Jump to content

ch1st0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ch1st0s

  1. μηπως πρεπει να εισαι ροοτ για να γυρισεις στο παλίο? δεν ειμαι!!!!!
  2. παιδια να κανω μια ερωτηση? σας εχει παρουσιαστει σε κανεναν να μπαίνεις στο αντροιδ και να κανεις ενημερηση μια εφαρμογης και να σου κανει 20 με 30 λεπτα λήψη και να μην στην κατεβάζει? επιπλέον έχω ασύρματο ρουτερ και είμαι δίπλα, το σήμα είναι καμπάνα στο κινητο και στο ιντερνετ μπαίνει σφαίρα. αν μπορείτε μια βοήθεια!!!!!!!:):):)
  3. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να γυρισω στο παλιο μαρκετ γιατι μεχρι το πρωι ολα καλα ειχα το παλιο αλλα το απογευμα μολις εκανα συνδεση στο μαρκετ μου ανοιξε το καινουργιο. δεν ειμαι ροοτ, τι μπορω να κανω. ωραια εμφανισιακα αλλα πολυ αργο.
  4. οντως και σε εμανα τα wi-fi στην 2.2 ηθελε συνεχεια reset και μου εσπαγε τα νευρα τωρσ στην 2.3.3 ειναι μια χαρα και το κινητο πεταει. Γενικα ειμαι κολλημενος με το κινητο μου και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παρει και σε πολυ καλη τιμη. SUPER SAMSUNG GALAXY ACE !!!!!! Οσο για τα εικονιδια προσωπικη μου γνωμη απλα τελεια.
  5. παιδια μια ερωτηση πως μπορω να γραφω παντα κεφαλαια στο gosms με το samsung πληκτρολογιο? τωρα παταω καθε φορα το βελακι συνεχομενα και μου τα βγαζει αλλα καθε φορα δεν γινεται.
  6. παιδια για πλοηγηση εχω περασει τον don't panic και μου τρεχει τελεια. free βεβαια και χωρις wifi.
  7. δεν ξερω για τον γερμανο αν σου κοστισει, αλλα πρην ακριβος μια εβδομαδα εκανα αναβαθμηση μεσω του kies. εχεις πολυ καιρο το kies για δες για αναβαθμηση του προγραμματος και ξανα δες το.
  8. και εφαρμογες εσβησα και παλι τα ιδια. μηπως πρεπει να γινω ροοτ για να αποθηκευονται στην sd μου?
  9. μπορει να μου δωσει κανεις μια αποντηση για τι δεν ξερω τι να κανω και δεν εχω καθολου απο εφαρμογες που ειχα.
  10. εκανα επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια μου λεει. τι μπορω να κανω. help επιγωντος γιατι δν εχω ουτε μια εφαρμογη τωρα και ουτε το gosms που μου έχει λυσει τα χερια στα μηνυματα.
  11. δν ειμαι ροοτ αλλα δν λεει κατι για την εσωτερικη μνημη μονο για την καρτα sd
  12. παιδια επιγωντος μια απαντηση στην ερωτηση μου? μπαινω κανονικα στο μαρκετ και οταν παταω μια εφαρμογη για να κατεβει μολις τελειωση μου λεει το εξης σφαλμα ¨η εφαρμογηδεν μπορει να αποθηκευτει σε χωρο αποθηκευσης usb και σε χωρο αποθηκευσης sd. αλλαξα καρτα και εβαλα πιο μεγαλη σε gb απο 2 σε 8 και παλι μου λει το ιδιο πραγμα. αρα δεν ειναι θεμα χωρου. δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!
  13. πως μπορω να βλεπω ανι αρχεια στο κινητο μας?
  14. εχει βγει επισημη αναβαθμιση του λογισμικου για το συνδεσα μεσω κιες και δεν μου εβγαλε τιποτα και λεει οτι το λογισμικο ειναι το πιο προσφατο?
  15. να σας κανω μια ερωτηση πως μπορω να κλεισω ή να ελατώσω την ενδειξη που λεει οτι καταναλώνει μπαταρια στο ραδιο του κινητου. ειναι σχεδόν το 60% της μπαταριας
  16. μπορει να μου θυμησει κανεις το κωδικο για να δω το ποσοστο της μπαταριας. θυμαμαι μεχρι *#*#4 μετα?????
