Jump to content

crond

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crond

  1. Ενεργοποιημένο είναι.. παρατήρησα ότι αν συνδέσω το καλώδιο ενώ είναι κλειδωμένη η συσκευή και με κλειστή οθόνη, φορτίζει αργά. Αν ξεκλειδώσω και συνδέσω τότε φορτίζει με fast charge
  2. Καλημέρα αγορίνες και καλό ΣΚ να έχουμε. Δεν βλέπω επιλογή για fast charge και φορτίζει slow που το αλλάζω?
  3. έβαλα twrp 3.2.1 και έκανα f2fs και μετά έβαλα 3.2.3 και έκανα εγκατάσταση 30s firmware και 466d modem. μετά έκανα εγκατάσταση και έπαιξε κανονικά. τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ όλους εσάς που με τους οδηγούς σας και το μάζεμα των αρχείων σας που κάνετε την ζωή μας πιο εύκολη! Για root τώρα τι ακολουθούμε?
  4. έβαλα twrp 3.2.1 και έκανα f2fs και μετά έβαλα 3.2.3 και έκανα εγκατάσταση 30s firmware και 466d modem. μετά έκανα εγκατάσταση και έπαιξε κανονικά. τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ όλους εσάς που με τους οδηγούς σας και το μάζεμα των αρχείων σας που κάνετε την ζωή μας πιο εύκολη! Για root τώρα τι ακολουθούμε?
  5. παιδιά sos σε όλες τις revenge παίρνω error 7 κατά την εγκατάσταση
  6. το είδα και εγώ louis σε ευχαριστώ και πάλι δεν το περνάει όμως μου βγάζει error:
  7. παιδιά καλησπέρα είπα να βάλω revenge και δεν μπορώ να φλασάρω το πρώτο recovery fix είναι σε .img και οχι σε .zip παίζει κάποιο ρόλο? δεν το βλέπω καν στο file list μέσα.
  8. μάλλον έχασα πολλά επεισόδια.. κατέβασα λοιπόν αυτή: RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304-2044 διαβάζω για αλλαγή αρχείων με κάποιο twrp. Ποιο είναι αυτό? του crisbal? έχουμε κάποιο Link? κάποιον οδηγό?
  9. αφού έχασα επεισόδια λοιπόν κατέβασα αυτό: REVENGEOS-2.1-Pasta-OFFICIAL-x2-20181129-2123 κάτι διαβάζω για σύστημα αρχείων κτλ με ενδιαφέρουν? Ή απλά φλασάρω?
  10. Καλησπέρα παιδιά καλή σαρακοστή. Έχω ξεμείνει με miui9 εδώ και κανένα χρόνο. Κάτι καλύτερο?
  11. ευχαριστώ πολύ καλή χρονιά με υγεία να έχουμε
  12. crond

    LG V10

    καλησπέρα παιδιά, έκανα επαναφορά στο κινητό και με πέταξε στο twrp. Από εκεί και πέρα το έχασα κάνει bootloop και όταν το βάζω σε download mode για να του περάσω το stock firmware δεν ακούγεται ο ήχος ότι συνδέθηκε στο pc και δεν το βλέπω στον device manager.. καμιά ιδέα?
  13. Καλησπέρα παιδιά Αρχίζει και χαλάει το καλώδιο φόρτισης έχετε να προτείνετε κάτι?
×
×
  • Create New...