736_release-keys. ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για του βαλω WW ρομ ωστε να εχει την τελευταια εκδοση? Απο το site της asus κατεβασα την Version CN_2.22.50.54 την περασα στην μνημη του κινητου, βρηκε οτι υπαρχει αναβαθμιση, αλλα πεταξε ενα error και τελικα δεν ολοκληρωθηκε. Τι πρεπει να κανουμε?
  9. Ισως να χρειαζεται η μπαταρια calibration. Ειναι απιθανο σε ενα χρονο μεσα να τα παιξει μια μπαταρια, και δυο φορτησεις την ημερα να γινονται μιλαμε για 700 φορτισματα
  10. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους
  11. SYZo

    iPhone 5

    σαφεστατα παραμενει μια απο τις καλητερες προτασεις στην αγορα
  12. να κανεις οτι εκανες μα τα κινητα που ειχες μεχρι σημερα, αφου δεν αντιμετωπισες προβλημα με τα αλλα δε θα αντιμετωπισεις ουτε με το iphone
  13. οχι. οπως χρησιμοποιεις τα υπολοιπα κινητα ετσι χρησιμοποιεις και το iphone σε αυτο το θεμα. δεν κανεις κατι το διαφορετικο η κατι το δυσκολο
  14. SYZo

    iPhone 5

    η status bar και σε μενα ειναι μαυρη
  15. Αυτο που με ώθησε μακρια απο το android ειναι το οτι πλην των nexus ολες οι συσκευες παίρνουν update για ενα χρονο (τα nexus μπορει να παρουν και δυο) στο ios 3 χρονια θα εχω update, lag free χρηση στιβαρη και ποιοτικότατη κατασκευή κλπ. Οι φαν του android ας μιλήσουν οταν ολες οι συσκευες που εχουν android αποκτήσουν υποστήριξη nexus. Ακομα και διαφορα να υπαρχει στη τιμη ο ενας χρονος υποστηριξη τη δικαιολογεί
  16. SYZo

    iPhone 5

    μια χαρα ειναι. δεν εχεις προσθεσει τιποτα γιαυτο ειναι ασπρο
  17. SYZo

    iPhone 5

    Κλείσε το 3G και το 4G. ρύθμισε τη φωτεινότητα της οθόνης στο αυτόματο. Με αυτά τα δυο θα είσαι κομπλέ :)
×
×
  • Create New...