Jump to content

sokis8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sokis8

  1. Καλησπέρα σε όλους. Απο χθες μετά απο κάποιες αλλαγές σε θέματα ασφαλείας που έκανα στον λογ. της Google, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα email μου απο το Ν8. Μου ζητάει κάποιον κωδικό για να συνδεθώ. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι για να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να κατεβάζω βίντεο απο διάφορα site στο tablet? Ευχαριστώ!!!
  3. Στο πλαίσιο το πήρα εγώ πριν μια εβδομάδα γύρω στα 60-70€ και δουλεύει τέλεια. Πάνω στα πλήκτρα δεν έχει ελληνικά αλλά πληκτρολογείς κανονικά τα ελληνικά. Είναι πολύ βολικό όμως.
  4. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Εννοώ τα λινκ που υπάρχουν σε ποστ μέσα σε forum πως κανουμε αντιγραφή????
  5. Και κάτι ακόμα. Πως μπορώ μπαίνοντας σε κάποιo site να κάνω αντιγραφή σε συνδέσμους (link) και έπειτα να τους κάνω επικόλληση σε browser?
  6. Καλησπέρα σε όλους. Το sygic τι λέει σαν gps πρόγραμμα?
  7. Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum. Σε δυο μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Samsung tab 10.1 P7500. Θα ήθελα να ρωτήσω αν παίζει mkv αρχεία δλδ ταινίες HD (720p+1080p)???? Και γενικά τι λέει σαν συσκευή? Όσων αφορά πλοήγηση, streaming και αναπαραγωγή μουσικής ταινιών.. Σαν συσκευή φαίνεται όμορφη. Σε σχέση με ipad?
  8. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tab . Βέβαια θέλω να το χρησιμοποιήσω και με κάρτα για internet της voda κατα προτίμηση. Ποιό είναι πιο συμφέρον πρόγραμμα της vodafone? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με φλασάρισμα Ν8. Θέλω στην ουσία να του κάνω ένα Format γιατί του έχω φορτώσει πολλές εφαρμογές και κάποιες που έχω σβήσει άφησαν κατάλοιπα και προκαλούν πρόβλημα στις υπόλοιπες. Αν λοιπόν το φλασάρω με "φοίνικα" θα είναι όλα οκ? Τι χάνω απο μέσα? Αν του κρατήσω back up πριν το φλασάρισμα και το περάσω (το back up) μετά πάλι, θα μεταφερθούν στο τηλ πάλι τα κολλήματα των εφαρμογών? Τι κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσω? Υπάρχει περίπτωση να χάσω κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές εντελώς? Υπάρχει άλλος τρόπος "φορμάτ"? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. Κάνουν τέλεια δουλειά παιδιά. Προσωπική άποψη απο Nokia Care Π. Φαλήρου και Ιωαννίνων (Πουκεβιλ 6). Επαγγελματίες άψογοι!!!
  11. Σε ποιον φάκελο πρέπει να είναι το εξώφυλλο?
  12. Πριν την PR 1.1 κάποιες συλλογές που πέρασα μέσω ovi, όταν παίζει κάποιο απο τα τραγούδια που ανήκει σε αυτές εμφανίζει και το εξώφυλλό του. Αυτό άλλαξε μετά την αναβάθμιση?
  13. Καλησπέρα σε όλους. Πως περνάμε εξώφυλλα άλμπουμ στην βιβλιοθήκη???
  14. Φίλε καλημέρα. Έχεις μήπως την εφαρμογή SPB shell περασμένη?
  15. Και σε μένα το ίδιο συνέβαινε και τις απεγκατέστησα.
  16. Καλησπέρα και πάλι. Μόλις παρέλαβα απο Nokia Care Π. Φαλήρου. Το πρόβλημα με την οθόνη διορθώθηκε. Απλά φαίνεται μια πολύ μικρή διαφορά. (όχι κοκκινίλα) στο μεγάλο ρολόι. Καμία σχέση με πριν. Τα παιδιά απο το συγκεκριμένο κατάστημα μου είπαν οτι η Νοκια έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα.
  17. Φίλε είμαι απο επαρχία. Λόγω του οτι έχω τον αδερφό μου Αθήνα και λόγω του άκουσα τα καλύτερα για το Nokia Care Π.Φαλήρου το έστειλα εκεί. Μίλησα τηλεφωνικά με τα παιδια, οι οποίοι ειναι ευγενικότατοι, και μου είπαν οτι δεν τίθεται κανένα πρόβλημα με την αλλαγή της οθόνης. Είναι ήδη έτοιμο και περιμένω να το παραλάβω.
  18. Αν ψήνεσαι για αλλαγή περίμενε 1-2 μέρες να σου πω εντυπώσεις.
  19. Καλορίζικο φίλε. Το ασημί έχεις? Εγώ αυτό έχω και το έχω στείλει σε Nokia care για αλλαγή οθόνης μιας και η Nokia αναγνώρισε το πρόβλημα και είναι όλα δωρεάν. Περιμένω να το πάρω ή αύριο ή την Τρίτη. Πρόβλημα ουσιαστικό δεν έχει απλά δεν φαίνεται καθαρά το μαύρο. Έχει αυτήν την κοκκινίλα που είναι ενοχλητική σε όποιον το προσέξει. Πέρα απο το ρολόι εγώ είχα προσέξει αλλοίωση και σε κάποια θέματα που είχαν το μαύρο χρώμα. Πιστεύω μετά την αλλαγή να είναι όλα οκ!!!!:worry::worry::worry::worry:
  20. Άσχετο. Οι Qt τι είναι ακριβώς ρε παιδιά??
  21. Καλημέρα. Την έχω στείλει εγώ για αλλαγή και περιμένω. Θα σου πω σε λίγες μέρες. Ασημί ελληνικό.
  22. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το δικό μου ελληνικό ασημί (059F053) το έστειλα στο NOKIA CARE Π. Φαλήρου για αλλαγή οθόνης και κάτω πλαστικού. Περιμένω να μου επιστραφεί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!
  23. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το στείλω αύριο κιόλας. Μου είπε επίσης ο υπάλληλος οτι δεν θα χαθεί και κανένα απο τα δεδομένα μου.
  24. Και γω που πήρα τηλ τα ίδια μου είπε. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια χρέωση για αλλαγή της οθόνης και του κάτω πλαστικού? Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα στο service?
×
×
  • Create New...