amazed Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 παιδια συγνωμη, ισως εχει ξαναερωτηθει αλλα εχω gen1 blade, μπορω να βαλω την CM 7.0.3 ? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/338058/gen1-gen2-rom-cm-7-0-2stable-nxx-tpt-image-for-easy-install/ Ναι με τον οδηγό εδώ. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Ναι με τον οδηγό εδώ. οχι εννοω ποια εκδοση μπορω να βαλω χωρις να χρειαστει να το αλλαξω σε gen2... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 οχι εννοω ποια εκδοση μπορω να βαλω χωρις να χρειαστει να το αλλαξω σε gen2... Μα δεν αλλάζεις σε GEN 2 . Απλά με τον οδηγό που προτείνει ο amazed παραπάνω θα περάσεις την CM7 στο GEN 1 κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) Παιδιά sos είχα rls5 και κάτι έπαθε το μεγάφωνο. Λέω να βάλω της wind πάλι. Περνάω με το clockworkmod το stock recovery και μπαίνω σε FTM mode και περνάω την έκδοση της wind. Δείχνει να φορτώνει αλλά δεν ανοίγει το κινητό. είχα αλλάξει το partition στα 136 mb μήπως φταίει αυτό που δεν μπορώ να βάλω την official? και αν ναι, που θα βρω το κανονικό του partition? Edited June 12, 2011 by lefstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αν έχεις διαβάσει το "Οδηγίες για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας" από την πρώτη σελίδα αυτού του thread, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Εγώ προσωπικά Θα σου έλεγα να περάσεις την cm7 (την τελευταία nightly), έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από την SS5. ισχύει αλλά οι cm δεν έχουν ράδιο που θέλω.τι να κάνουμε θα τη παλέψουμε έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδιά sos είχα rls5 και κάτι έπαθε το μεγάφωνο. Λέω να βάλω της wind πάλι. Περνάω με το clockworkmod το stock recovery και μπαίνω σε FTM mode και περνάω την έκδοση της wind. Δείχνει να φορτώνει αλλά δεν ανοίγει το κινητό. είχα αλλάξει το partition στα 136 mb μήπως φταίει αυτό που δεν μπορώ να βάλω την official? και αν ναι, που θα βρω το κανονικό του partition? Τελικά το partition έφταιγε. Το αντικατέστησα από εδώ και μετά πέρασα την έκδοση της wind. Οπότε αύριο πάω για service για το μεγάφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ισχύει αλλά οι cm δεν έχουν ράδιο που θέλω.τι να κάνουμε θα τη παλέψουμε έτσι.. Ναι αλλά το ράδιο έχει κατηγορηθεί για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και όταν το κλείνεις. Πρέπει να του κάνεις "Αναγκαστικό κλείσιμο" από την διαχείριση εφαρμογών όταν δεν το χρησιμοποιείς, αλλιώς σου τρώει μπαταρία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ισχύει αλλά οι cm δεν έχουν ράδιο που θέλω.τι να κάνουμε θα τη παλέψουμε έτσι.. Πάντως αναμένεται να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Ο'τι λέει ο τίτλος. Εχουμε καμιά ελπίδα ή να κάτσουμε να ασχοληθουμε με το chip του ραδιοφώνου στο blade μπας και φτιάξουμε τα entry points να το χώσουμε σε κάνα cyanogen να τελειώνει το παραμύθι (τι λε ρε μεγαλε ποιός εισαι :lol:) Λοιπόν; Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δεν υπάρχει ελπίδα. Εδώ με το ζόρι έβγαλαν την 2.2 και εσύ περιμένεις 2.3? Και αυτό να γινόταν δεν νομίζω να περίμενε κανείς την WIND ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 γνωριζει κανεις κανενα app που αν μετατρεπει τα apps σε text icons..?ειχα βρει ενα και δεν θυμαμαι πως λεγεται... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Δείτε λίγο την φώτο. Αυτό σημαίνει επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα προμηθεύτικα το blade .Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και των δύο νημάτων που σχετίζονται με το κινητό.Είχα ένα Κ599 και θέλω να περάσω τις 610 επαφές που έχω.Ξεκίνησα να τις γράφω στο gmail και μέσω συγχρονισμού πραγματικά τις βλέπω στο blade ,αλλά έφθασα στην 160 και ψάχνω έναν πιο εύκολο τρόπο για τις υπόλοιπες.Πέρασα το bluetooth transfer αλλά δεν μπορώ να στείλω τις επαφές μέσω vcard που έχει το κ599.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε? ;Eχω android 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα προμηθεύτικα το blade .Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και των δύο νημάτων που σχετίζονται με το κινητό.Είχα ένα Κ599 και θέλω να περάσω τις 610 επαφές που έχω.Ξεκίνησα να τις γράφω στο gmail και μέσω συγχρονισμού πραγματικά τις βλέπω στο blade ,αλλά έφθασα στην 160 και ψάχνω έναν πιο εύκολο τρόπο για τις υπόλοιπες.Πέρασα το bluetooth transfer αλλά δεν μπορώ να στείλω τις επαφές μέσω vcard που έχει το κ599.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε? ;Eχω android 2.1. Απότι κατάλαβα έχεις ή μπορείς να έχεις τις επαφές σε vcard. Αν όντως έτσι, κάνε copy paste το vcard στην sd σου , μετά πας στις επαφές, πατάς menu και επιλέγεις εισαγωγή εξαγωγή. Εισαγωγή απο κάρτα SD και θα βρει από μόνο του την vcard. 2ος τρόπος Στο gmail επιλέγεις επαφές , περισσοτερες ενέργεις και διαλέγεις εισαγωγή. Εχοντας την vcard κάπου στο PC σου , επιλέγεις το path της vcard και τις περνάς. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια ποιο clockwork πρεπει να βαλω για να εγκαταστησω την τελευταια CM 7.0.3 ? (εχω gen1 και λεει οτι θα μου το μετατρεψει μονη της σε gen2) http://android.podtwo.com/recovery.php?device=blade Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πρόσφατα προμηθεύτικα το blade .Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και των δύο νημάτων που σχετίζονται με το κινητό.Είχα ένα Κ599 και θέλω να περάσω τις 610 επαφές που έχω.Ξεκίνησα να τις γράφω στο gmail και μέσω συγχρονισμού πραγματικά τις βλέπω στο blade ,αλλά έφθασα στην 160 και ψάχνω έναν πιο εύκολο τρόπο για τις υπόλοιπες.Πέρασα το bluetooth transfer αλλά δεν μπορώ να στείλω τις επαφές μέσω vcard που έχει το κ599.Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε? ;Eχω android 2.1. η λύση στο πρόβλημα σου ακούει στο όνομα "transfer data" έχεις πμ :cool: Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Λέτε να είναι αλήθεια αυτό? http://www.dcellphoneshop.com/cell-phone/flash-optimized-intel-qualcomm.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos667 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Γεια χαρά σε όλους. Νέος χρήστης ΖΤΕ blade εδώ. Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1). Γίνεται να κλειδώνουμε την οθόνη ή/και να ενεργοποιούμε την οθόνη για να την ξεκλειδώσουμε χωρίς να χρειάζεται να πατάω το power button? 2). Τι browser έχει το κινητό? Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος? 3). Μπορώ να πηγαίνω «πίσω» χωρίς να πατάω το physical button, αλλά κάποιο touchscreen button ή “mouse gesture”? Υπάρχει κάποιο app για αυτό; 4). Υπάρχει ρύθμιση να μην σβήνει η οθόνη όταν μιλάω σε κάποια κλήση; 5). Από ότι είδα (πριν περάσω την SS5) όταν έκανα σύνδεση με το gmail account, πέρασε όλες τις email επαφές στη λίστα τηλεφώνων του κινητού! Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω? 6). Για θήκη κοιτάω ebay ή έχει κάποια αξιόλογη η Wind? Γενικά το κινητό τα σπάει. Το μόνο που θα μου λείψει από το Symbian είναι που φώναζε το όνομα αυτού που σε έπαιρνε τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Αν όντως ειναι αλήθεια, και ακολουθήσει και κανα google earth, εκεί πια μιλάμε για HTC killer.....:p Γεια χαρά σε όλους. Νέος χρήστης ΖΤΕ blade εδώ. Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1). Γίνεται να κλειδώνουμε την οθόνη ή/και να ενεργοποιούμε την οθόνη για να την ξεκλειδώσουμε χωρίς να χρειάζεται να πατάω το power button? 2). Τι browser έχει το κινητό? Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος? 3). Μπορώ να πηγαίνω «πίσω» χωρίς να πατάω το physical button, αλλά κάποιο touchscreen button ή “mouse gesture”? Υπάρχει κάποιο app για αυτό; 4). Υπάρχει ρύθμιση να μην σβήνει η οθόνη όταν μιλάω σε κάποια κλήση; 5). Από ότι είδα (πριν περάσω την SS5) όταν έκανα σύνδεση με το gmail account, πέρασε όλες τις email επαφές στη λίστα τηλεφώνων του κινητού! Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω? 6). Για θήκη κοιτάω ebay ή έχει κάποια αξιόλογη η Wind? Γενικά το κινητό τα σπάει. Το μόνο που θα μου λείψει από το Symbian είναι που φώναζε το όνομα αυτού που σε έπαιρνε τηλέφωνο. 1) οι εκδόσεις cyanogen 7 επιτρέπουν το ξεκλείδωμα με τα volume κουμπιά. Η εκδοση της Wind δεν το κάνει. 2) Opera μήπως? Αν και δεν εχω αντιμετωπίσει ως τώρα πρόβλημα με τον ενσωματωμένο. 3) κι εμενα με ενδιαφέρει αυτή η απάντηση.... 4) σε cyanogen, ναι. 5) δεν ειναι ιδιεταιρο πρόβλημα, μπορεις να επιλέξεις την εμφάνιση των επαφών μόνο στο τηλέφωνο, ή των επαφών gmail που εχουν αριθμό τηλεφώνου. Ψαξτο λιγο. 6) δυστυχώς αν κι εφαγα τον κόσμο μονο ebay ο κινέζος φθηνά και δώρο τις μεμβράνες της οθόνης. Edited June 14, 2011 by potis21 Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Λέτε να είναι αλήθεια αυτό? http://www.dcellphoneshop.com/cell-phone/flash-optimized-intel-qualcomm.html Ναι, έχει κυκλοφορήσει αυτό. Μένει τώρα να δούμε τι θα γίνει και στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Γεια χαρά σε όλους. Νέος χρήστης ΖΤΕ blade εδώ. Μερικές γρήγορες ερωτήσεις: 1). Γίνεται να κλειδώνουμε την οθόνη ή/και να ενεργοποιούμε την οθόνη για να την ξεκλειδώσουμε χωρίς να χρειάζεται να πατάω το power button? 2). Τι browser έχει το κινητό? Υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος? 3). Μπορώ να πηγαίνω «πίσω» χωρίς να πατάω το physical button, αλλά κάποιο touchscreen button ή “mouse gesture”? Υπάρχει κάποιο app για αυτό; 4). Υπάρχει ρύθμιση να μην σβήνει η οθόνη όταν μιλάω σε κάποια κλήση; 5). Από ότι είδα (πριν περάσω την SS5) όταν έκανα σύνδεση με το gmail account, πέρασε όλες τις email επαφές στη λίστα τηλεφώνων του κινητού! Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω? 6). Για θήκη κοιτάω ebay ή έχει κάποια αξιόλογη η Wind? Γενικά το κινητό τα σπάει. Το μόνο που θα μου λείψει από το Symbian είναι που φώναζε το όνομα αυτού που σε έπαιρνε τηλέφωνο. Αν όντως ειναι αλήθεια, και ακολουθήσει και κανα google earth, εκεί πια μιλάμε για HTC killer.....:p 1) οι εκδόσεις cyanogen 7 επιτρέπουν το ξεκλείδωμα με τα volume κουμπιά. Η εκδοση της Wind δεν το κάνει. 2) Opera μήπως? Αν και δεν εχω αντιμετωπίσει ως τώρα πρόβλημα με τον ενσωματωμένο. 3) κι εμενα με ενδιαφέρει αυτή η απάντηση.... 4) σε cyanogen, ναι. 5) δεν ειναι ιδιεταιρο πρόβλημα, μπορεις να επιλέξεις την εμφάνιση των επαφών μόνο στο τηλέφωνο, ή των επαφών gmail που εχουν αριθμό τηλεφώνου. Ψαξτο λιγο. 6) δυστυχώς αν κι εφαγα τον κόσμο μονο ebay ο κινέζος φθηνά και δώρο τις μεμβράνες της οθόνης. ενα google με android app for virtual buttons με πηγε εδω http://www.androidtablets.net/forum/nook-color-apps-games/15333-new-app-virtual-button-bar-root.html http://getandroidstuff.com/button-savior-android-download-app-v104-virtual-key-android-phone/ Edited June 14, 2011 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια ποιο clockwork πρεπει να βαλω για να εγκαταστησω την τελευταια CM 7.0.3 ? (εχω gen1 και λεει οτι θα μου το μετατρεψει μονη της σε gen2) http://android.podtwo.com/recovery.php?device=blade Με αυτό τον οδηγό δεν θα χρειαστεί να το κάνεις GEN2 [Οδηγός]: Εγκατάσταση CM 7 (Androind 2.3) σε Blade GEN 1 συσκευές! Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Flash στο Blade από μια εφαρμογή που Crashάρει και Lagάρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Flash στο Blade από μια εφαρμογή που Crashάρει και Lagάρει :p Όνομα δεν έχει αυτή η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Όνομα δεν έχει αυτή η εφαρμογή? Puffin Browser. Είναι paid αλλά στην google search το βρίσκεις δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts