Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι λίαν συντόμως να κάνω την αλλαγή απο το n97mini στο ACE... Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 61 σελίδες θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες. 1) Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας? 2) Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή? 3) Υπάρχουν γνωστά κατασκευαστικά ή μη προβλήματα? λχ κάποιο πρόβλημα στην οθόνη κλπ. 4) Από εφαρμογές είναι μόνο το android market ή υπάρχουν και τα γνωστά μαγαζάκια? 5) Χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα όπως πχ το Windows Mobile 7 για πλήρη χρήση της εφαρμογής ή όχι? 6) Με την έκδοση 2.3 είχαμε κάτι νεότερο? 7) Έχει υποστήριξη flash? Ευχαριστώ περιμένω για τις απαντήσεις! :) Ολα όσα θα σου αναφέρω είναι προσωπική άποψη από το λίγο που το έχω στην κατοχή μου 1) Μία ημέρα (με μεγάλο ζόρι 2η) 2) Απο τα καλύτερα που είχα 3) Πέρα από την μπαταρία δεν έχω κάτι υπ όψη. 4) Υπάρχουν διάφορα. 5) Υπάρχει το λεγόμενο root που σου "ξεκλειδώνει" το κινητό για ακόμη περισσότερες δυνατότητες. 6) Κοιτάζω το Kies (βάλτο) κάθε μέρα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι επίσημα. 7) Στο Native Browser πάντως τα flash sites εμένα ΔΕΝ μου παίζουν. Θα παρακαλούσα κι εγώ τους παλιότερους να μας πουν: - Tι κάνουμε σχετικά με το τελευταίο. (Δεν μπορώ να δώ τα sites που είναι σε flash). - Nα μας δώσουν κανένα link για να κάνουμε root το κινητό μας. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmmis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλησπερα και απο μενα ειμαι κατοχοσ του κινητο ACE εδω και μια εβδομαδα και αντιμετωπιζω το εξησ προβλημα... καθως μιλαω στο τηλεφωνο, ανεβαινει αποτομα η ενταση του ακουστικου για ενα δευτερολεπτο και ακουγεται ο συνομιλητης μου παρα πολυ δυνατα..! αυτο συμβαινει στιγμιαια αλλα περιπου μια φορα καθε 2-3 λεπτα!!! το κανει σε κανεναν αλλο κατι αντιστοιχο? παιζει να εχει προβλημα το τηλεφωνο η ειναι θεμα συνδεσης? κατα τα αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο και αρκετα γρηγορο. το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εμφανιζει καποια ενδειξη μηνυματος η αναπαντητης κλησησ στην ταπετσαρια και δευτερον ο ηχος κλησης δεν εχει ρυθμιση αυξανομενης εντασησ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν μου συνδέεται με τον υπολογιστή ενώ δείχνει οτι φορτίζει κανονικά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ολα όσα θα σου αναφέρω είναι προσωπική άποψη από το λίγο που το έχω στην κατοχή μου 1) Μία ημέρα (με μεγάλο ζόρι 2η) 2) Απο τα καλύτερα που είχα 3) Πέρα από την μπαταρία δεν έχω κάτι υπ όψη. 4) Υπάρχουν διάφορα. 5) Υπάρχει το λεγόμενο root που σου "ξεκλειδώνει" το κινητό για ακόμη περισσότερες δυνατότητες. 6) Κοιτάζω το Kies (βάλτο) κάθε μέρα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι επίσημα. 7) Στο Native Browser πάντως τα flash sites εμένα ΔΕΝ μου παίζουν. Θα παρακαλούσα κι εγώ τους παλιότερους να μας πουν: - Tι κάνουμε σχετικά με το τελευταίο. (Δεν μπορώ να δώ τα sites που είναι σε flash). - Nα μας δώσουν κανένα link για να κάνουμε root το κινητό μας. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το τελευταίο που μου είπες με προβληματίζει λίγο ας περιμένουμε να δουμε τι έχουν να πουν και οι υπόλοιποι χρήστες τι μπορεί να γίνει... