impreza_sti Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μία ερώτηση τώρα...Μπορώ να έχω εγκατεστημένα το phoenix και το ovi ταυτόχρονα στον ίδιο υπολογιστή; Μέχρι τώρα τα δούλευα σε διαφορετικούς, αλλά το laptop δυστυχώς μας άφησε χρόνους :(:( Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Για ότι άλλο χρειαστείς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να απευθυνθείς εδώ Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εγώ δεν έλαβα ακόμα κάποιο μήνυμα, αλλά σήμερα το κινητό μου έκανε την 1η επαννεκίνηση, ύστερα από 4 μήνες και 6 μέρες ευτυχούς και απροβλημάτιστης συμβίωσης! Είναι σημάδι αυτό... έρχεται η Anna!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 θα σας στενοχώρησω αλλά αν διαβάσετε κάποια σχόλια για το sleeping screen ποιο κάτω θα δείτε ότι μετά από λίγες ημέρες κολλάει εξαιτίας του το κινητό. Κρίμα γιατί μου άρεσε. Το έβγαλα πριν από λίγο.θέλει δουλειά ακόμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 θα σας στενοχώρησω αλλά αν διαβάσετε κάποια σχόλια για το sleeping screen ποιο κάτω θα δείτε ότι μετά από λίγες ημέρες κολλάει εξαιτίας του το κινητό. Κρίμα γιατί μου άρεσε. Το έβγαλα πριν από λίγο.θέλει δουλειά ακόμη Σε μενα πιαζει μια χαρα εδω και καιρο... Απο σημερα το πρωι παιζει και με qt 4.7.3 χωρις προβλημα! Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 το μήνυμα παίδες το έλαβα και γω- Ελληνικό Ν8 dark grey. frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Γεια σας. Στο θέμα: "Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ" υπήρχανε χειροκίνητες ρυθμίσεις για ίντερνετ σε Symbian^3 από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Τώρα όμως δεν τις βρίσκω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σε μενα πιαζει μια χαρα εδω και καιρο... Και μενα παιζει μια χαρα, κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 @ianekat έχει αλλάξει η δομή των forum.Τις συγκεκριμένες οδηγίες που ψάχνεις μπορείς να τις βρεις στον χώρο που φιλοξενείται πλέον οτιδήποτε έχει να κάνει με software Symbian - Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ - Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει.Θελω να περασω την μουσικη μεσα στη προσθετη καρτα μνημης{μεσω card reader] και να παιζει απο εκει.Το προβλημα ειναι οτι δεν την αναγνωριζει το ovi player και μεταφερει την μουσικη μονο μεσω usb στη συσκευη.Μηπως καποια ιδεα πως μπορω να το κανω?Και που αποθηκευεται η μουσικη στο τηλ? στη mas memory? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 θα σας στενοχώρησω αλλά αν διαβάσετε κάποια σχόλια για το sleeping screen ποιο κάτω θα δείτε ότι μετά από λίγες ημέρες κολλάει εξαιτίας του το κινητό. Κρίμα γιατί μου άρεσε. Το έβγαλα πριν από λίγο.θέλει δουλειά ακόμη Κανένα πρόβλημα δεν έχει το Sleeping Screen. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει.Θελω να περασω την μουσικη μεσα στη προσθετη καρτα μνημης{μεσω card reader] και να παιζει απο εκει.Το προβλημα ειναι οτι δεν την αναγνωριζει το ovi player και μεταφερει την μουσικη μονο μεσω usb στη συσκευη.Μηπως καποια ιδεα πως μπορω να το κανω?Και που αποθηκευεται η μουσικη στο τηλ? στη mas memory? Σύνδεσε το κινητό σου σε μαζική αποθήκευση, άνοιξε τον φάκελο της κάρτας μνήμης (θα στο αναγνωρίσει σαν εξωτερική μαζική μνήμη) και ύστερα ή διάλεξε όποιον φάκελο θες εσύ για να μεταφέρεις την μουσική σου ή φτιάξε ένα δικό σου φάκελο με την μουσική που θες. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις την μουσική σου μέσω ovi suite. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 θα σας στενοχώρησω αλλά αν διαβάσετε κάποια σχόλια για το sleeping screen ποιο κάτω θα δείτε ότι μετά από λίγες ημέρες κολλάει εξαιτίας του το κινητό. Κρίμα γιατί μου άρεσε. Το έβγαλα πριν από λίγο.θέλει δουλειά ακόμη Φιλε εγω το εχω βαλει στο κινητο απο τοτε που σχεδον πρωτοβγηκε και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ουτε κολλημα δουλευει μια χαρα!!!!Εσυ απο που το διαβασες αυτο??:ninja: Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 και γω δεν εχω δει κανενα προβλημα με το sleeping screenκαι απο καταναλωση το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σε μενα πιαζει μια χαρα εδω και καιρο... Απο σημερα το πρωι παιζει και με qt 4.7.3 χωρις προβλημα! τι κανει ρε παιδια αυτο το qt ξερει καποιος να μας πει? γιατι και μενα μου ειχε ζητησει το webkit αλλα δε το περασα γιατι δεν ηξερα τι ειναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Κατεβασα και εγκατεστησα κι εγω το sleeping screen αλλα κατι μαλλον δεν εγινε σωστα και δεν δουλευει:( Την πρωτη φορα που το εκανα εγκατασταση μου εβγαλε μονο ενα ψηφιακο ρολόι σε κοκκινο χρωμα στην αρχικη οθονη, χωρις να μου δειχνει ουτε αναπαντητες ουτε μηνυματα. Το ξανακατεβασα και απο το n8 fun club οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω αλλα τα ιδια. Τωρα οταν το επιλεγω για προστασια οθονης δεν εμφανιζεται τιποτα, η οθονη μενει μαυρη! Να πω εδω οτι οταν το εκανα εγκατασταση δεν μου ζητησε ρυθμισεις κλπ οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Κατεβασα και εγκατεστησα κι εγω το sleeping screen αλλα κατι μαλλον δεν εγινε σωστα και δεν δουλευει:( Την πρωτη φορα που το εκανα εγκατασταση μου εβγαλε μονο ενα ψηφιακο ρολόι σε κοκκινο χρωμα στην αρχικη οθονη, χωρις να μου δειχνει ουτε αναπαντητες ουτε μηνυματα. Το ξανακατεβασα και απο το n8 fun club οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω αλλα τα ιδια. Τωρα οταν το επιλεγω για προστασια οθονης δεν εμφανιζεται τιποτα, η οθονη μενει μαυρη! Να πω εδω οτι οταν το εκανα εγκατασταση δεν μου ζητησε ρυθμισεις κλπ οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ. Το κοκκινο ψηφιακο ρολοι που δεν εμφανιζει καμια πληροφορια ειναι μια επιλογη του ιδιου του sleeping screen την οποια προφανως θα ειχες επιλεξει. Τωρα μετα την επανεγκατασταση δε σου λειτουργει; Μηπως το χεις σε εξοικονομιση ενεργειας γιατι ετσι δεν λειτουργει κανενα screensave. Εμενα λειτουργει αψογα απο την πρωτη φορα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 μπορεί να εξηγήσει κάποιος αν ξέρει πως η ρύθμιση wi-fi βοηθάει τον εντοπισμό στο gps? το είχα πάντοτε απορία. ευχαριστώ. α και όσο για το sleeping screen ούτε εμένα δούλεψε και ας έκανα το κόλπο με το wi-fi που είπε το άλλο παιδί. :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 μπορεί να εξηγήσει κάποιος αν ξέρει πως η ρύθμιση wi-fi βοηθάει τον εντοπισμό στο gps? το είχα πάντοτε απορία. ευχαριστώ. α και όσο για το sleeping screen ούτε εμένα δούλεψε και ας έκανα το κόλπο με το wi-fi που είπε το άλλο παιδί. Ψάχνει τα Wi-Fi δίκτυα που έχεις τριγύρω, στέλνει τους σειριακούς τους αριθμούς (που είναι μοναδικοί για καθε router) σε μια βάση δεδομένων όπου είναι καταχωρημένα όλα τα Wi-Fi δίκτυα του πλανήτη με τις συντεταγμένες τους, και σου στέλνει πίσω τη θέση σου κατά προσέγγιση. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο bug με τον ήχο των εισερχομένων μηνυμάτων..κάποιες μέρες ακούω κανονικά τον ήχο που έχω επιλέξει, κάποιες άλλες πάλι έρχονται μηνύματα χωρίς να ακούω ήχο και χωρίς να εμφανίζεται και η αναφορά λήψης.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο bug με τον ήχο των εισερχομένων μηνυμάτων..