ardonhs Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 ναι.ετσι θα περασεις την ελληνικη αννα. Ευχαριστω πολυ :) Και πλεον το κινητο θα εχει το 059D0R4 ελληνικο product code ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Ευχαριστω πολυ :) Και πλεον το κινητο θα εχει το 059D0R4 ελληνικο product code ? οχι.το δικο του θα εχει.απλα καθε φορα που θα κανεις αναβαθμιση θα την κανεις με το φοινικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Κατεβασα κανονικα την εκδοση που ειπα, παταω file -> open product διαλεγω το rm-626 μετα flashing -> firmware update και οταν παω να διαλεψω απο τις '' ... '' μου βγαζει : :blink: edit: η δεξια εικονα μου το βγαζει την πρωτη φορα που μπαινω, αμεσως μετα βγαζει την αριστερη. edit 2 : με την εκδοση Phoenix 2011.14.004.45945 το δεχτηκε edit 3 :και συνεχιζονται τα ερορ.. Ενω παταω refubish μου βγαζει το εξης προβλημα (3η εικονα στη σειρα). Στο NaviFirm υπαρχει το αρχειο που λειπει αλλα το Phoenix δεν μου το κατεβασε.. 8 δεν πρεπει να ειναι ολα τα αρχεια ?? γιατι μου ζηταει κι αλλο ? :mad: παρακαλω ας βοηθησει καποιος δεν τα παραταω αν δεν το κανω! :mad: απο τα options σβηνεις το αρχειο και ολα οκ :O Edited September 10, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelos1 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Για σας έχω το nokia n8 είχα ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας και έτσι προσπάθησα να το flasharo με το phoenix δίχως κάποια τύχη η συσκευή ούτε που ανοίγει πλέον μπορώ να κάνω κάτι είχα περασμένο το Symbian Belle ? Extended device ID: 0000 Revision ID: 0031 Loading update server code: 812840 bytes Update server loaded Asic CMT: Start programming 266980 KB... Asic CMT: Programming data sent: 0% Asic CMT: Programming data sent: 10% Asic CMT: Programming data sent: 20% Asic CMT: Programming data sent: 30% Asic CMT: Programming data sent: 40% Asic CMT: Programming data sent: 50% Asic CMT: Programming data sent: 60% Asic CMT: Programming data sent: 70% Asic CMT: Programming data sent: 80% Asic CMT: Programming data sent: 90% Asic CMT: Programming data sent: 100% Programming complete Asic CMT: Verifying communication to device... Waiting for communication response: 25 Waiting for communication response: 24 Waiting for communication response: 23 Waiting for communication response: 22 Waiting for communication response: 21 Waiting for communication response: 20 Waiting for communication response: 19 Waiting for communication response: 18 Waiting for communication response: 17 Waiting for communication response: 16 Waiting for communication response: 15 Waiting for communication response: 14 Waiting for communication response: 13 Waiting for communication response: 12 Waiting for communication response: 11 Waiting for communication response: 10 Waiting for communication response: 9 Waiting for communication response: 8 Waiting for communication response: 7 Waiting for communication response: 6 Waiting for communication response: 5 Waiting for communication response: 4 Waiting for communication response: 3 Waiting for communication response: 2 Waiting for communication response: 1 Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm. Warning: Unable to communicate to product after flashing Starting to recover the phone Recovering phone Initializing Scanning image files... Phone recovery completed. Waiting for phone to boot up Bootup successful Verifying communication to product (before flash finalizing) Failed to verfy communication to product All operations completed Firmware updating failed. Edited September 20, 2011 by lelos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Δοκίμασε να επαναφέρεις την συσκευή ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Επαναφορά νεκρής Nokia Symbian συσκευής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelos1 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση στο package download τη product code πρέπει να βάλω? έχω το n8 dark grey. α και κάτι ακόμη μπορώ να περάσω το symbian belle με ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση στο package download τη product code πρέπει να βάλω? έχω το n8 dark grey. α και κάτι ακόμη μπορώ να περάσω το symbian belle με ελληνικά? Βασικά downgrade στο firmware δεν είναι εύκολο να γίνει. Κανονικά δεν γίνεται αλλά για το N8 βρέθηκε κόλπο. Αν είχες περάσει το belle και προσπάθησες να περάσεις παλαιότερο firmware τότε το νεκρώνεις. Ψάξε για downgrade Ν8 και πιστεύω θα βρεις λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 έχω ενα γαλλικο ν8 του έκανα αναβαθμιση και εχασα τα ελληνικά. ειμαι στην διαδικασία να τα βάλω μεσω φοινικα. 1. χρησιμοποιώ τον οδηγο του mpapad. εκει που λεει download optional files also ειναι αναγκαιό γιατι εγω θέλω μονο τα ελληνικα 2. απο οτι καταλαβα ειναι παλιος οδηγος αυτο παιρνει αυτοματα την νεα εκδοση η πρεπει να την βαλω εγω από navifirm? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelos1 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 κατάφερα και το flashara γίνετε τώρα να περάσω ελληνικά στο symbian belle? α ναι τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 χρησιμοποιώ τον οδηγο του mpapad. Ρε κοίτα που έφτιαξα οδηγό για φλασάρισμα και δε το ξέρω... εκει που λεει download optional files also ειναι αναγκαιό γιατι εγω θέλω μονο τα ελληνικα Τα optional είναι για την μαζική μνήμη. Αν δεν θέλεις δε τα κατεβάζεις, αλλά να θυμηθείς να τα αφαιρέσεις από τη λίστα των αρχείων γιατί αλλιώς θα σου γκρινιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfragi Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Ρε παιδιά, αν μπορείτε βοηθείστε! Κάνω με το phoenix refurbish και όλα πάνε καλά. το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ έχω κατεβάσει και τα προαιρετικά αρχεία, δηλαδή 2,5gb περίπου και επιλέγω να μου τα περάσει όλα ωστε το κινητό μετά το φλασάρισμα να γίνει σαν εργοστασιακό, παρόλα αυτά μου περνάει μόνο το firmware χωρίς τα πρόσθετα αρχεία. Δεν μου τα περνάει ότι κι αν κάνω, παρόλο που έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 10 φορές. Εννοείται ότι έχω κάνει hard reset στο τηλέφωνο και φορματ στην κάρτα μνήμης. παρόλο που δεν είναι κατι σπουδαίο, θα ήθελα το τηλέφωνο να είναι σαν καινούριο. Κάθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 να ρωτήσω κάτι; ποια είναι η τελευταία έκδοση του Φοίνικα; Phoenix Service Software 2011.02.000.44842. Έχω αυτή και δε μου κατεβάζει τίποτα. Είναι προσωρινό πρόβλημα του server ή της έκδοσης; :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Η τελευταία έκδοση είναι η Pheonix Service Software 2011.38.003.46817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Η τελευταία έκδοση είναι η Pheonix Service Software 2011.38.003.46817 Ευχαριστώ Γιώργο! Stay tuned! Την κατεβάζω να τη δοκιμάσω! :) Αν αντιμετωπίσω πρόβλημα θέλω βοήθεια... Τι ήθελα και πείραζα την Belle... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 στη διαδικασια με το φοινιξ στο σημειο που παταμε check availability μου βγαζει αυτο το λαθος NOL returned wrong status code (503 ServiceUnavailable) μπορει καποιος να βοηθησει να βρω λυση? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) να ρωτήσω κάτι; ποια είναι η τελευταία έκδοση του Φοίνικα; Phoenix Service Software 2011.02.000.44842. Έχω αυτή και δε μου κατεβάζει τίποτα. Είναι προσωρινό πρόβλημα του server ή της έκδοσης; Αν δεν μπορείς να κατεβάσεις με το Pheonix δοκίμασε το NaviFirmPlus 1.4 Χρειάζεται να βγάλουμε πρώτα την παλιά έκδοση του Pheonix ή να μπορούμε να βάλουμε κατευθείαν τη καινούργια? στη διαδικασια με το φοινιξ στο σημειο που παταμε check availability μου βγαζει αυτο το λαθος NOL returned wrong status code (503 ServiceUnavailable) μπορει καποιος να βοηθησει να βρω λυση? Και σε μένα το ίδιο βγάζει. Μάλλον είναι απο τους server. Edited September 27, 2011 by antheod Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 στη διαδικασια με το φοινιξ στο σημειο που παταμε check availability μου βγαζει αυτο το λαθος NOL returned wrong status code (503 ServiceUnavailable) μπορει καποιος να βοηθησει να βρω λυση? και εμένα το ίδιο μου βγάζει! έκλεισα,άνοιξα firewall,έβαλα rules,έβγαλα rules,δε φταίει τίποτα τέτοιο,τσεκαρισμένο όσο μπόρεσα,αν θες δοκίμασε κι εσύ! @antheod,ευχαριστώ! Ναι πρέπει να βγάλεις την παλιά έκδοση! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Έχουν πέσει οι servers..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Έχουν πέσει οι servers..... NOL returned wrong status code (503 ServiceUnavailable). Το ίδιο και σε εμένα! Καλά,πόση κίνηση έχουν οι servers της ΝΟΚΙΑ; Μήπως ανεβάζουν τη Belle; Λέω μήπως... :wacko: Γιώργο,από που βρίσκεις την τελευταία έκδοση; Αν θες μου απαντάς με ΡΜ! Ευχαριστώ! edit : οι server λειτουργούν πλέον! Edited September 28, 2011 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καλημέρα παιδιά, κατέβασα τον φοίνικα για να περάσω Ελληνικά στο Ν8 μου, όλαα οκ λοιπόν βρήκα την έκδοση του κλπ, παρατηρώ όμως ότι όταν τον ανοίγω επάνω αριστερά μου γράφει ΄΄No connection΄΄ ενώ στον οδηγό για το πέρασμα των ελληνικών γράφει usb1, τι μπορεί να συμβαινει? Να προσωρήσω την διαδικασία ή θα το νεκρώσω το τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Εκεί που λέει ΄΄No connection΄΄ να επιλέξεις manual το usb1 rm-596 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Εκεί που λέει ΄΄No connection΄΄ να επιλέξεις manual το usb1 rm-596 δεν έχει άλλη επιλογή, μόνο αυτή στο παράθυρο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Το εχεις συνδεδεμένο ???? Κάνε ενα scan phone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 μισό λεπτό, το τηλ δεν το έχω συνδέσει, είμαι στα πρώτα βήματα και ο οδηγός λέει να μην είναι συνδεδεμένο το τηλ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Ε χωρίς να το εχεις συνδεσεις πως θα το δει το phoenix για να σου γράψει usb 1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts