Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτογραφια με τα ξεβαμενα μερη να τα δουμε απο περιεργεια?!

Γιατι στο δικο μου 4μηνες τωρα δεν εχει ξεβαψει τιποτα, και το lock/unlock στο πλαι το εχω λιωσει!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μετα συνχωρησεως αλλα εχετε πολυ πλακα!:lol::lol::lol:εχω το μαυρο ν8 και εχει πεσει στην ασφαλτο τουλαχιστον 5 φορες και με μοναδικη απωλεια μια γρατζουνια στο πανω πλαστικο.οσον αφορα σαν συσκευη,βρειτε καλυτερη και πειτε μου και εμενα.εχω αλλαξει μην σας πω ποσες απο ολλα τα λειτουργικα.......

Φιλε μου εισαι τυχερος που εχεις το μαυρο γιατι απο οσα διαβαζω εδω ειναι εξαιρετικα ανθεκτικο. Δυστυχως δεν υσχιει το ιδιο και με το ασημι, το οποιο εχω εγω και o mixtr και πολλοι αλλοι φυσικα. Ειναι σαφως πιο ευαλωτο κυριος στον φοινιρισμα του χρωματος. Τεταστιο φαουλ της νοκια λες και μεις δε σκασαμε τα ιδια λεφτα στο ασημι που μας αρεσε περισσοτερο!:mad:

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα σε όλους. Ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο κινητό - λόγω υψηλής επισκεψιμότητας - αποκτά το δικό του forum! Επομένως, μπορείτε σε αυτό το φορουμ να «ανοίγετε» τις συζητήσεις σας, να φτιάχνετε νέα threads για ερωτήματα σχετικά με τη συσκευή, τις λειτουργίες και το hardware της.

Μη διαστάζετε να ανοίγετε threads λοιπόν, το φόρουμ αυτό ολόκληρο, αφορά το κινητό σας. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

έχω χρησιμοποιήσει πολλά κινητά τα οποία δεν ήταν τόσο δημοφιλή όσο το Ν8 : blackberry bold 9000,nokia e66,iphone 3gs. Ε, αυτό το πράγμα,σε 3 μήνες να έχουν ξεβάψει τα μισά εξαρτήματα δε το έχω ξαναδεί! Και επειδή ξεβάφει το κινητό μετά από 3 μήνες επειδή έχω μια γρατζουνιά να μου λένε '"εεεε,δε γίνεται να το αλλάξουμε γιατί σας έπεσε μια φορά κάτω"... το ότι η ίδια η ΝΟΚΙΑ δε ντρέπεται να τα πουλάει ακόμη ας πούμε,δεν είναι αίσχος,το ότι απαιτώ αντικατάσταση σε μια προβληματική συσκευή είμαι "υπερβολικός" και ζητάω πολλά!

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το μεταχειρίζεσαι για να έχει πάθει όλα αυτά. Το έχω από το Δεκέμβριο, και φυσικά ούτε γρατσουνιές έχει ούτε ξέβαψε. Την οθόνη του μάλιστα τη χρησιμοποιώ χωρίς protector και δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά. Αν εσύ το έχεις ρίξει κάτω καμιά δεκαριά φορές, πώς περιμένεις να είναι άθικτο; Και επίσης πώς περιμένεις να σου κάνουν αντικατάσταση αν εμφανώς έχει υποστεί πτώσεις;

Όταν από τους 82 που ψήφισαν οι 44 έχουν πρόβλημα κόκκινης οθόνης τότε σίγουρα μιλάμε για μια αποτυχημένη ή ελλαττωματική σειρά. Και μπορεί μερικούς να μην τους πειράζει η κοκκινίλα αλλά δεν παύει να είναι ελλάττωμα. Πολλοί προσπάθησαν να χρεώσουν το πρόβλημα στην Samsung που είναι ο κατασκευαστής αλλά τελικά φταίει η ΝΟΚΙΑ η οποία αποφάσισε να βάλει χέρι στους drivers.