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το τελευταίο που μου είπες με προβληματίζει λίγο ας περιμένουμε να δουμε τι έχουν να πουν και οι υπόλοιποι χρήστες τι μπορεί να γίνει... :) Βρήκα και θέλω να δοκιμάσω και αυτό εδώ: https://market.android.com/details?id=cn.miren.browser&feature=search_result Eίναι ένας Adroid browser με καλές κριτικές που ΛΕΕΙ ότι παίζει και flash. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Στο μεταξύ, κάποιος παλιός βρε παιδιά: Πως κάνουμε root το ACE? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://www.listingfactoryhost.com/users/yukit/eBayAuctions/backcoverholes5830/images/phone03313_443259550_thumb.jpg Μόλις παρήγγειλα 1 θήκη σαν αυτή της φωτογραφίας αλλά σε μαύρο. Τη βρήκα στα 2,5€ και δώρο ένα screen protector. Δεν μας λες κι απο που την πηρες? Η μπλε δεν υπηρχε διαθεσιμη?! Για δωσε link, μην ντρεπεσαι :rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Δεν μας λες κι απο που την πηρες? Η μπλε δεν υπηρχε διαθεσιμη?! Για δωσε link, μην ντρεπεσαι :rolleyes: http://www.listingfactoryhost.com/users/yukit/eBayAuctions/backcoverholes5830/images/s5830hole_440450365_thumb.jpg Εχει σε όλα τα χρώματα που βλέπεις και τη βρήκα στο ebay. Κάνε search στο ebay για "Back Cover Case Cover Samsung s5830 Galaxy Ace + film" Βρήκα και θέλω να δοκιμάσω και αυτό εδώ: https://market.android.com/details?id=cn.miren.browser&feature=search_result Eίναι ένας Adroid browser με καλές κριτικές που ΛΕΕΙ ότι παίζει και flash. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Τζίφος! Δεν παίζει flash Oταν μπαίνω σε sites με flash, βλέπω το περίγραμμα του flash αλλά το περιεχόμενο είναι γκρί. Βρήκα επίσης αυτό στο market: "Adobe Flash Player 10.3" https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer&feature=search_result Aλλά δε με αφήνει να το πάρω! Edited May 30, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εχει σε όλα τα χρώματα που βλέπεις και τη βρήκα στο ebay. Κάνε search στο ebay για "Back Cover Case Cover Samsung s5830 Galaxy Ace + film" Thanks!!!! Στο μεταξύ, κάποιος παλιός βρε παιδιά: Πως κάνουμε root το ACE? Εαν εισαι με Froyo, τοτε με το SuperOneClick v1.7 και πανω. Εαν εισαι με Gingerbread, τοτε καλυτερα να βαλεις ετοιμη rooted ROM. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Παιδια οτι και να βαλουμε μεσα, δεν υποστηριζει full flash το τηλεφωνο μας. Ειναι θεμα hardware, δεν εχει να κανει με το software. Εγω οταν ειχα 2.2 το εκανα ρουτ με το super oneclick με βαση τις οδηγιες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145 ΠΡΟΣΟΧΗ! εκει εχει οδηγιες οχι μονο για ρουτ αλλα και για φλασαρισμα, οπως αναφερει κι εκει αν θελετε ΜΟΝΟ ρουτ δεν χρειαζεται να κανετε ολα αυτα τα βηματα, ουτε να κατεβασετε οντιν κτλ. Το μονο που θελει ειναι η τελευταια εκδοση του super oneclick, τους drivers του κινητου να ειναι εγκατεστημενοι στον υπολογιστη (δηλαδη να εχετε κατεβασει το κιες). Ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο, ενα κουμπι πατας και ετοιμο :) Φυσικα, με δικη σας ευθυνη αν κατι παει στραβα Η θηκη πολυ ωραια, ειχα δει μια ιδια στο e click αλλά την εχουνε στα...14 ευρω http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50236 Παντως εγω εβαλα στο ματι αυτη http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Silicon-Case-for-Galaxy-Ace-Black-SAMS5830SBLK.htm αν και μου αρεσουν τα χρωματα σε αυτες που ειδα στο πιο πανω ποστ. Να θυμισω και κατι που εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες: το κινητο μας εχει απειροελαχιστα διαφορετικο μεγεθος απο το iphone 3 αρα θηκες σε στυλ pouch κτλ μπορουμε να βρουμε πολλες, ακομα κι αν αρχικα αναφερουν οτι ειναι μονο για iphone 3. Αυτο φυσικα δεν ισχυει για θηκες-καλλυματα πλατης μιας και εχουν σε διαφορετικες θεσεις τη καμερα κτλ Edited May 30, 2011 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδια οτι και να βαλουμε μεσα, δεν υποστηριζει full flash το τηλεφωνο μας. Ειναι θεμα hardware, δεν εχει να κανει με το software. Εγω οταν ειχα 2.2 το εκανα ρουτ με το super oneclick με βαση τις οδηγιες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145 Φίλε ^Deadly_Sin^ ακολούθησα τις οδηγίες που προτείνεις και θα ήθελα να επιβεβαιώσω στους υπόλοιπους φίλους εδώ, ότι παίζουν μια χαρά και έκανα με επιτυχία root το κινητό μου. (To δοκίμασα βάζοντας το market enabler) Σε ευχαριστώ. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Φίλε ^Deadly_Sin^ ακολούθησα τις οδηγίες που προτείνεις και θα ήθελα να επιβεβαιώσω στους υπόλοιπους φίλους εδώ, ότι παίζουν μια χαρά και έκανα με επιτυχία root το κινητό μου. (To δοκίμασα βάζοντας το market enabler) Σε ευχαριστώ. Συγχαρητηρια, μολις εκανες πιο "δικο σου" το τηλεφωνο σου :D Θα προτεινα να βαλεις και το Adfree, το titanium backup και εναν file explorer τωρα που ρουταρισες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι λίαν συντόμως να κάνω την αλλαγή απο το n97mini στο ACE... Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 61 σελίδες θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες. 1) Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας? 2) Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή? 3) Υπάρχουν γνωστά κατασκευαστικά ή μη προβλήματα? λχ κάποιο πρόβλημα στην οθόνη κλπ. 4) Από εφαρμογές είναι μόνο το android market ή υπάρχουν και τα γνωστά μαγαζάκια? 5) Χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα όπως πχ το Windows Mobile 7 για πλήρη χρήση της εφαρμογής ή όχι? 6) Με την έκδοση 2.3 είχαμε κάτι νεότερο? 7) Έχει υποστήριξη flash? Ευχαριστώ περιμένω για τις απαντήσεις! :) Δεν νομίζω να ήταν δύσκολο να διάβασεις 60 σελιδουλες παντως..! Αν πήγαινες για S θα είχες 2000+ για διάβασμα! Θα είχες όμως πάρα πολλούς οδηγούς για νέους χρήστες/ροοτ/custom roms.. Κάτι που δε βλέπω εδώ.. Γιατί κανείς δεν κανείς ρε παίδες οδηγούς για το ace; έναν για ροοτ, εναν για όποια καλή 2.3 έχει βγει, ένα για επαναφορά σε στοκ ρομ και εναν για αρχαριους.. Αφού το τσιμπάνε αρκετοί το κινητό τελευταία! (θα το πάρω στην κοπέλα μου και διάβασα το thread γιαυτό γράφω..! Μην νομίζει κανείς ότι πουλάω πνεύμα..! :) ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Δεν νομίζω να ήταν δύσκολο να διάβασεις 60 σελιδουλες παντως..! Αν πήγαινες για S θα είχες 2000+ για διάβασμα! Θα είχες όμως πάρα πολλούς οδηγούς για νέους χρήστες/ροοτ/custom roms.. Κάτι που δε βλέπω εδώ.. Γιατί κανείς δεν κανείς ρε παίδες οδηγούς για το ace; έναν για ροοτ, εναν για όποια καλή 2.3 έχει βγει, ένα για επαναφορά σε στοκ ρομ και εναν για αρχαριους.. Αφού το τσιμπάνε αρκετοί το κινητό τελευταία! (θα το πάρω στην κοπέλα μου και διάβασα το thread γιαυτό