Jump to content

Wearside

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Wearside

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Wearside's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς περάσανε. Το πήρα το περασμένο Σάββατο από σκρουτζομάγαζο,μόλις κοίταζα την πολιτική επιστροφών είναι 7 μέρες όπως τα λες. Μάλλον θα το πάω απευθείας σε Nokia care. Θα πάρω κι ένα τηλεφωνο στο κατάστημα μήπως κι είναι εργάσιμες κι όχι ημερολογιακές.
  2. Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, μάλλον έχετε δίκιο, θα το πάω το συντομότερο για αλλαγή. Απλά μια επιπλέον παρατήρηση. Σε σας όταν βγαίνει το καπάκι η μπαταρία μένει στη θέση της; Εμένα πέφτει (το καπάκι την κρατάει σταθερή ουσιαστικά) και τελικά, αυτό πρέπει να προκαλέι τα ριστάρτ.
  3. Εννοείς στα ριστάρτ ή γενικότερα το πως περιγράφω το τι γίνεται με τις συγκεκριμένες εφαρμογές; Δεν έχω παλαιότερη εμπειρία από Wp οπότε δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να αργεί να κάνει resume τις εφαρμογές. Για τα restart υποθέτω είναι θέμα sd παρότι καινούργια και υποτίθεται καλή. Ευχαριστώ.
  4. Χαιρετώ το φόρουμ. Εδώ και μια βδομάδα περίπου έχω πάρει και γω το 640 LTE. Τα υπέρ του κινητού δε θα μπω στον κόπο να τα ξαναπώ, καθότι από όσο έχω διαβάσει το thread όλα έχουν ειπωθεί. Θέλω όμως να μοιραστώ κάποια πράγματα που με προβληματίζουν και να ακούσω απόψεις συμβουλές κτλ.. Προερχόμενος από Nexus 5 μπορώ να πω είναι αρκετά γρήγορο αλλά τα πολλά animation και ίσως συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είναι καλά φτιαγμένες και δίνει την αίσθηση ότι αργεί. Συγκεκριμένα το Facebook, Messenger και viber. Ακόμα και αν τρέχουν στο παρασκήνιο, όταν τις ανοίγεις , αργούν να ανοίξουν και ειδικά στο messenger πρέπει να κάνει reconnect και sync. Κάτι που δεν γίνεται ούτε σε android ούτε ios απ'όσο ξέρω. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν έρχεται Notification σε αυτές τις εφαρμογές και πατήσεις πάνω στο tray ανοίγει η εφαρμογή,δείχνει τη συζήτηση αλλά παίρνει ώρα να δείξει τα νέα μηνύματα παρότι το tray δείχνει μέρος του μηνύματος (άρα το έχει κατεβάσει). Το άλλο πρόβλημα που έχω προσέξει είναι ότι τα notification έρχονται με τα φεγγάρια τους. Αυτό έχω προσέξει ότι γίνεται όταν δεν υπάρχει σταθερό wifi ή δίκτυο, οπότε δεν είναι μεγάλο θέμα. Επιπρόσθετα αν ανοίξεις ένα Notification, αρκετές φορές,μετά πρέπει να το διώξεις από το tray (δεν φεύγει μόνο του). Αυτά για όσο αφορά το πως τρέχει. Το άλλο θεματάκι μου είναι το double tap. Αν είναι ώρα σε γραφειο idle ή σε βάση αυτοκινήτου, δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ. Έχω προσέξει αν κάνω double tap στο κάτω μέρος της οθόνης πιάνει σε ποσοστό 60% αλλά και πάλι είναι πολύ αρνητικό αυτό και αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι θα ήμουν υπόχρεος. Τέλος, το μεγάλο πρόβλημα που έχω εγώ είναι τα άκυρα restart. Νόμιζα το χα λύσει με κάτι soft και hard reset και ότι βρήκα online αλλά όσο το γράφω αυτό το ποστ έχει κάνει 3 restart. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την sd(32 sdhc sandisk class 10) γιατί τις πρώτες μέρες που δεν είχα sd δεν έκανε τόσο συχνά(μπορεί και 3-4 την ημέρα) και όποτε γυρνά από το restart ζητά να κάνει scan and fix. Προχθές το εμπιστεύτηκα να κάνει scan και για μια μέρα ολόκληρη δεν έκανε restart. Εαν έχουν ειπωθεί κάποια από τα παραπάνω προβλήματα δυστυχώς παρότι είδα μεγάλο μέρος της συζήτησης δεν πέτυχα κάτι από τα παραπάνω. Γενικά μου αρέσει το κινητό και τα περισσότερα "προβλήματα" δεν είναι τίποτα φοβερό και πιστεύω με τα 10 θα ναι οκ, αλλά αν αυτό το πράγμα με τα restart συνεχιστεί, το κάνει μη πρακτικό.