Προφανώς και πρόκειται για ελαττωματική σειρά οθονών, οι οποίες φυσικά και κατασκευάζονται από τη Samsung. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το έχει μόνο το N8, αλλά και άλλα τηλέφωνα που έχουν AMOLED οθόνη (δες εδώ). Πρόκειται βέβαια για πρόβλημα ήσσονος σημασίας, που δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα της συσκευής, ενώ αρκετοί από αυτούς που το έχουν δεν το αντιλαμβάνονται καν αν δεν τους το δείξει κάποιος που ξέρει που να κοιτάξει. Όπως και να 'χει, η Nokia αντικαθιστά τις ελαττωματικές οθόνες, κι αυτό είναι που έχει σημασία. Άλλες εταιρείες θα έκαναν τις αδιάφορες (η ίδια η Samsung δεν ξέρω να αντικατέστησε τις οθόνες στις συσκευές της που παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα).

Edited by terrestial

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το μεταχειρίζεσαι για να έχει πάθει όλα αυτά. Το έχω από το Δεκέμβριο, και φυσικά ούτε γρατσουνιές έχει ούτε ξέβαψε. Την οθόνη του μάλιστα τη χρησιμοποιώ χωρίς protector και δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά. Αν εσύ το έχεις ρίξει κάτω καμιά δεκαριά φορές, πώς περιμένεις να είναι άθικτο. Και επίσης πώς περιμένεις να σου κάνουν αντικατάσταση αν εμφανώς έχει υποστεί πτώσεις;

26/11/2010 εχω ημερομηνια αγορας και δεν εχω το παραμικρο απο φθορες. προφανως και λες το προφανες!!! ο φιλος mixtri εχει κακομεταχειριστει το κινητο του γιαυτο και εχει φθορες. ειπαμε να τα προσεχουμε και λιγο - ποσο μαλλον το ν8 που απο ποιοτητα ειναι κορυφη. για το φινιρισμα που εχει το ασημι δεν μπορω να εχω αποψη αλλα οπως λενε τα παιδια δεν εναι τοσο καλο οσο του σκουρου γκρι που εχω εγω

Και εγω ρε παιδια το ασημι εχω απο τα χριστουγεννα με θηκουλα ομωσ απο την πρωτη μερα και δεν εχω καμια γρατζουνια,θελει και λιγη προσοχη παντωσ, να λυπουμαστε τα φραγκα που δωσαμε!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26/11/2010 εχω ημερομηνια αγορας και δεν εχω το παραμικρο απο φθορες. προφανως και λες το προφανες!!! ο φιλος mixtri εχει κακομεταχειριστει το κινητο του γιαυτο και εχει φθορες. ειπαμε να τα προσεχουμε και λιγο - ποσο μαλλον το ν8 που απο ποιοτητα ειναι κορυφη. για το φινιρισμα που εχει το ασημι δεν μπορω να εχω αποψη αλλα οπως λενε τα παιδια δεν εναι τοσο καλο οσο του σκουρου γκρι που εχω εγω

Εγω το εχω απο της 3/11/2010 και δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια εχει και κανα 2 τουμπες στο ιστορικο του..Το μαυρο παντως ειναι το ποιο καλο σε αυτο το θεμα!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους!Έχω το Ν8 εδώ καί μερικούς μήνες αλλά εδώ καί λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα παράδοξο με το κατάστημα ovi που δεν έχει προηγούμενο:Όταν πάω να κάνω είσοδο στον λογαριασμό πατώ την επιλογή καί δεν γίνεται τίποτα,έτσι δεν μπορώ να βάλω κωδικό χρήστη καί password με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα!Αυτό συμβαίνει μόνο στο Ν8 καί όχι στο Ε7 καί στο C6-01 των οποίων είμαι επίσης κάτοχος(είμαι λίγο καταναλωτικός,ε;)όπου συνδέομαι στο ovi,βάζω τους κωδικούς κανονικά καί κατεβάζω ότι θέλω.Απεγκατέστησα καί επανεγκατέστησα το ovi store καί το πρόβλημα παρέμεινε όπως επίσης αφαίρεσα την κάρτα μνήμης μήπως έφταιγε αυτή αλλά Χωρίς αποτέλεσμα.Έχει κανείς καμμία ιδέα για το τί φταίει;Επαναλαμβάνω πατώ την επιλογή 'είσοδος στον λογαριασμό' ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, στα αλήθεια έχω φρικάρει!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μισό λεπτάκι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί μπορεί κάποιοι να με θεωρείτε πολέμιο της ΝΟΚΙΑ με αυτά που γράφω.