γράφω..! Μην νομίζει κανείς ότι πουλάω πνεύμα..! :) ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ναι αλλα το galaxy s εχει δικο του section που ποσταρουν θεματα αποκλειστικα για αυτο. Εδω δεν μπορουμε να γεμισουμε το samsung android phones με threads "how to" για το galaxy ace. Επισης δεν βλεπω να υπαρχει πολυ ενδιαφερον για "πειραγμα" του κινητου, λογικο ισως μιας και η μοναδικη custom rom που υπαρχει για το κινητο μας εχει 1 εβδομαδα πανω κατω που βγηκε και αν και καλη, περιμενουμε να αναπτυχθει κι αλλο. Το θεμα ειναι πως τελευταια βλεπω να υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφερον για το ace αρα μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Θα συμφωνήσω με το φίλο ^Deadly_Sin^ :) Επίσης: Θα προτεινα να βαλεις και το Adfree, το titanium backup και εναν file explorer τωρα που ρουταρισες :) Mόλις έβαλα και τα 3 προγράμματα που προτείνεις. ;) Βέβαια για app backup νομίζω πως με βολεύει το apkshare καλύτερα από το titanium. - Πέρα από apk backup τι άλλο μπορεί να κάνει το titanium? (Mπορεί ας πούμε να βγάλει...image του "δίσκου") - Επίσης έχει κανείς να μας προτείνει κανένα καλό wifi TV player (που να πιάνει και κανένα Ελληνικό κανάλι) Edited May 30, 2011 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ναι αλλα το galaxy s εχει δικο του section που ποσταρουν θεματα αποκλειστικα για αυτο. Εδω δεν μπορουμε να γεμισουμε το samsung android phones με threads "how to" για το galaxy ace. Επισης δεν βλεπω να υπαρχει πολυ ενδιαφερον για "πειραγμα" του κινητου, λογικο ισως μιας και η μοναδικη custom rom που υπαρχει για το κινητο μας εχει 1 εβδομαδα πανω κατω που βγηκε και αν και καλη, περιμενουμε να αναπτυχθει κι αλλο. Το θεμα ειναι πως τελευταια βλεπω να υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφερον για το ace αρα μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο :) Έχεις δίκιο, αλλά είναι πολύ πρόσφατο το sub-forum του S! Πριν ένα μήνα στα σαμσουνγκ αντροιντ ήμασταν με επισημο μέρος 1,2,3, χακς και οδηγούς για νεους! Οποτε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα! Και όντος τώρα πουλάει πολύ το ace. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch1st0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω σαν ασχετος που ειμαι? τελικα δεν εχω καταφερει ακομα να το αποκτησω κατι το οποιο θα κανω το πολυ μεσα σε μια-δυο βδομαδουλες -αν ποτε δεησουν να με πληρωσουν απο την δουλεια μιας και βρισκομαστε σε δυσκολους καιρούς. αν κανει καποιος ροοτ τι κακο μπορεί να παθει αν ειναι ασχετος και δεν ξερει την διαδικασια, και τι οφελως μπορει να εχει κανοντας απο το να το έχει χωρις ροοτ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ λιγη κατανόηση απο τους σχετικούς!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω σαν ασχετος που ειμαι? τελικα δεν εχω καταφερει ακομα να το αποκτησω κατι το οποιο θα κανω το πολυ μεσα σε μια-δυο βδομαδουλες -αν ποτε δεησουν να με πληρωσουν απο την δουλεια μιας και βρισκομαστε σε δυσκολους καιρούς. αν κανει καποιος ροοτ τι κακο μπορεί να παθει αν ειναι ασχετος και δεν ξερει την διαδικασια, και τι οφελως μπορει να εχει κανοντας απο το να το έχει χωρις ροοτ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ λιγη κατανόηση απο τους σχετικούς!!!!:):) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Κι εγω