  5. Μια χαζή ερώτηση..γω που χω το neo v rooted με GB και με recovery mode του ρομ μάνατζερ όχι το FTM, μπορώ να κάνω στεγνά την αναβάθμιση επίσημα από companion γιατί βαριέμαι να κατεβάζω και να ράνω;
  6. Καλησπέρα,δεν υπάρχει τίποτα σε custom rom για το neo v so far?προσπάθησα μια cm7 για ΜΤ15ι από cwm αλλά δεν μπήκε,αναμενόμενο γιατί το δικό μου είναι MT11i αλλά είπα μπας και..Tα μετά του rooting στον οδηγό αναφέρονται σε custom rom ή απλά διαφορετικές επιλογές;αν έχει ειπωθεί και με ξέφυγε συγγνώμη.
  7. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με sim wind.Δούλευε σε άλλα κινητά η sim μου ενώ στο blade όχι(internet μέσω δεδομένων και mms).Δοκίμασα άλλη sim(vodafone αρχικά) στο blade και όλα μια χαρά.Συνεπώς δοκιίμασα και μια άλλη wind και δούλευαν τα δεδομένα oπότε πήρα καινούργια sim και λύθηκε το πρόβλημα.Πήγαινε σε ένα μαγαζί cosmote και ζήτα να δοκιμάσεις μια sim άλλη.Αν δουλεύει πάρε μια καινούργια.Βασικά θα δουλέψει πιστεύω αλλά νομιζω χρεώνεται κανα 5εύρω η αλλαγή sim μη τα δίνεις τζάμπα..
  8. ισχύει αλλά οι cm δεν έχουν ράδιο που θέλω.τι να κάνουμε θα τη παλέψουμε έτσι..
  9. thought so..κανά γιατροσόφι απο δω κ από κει να γλετώνουμε ότι μπορούμε;έχω κλειστά δεδομένα, 3g wifi κτλ..δεν έχει τίποτα άλλο υποθέτω..
  10. Από τις εφαρμογές του μάρκετ για εξοικονόμιση μπαταρίας αξίζει κανένα;Έβαλα την ss5 και η μπαταρία με ήπια χρήση πέφτει τρελά.Το battery saviour που δοκίμασα δε κάνει τίποτα ιδιαίτερο..
  11. ερώτηση: Αν βάλω την cyanogen υπάρχει εφαρμογή για ράδιο που δε θέλει ίντερνετ ή μέσω δικτύου;προτείνετε κάποια ρομ πλιζ που έχει το ράδιο.ξέρω έχει ειπωθεί πιο πριν αλλά έχω χαθεί λίγο αν κάποιος μοντ με παραπέμψει στις σελίδες του θρεντ αν είναι δυνατόν.θενξ!
  12. Λοίπον.έκανα ένα πείραμα και δοκίμασα άλλη sim στο blade μου και τη δικιά μου σε άλλο blade.Το δικό μου δούλεψε και το blade με τη sim μου όχι.Το περίεργο είναι πως σε άλλα κινητά η sim μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το 3g άρα δε σκέφτηκα νωρίτερα να κάνω κάτι τέτοιο αφού θεωρητικά δεν έπρεπε να έχει θέμα :S.Tελικά πήρα καινούρια sim και όλα μια χαρά! Τώρα έχω το δίλλημα να βάλω μια custom rom ή όχι.Είχα δοκιμάσει της cyanogen η οποία δε με πολύενθουσίασε, γιατί δεν είχε ράδιο, πλην του ότι κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών στην sd χωρίς πρόγραμμα κτλ. .Υπάρχει καμιά καλή custom ή να μείνω στη froyo με ξεκλειδομένη ραμ που μας έδωσε ο kogos i think και μου αρέσει;
  13. τέλεια θενξ.Για το άλλο πρόβλημα αν κάποια ψυχή έχει καμιά ιδέα 8α ήμουν υπόχρεος..
  14. Πρακτικά ναι.Στις ειδοποιήσεις έχω και απο το handcent και απο το "μηνύματα".και γενικά τα μηνύματα τα χω και στα 2 προγράμματα.μήπως να διαγράψω το προγραμμα για τα sms το μαμά;αν γίνεται αυτό..
  15. Αυτό δε δούλεψε.επίσησης στη παλιά συσκευή μου δουλε'υει το 3g μια χαρά άρα δεν έχουμε θέμα δικτύου.Σε μια κίνηση απελπισιίας δοκίμασα και μια custom rom της cyanκάτι 2.3 αλλά μια απ'τα ίδια,καμιά σύνδεση.Το επανέφερα στα κανονικά του και το πήγα για σέρβις.υποθέτω πως τσεκάραν αν δουλεύει η κεραίαι και το στείλαν πίσω,ή βαριόντουσαν γιατί επέστρεψε απείραχτο με τα froyo 2.2 και τα προγράμματα που χε και όλα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρόκειται είτε για το μυστήριο του αιώνα ή κάτι κάνω απελπιστικά λάθος που στις περισσότερες και των περιπτωσεων αυτό συμβαίνει.Ας θεωρήσουμε ότι έχω βάλει σωστά το APN,για να ενεργοποιήσω το 3g αρκεί μόνο να τικάρω την επιλογή "ενεργοποίηση δεδομένων" και ξετικάρω την επιλογή "χρήση μόνο δικτύων 2g"; Είμαι σίγουρος ότι κάτι μου ξεφεύγει και μάλιστα πρέπει να ναι πολύ εύκολο. P.S έχω βάλει το handcent sms από το μάρκετ.Ωραίο αλλά όταν μου ρχεται μήνυμα,μου ανοίγει και το handcent και από τα μηνύματα.πώς το διορθώνω αυτό;
×
×
  • Create New...