Jump to content

aitoum

Members
 • Δημοσιεύσεις

  301
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by aitoum

 1. aitoum

  Huawei P30 Pro

  Στο Γερμανό εμφανίζεται άμεσα διαθέσιμο. Επίσης στο Media Markt και στο Public (από το οποίο μαλλον αύριο, όπως μου είπαν τώρα, θα το παραλάβω με προπαραγγελια). Με τα ρολόγια ίσως υπάρχει κάποιο θέμα , μου λένε ότι μάλλον θα είναι με λουράκι πορτοκαλί . Ίδωμεν...
 2. aitoum

  ZTE Axon 7

  Βεβαίως έχει και, αν θέλεις, εμφανίζεται και στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχουν βέβαια και πολλές σχετικές εφαρμογές, όπως pedometer , κ. α.
 3. aitoum

  ZTE Axon 7

  Η θέση 1 για SIM card είναι κενή ; Σε μένα αυτό το τρικ διόρθωσε το πρόβλημα. Πάντως η σωστή λύση είναι η πλήρης ενημέρωση λογισμικού (όπως γράφει προηγουμένως και ο alextrela ).
 4. aitoum

  ZTE Axon 7

  Αν κάνεις όλες τις ενημερώσεις λογισμικού, όπως εξηγείται σε προηγούμενα posts, διορθώνεται αυτό το προβλημα. Αλλοιώς μπορείς επίσης να τοποθετήσεις μία μόνο κάρτα SIM στη θέση της κάρτας microSD.
 5. aitoum

  ZTE Axon 7

  Ευχαριστώ πολύ alextrela. Κατέβασα από αυτό το link και ύστερα από renaming, developers options, recovery, hard resets έγινε αναβάθμιση σε 7.1.1 και by OTA σε B02 . Να δούμε αν διορθώθηκαν όλα.
 6. aitoum

  ZTE Axon 7

  Δυστυχώς αυτός ο σύνδεσμος δίνει " 404 not found ". Καποιο άλλο link ;
 7. aitoum

  ZTE Axon 7

  Ήδη δεν κάνει πια αναβάθμιση από 7.0.0 σε 7.1.1 by OTA. Άρα μάλλον έχει αποσύρει την 7.1.1
 8. aitoum

  ZTE Axon 7

  Εγκατέστησα την nougat 7.0 (ευχαριστούμε πολύ Alex), όλα ΟΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διορθώθηκε το πρόβλημα με τα SMS, που είχα αναφέρει στο ποστ #566 /23-1-17.
 9. aitoum