Το ΝΟΚΙΑ Ν8 ήμουν από τους λίγους που το περίμεναν από το Μάρτιο του 2010 όταν είχε γίνει ανακοίνωση από τη ΝΟΚΙΑ και ελπίζω να θυμούνται κάποιοι εδώ το ψάξιμο που είχα κάνει (είχα επικοινωνήσει ακόμη και με τα κεντρικά της WIND να δω πότε θα το φέρουνε Ελλάδα,έστω και παραεισαγωγής).

Πήρα το κινητό και αμέσως πήγα και πήρα θήκη,αυθεντική ΝΟΚΙΑ την ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ με το δέρμα που καλύπτει το κινητό εκτός από τα πλαστικά που έχουν φθαρεί :blink:

Τον πρώτο μήνα δεν είχα κάποιο παράπονο συνολικά από το κινητό μέχρι που ανακάλυψα την κοκκινίλα και τη διαρροή φωτός.

Πάω για πρώτη φορά στο ΝΟΚΙΑ Service και με παίρνουν τηλέφωνο σε 2 μέρες "ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ". Σημειώστε ότι το κινητό τότε δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Δε μου διόρθωσαν ούτε την κοκκινίλα γιατί "δεν ήταν έντονη" ούτε την διαρροή φωτός γιατί το ασημί χρώμα από τη μάνα του είχε αυτο το θεματάκι.

Το αποδέχτηκα μέχρι που χάλασε η μνημη του, κολλούσε, έκανε restart,άρχισε να ξεβάφει...

Τώρα μαζεύτηκαν πολλά θεματάκια στο τηλέφωνο και αποτελλεί μια πλήρως προβληματική συσκευή από την κατασκευή μέχρι τη μνήμη της.

Από εκεί και πέρα δε θεωρώ ότι φταίει το Symbian 3 για τα όποια προβλήματα στη συσκευή γιατί το κινητό τα απέκτησε στην πορεία...

Και όταν μιλάω για κατασκευη του Ν8 εννοώ μόνο το ασημί,που αν το είχατε θα σπαζόσασταν όσο κι εγώ γιατί έδωσα 500Ε.

Δε πειράζει με 20Ε το κάνω και γαλάζιο, στα τέτοια μου. Απλά η ΝΟΚΙΑ πέφτει πολύ στα μάτια μου τόσο για την ποιότητα των προιόντων της όσο και για το σέρβις της-δε το προδικάζω βέβαια αλλά αν επαναληφθούν οι χαζομάαρες του πρώτου σέρβις του Ν8 δε τη γλιτώνει ο τεχνικός.

Και δε το κακομεταχειρίστηκα επειδή μου έπεσε μια φορά κάτω. ηρεμήστε:blink:

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως για οσους λενε πως το κινητο δεν πουλαει,τη Μ.Δευτερα που ημουν στο χωριο για να κανω μια συνδεση στο Γερμανο ειχαν φερει μια παρτιδα 12 συσκευων και τις 2 τις πουλησαν αυθημερον μπροστα στα ματια μου.Σε ερωτηση αν πουλαει η κοπελια με ενημερωσε πως ανα 2-3 βδομαδες ζητανε νεα κομματια,μιας και το κινητο μετα απο 7 μηνες συνεχιζει να "φευγει".Και ο ενας απο τους δυο που το πηραν ηταν ενας πιτσιρικας.Κριση σου λεει.Εδω σε eshοp φευγει σαν καρβελι,μην τρελαθουμε.

Εγω που θα το τσιμπησω σε γκρι ή μπλε ελπιζω να μην μου ξεβαψει.χεχε.

παντως γενικοτερα σε οποιους θελουν να αγορασουν ν8 καλο θα ηταν να αποφυγουν το ασημι απο τη στιγμη πουτιθεται θεμα χρωματος.παντως το σκουρο γκρι που εχω δεν μασαει πουθενα

Για όσους είχαν θέμα με την κλήση ενός αριθμού από τα μηνύματα η λύση είναι η ενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πω βρε παιδιά τι πάθατε ορισμένοι και πολεμάτε με "μίσος" το ασημί ν8. Το έχω στην κατοχή μου από τις 15/12/2010 χωρίς προτεκτορ και απλά το τλφ είναι καινούριο. Τι μανία με το μαύρο είναι αυτή; Ψυχραιμίααααααα!!!!!

Βρε παιδια συγνωμη για το ακαιρο αλλα τα ξχωριστα θεματα με τις εφαρμογες τα hacks και αλλα που εβλεπα εδω εξαφανιστηκαν η δεν τα βλεπω εγω?

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

το πρόβλημα με το ασημί φανταστείτε το κάπως έτσι :

http://mynokiablog.com/2010/10/16/n8s-losing-color/

http://www.nokiausers.net/forum/nokia-n8/39223-n8-blue-color-fading-off.html

Έλεος...:(

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για όσους είχαν θέμα με την κλήση ενός αριθμού από τα μηνύματα η λύση είναι η ενεργοποίηση της αυτόματης ενεργοποίησης....

????? Που ακριβως υπαρχει αυτη η επιλογη? καλο μηνα....ΟΚ το βρηκα....

Edited by vangelsak

Καλημερα παιδια κ καλο μηνα!Εγω το εχω σε γκρι σκουρο απο τον Ιανουαριο κ δεν εχω το παραμικρο προβλημα!!Ουτε ξεβαψιμο ουτε τιποτα αλλο.Το μονο προβλημα που ειχα ητανε με κατι ξυσιματα στο ακουστικο μερικες φορες,αλλα κ αυτο με τον καιρο εστρωσε μονο του!Μεχρι στιγμης βεβαια.

Μαλλον το ασημι απο την μαννα του πρεπει να ειχε το προβλημα, σαν χρωμα.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Βρε παιδια συγνωμη για το ακαιρο αλλα τα ξχωριστα θεματα με τις εφαρμογες τα hacks και αλλα που εβλεπα εδω εξαφανιστηκαν η δεν τα βλεπω εγω?

Με την αλλαγή της εμφάνισης του φόρουμ, είχαμε και ουσιαστικότερες αλλαγές που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή του. Έτσι λοιπόν, λόγω της αυξημένης κίνησης, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει ένας διαχωρισμός μεταξύ software και hardware. Έτσι λοιπόν στην ενότητα My Forum > Συσκευές > Nokia > Nokia Symbian Phones > Symbian^3 θα φιλοξενούνται όλα τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά τις συσκευές της εταιρίας. Ειδικά για το Νokia N8, ως μια από τις πιο δημοφιλής συσκευές του φόρουμ, δημιουργήθηκε δικό του φόρουμ όπου μπορούμε να δημιουργούμε νέο θέμα εφόσον αυτό δεν καλύπτεται από αυτά που υπάρχουν ήδη και αφορά αποκλειστικά το Ν8 και όχι όλες τις S^3 συσκευές (πχ αναβαθμίσεις λογισμικού).

Όλα τα υπόλοιπα θέματα λοιπόν μεταφέρθηκαν στην ενότητα My Forum > Πλατφόρμες > Symbian.

ΑΥτή είναι πλέον η λογική του φόρουμ. Με τον καιρό θα μάθετε που βρίσκετε το κάθε θέμα και δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε.

για τους άπιστους...

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-losing-color-Or-what/td-p/775184

Επειδή δε το βλέπω και σαν δημοφιλές πρόβλημα - υπαρκτό όμως - σας προτείνω την αγορά του μαύρου και μόνο. Και το μπλε έχω διαβάσει ότι χάνει χρώμα σε σημεία,εκτός και αν το προσέχεις πια τόσο πολύ και το έχεις πάντα σε θήκη,δε σου πέσει ποτέ κάτω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πρόβλημα με το ασημί φανταστείτε το κάπως έτσι :

http://mynokiablog.com/2010/10/16/n8s-losing-color/

http://www.nokiausers.net/forum/nokia-n8/39223-n8-blue-color-fading-off.html

Έλεος...:(

Ξεβάφει το ασημί; Πώς, αφού δεν είναι βαμμένο. :confused: Έχει το φυσικό χρώμα του αλουμινίου, χωρίς βαφή.

για τους άπιστους...

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-S60-Smartphones/N8-losing-color-Or-what/td-p/775184

Επειδή δε το βλέπω και σαν δημοφιλές πρόβλημα - υπαρκτό όμως - σας προτείνω την αγορά του μαύρου και μόνο. Και το μπλε έχω διαβάσει ότι χάνει χρώμα σε σημεία,εκτός και αν το προσέχεις πια τόσο πολύ και το έχεις πάντα σε θήκη,δε σου πέσει ποτέ κάτω...

Δεν βλέπω να λέει κανείς ότι έχει τέτοιο πρόβλημα. Το topic δημιουργήθηκε μόνο από μια φωτογραφία ενός review. Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Κι επειδή έχουμε μπερδευτεί με όσα γράφεις, δεν μας βάζεις καμιά φωτογραφία του δικού σου να το δούμε;

Edited by terrestial

Μια βοηθεια θα ηθελα.Απο χθες το εχω στα χερια μου και το συνεδεσα στο οικιακο WLAN,αλλα μενει συνεχως συνδεδεμενο ,παρ ολο που απενεργοποιω την σαρωση και λειτουργια wlan.Απο που μπορω να το διορθωσω και απο που μπορω να επαναφερω τις ρχικες εργοστασιακες ρυθμισεις? ευχαριστω

Παντως κι εγω το ασημί που εχω απο τις αρχες του ετους δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο ξεβαμμα χρωματος ή κατι παρομοιο...:D κ το εχω κ χωρις θηκη μονο screen protector...
Poco X3 nfc 6/128

Μια βοηθεια θα ηθελα.Απο χθες το εχω στα χερια μου και το συνεδεσα στο οικιακο WLAN,αλλα μενει συνεχως συνδεδεμενο ,παρ ολο που απενεργοποιω την σαρωση και λειτουργια wlan.Απο που μπορω να το διορθωσω και απο που μπορω να επαναφερω τις ρχικες εργοστασιακες ρυθμισεις? ευχαριστω

Καλημερα κ καλοριζικος!!

Στο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Ρυθμίσεις

Αλλαγή σε WLAN – Μόνο γνωστά WLAN / Μη αυτόματα

Χρήση δεδομένων σε οικείο δίκτυο – Αυτόματα / Ερώτηση πάντα / Μόνο WLAN

Χρήση δεδομένων σε περιαγωγή – Αυτόματα / Ερώτηση πάντα / Μόνο WLAN

Για να αποφύγει ο χρήστης ακούσιες συνδέσεις με τον πάροχό του, θα πρέπει να ορίσει στο 1 το «Μόνο γνωστά WLAN» και στα 2 και 3 το «Μόνο WLAN»

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Eχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω

Δυστυχως απενεργοποιειται για 1 λεπτι και ξανασυνδεεται στο οικιακο δικτυο.Το προβλημα ειναι οτι καταναλωνει μπαταρια κυριως.Οι εργοστασιακες ρυθμισεις ,πως επαναφερονται?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μετά από 2 μέρες το παραμετροποίησα και του πέρασα ότι χρειαζόμουν. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε πόσο σας βγάζει?

Επίσης αν είναι παραεισαγωγής και κάνω update μέσω wifi χάνονται και πάλι τα ελληνικά? επίσης στο πρόγραμμα που έχει για email μπορώ να του ρυθμίσω διαφορετικό διακομιστή εξερχόμενη αλληλογραφίας από ότι εισερχόμενης? Γιατί πέρασε τις ρυθμίσεις μόνο του και δε μπορώ να βρω κάπου την επιλογή.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...