Jump to content

mfragi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mfragi's Achievements

  1. Μου έχει συμβεί με το Note10+ να φορτίζω στο αυτοκίνητο και με Google maps και ήλιο να ψήνεται! Αυτό το καταλαβαίνω. Όμως το βάζω στο σπίτι (S22 Ultra 512) το βράδυ για φόρτιση και ξυπνάω το πρωί και είναι λίγο παραπάνω από κει που το άφησα. Δηλαδή φόρτιση για λίγο και μετά σταμάτησε και έκαψε το φυσιολογικό στην αναμονή το βράδυ. Δεν είναι θέμα κατανάλωσης, ίσως από κάποια εφαρμογή, αλλά διακοπής της φόρτισης. Θα δοκιμάσω και με απλό φορτιστή, γιατί μαζί με το κινητό, πήρα και έναν 45w της Samsung και φορτίζω με αυτόν. Μήπως είναι θέμα φορτιστή. Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή γράφω το μήνυμα και το νιώθω ζεστό. Δεν κάνω κάτι άλλο. Θα προσπαθήσω να δω υπό ποιες προϋποθέσεις ζεσταίνεται υπερβολικά και σταματάει η φόρτιση, ώστε να το πσω και να τους το δείξω επιτόπου. Στο διαγνωστικό μπαταρίας και φόρτισης στο Samsung members δείχνει ότι όλα είναι καλά. Φοβάμαι μη μου πουν στο service ότι είναι θέμα χρήσης. Όμως και με το Note 10+ έκανα ακριβώς την ίδια χρήση και ήταν όλα οκ.
  2. Καλημέρα. Αγόρασα το τηλ. πριν από περίπου ένα μήνα, ερχόμενος από Note 10+. Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Έχω παρατηρήσει από την αρχή ότι το τηλέφωνο υπερθερμένεται και κατά συνέπεια σταματάει η φόρτιση. Είτε η πολύ γρήγορη, είτε η γρήγορη, είτε η απλή. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι θέμα δικτύου, δηλαδή όταν δεν πιάνει καλά ψάχνει και θερμαίνεται. Έχω όμως αλλάξει πολλές τοποθεσίες με καλό και κακό σήμα και συμβαίνει το ίδιο. Παίζω πολλές φορές το candy crush, που δεν είναι και κανένα απαιτητικό παιχνίδι και μετά από λίγο ψήνεται. Γενικώς θερμαίνεται πάρα πολύ. Καμία σχέση με το Note 10+. Πίστευα ότι θα στρώσει. Αλλά νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και σε κάποιον άλλο,ή μόνο σε εμένα? Αν το πάω για έλεγχο θα μου κάνουν κάτι ή θα χάσω το χρόνο μου?
  3. Μόλις το κατέβασα κι εγώ. Την EUR.
  4. Παιδιά κι εμένα κανενα πρόβλημα με το χρώμα σε μαυρο παρόλο που το έχω day one και συνέχεια σε τσέπες τζιν και με άλλα πράγματα καποιες φορές, ακόμα και κλειδιά κάποιες φορες. Ούτε η οθόνη γρατζουνιές.
  5. Τα στατιστικά είναι μια χαρά, όπως και τα δικά σας. Είπαμε τα παντα ανοιχτά, όλοι οι συγρονισμοί, wifi, data, browsing συνολικά περίπου μιάμιση ώρα (με opera όμως), here maps καποιες φορές για μισή ωρα περίπου κτλ. αρκετή ομιλία περίπου μια ωρα. Στις 5 το απόγευμα έχω μείνει με 10-15 % μπαταρία οπότε φόρτιση για να με βγάλει μέχρι το βράδυ. Θεωρώ όμως ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό για τη χρήση που του κανω. Απλά οι υπερβολές με ενοχλούν. Δεν μπορείς να λες ότι ανετα βγάζει μιάμιση μέρα. Εντάξει αν δε μιλήσουμε καθόλου, φωτεινότητα τέρμα χαμηλα, εφαρμογές δεν τρέχουν στο παρασκήνιο, και το έχουμε στην τσέπη ή στο τραπεζάκι για να το καμαρώνουμε, ε τότε εντάξει κι εμένα μου βγάζει τουλάχιστον διήμερο.
  6. Μπράβο ρε φίλε κι εγω δύο φορες την ημέρα το φορτίζω πάντα. Αλλά όπως είπα και πάλι το τηλεφωνο δουλεύει, δεν κάθεται.
  7. Παιδιά για να μην κοροϊδευόμαστε με την αυτονομία. Όταν έχεις smartphone το χρησιμοποιείς σαν smartphone. Δηλαδή τα παντα ανοιχτά συνεχώς (δεδομένα 4G, wifi, συγχρονισμοί κτλ.) Ακούω κάποιους που τα κλείνουν και καλά για να έχουν αυτονομία. Ε, τοτε ας πάρουν ένα dumbphone με κουμπάκια. Πάντως εμένα τα πάντα ανοιχτά με 100% από τις 7 το πρωί πολύ δύσκολο να μου βγάλει το 12ώρο και το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Εννοείται βέβαια ότι το τηλ. το δουλεύω, δεν το έχω να κάθεται. Α, εννοείται χωρίς παιχνίδια, παρά 1-μιάμιση ώρα browsing.