δεν βγαζω ακρη με τα mms. Οι ρυθμισεις ειναι σωστες, στον εαυτο μου εστειλα μια χαρα αλλά μου εστειλαν ενα mms και δεν το ανοιγει με τιποτα. Παταω "ληψη" και μου βγαζει τα στοιχεια του mms και δεν κανει τπτ αλλο Τελικα εβγαλα ακρη αν και μου φανηκε κουφο αλλα αφου δουλευει τοτε δεν πειραζει. Πηγα στα μηνυματα, ρυθμισεις και στις ρυθμισεις μηνυματος πολυμεσων ξετικαρα το "αυτοματη ανακτηση". Μετα πηγα στο mms, πατησα ληψη και ολα κομπλε, ηρθε το mms επιτελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Για να ξερετε τι παιζει με την μπαταρια:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 και για να μαθετε περισσοτερα για το android και για το root(στα Ελληνικα):http://osarena.net/2010/11/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-android.html Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosp Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εγώ παιδιά έκανα root αλλά και πάλι δεν μπορώ να διαγράψω κάποια προγραμματάκια (360, music ....) που μου φόρτωσαν στο κινητό από την vodafone - ΠΛΑΙΣΙΟ όταν αγόρασα το κινητό. Υπάρχει τρόπος αυτά να τα ξεφορτωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εγώ παιδιά έκανα root αλλά και πάλι δεν μπορώ να διαγράψω κάποια προγραμματάκια (360, music ....) που μου φόρτωσαν στο κινητό από την vodafone - ΠΛΑΙΣΙΟ όταν αγόρασα το κινητό. Υπάρχει τρόπος αυτά να τα ξεφορτωθώ; https://market.android.com/details?id=com.danesh.system.app.remover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καλημερα παιδια.θα ηθελα μια βοηθεια. φιλος μου αγορασε το κινητο και προσπαθησε να το συνδεσει με το bluetooth του αυτοκινητου του.ενω γινεται η συνδεση κανονικα και το pairing υπαρχει προβλημα με τις κλησεις.δηλ ενω χτυπαει το τηλεφωνο κανονικα, οταν απανταει στην κληση δεν υπαρχει ηχος.ουτε ακουει, ουτε τον ακουνε οταν μιλαει.μηπως καποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Η μπαταρία πώς πάει σε αυτό το κινητό; Κρατάει τουλάχιστον 1 ημέρα με 2-3 ώρες ομιλίας και μόνο ομιλίας χωρίς τίποτα άλλο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κι εγώ μια ευτυχισμένη κάτοχος του κινητού! :D Το πήρα σήμερα και ακόμη το έχω στη φόρτιση.. Καθώς προέρχομαι από windows mobile συσκευή που είχε βίαιο θάνατο :cry::(, κι επειδή από όσα διάβασα (xda forum) άκρη δεν έβγαλα, ξέρει κανείς να με βοηθήσει να περάσω τις επαφές και τα μηνύματά μου από την sd card μέσω αποθηκευμένου backup που είχα κάνει με το pimbackup;;;; ευχαριστώ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ... προέρχομαι από windows mobile συσκευή που είχε βίαιο θάνατο :cry::(, κι επειδή από όσα διάβασα (xda forum) άκρη δεν έβγαλα, ξέρει κανείς να με βοηθήσει να περάσω τις επαφές και τα μηνύματά μου από την sd card μέσω αποθηκευμένου backup που είχα κάνει με το pimbackup;;;; ευχαριστώ :O Ανήκω στην ίδια κατηγορία. WinMobile, Βίαιος θάνατος, Backup επαφών (περι τις 200) Κατ αρχήν το pimbackup μάλλον το ξεχνάμε. Σε κάθε περίπτωση βάλε στο PC σου το KIES (Το δίνει free η Samsung) Το KIES είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μεταξύ πολλών άλλων σου επιτρέπει να συγχρονίσεις τις επαφές του outlook με το Ace ! Οπότε εαν είχες συγχρονίσει κάποτε το WinMobile με το outlook, ξανασυγχρονίζει το outlook με το Android!! Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts