Jump to content

jean07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jean07

  1. Η πλάκα είνα ότι το έχω κάνει και αυτό πριν μια εβδομάδα, τη χειροκίνητη εγγραφή ας πούμε, αλλά πάλι τίποτα και χθες.
  2. Βρε παιδιά όσοι έχουμε μείνει με windows phone ήρθε ειδοποίηση από το 112; Τι στην ευχή
  3. Καλημέρα, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε στο 950xl για να δεχόμαστε τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης από το 112; Χθες δεν έλαβα τίποτα όταν σχεδόν όλοι οι γνωστοί μου το λάβανε. Γνωρίζει κάποιος;
  4. Έχει τον τελευταίο καιρό (κάνα μήνα) το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του χωρίς λόγο, παγώνει η οθόνη οπότε πρέπει να κάνω εγώ επανεκκίνηση, η μπαταρία η μανίσια ακόμα έχει χάσει την απόδοσή της. Μου στέλνει κάποιο μήνυμα η συσκευή ή μου φαίνεται;;;;
  5. Άβυσσος......οι εφαρμογές της Μicrosoft
  6. Εμένα πάλι από χθες πριν το καθιερωμένο update αλλά και μετά, πατάω το εικονίδιο "χάρτες" ανοίγει η εφαρμογή και κλείνει ξανά μόνη της σε δύο δευτερόλεπτα. Τι να πω...…….
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν κατάλαβα καλά για την ομιλία και μόνο αν δουλεύω το δεξί ακουστικό το αριστερό δεν βγάζει τον ήχο της ομιλίας σωστά; αυτό ρυθμίζεται αυτόματα ας πούμε ή είναι ρύθμιση στο Bluetooth χειροκίνητη. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
  8. Παιδιά κάποιος να με βοηθήσει στο ερώτημά μου;
  9. Να ρωτήσω λίγο το εξής για τα ακουστικά neck bluetooth. Επειδή τα θέλω κατά βάση για ομιλία και όχι τόσο για μουσική, για να μιλήσω θα βάζω μόνο το ένα ακουστικό πχ. το δεξί, άρα το αριστερό θα ειναι ελεύθερο δηλαδή όχι στο αυτί μου κατά πόσο θα ακούγεται ο συνομιλητής μου το τι λέει σε αυτούς που τυγχάνει να είναι κοντά μου;
  10. Κρατάμε γερά όμως!!!!
  11. Δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση βρε παιδιά. Όπως ήταν εδώ κι ένα χρόνο είναι. Τι το έπιασε ξαφνικά με τα μηνύματα δεν ξέρω. Όταν έρχεται mail έχω κανονικά ειδοποίηση παντού.
  12. Έχει κανείς θέμα με την ενημέρωση του τηλεφώνου όταν έρχεται sms; Διαπίστωσα ότι είχα μηνύματα αλλά ποτέ δεν με ενημέρωσε το τηλέφωνο. Δηλαδή δεν είχε κανένα αριθμό πάνω στο φακελάκι και ποτέ ειδοποίηση στην αρχική οθόνη. Αποτέλεσμα να βλέπω το μήνυμα μετά από δυο μέρες. Και αυτό γιατί εγώ από περιέργεια άνοιξα την εφαρμογή και είδα ότι είχα αδιάβαστα μηνύματα.
  13. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Το πήρα από ιδιώτη ο οποίος το είχε πάρει από κατάστημα γνωστής αλυσίδας. Η τιμή που το πήρα ήταν 900 ευρώ περιλαμβάνοντας και το νέο πενάκι.
  14. Η τιμή ήταν ευκαιρία. Το εργαλείο ήταν μεταχειρισμένο ενός μηνός με απόδειξη από μεγάλη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων και διετή γραπτή εγγύηση. Μαζί ήταν και το νέο πενάκι, που ως γνωστον πωλείται ξεχωριστά. Το πληκτρολόγιο το πήρα εγώ.
  15. Τελικά υπέκυψα στον i5/8gb ram/256ssd. Εντάξει το εργαλείο δεν παίζεται. Φοβερό. Πήρα και το πληκτρολόγιο. Τι να περιγράψω για οθόνη απόκριση ταχύτητα μπαταρία. Μπράβο στη Microsoft.
  16. Ορίστε κάτι τέτοια συμβαίνουν και πρέπει να το σκεφτώ. Μάλλον μέχρι ν΄αποφασίσω θα ξεπουλήσει ο Κωτσόβολος!!!!
  17. Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου για όποιον γνωρίζει. Κλείνω προς τη μεριά του νέου surface λόγω της μπαταρίας του. Βεβαίως έχει αυξημένο κόστος σε σχέση με το 4άρι, αλλά η διάρκειά της θεωρώ ότι είναι βασικός παράγοντας αγοράς. Μιλάω για το i5-128gb μιας και οι τιμές παραπάνω είναι πολύ χλωμές για μένα. Η ανάγνωση και η σημείωση σε pdf αρχεία είναι σε καλό επίπεδο; το ρωτάω διότι ένας λόγος αγοράς θα είναι σίγουρα κι αυτός δλδ η εύκολη ανάγνωση των αρχείων και η επεξεργασία τους. Πότε θεωρείται καλή περίοδος για αγορά στην Ελλάδα; Κοιτώντας τα εδώ καταστήματα πολύ λίγα είναι αυτά που το διαθέτουν και η τιμή είναι σχεδόν ίδια σε όλα.
  18. Ρυθμίσεις, τηλέφωνο, ρυθμίσεις δρομολόγησης ήχου και το κάνεις ενεργό.
  19. Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό να κολλάει η οθόνη και να μην γυρίζει σε οριζόντια θέση, για παράδειγμα όταν είμαι στο internet και γυρίζω το τλφ για να βλέπω τα σαϊτ καλύτερα η οθόνη δεν περιστρέφεται. Στρώνει μόνο μετά από επανεκκίνηση. Τι να πω δεν ξέρω γιατί κολλάει έτσι.
  20. Φίλε κάνε κανονικά τις αναβαθμίσεις σου. Όσο για το ραδιόφωνο υπάρχει η ελληνική εφαρμογή Ράδιο που παίζει κανονικά όπως πριν δηλαδή με τα ακουστικά. Δεν χρειάζεται διαδίκτυο.
  21. Ναι. Κατεβάζεις μια εφαρμογή από το στορ και δουλεύει. Υπάρχει μια ελληνική εφαρμογή Ράδιο, αξίζει.
  22. Παιδιά αυτά που λέτε τα καταννοώ. Άρα λοιπόν τα δικά μας τηλέφωνα δεν κάνουν αυτόματη μετατροπή που να συμβαδίζουν με τον περιορισμό της εφαρμογής. Υπάρχει ας πούμε ρύθμιση στο viber για τέτοιο λόγο. Πάντως αυτό που σας λέω ισχύει δλδ άλλοι τραβάνε βίντεο κι άμεσα το στέλνουν μέσω viber ενώ εγώ δεν...Πέφτει κι η ανάλογη καζούρα από θέμα είτε λειτουργικού είτε δυνατοτήτων τηλεφώνου. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.
×
×
  • Create New...