  8. Εμένα πάντως ελληνικό με την τελευταία EUR αναβάθμιση APD1 το κάνει κανονικά. Το δοκίμασα πριν λίγο.
  9. Πάτα παρατεταμένα σε μια φωτογραφία και όταν μπει στη λειτουργία επεξεργασίας (θα το καταλάβεις απο τα κουτάκια που θα έχει πάνω στις φωτογραφίες για να τσεκάρεις), πάτα αριστερά ή δεξιά και σειρε το δάκτυλο σου διαγώνια κάτω μέχρι το σημείο που θες και θα δεις ότι ω του θαύματος, έχουν επιλέγει όλες οι φωτογραφίες που θες όπως ακριβώς και στα Note.
  10. Δέ νομίζω να φταίει το αυτοκίνητο γιατί με note 3,Huawei P8 lumia 640 και galaxy A3 ποτέ κανένα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο είναι Citroën C4 gran Picasso 2014 και όπως καταλαβαίνεις έχει τα ίδια ηλεκτρονικά με τα Peugeot. Η πλάκα είναι ότι χτες έγραφα ότι στην πρώτη συσκευή μου συνέβαινε σε κάθε κλίση αλλά σε αυτή που πήρα πριν μια βδομάδα ακριβώς όλα καλά και σήμερα το πρωί το πήρε και το σήκωσε!!! Μου έκοβε μετά από λίγο τη σύνδεση με το αμάξι χωρις να κλείσει η γραμμη και δεν επανερχόταν ποτέ. Ελπίζω με το update όταν το πάρουμε να στρώσει. Έχω το τελευταίο EUR.
  11. Καλησπέρα nitse1 και Leonid111 Όσον αφορά την πρώτη συσκευή νομίζω ότι είχε τα θέματα της. Οπότε την άλλαξα και τώρα κανένα πρόβλημα. Το Bluetooth μόνο μου έχει κάνει 2-3 αποσυνδέσεις στο αυτοκίνητο αλλά καμία σχέση με την πρώτη συσκευή που το έκανε σε κάθε κλίση. Ίσως με το firmware που πιστεύω ότι θα έρθει αυτή τη βδομάδα να λυθεί το πρόβλημα. Από την άλλη στο θέμα του touch νομίζω ότι είναι καθαρά επιλογή της Samsung οπότε δεν είναι πρόβλημα αλλά θέλει χρόνο για να το συνηθίσουμε. Τώρα όσον αφορά τη συσκευή θεωρώ ότι είναι κορυφαία επιλογή για τώρα, αλλά όχι τόσο όσο ηταν το Note3 στην εποχή του. Γιαυτό εξάλλου κρατάω το Note σαν δεύτερη συσκευή παρόλο που με δυσκολεύει στη φόρτιση. Σε ευχαριστώ βέβαια για την ιδέα με την ασύρματη φόρτιση αλλά ούτως ή άλλως είχα το Note από day one οπότε ήθελα να πάρω κάτι καινούριο οπότε δεν έψαξα κάτι εναλλακτικό. Έτσι κι αλλιώς με δυσκολία τελικά καταφέρνω και το φορτίζω
  12. Καλημέρα. Και το δικό μου έκανε το ίδιο αλλά περισσότερες φορές, δηλαδή περίπου 1 στα 5 κλικ έμενε κολλημένο από τη δεξιά πλευρά κι έπρεπε να το πατήσω από την αριστερή για να επανέλθει. Επίσης στο δεκαήμερο που το κράτησα μου είχε κάνει περίπου 10 τυχαία restart μετά που κόλλημα σε browsing και τέλος αποσυνδεόταν χωρίς λόγω από το αυτοκίνητο χωρίς να χαθεί η κλίση και μετά από 15 περίπου δευτερόλεπτα επανερχόταν. Όπως καταλαβαίνετε μου είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια και το επέστρεψα doa στο public. Αυτοί αφού τους είπα όλα αυτά μου έδωσαν άμεσα καινούριο που εδώ και μια βδομάδα που το έχω δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από το θέμα με το Bluetooth αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό και πιο σπάνια από την προηγούμενη συσκευή. Πάντως να παρατηρήσω γενικά ότι το θέμα με το touch (ευαισθησία) είναι το ίδιο και στις δύο συσκευές και για μένα είναι πολύ εκνευριστικό, αλλά θεωρώ ότι είναι επιλογή της Samsung και όχι πρόβλημα. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι ψιλοαπογοητευμένος από μια συσκευή τόσο ακριβή και σε καμία περίπτωση η συσκευή δε φτάνει την πρωτοπορία και την εμπειρία χρήσης του Note 3 που έχω παροπλίσει λόγω βραχυκυκλώματος στη θύρα φόρτισης που φορτίζει όποτε θέλει.
×
×
  • Create New...