Jump to content

ch1st0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ch1st0s

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ch1st0s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μηπως πρεπει να εισαι ροοτ για να γυρισεις στο παλίο? δεν ειμαι!!!!!
  2. παιδια να κανω μια ερωτηση? σας εχει παρουσιαστει σε κανεναν να μπαίνεις στο αντροιδ και να κανεις ενημερηση μια εφαρμογης και να σου κανει 20 με 30 λεπτα λήψη και να μην στην κατεβάζει? επιπλέον έχω ασύρματο ρουτερ και είμαι δίπλα, το σήμα είναι καμπάνα στο κινητο και στο ιντερνετ μπαίνει σφαίρα. αν μπορείτε μια βοήθεια!!!!!!!:):):)
  3. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να γυρισω στο παλιο μαρκετ γιατι μεχρι το πρωι ολα καλα ειχα το παλιο αλλα το απογευμα μολις εκανα συνδεση στο μαρκετ μου ανοιξε το καινουργιο. δεν ειμαι ροοτ, τι μπορω να κανω. ωραια εμφανισιακα αλλα πολυ αργο.
  4. οντως και σε εμανα τα wi-fi στην 2.2 ηθελε συνεχεια reset και μου εσπαγε τα νευρα τωρσ στην 2.3.3 ειναι μια χαρα και το κινητο πεταει. Γενικα ειμαι κολλημενος με το κινητο μου και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παρει και σε πολυ καλη τιμη. SUPER SAMSUNG GALAXY ACE !!!!!! Οσο για τα εικονιδια προσωπικη μου γνωμη απλα τελεια.
  5. παιδια μια ερωτηση πως μπορω να γραφω παντα κεφαλαια στο gosms με το samsung πληκτρολογιο? τωρα παταω καθε φορα το βελακι συνεχομενα και μου τα βγαζει αλλα καθε φορα δεν γινεται.
  6. παιδια για πλοηγηση εχω περασει τον don't panic και μου τρεχει τελεια. free βεβαια και χωρις wifi.
  7. δεν ξερω για τον γερμανο αν σου κοστισει, αλλα πρην ακριβος μια εβδομαδα εκανα αναβαθμηση μεσω του kies. εχεις πολυ καιρο το kies για δες για αναβαθμηση του προγραμματος και ξανα δες το.
  8. και εφαρμογες εσβησα και παλι τα ιδια. μηπως πρεπει να γινω ροοτ για να αποθηκευονται στην sd μου?
  9. μπορει να μου δωσει κανεις μια αποντηση για τι δεν ξερω τι να κανω και δεν εχω καθολου απο εφαρμογες που ειχα.
  10. εκανα επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων και παλι τα ιδια μου λεει. τι μπορω να κανω. help επιγωντος γιατι δν εχω ουτε μια εφαρμογη τωρα και ουτε το gosms που μου έχει λυσει τα χερια στα μηνυματα.
  11. δν ειμαι ροοτ αλλα δν λεει κατι για την εσωτερικη μνημη μονο για την καρτα sd
  12. παιδια επιγωντος μια απαντηση στην ερωτηση μου? μπαινω κανονικα στο μαρκετ και οταν παταω μια εφαρμογη για να κατεβει μολις τελειωση μου λεει το εξης σφαλμα ¨η εφαρμογηδεν μπορει να αποθηκευτει σε χωρο αποθηκευσης usb και σε χωρο αποθηκευσης sd. αλλαξα καρτα και εβαλα πιο μεγαλη σε gb απο 2 σε 8 και παλι μου λει το ιδιο πραγμα. αρα δεν ειναι θεμα χωρου. δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!
  13. πως μπορω να βλεπω ανι αρχεια στο κινητο μας?
  14. εχει βγει επισημη αναβαθμιση του λογισμικου για το συνδεσα μεσω κιες και δεν μου εβγαλε τιποτα και λεει οτι το λογισμικο ειναι το πιο προσφατο?
  15. να σας κανω μια ερωτηση πως μπορω να κλεισω ή να ελατώσω την ενδειξη που λεει οτι καταναλώνει μπαταρια στο ραδιο του κινητου. ειναι σχεδόν το 60% της μπαταριας
×
×
  • Create New...