Jump to content

jean07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

jean07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η πλάκα είνα ότι το έχω κάνει και αυτό πριν μια εβδομάδα, τη χειροκίνητη εγγραφή ας πούμε, αλλά πάλι τίποτα και χθες.
  2. Βρε παιδιά όσοι έχουμε μείνει με windows phone ήρθε ειδοποίηση από το 112; Τι στην ευχή
  3. Καλημέρα, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε στο 950xl για να δεχόμαστε τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης από το 112; Χθες δεν έλαβα τίποτα όταν σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου το λάβανε. Γνωρίζει κάποιος;
  4. Έχει τον τελευταίο καιρό (κάνα μήνα) το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του χωρίς λόγο, παγώνει η οθόνη οπότε πρέπει να κάνω εγώ επανεκκίνηση, η μπαταρία η μανίσια ακόμα έχει χάσει την απόδοσή της. Μου στέλνει κάποιο μήνυμα η συσκευή ή μου φαίνεται;;;;
  5. Άβυσσος......οι εφαρμογές της Μicrosoft
  6. Εμένα πάλι από χθες πριν το καθιερωμένο update αλλά και μετά, πατάω το εικονίδιο "χάρτες" ανοίγει η εφαρμογή και κλείνει ξανά μόνη της σε δύο δευτερόλεπτα. Τι να πω...…….
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κατάλαβα καλά για την ομιλία και μόνο αν δουλεύω το δεξί ακουστικό το αριστερό δεν βγάζει τον ήχο της ομιλίας σωστά; αυτό ρυθμίζεται αυτόματα ας πούμε ή είναι ρύθμιση στο Bluetooth χειροκίνητη. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
  8. Παιδιά κάποιος να με βοηθήσει στο ερώτημά μου;
  9. Να ρωτήσω λίγο το εξής για τα ακουστικά neck bluetooth. Επειδή τα θέλω κατά βάση για ομιλία και όχι τόσο για μουσική, για να μιλήσω θα βάζω μόνο το ένα ακουστικό πχ. το δεξί, άρα το αριστερό θα ειναι ελεύθερο δηλαδή όχι στο αυτί μου κατά πόσο θα ακούγεται ο συνομιλητής μου το τι λέει σε αυτούς που τυγχάνει να είναι κοντά μου;
  10. Κρατάμε γερά όμως!!!!
  11. Δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση βρε παιδιά. Όπως ήταν εδώ κι ένα χρόνο είναι. Τι το έπιασε ξαφνικά με τα μηνύματα δεν ξέρω. Όταν έρχεται mail έχω κανονικά ειδοποίηση παντού.
  12. Έχει κανείς θέμα με την ενημέρωση του τηλεφώνου όταν έρχεται sms; Διαπίστωσα ότι είχα μηνύματα αλλά ποτέ δεν με ενημέρωσε το τηλέφωνο. Δηλαδή δεν είχε κανένα αριθμό πάνω στο φακελάκι και ποτέ ειδοποίηση στην αρχική οθόνη. Αποτέλεσμα να βλέπω το μήνυμα μετά από δυο μέρες. Και αυτό γιατί εγώ από περιέργεια άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι είχα αδιάβαστα μηνύματα.
×
×
  • Create New...