Jump to content

amazed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    262
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About amazed

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

amazed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τοσο καιρό ζούσα με την εντύπωση ότι η γραμμή στο σπίτι στην Αθήνα ήταν η αιτία που δεν είχα καλή video κλήση, χάλια ποιότητα, διακοπές, κολλήματα, μόνο ήχος κλπ. Σε αυτή την αντίληψη βολήθησε και το γεγονός ότι σαν δεύτερο τηλέφωνο είχα το παλιό S3 mini (2011) που είχε λίγο καλύτερη απόδοση κυρίως στο messenger αλλά τα κολήματα δεν έλλειπαν. Τον Οκτώβρη που ήμουν στην Ελλάδα είχα φέρει τεχνικό της HOL και είχε μετρησει τη γραμμή. Μέχρι 11kbps και πολλά είναι..... :X Είχα και τα θέματα της υπερθέρμανσης με Skype περισσότερο αλλά και σε viber, WhatsApp σε μικρότερο βαθμό. Πριν 12 μέρες είχα μια προσφορά από την τοπική εταιρία τηλεφωνίας (έκλεισα χρόνο) και πήρα το Lenovo K5 vibe (8core 2/16 ram κλπ). Και ξαφνικά το θαύμα. Όλα παίζουν τέλεια. Οι video κλήσεις είναι τέλειες, ούτε διακοπές, ούτε υπερθερμάνσεις ούτε τίποτα. Φυσικά στη γραμμή δεν έγινε καμιά αλλαγή, απεναντίας εχει πεσει κοντά στα 10kbps και το 11 έχει μείνει όνειρο... Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Γιατί απλά είναι κρίμα να έχεις ένα τόσο καλό λειτουργικό με μηδαμινά προβλήματα, τουλάχιστον στα μαμίσια win 10 τηλέφωνα και οι third party εφαρμογές να σέρνονται.. Απαράδεκτο. Και δε μιλάω για το Facebook, το έχω μόνο για ενημέρωση. Μιλάω για τιε εφαρμογές επικοινωνίας. Skype, Viber & WhatsApp. To καημένο το S3 mini είναι δυπήρινο αλλά το παλεύει, το L550 είναι 4πήρινο και οι εφαρμογές δε τραβάνε. Μαλιστά το κινητό ζορίζετε τόσο πολύ που κολάει (skype). 40+ λεπτά skype με φίλο από ελλάδα στο Κ5 και ούτε υποψία overheating. Να μη γράψω διαφορές για Viber & WhatsApp. Το γνωρίζα ότι οι εφαρμογές δεν είναι και τόσο καλογραμμένες και το port εφαρμογών από αλλά λειτουργικά είναι τραγικό αλλά ελπiζα. Κάτι που πραγματικά με έκανε να συνειδητοποιησω πόσο χάλια είναι οι εφαρμογές στα win10 είναι όταν σύγκρινα, εκ των υστέρων, τα WhatsApp & Viber με ένα Lenovo C2. (4core 1Ghz 1gb ram). Τα ίδια specs άλλη απόδοση... Δεν μετανιώνω για την αγορά του L550. Την έκανα συνειδητά. Ήθελα να δω το λειτουργικό και είχα μια ιδέα για την ελληψη εφαρμογών και ότι μερικές είναι "κομμένες". Έλπιζα ότι επειδή το λειτουργικό ήταν καινούργιο θα έφτιαχναν τα πράγματα, όπερ και έγινε κατά μια άποψη. Από τις βασικές εφαρμογές επικοινωνίας μόνο ο messenger έχει μείνει πίσω(ακόμη). Αλλά τα entry level κινητα, τουλάχιστον το 550 απλά δε τραβάει. Δε γνωρίζω αν το 650 με τον λίγο καλυτερο επεξεργαστή, έχει παρόμοια θέματα πολύ θα ήθελα να μάθω. Κρίμα να πρέπει να πάρεις το 950 για να χαρείς το λειτουργικό. Πραγματικά. Καλή τύχη και ευχαριστώ. :) ΥΓ Το έχω κρατήσει σα δευτερο γιατι όπως και οι ποιο πολλοί που αλλάξαν δεν μπορούν να το αποχωριστούν εντελώς.:lol:
  2. Από εχθές την έχω λιώσει.. Πραγματικά είχα απογαητευτεί τόσο πολύ από το Skype (το τηλεφωνο υπερθερμένεται και κολλάει) που μου έλυσε πραγματικά τα χέρια και μου ξαναέφτιαξε την εμπειρία χρήσης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ανοίγει κανονικά και άμεσα, έχει κρυστάλινο ήχο και πάρα πολύ καλή εικόνα. Να γράψω και για το viber που με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα κουστικά που δεν έπαιζαν στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Το μόνο πρόβλημα είναι το Skype που στο τεπεινό 550 δε περπατάει με τίποτα... πραγματικά χθες έκανα μόνο chat με ένα φίλο για κάνα 10' και η συσκευή ζεστάθηκε λες και έκανα video κλήση... αυτό που με προβληματίζει ότι όταν αγόρασα το κινητό αρχές Μαρτίου δουλευε μια χαρά απλά κάποια στιγμή η εφαρμογή απλά "χάλασε". Αυτό που με εκνευρίζει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι στο "προπολεμικό" galaxy s3 mini δουλεύει χωρίς κανόνα πρόβλημα. Όχι μόνο δε ζεστένεται το κινητό αλλά μπορείς να μιλάς όση ώρα θες χωρίς κανενα πρόβλημα. Έχει κανείς παρόμοια θέματα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή έχει να προτείνει κανόνα work around?
  3. Έχεις δίκιο, παρόλα αυτά δε μπορείς να λες ότι δε ξέρω τι λέω απαντώντας στην αρχική ερώτηση.
  4. Εντελώς φιλικά η αρχική σου παρατήρηση και ερώτηση ήταν ότι η εφαρμογή συνεχώς κρασάρει και αν έχουν αυτό το πρόβλημα ή όχι τα 950 και 950XL. Γι'αυτό και σου απάντησα. Εάν έγραφες ότι σου κρασάρει όταν ανεβάζεις βίντεο δε θα απαντούσα κάν, γιατί δεν γνωρίζω όπως σου έγραψα και μετά :)
  5. Δε καταλαβαίνω τι εννοείς? Το ότι δε κρασάρει σε κανονική χρήση σημαίνει ότι είναι προβληματική η εφαρμογή επειδή δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω βίντεο?? Σωστά να ξέρουμε τι λέμε ...:wacko:
  6. Βίντεο δεν έχω ανεβάσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Όχι δεν μου έχει κρασάρει ποτέ στο scroll πάνω-κάτω, το κινητό το έχω από αρχές Μαρτίου. Στα 7" εμφανίζεται το app window και στα 10"-11" είναι έτοιμο.
  7. Εγώ που έχω το ταπεινο 550 δεν έχω ούτε είχα ποτέ πρόβλημα με την εφαρμογη του FB. Έχω όμως με άλλες εφαρμογές... τελικά είναι τι θα σου κληρώσει :lol:
  8. Υπάρχουν κάποια θεματακια αλλά οχι σε όλους. Αν ψαξεις θα βρεις πχ οτι σε κάποιους δε παιζει το μικρόφωνο και σε μενα δε παιζουν τα ακουστικα αλλά μονο στο viber. Τους ακουω αλλα δε με ακουνε. Αν βγαλω τα ακουστικά παίζει μια χαρά. Τα ίδια ακουστικα λειτουργούν μια χαρά με το skype, whatapp και στις τηλεφωνικές κλήσεις... Σε άλλη συσκευλη ios ή android το viber παίζει κανονικά με τα ίδια ακουστικά... οπότε βγάλε συμπερασμα.
  9. Αυτό! Μια χαρα είναι το 550 και παει σφαίρα με τα 10αρια καθώτι μαμίσια. Μπαταρία μονο για τηέφωνο μέχρι τρεις μέρες ανάλογα το πόσο μιλάει. Αν βάλεις και λίγο ιντερνετ το πολύ μιάμιση μέρα.
  10. Θα ήθελα πραγματικά να πω το ίδιο, ναι είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο (από android & iPhone), ναι είναι περίπου όπως το desktop, αν δεν είχε και αυτή την έληψη σε εφαρμογές, θα ήταν τέλειο. Όμως δεν είναι ......γμτ:X
  11. Σορρυ που δεν το διευκρίνησα καλυτερα το κομάτι για το λειτουργικό πήγαινε στο φίλο παραπάνω που έγραψε γενικά πολύ χάλια εμπειρία και δεν αναφερόμουν προσωπικά σένα. Όπως είδες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο κομμάτι store/εφαρμογες.
×
×
  • Create New...