κάποιες μέρες ακούω κανονικά τον ήχο που έχω επιλέξει, κάποιες άλλες πάλι έρχονται μηνύματα χωρίς να ακούω ήχο και χωρίς να εμφανίζεται και η αναφορά λήψης.. Δε νομίζω να είναι κάποιο bug. Δεν θυμάμαι να έχει ξανα αναφερθεί αυτό το θέμα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μισό λεπτάκι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους γιατί μπορεί κάποιοι να με θεωρείτε πολέμιο της ΝΟΚΙΑ με αυτά που γράφω. Το ΝΟΚΙΑ Ν8 ήμουν από τους λίγους που το περίμεναν από το Μάρτιο του 2010 όταν είχε γίνει ανακοίνωση από τη ΝΟΚΙΑ και ελπίζω να θυμούνται κάποιοι εδώ το ψάξιμο που είχα κάνει (είχα επικοινωνήσει ακόμη και με τα κεντρικά της WIND να δω πότε θα το φέρουνε Ελλάδα,έστω και παραεισαγωγής). Πήρα το κινητό και αμέσως πήγα και πήρα θήκη,αυθεντική ΝΟΚΙΑ την ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ με το δέρμα που καλύπτει το κινητό εκτός από τα πλαστικά που έχουν φθαρεί :blink: Τον πρώτο μήνα δεν είχα κάποιο παράπονο συνολικά από το κινητό μέχρι που ανακάλυψα την κοκκινίλα και τη διαρροή φωτός. Πάω για πρώτη φορά στο ΝΟΚΙΑ Service και με παίρνουν τηλέφωνο σε 2 μέρες "ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ". Σημειώστε ότι το κινητό τότε δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Δε μου διόρθωσαν ούτε την κοκκινίλα γιατί "δεν ήταν έντονη" ούτε την διαρροή φωτός γιατί το ασημί χρώμα από τη μάνα του είχε αυτο το θεματάκι. Το αποδέχτηκα μέχρι που χάλασε η μνημη του, κολλούσε, έκανε restart,άρχισε να ξεβάφει... Τώρα μαζεύτηκαν πολλά θεματάκια στο τηλέφωνο και αποτελλεί μια πλήρως προβληματική συσκευή από την κατασκευή μέχρι τη μνήμη της. Από εκεί και πέρα δε θεωρώ ότι φταίει το Symbian 3 για τα όποια προβλήματα στη συσκευή γιατί το κινητό τα απέκτησε στην πορεία... Και όταν μιλάω για κατασκευη του Ν8 εννοώ μόνο το ασημί,που αν το είχατε θα σπαζόσασταν όσο κι εγώ γιατί έδωσα 500Ε. Δε πειράζει με 20Ε το κάνω και γαλάζιο, στα τέτοια μου. Απλά η ΝΟΚΙΑ πέφτει πολύ στα μάτια μου τόσο για την ποιότητα των προιόντων της όσο και για το σέρβις της-δε το προδικάζω βέβαια αλλά αν επαναληφθούν οι χαζομάαρες του πρώτου σέρβις του Ν8 δε τη γλιτώνει ο τεχνικός. Και δε το κακομεταχειρίστηκα επειδή μου έπεσε μια φορά κάτω. ηρεμήστε:blink: πως θα το κανεις με 20 ευρω γαλαζιο? πηγα στη νοκια και μου ζητησαν γυρω στα 140 ευρω για αλλαγη χρωματος Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δε νομίζω να είναι κάποιο bug. Δεν θυμάμαι να έχει ξανα αναφερθεί αυτό το θέμα. Δεν μιλάω για το iPhone, για το Ν8 μιλάω πως κάποιες φορές δεν ακούω τον ήχο εισερχόμενου μηνύματος..δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις..για την αναφορά, υπάρχει όταν πηγαίνω στην λίστα αναφορών μέσα από το μενού των μηνυμάτων, αλλά δεν εμφανίζεται με το γνωστό βελάκι στην αρχική οθόνη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 ποιον player εχετε περασει για να παιζει ολα τα avi αρχεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Δεν μιλάω για το iPhone, για το Ν8 μιλάω πως κάποιες φορές δεν ακούω τον ήχο εισερχόμενου μηνύματος..δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις..για την αναφορά, υπάρχει όταν πηγαίνω στην λίστα αναφορών μέσα από το μενού των μηνυμάτων, αλλά δεν εμφανίζεται με το γνωστό βελάκι στην αρχική οθόνη.. Μάλλον το αφήνεις πάνω σε κρεβάτι και δεν ακούγεται το ηχείο.. @Mixtri: Φίλε μου δε ξέρω αν είναι γενικό, πάντως το ασημί Ν8 της κοπέλας μου παρόλο που είχε την κοκκινίλα (όχι πια), με λίγη προσοχή το έχει όπως ακριβώς το πήρε.. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Το Ν8 με την Αννούλα μας...!!!:D http://mynokiablog.com/2011/05/07/video-nokia-n8-with-symbian-anna/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts