taliban Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εχει βρει κανεις καμια διακριτικη θηκη? εχει ενας φιλος μια θηκη στο iphone που πιανει μονο περιφερειακα,ειναι λαστιχενια και δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι θηκη ξερει κανεις αν το whatsup θα εχει και locator για symbian? πήγαινε στο τοπικ με τα αξεσουαρ κλπ και δες τα τελευταία ποστ ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 το καθαρό firmware με την ελληνική γλώσσα δεν έχω… αυτο θελω να βρω... το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εχει βρει κανεις καμια διακριτικη θηκη? εχει ενας φιλος μια θηκη στο iphone που πιανει μονο περιφερειακα,ειναι λαστιχενια και δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι θηκη Αν εννοείς αυτή που είναι σαν δαχτυλίδι δεν είναι θήκη αλλα λύνει το πρόβλημα με την κεραία;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) μπορω να ρωτησω αν ξερει καποιος, πώς γίνεται, να ΜΗΝ αναβει το κόκκινο φως δίπλα στην κάμερα όταν κανω βιντεοσκόπιση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό; Επίσης μπορώ να κάνω το ίδιο (να μην αναβει το κόκκινο φως) και στην λήψη φωτογραφιών; 2) Πέρασα ταινία από το PC στο φάκελο video , με κατάληξη mpeg-4 και υπότιτλο με κατάλιξη . str με το ίδιο όνομα στον ίδιο φάκελο, αλλά δεν βλεπω υπότιτλους στην αναπαραγωγή. Τι κάνω λάθος; Αν το αρχείο βίντεο έχει ακριβώς τι ίδιο όνομα με το αρχείο των υποτίτλων, πρέπει να τους εμφανίζει κανονικά. Αν δεν τους εμφανίζει, θα πρέπει να κοιτάξεις μήπως δεν έχεις περάσει την τελευταία ενημέρωση του βίντεο. Οκ το phoenix το έχω… το καθαρό firmware με την ελληνική γλώσσα δεν έχω… εδώ πρέπει να πάω σε άλλο thread να βρω την λύση? Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να αλλάξεις το product code και να βάλεις το ελληνικό για να μην έχεις ξανά τέτοια προβλήματα.. ισχύει? Το product code δεν αλλάζει. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το ελληνικό firmware με το navifirm. Google it. :) Δηλαδή θεωρείται οτι η αναβάθμιση δεν είναι έτοιμη και για αυτό καθυστερή. Καλά κατάλαβα??? Και ολοι αυτοί που την βρήκαν και την βάλανε με καποιο ειδικό πρόγραμμα έχουν βάλει χαλασμένη αναβάθμιση? και αυτο που ακούστικε οτι κυκλοφόρησε σε κάποιες χώρες δεν ισχύει? Κανονική είναι η αναβάθμιση αλλά δεν έχει διορθωθεί ακόμα το πρόβλημα με τις συνδέσεις που συζητάμε στην προηγούμενη σελίδα. Έτσι τουλάχιστον ακούγεται. Μόλις είναι έτοιμη, θα δοθεί στο κοινό. Edited January 30, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Παιδια εγω δεν εχω προβλημα με τις συνδεσεις απλα θα ηθελα να αναφερω κατι ισως χαζο. Οταν βγαινετε απο την εφαρμογη κοινωνικα δικτυα εχετε πρωτα κανει εξοδο απο φεισμπουκ κ τουιτερ; Γιατι παρατηρησα σε εμενα οταν κανω εξοδο απο το προγραμα χωρις πριν να εχω κανει ''logout'' απο φεισμπουκ, για παραδειγμα, το κινητο δεν αποσυνδεετε απο το wifi. mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 προσωπικα δε μπορώ να συνδεθω στο Οvi Store μέσω του δικτύου της WΙΝD. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Αν το αρχείο βίντεο έχει ακριβώς τι ίδιο μέγεθος με το αρχείο των υποτίτλων, πρέπει να τους εμφανίζει κανονικά. Γιώργο,μάλλον εννοείς την ίδια ονομασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Παιδια εγω δεν εχω προβλημα με τις συνδεσεις απλα θα ηθελα να αναφερω κατι ισως χαζο. Οταν βγαινετε απο την εφαρμογη κοινωνικα δικτυα εχετε πρωτα κανει εξοδο απο φεισμπουκ κ τουιτερ; Γιατι παρατηρησα σε εμενα οταν κανω εξοδο απο το προγραμα χωρις πριν να εχω κανει ''logout'' απο φεισμπουκ, για παραδειγμα, το κινητο δεν αποσυνδεετε απο το wifi. Αν δεν έχεις το γνωστό bug με τη σύνδεση wifi , τότε με σκέτη έξοδο απο την εφαρμογή αποσυνδέεται κανονικά. Βασικά εμένα δεν είναι καν μονιμα συνδεδεμένο. Μόνο αν ζητήσω refresh τότε κάνει αυτόματα connect/disc στο wlan μου. (Μόνο twitter εχω και οχι fb οπότε ίσως να παίζει αυτό ρόλο) Άσχετο: Πολύ βλακεία που δεν μπορείς να στείλεις σε κάποια playlist κατευθείαν ένα κομμάτι από now playing. Γενικά ο musicplayer θέλει δουλειά.. Edited January 30, 2011 by Arxegonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Γειά παιδιά.το πρωί προσπάθησα να φορτίσω το κινητό από το αυτοκίνητο με το usβ και Δεν φορτίζε.μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρυθμίσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Έχει αναφερθεί πιο παλιά σε ανύποπτο χρόνο από κάποιον και πλέον το επιβεβαιώνω καθημερινά ότι το Ν8 έχει ένα θέμα με τα WiFi δίκτυα που δεν έχουν σήμα 3/3. Πολλές φορές τα βγάζει μη διαθέσιμα και θέλει δεύτερη και πολλές φορές και τρίτη προσπάθεια προκειμένου να τα δει. Αυτό τουλάχιστον παθαίνω με το router του σπιτιού μου, που είναι γεγονός ότι είναι λίγο δύσκολο να το βρει και το παλιότερό μου κινητό (Ν82) λόγω των φυσικών εμποδίων που υπάρχουν στο σπίτι μου (τοίχοι κλπ). Πολλές φορές όμως συμβαίνει ακόμα και αν είμαι ΔΙΠΛΑ στο router. Μάλιστα έχω κάνει δοκιμές και με το Ν82 μου παράλληλα στις ίδιες συνθήκες και το παλιό μου "σκυλί" είναι πιο αξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα. :wacko: Το πιο εκνευριστικό είναι με τις εργοστασιακές εφαρμογές της Nokia, π.χ. Ιστός, YouTube, OVI Store, Κοινωνικά Δίκτυα κλπ. Ενώ με εφαρμογές τρίτων, π.χ. Opera Mobile και Opera Mini, απλά ψάχνει και βρίσκει δίκτυα, πολλές φορές ανακαλύπτω ότι λόγω της προαναφερθείσας "παραξενιάς", πολλές φορές οι εφαρμογές της Nokia τα θέλουν όλα "στο πιάτο", δηλαδή να ενεργοποήσεις μόνος σου τη σύνδεση χειροκίνητα, από το μενού Συνδεσιμότητα. Αυτό με το WiFi γίνεται, όχι όμως και με το GSM/3G δίκτυο. Άλλες φορές όταν έχω ήδη μία ενεργή σύνδεση, οι προαναφερθείσες εργοστασιακές εφαρμογές δε συνδέονται, αλλά θέλουν να αποσυνδεθείς και να επιλέξουν μόνες τους τη σύνδεση εξαρχής. Για όλους τους παραπάνω λόγους, σε καθημερινή πλέον βάση, 9 στις 10 φορές έχω προβλήματα με τις συνδέσεις στο Ν8. Δε μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Και πριν προλάβει να μου πει κάποιος για τη SIM, η παλιά μου είναι αλλαγμένη σε USIM πριν από 10-15 μέρες. Είναι κάτι που με έχει ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και περιμένω μία λύση είτε με την PR 1.1 είτε με την PR 2.0. :mad: :knife: επειδη γιαυτο το θεμα ρωτησα πριν μερικες μερες και δεν ηξερε κανενας να απαντησει εχω ψαξει ενα καρο φορουμς και τελικα κατεληξα στο εξης. δεν εχει καμμια σχεση αυτο που λεει ο κωστης με αυτο που λες εσυ. το ν8 συνδεετε στο δικτυο αλλα η συνδεση ειναι ανενεργη. δεν εχει να κανει με δικτυα που δεν εχουν 3/3 αλλα με δικτυα που εχουν κλειδωμα wpa/wpa2 και εχει αναφερθει και στο nokia discussions ως bug αλλα και οι ιδιοι δεν εινα σιγουροι. φιλε κωστη απο προσωπικη εμπειρια η κανε χωρις κλειδωμα το δικτυο σου να το βρισκει χωρις προβληματα η συνδεσου σε καποιο αλλο και ετα στο δικο σου και θα ξεκολλησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς να κάνω?γιατί Δεν φορτίζει μήπως γνωρίζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 προσωπικα δε μπορώ να συνδεθω στο Οvi Store μέσω του δικτύου της WΙΝD. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; φιλε με προλαβες.....:) τα ιδια και εδω... ενω με wifi μπαινω κανονικα με WIND δεν συνδέεται με τιποτα..... "ξαναπροσπαθήστε αργοτερα η σύνδεση αδυνατη...":rolleyes: φιουυυ και ελεγα οτι ειμαι ο μοναδικος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 μπορείς να μου πεις τι ακριβώς να κάνω?γιατί Δεν φορτίζει μήπως γνωρίζεις. καποιες φορες και εμενα δεν φορτιζει, μαλλον κολλαει.πηγαινε και συνδεσου σε ενα αλλο δικτυο ενος γειτονα θα βρεις καποιο και μετα με το δικο σου και θα ξεκολλησει λογικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδιά προέκυψε νέο πρόβλημα και δε βλέπω να γλυτώνω το refurbish. Τα WRT widgets ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν, Battery Monitor, MemInfo, Sport-FM κλπ, όλα έχουν πρόβλημα. Δοκίμασα επανεγκαταστασεις, επανεκινήσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα :-( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 επειδη γιαυτο το θεμα ρωτησα πριν μερικες μερες και δεν ηξερε κανενας να απαντησει εχω ψαξει ενα καρο φορουμς και τελικα κατεληξα στο εξης. δεν εχει καμμια σχεση αυτο που λεει ο κωστης με αυτο που λες εσυ. το ν8 συνδεετε στο δικτυο αλλα η συνδεση ειναι ανενεργη. δεν εχει να κανει με δικτυα που δεν εχουν 3/3 αλλα με δικτυα που εχουν κλειδωμα wpa/wpa2 και εχει αναφερθει και στο nokia discussions ως bug αλλα και οι ιδιοι δεν εινα σιγουροι. φιλε κωστη απο προσωπικη εμπειρια η κανε χωρις κλειδωμα το δικτυο σου να το βρισκει χωρις προβληματα η συνδεσου σε καποιο αλλο και ετα στο δικο σου και θα ξεκολλησει Φαίνεται ότι το κάθε ένα NOKIA N8 στο θέμα σύνδεσης WIFI συμπεριφέρεται (προς το παρόν τουλάχιστον εν αναμονή αναβάθμισης) διαφορετικά : Το δικό μου συνδέεται στον έναν από τους δύο router που έχω κανονικά με ενεργοποιημένο WPA1/WPA2 ,ενώ στον άλλο δεν συνδέεται ποτέ , ούτε όταν είναι χωρίς κλείδωμα . Σημειωτέον , ότι στον δεύτερο router συνδέομαι σε κάθε περίπτωση με τηλέφωνο που έχει S60v5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Ευχαριστώ πολύ mirrorofsorrow έβαλλα το firmware της νοκια το ελληνικό. Δεν έμπαινε όποτε το έκανα σαν dead phone στο phoenix και sw reset και το πήρε κανονικά. Λογικά με καμιά αναβάθμιση η με hard reset θα χαθούν τα ελληνικά ε? Δεν πειράζει έχω ένα κόλλημα θέλω οτιδήποτε έχει firmware να είναι το δικό του και να μη κάνει τα πειράματα της οποιαδήποτε εταιρία…. Πάντως για 3η μέρα που το έχω θεωρώ ότι έχω γίνει expert αν σκεφτείτε ότι είναι το πρώτο μου κινητό symbian και νοκια :P το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Φαίνεται ότι το κάθε ένα NOKIA N8 στο θέμα σύνδεσης WIFI συμπεριφέρεται (προς το παρόν τουλάχιστον εν αναμονή αναβάθμισης) διαφορετικά : Το δικό μου συνδέεται στον έναν από τους δύο router που έχω κανονικά με ενεργοποιημένο WPA1/WPA2 ,ενώ στον άλλο δεν συνδέεται ποτέ , ούτε όταν είναι χωρίς κλείδωμα . Σημειωτέον , ότι στον δεύτερο router συνδέομαι σε κάθε περίπτωση με τηλέφωνο που έχει S60v5. Μήπως είχες βάλει mac filtering και το ξέχασες; Την είχα πατήσει έτσι μια φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Γιατί ενώ έχω προσθέσει το λογαριασμό της Hol στα email, όταν πάω να συγχρονίσω δεν το κάνει ενώ στο gmail δουλεύει κανονικά? Και κάτι ακόμα. Ποιά ρύθμιση χρειάζεται να κάνω ώστε όταν μπαίνω στο email να με ρωτάει απο μόνο του αν θέλω να συνδεθώ (συγχρονισμός) όπως στο Ν97? Ευχαριστώ. Όσων αφορά την μπαταρία η χρήση που κάνω είναι: σχεδόν συνέχεια bluetooth ανοιχτό (λόγω handsfree ακουστικού), 3G ανοιχτό συνέχεια, δυο εφαρμογές στο παρασκήνιο ανοιχτές συνέχεια (f-secure + SPB Shell) και λίγη ομιλία (περίπου 1 ώρα), λίγη πλοήγηση Internet και ελαφρό γενικό σκάλισμα και ανοιχτό και την νύχτα = 1 και μισή μέρα. Είναι οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Εχω προβλημα με το Phoenix ρε παιδια.Ηθελα να κανω Refubish το κινητο για να εχω ξανα ovi store και ολα καλα μεχρι την στιγμη που ηταν να κανω το Refubish, δεν εβρισκε το package που ειχε κατεβασει...γιατι ?:(:( Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Τι μήνυμα εμφανίζεται στον υπολογιστή; [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Εχω προβλημα με το Phoenix ρε παιδια.Ηθελα να κανω Refubish το κινητο για να εχω ξανα ovi store και ολα καλα μεχρι την στιγμη που ηταν να κανω το Refubish, δεν εβρισκε το package που ειχε κατεβασει...γιατι ?:(:( Το τρέχεις σαν διαχειριστής; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Μήπως είχες βάλει mac filtering και το ξέχασες; Την είχα πατήσει έτσι μια φορά. Δεν έχω βάλει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SelectivePants Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Στην αρχη ελεγε οτι δεν μπορουσε να εντοπισει το αρχειο (package) και μετα οτι υπηρχαν multiple directories.. Οταν λες αν το τρεχω σαν διαχειριστης, εννοεις δεξι click και ανοιγμα ψς διαχειριστης ? Sent from my iPhone 4S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Δεν έχω βάλει. δεν κολλαει καθε φορα. του γραφειου μου εμενα εχει τετοιο κλειδωμα, καποιες φορες οταν περει ο server κολλαει και την κραταει ανενεργη και ετα ξαναξεκολλαει. δεν βγαζεις ακρη. μαλλον θα λυθει με αναβαθμιση. οσο για τα widgets φιλε σπυρο δες την συνδεση σου αν ειναι ανενεργη. ετσι την πατησα εγω μια φορα, για ψαξτο, ισως να μην εχουν προβλημα, μην τα ξηλωσεις. Edited January 30, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Στην αρχη ελεγε οτι δεν μπορουσε να εντοπισει το αρχειο (package) και μετα οτι υπηρχαν multiple directories.. Οταν λες αν το τρεχω σαν διαχειριστης, εννοεις δεξι click και ανοιγμα ψς διαχειριστης ? Σε Vista και 7 τα πακέτα σώζονται στο C:\Program Files\Nokia\phoenix\products\RM-596 ή C:\Program Data\Nokia\Packages στην περίπτωση του Ν8 και πρέπει να τρέξεις το πρόγραμμα με δεξί κλίκ->διαχειριστής για να μπορεί το πρόγραμμα να γράψει στο συγκεκριμένο φάκελλο. οσο για τα widgets φιλε σπυρο δες την συνδεση σου αν ειναι ανενεργη. ετσι την πατησα εγω μια φορα, για ψαξτο, ισως να μην εχουν προβλημα, μην τα ξηλωσεις. H συνδεση τι σχέση έχει με το Battery Monitor και το ΜemInfo; Edited January 30, 2011 by Spyr0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts