Jump to content

basilise

Members
  • Δημοσιεύσεις

    227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by basilise

  1. http://www.gizchina.com/2017/04/04/leeco-le-x850-leaks-le-max-3/
  2. http://www.gizchina.com/2017/04/02/leeco-x920-leaks-video/ Ετοιμάσου Crisbal.
  3. Ευχαριστώ Παναγιώτη .Ετοιμάζεις κάτι άλλο τώρα?
  4. Μια ερώτηση .Το diamond Greek kodi forum build είχε μια σελίδα στο φατσομπουκ την οποία δεν βρίσκω ,ξέρει κανείς κάτι?
  5. Καλημέρα .Ακολουθώντας τις συμβουλές σας για την απενεργοποίηση του 1 επιταχυντή Καλή την αλλαγή σε hdr on αντί για auto δεν εχω πια σπασίματα και σκούρα οθόνη με το beelink gt1 .Ευχαριστώ με σωσατε .Συνδυάζοντας το με ενα ασύρματο ποντίκι και το Greek kodi forum build έχεις ενα πολύ καλό συνδυασμό .
  6. Πήρα το beelink 2 32 απο gearbest, σε συνδυασμό με ενα ασύρματο ποντίκι και βάζοντας και ενα έτοιμο kodi Greek forum build σε 15 λεπτά που τα έχει όλα .
  7. Τρομερή δουλειά έχετε κάνει . Μπράβο σας.
  8. Στο νούμερο 15 απο το πληκτρολόγιο έχει Ελληνικά.
  9. Εκπληκτική δουλειά .Το έβαλα στο beelink gt1 που παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήξερα τι να το κάνω και σώθηκα. Μπράβο τους.
  10. Περίμενε το x920. Εγώ αυτό θα κάνω εκτός και εάν το Xiaomi mi mix ρίξει την τιμή .Γιατί τελικά το μέγεθος μετράει. Καλή χρονιά .
  11. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές .Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ιδιαίτερα στον Crisbal .
  12. Ok Ευχαριστώ Crisbal ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ Γιάννη.
  13. Cris κανε μου τη χάρη σε παρακαλώ και πες μου τι ακριβώς να κάνω με τα δικαιώματα. Έσβησα το 360 security γιατί πρόσεξα ότι έχει ενσωματωμένη παρόμοια εφαρμογή.Ευχαριστώ.
  14. Έχω ,η κόρη μου δηλαδή, την 18s .Μάλλον θα στο στείλω να βάλεις και την 20 Gr by Cris.Δικαιώματα?
  15. Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Ενώ εχω βάλει κάποιες βασικές εφαρμογές που μετρώντας τες δεν ξεπερνούν τα 3 γβ ,συν το λογισμικό αλλά 6_7 γβ και κάποιες λίγες φωτο και βίντεο, μου λέει ότι έχει μονο 3% ελεύθερο χώρο Αναγκάστηκα να σβήσω και κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτε Καθάρισα και με το 360 security .Τι μπορεί να συμβαίνει?
  16. Και εγώ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy το πήρα ,αρκετά ακριβότερο αλλά σε 3'μέρες ήταν εδώ.
  17. Το κινεζικό πληκτρολόγιο στο νούμερο 15 έχει Ελληνικά. Εγώ βέβαια κατέβασα και το Swype. Η κόρη μου που το έχει χρησιμοποιεί το κινεζικό γιατί έχει e moji .Απο την άλλη Διάβασε για τη ρομ του Cris και τον τρόπο εισαγωγής ελληνικών. Το κινητό είναι κινητάρα ,εχω το samsung note 2 και το ζηλεύω αλλά η μικρή δεν το αλλάζει με τίποτε.
  18. Weather and radar Τη χρησιμοποιώ τελευταία και την πέρασα σαν widget στο μισο της πρώτης σελίδας του κινητού μου.
  19. Καλημέρα ,επαναλαμβάνω Μια ερώτηση γιατί δεν έλαβα απάντηση ,υπάρχει κάποια VR. συσκευή που να είναι συμβατή με το κινητό?
  20. Υπάρχει κάποια VR συσκευή που να είναι συμβατή με το τηλέφωνο?
  21. Ευχαριστώ CrisBal. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ Γιάννη. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστούμε Θανάση.
  22. Το πήρα για την κόρη μου και το ζήλεψα .Όσο και αν προσπάθησα να το αλλάξω με το δικό μου samsung note 2 ,φυσικά δεν τσίμπησε. Έχει την stable 18s αν δεν απατώμαι.Ειχε την 17s και αναβαθμίστηκε. Κατέβασα το play store . Ελληνικά βρήκε η κόρη μου στο νούμερο 15 του κινεζικού πληκτρολογίου. Κατέβασα και Swype keyboard οπότε είμαι κομπλέ για γλώσσες. Δεν μπορώ να κάνω register στο le store γιατί δεν υπάρχει άλλη χώρα ή Ευρώπη .Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω γι'αυτό ? Φοβερό κινητό ,το πήρα από ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy τσιμπημενα ομολογουμένως αλλά σε 3 μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω χαμός θα γίνει με το τούμπανο Xiaomi mi mix στις 6,4 ίντσες και πολυ καλό λόγο οθόνης προς περιθώρια από 84% εως 91 % .Εγώ που ψάχνω κάτι τέτοιο θα το περιμένω για επόμενο μετα το samsung note 2.
×
×
  • Create New...