  ZTE Axon 7

  Αγόρασα το axon 7 πριν λίγες μέρες και είμαι γενικά ευχαριστημένος,αλλά έχω πρόβλημα με τα SMS ( έχω μία sim COSMOTE ). Όταν στέλνω τον αριθμό 1 , ο παραλήπτης βλέπει το γράμμα Α . Αυτό γίνεται και με λίγα ακόμη γράμματα. Έχει παρατηρήσει αυτό και κάποιος άλλος; Πώς διορθώνεται; Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. : Τελικά βρήκα ότι όταν έχει τοποθετηθεί μια (1) ΜΌΝΟ sim στη θέση 2 (εκεί που μπορεί να μπει microSD card) δεν υπάρχει πρόβλημα στα SMS.Σε κάθε άλλο συνδυασμό (δύο SIM ή SIM+micro SD) εμφανίζεται το πρόβλημα. Νομίζω ότι προφανώς είναι θέμα software .
 10. Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή nextapp.sdfix που αναφέρεις απαιτεί φυσικά rooting ...
 11. Όπως αναφέρεται στο GSMarena , άρχισε η αναβάθμιση του LG G pad 8.3 στην 4.4 kitkat , αλλά προς το παρόν μόνο στην νοτια Κορέα. Οπότε αναμένουμε ( αργότερα βέβαια ) να έρθει και εδώ .
 12. προβολή > κλείδωμα οθόνης > κινούμενη εικόνα καιρού (την απενεργοποιείς).
 13. Μετονομασία στην extSD όμως ακόμη δεν μπορεί να κάνει.
 14. Το πήρα την προηγούμενη Δευτέρα 17 Μαρτίου από το κατάστημα mediamarkt στο Ρέντη με 279,99 Ευρώ (όχι μέσω Internet), μαζί με δώρο θήκη κάλυμμα, έχει serial number που αρχίζει από 401 και δεν είδα ούτε "προβολάκια" , ούτε "light bleeding" οσο και να προσπάθησα (εφαρμόζοντας οσα σχετικά διάβασα εδώ). Γενικά, για την τιμή του είναι άριστο (το αντίστοιχο samsung 8.4,πού είναι βέβαια νεώτερο και γρηγορότερο, στοιχίζει 479 Ευρώ !). Το αναβάθμισα αμέσως στην έκδοση V10B (4.2.2 ). Με External bluetooth keyboard το συνεδεσα κανονικά (αν και εγώ δεν το χρησιμοποιώ).
 15. Φοβάμαι ότι πάμε προς την πλήρη κατάργηση των extSD καρτών (βλέπε NEXUS) , οπότε θα χρειάζεται εσωτερική μνήμη τουλάχιστον 64 MB (με το ανάλογο κόστος, φυσικά ). Εύχομαι να μη γίνει αυτό.
 16. Διάβασε το άρθρο εδώ http://www.androidpolice.com/2014/02/17/external-blues-google-has-brought-big-changes-to-sd-cards-in-kitkat-and-even-samsung-may-be-implementing-them/ και τα σχόλια που ακολουθούν. Εμπρός Google ΚΑΙ Samsung ( knox) στον ένδοξο δρόμο της APPLE !
 17. Δυστυχώς, δεν είναι bug. Είναι η νέα πολιτική απαγορεύσεων της Google στην 4.4.2 , η οποία επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στην ext SD μόνο σε εφαρμογές δικές της και της κατασκευαστριας εταιρείας. Ο ES FILE EXPLORER κάνει όμως τις περισσότερες λειτουργίες στην extSD, αλλά όχι (προς το παρόν) Rename, new folder, move folder. Δυστυχώς , η Google ...APPLEίζει !
 18. Με ποιες εφαρμογές; Δοκίμασε να κάνεις rename στην extSD με άλλη εφαρμογή εκτός της my files της Samsung.
 19. Είναι γενικό το πρόβλημα, οφείλεται σε απαγορεύσεις της Google. Η μαμά εφαρμογή της Samsung "τα αρχεία μου" (my files) λειτουργεί κανονικά σε όλες τις περιπτώσεις. Οι άλλοι file managers έχουν προβλήματα. Ο ES file explorer λειτουργεί κανονικά σε αρκετές περιπτώσεις. Λύση υπάρχει αν εισαι root. Αλλιώς περιμένουμε και ίσως υπάρξει κάποια λύση. Πάντως και με την τελευταία αναβάθμιση της 4.4.2 των 28.8 MB δεν άλλαξε τίποτα.
 20. Έκδοση βασικού φάσματος : N9005XXUENB1 (csc AUT , ΕΛΒΕΤΙΑ)
 21. Έχεις δίκιο , εν μέρει όμως. Στο δικό μου Note 3 μπορώ (με τον file manager και τον ES Explorer ) να κάνω ( από την device memory) copy to, move to extSD , delete in ExtSD, αλλά ΔΕΝ μπορώ να κάνω Rename στην extSD. Ελπίζω σύντομα να το διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.
 22. Βεβαίως, όσες εφαρμογές έχουν αναβαθμιστεί για την kitkat 4.4.2 , γράφουν στην extSD, χωρίς να απαιτείται rooting. Π. χ. οι file manager, ES file explorer αποθηκεύουν τώρα κανονικά στην extSD.
 23. Πράγματι , οι "μαμά" εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Η 4.4.2 απαιτεί επί πλέον permissions για εγγραφή στην extSD. Έτσι οι άλλες εφαρμογές χρειάζονται updates. Ορισμένες, όπως ο file manager ( RHYTHM Software) και ο ES File Explorer, ήδη τώρα λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει βέβαια και λύση για όλες τις εφαρμογές, αλλά απαιτεί rooting.
 24. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, όπως θα έχεις δει, και σε άλλες εφαρμογές, όπως π. χ. nova launcher, sms backup & restore, boat browser, κλπ. όταν πρέπει να γράψουν στην extSD. Βέβαια, μπορείς να γράψεις πρώτα στην device storage και κατόπιν μέσω MY FILES να αντιγράψεις στην extSD... Ευτυχώς η αποθήκευση photos στην extSD λειτουργεί κανονικά.
 25. Σε συνέχεια του ανωτέρω μηνύματός μου έχω να πω ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε note 3 που αναβαθμίστηκαν σε kitkat 4.4.2 (βλέπε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2617921) και εμφανίζεται στις εφαρμογές που επιχειρούν να γράψουν στην κάρτα SD (η μόνη που λειτουργεί κανονικά είναι η MY FILES της Samsung, όπως είδα εγώ τουλάχιστον). Για επίλυση (εκτός rooting) θα περιμένουμε, όχι πολύ ελπίζω...
×
×
 • Create New...