  17. να σας κανω μια ερωτηση θελω να κλειδωνει το τηλεφωνο πριν μπαινεις στην αρχικη οθονη, δηλαδη να δινεις κωδικο και μετα να σερνεις την επιλογη και να μπαινεις στην αρχικη οθονη? και μια ακομα ερωτηση μπορειτε να μου πειτε ενω το λαπτοπ πιανει το ιδιο ασυρματο δυκτιο τελεια το κινητο μου λεει οτι ειναι εκτος εμβελειας? είναι ακριβως διπλα διπλα. υπερχει κανε προγραμμα το οποιο να σου αναβαθμιζει το wifi του κινητου. ρωτω για τι δν ειμαι και σχετικος? ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  18. δεν ξερω να στα απαντησω τα 2 πρωτα παντος στο τριτο στο προτεινω με κλειστα ματια. το εχω εγω μολις 3 μερες και οσοι το ειδαν και σχετικοι με τα κινητα μου ειπαν παρα πολυ καλο κινητο.
  19. παιδια σημερα πηρα το κινητο και πεταει. ακομα δεν εχω μπει στο ινερνετ και δεν ξερω αμα εχει προβλημα. μια ερωτηση πως μπορουμε να χραφουμε ελληνικα μικρα? εχει απαντηθει αλλα δν μπορω να κατσω να ψαξω 75 σελιδες.
  20. φιλοι μου θελω να κανω μαι ερωτηση? επειδη το περιμενω μεχρι την τεταρτη και εχω διαβασει ολα τα ποστ απο την αρχη και εχω γραψει αρκετες φορες μεχρι να το παρω, βλεπω οτι πολυ εχετε προβλημα με την μπαταρια και ελπιζω να μην ειναι τοσο γενικο για να μην τρεχω και εγω με την μπαταρια γιατι μιλαω αρκετα με το τηλεφωνο και παιζω αρκετα. αν καποιος το εχει παρει απο την vodafone πειτε μου τι γινεται με την συσκευη απο εκει και τη κανεις με το καλουδια τις vodafone?
  21. φιλε athanaso77 διαβαζω καθε μερα τις σελιδες απο την 3 και εγω γραψει απο τοτε αρκετες φορες. αλλα με τον καιρο διαβαζοντας τις και μου λυθηκαν και μου δημιουργηθικαν αλλες. πιο πολυ με προβληματιζει το ιντερνετ που ειπαν μερικοι φιλοι στις προηγουμενες οτι δεν μπενει στο ιντερνετ. μιλαμε πιο πολυ οταν θα το παρω.
  22. χαιρεται φιλοι ace!!!! Μολις παριγγηλα το κινητο επιτελους κατα φερα να μαζεψω τα χρηματα 199 και σε 7 εργασιμες μερες θα το εχω στα χερια μου. μολις μπω και εγω επισημα στο club του ace θα σας πω εντυπωσεις! αν και ειμαι λιγο αγχομενος με το θεμα του ιντερνετ και τι θα παρουσιασει. ελπιζω να ειναι ενταξει το θεμα αυτο.
  23. παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω σαν ασχετος που ειμαι? τελικα δεν εχω καταφερει ακομα να το αποκτησω κατι το οποιο θα κανω το πολυ μεσα σε μια-δυο βδομαδουλες -αν ποτε δεησουν να με πληρωσουν απο την δουλεια μιας και βρισκομαστε σε δυσκολους καιρούς. αν κανει καποιος ροοτ τι κακο μπορεί να παθει αν ειναι ασχετος και δεν ξερει την διαδικασια, και τι οφελως μπορει να εχει κανοντας απο το να το έχει χωρις ροοτ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ λιγη κατανόηση απο τους σχετικούς!!!!:):)
  24. 1) δεν μπορει να κανει βιντεοκλησεις (νομιζω το εχουν πει και πιο πισω στο φορουμ πιο σχετικοι απο εμενα) 2) αυτό το ματάκι που βλεπεις ειναι σαν φωτοκυτταρο για να περιστρεφετε η οθονη.
×
×
  • Create New...