Jump to content

kwsths87

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    321
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    20%

Everything posted by kwsths87

  1. ουτε καν.πλαστικο,οχι ραδιο,δερματινη και +600ευρω αμαρτια ειμαι(148€ κοστιζει η κατασκευη του)ενταξει.ας το παρει κανενας αλλος.
  2. οχι φιλε δεν θα σου δουλευει. φιλε το εχω,μια χαρα ειναι. τα αξιζει τα λεφτα του. πανο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. και βεβαια να το παρεις. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. εγω ειμαι λιγο καιρο μελος,αλλα διαβαζω απο το 2004 που ειχε φερει η κοσμοτε το i-mode με τα θρυλικα NEC παιδια χρονια πολλα,και ακομα τοσα ;)
  4. Για εμένα που είμαι συνέχεια έξω,είναι λίγο. Δεν μένω σε κάποια πόλη.
  5. Ευχαριστώ φίλε,ήθελα να σβήσω τα πάντα από μέσα,το έχει μέσα στο μενού τελικά,ευχαριστώ και πάλι.
  6. Vodafone καρτοκινητο 50 ευρώ κάθε μήνα. 3.5 GB internet 300 σμς και 500 μονολεπτες κλήσης.Μία χαρά είμαι.
  7. Παιδια με ποια πληκτρα κανουμε hard format;
  8. Την εβαλα κα εγω,σφαιρα το τηλεφωνο,μας εξαφανισαν την αδρανεια απο οτι ειδα, βλεπω τεραστια διαφορα στην ram, δεν πιστευα βασικα οτι θα την παρουμε,οτι αλλο δω θα το πω παιδια. Επισης εχει μπει η επιλογή να αποθηκευουμαι της επαφες μας αμεσως στην καρτα
  9. Εγω ενα εχω να πω, Αν απλα δουλευε στο αρχαιο symbian,ποσα κομματια θα πουλαγε;εκατομμυρια ποιο πανω.20 εκατομμυρια θα εκανε μονο του το 808.τι να λεμε τωρα
  10. Εγω που εχω το maxx περνω κατι τελικα;η μενω παγωτο;
  11. Sony z και απο εμενα, με οτι κακο εχει,αναβαθμισεις και τα λοιπα.
  12. Παιδια γεια, μερικες ερωτησης,ποια ειναι τωρα η τιμη του κινητου στην αγορα;ξερει καποιος σε ποιο μαγαζι εχουν γερμανικα;ευχαριστω παιδια.Θελω να το παρω στην κοπελα μου.ευχαριστω.
  13. Ubuntu δεν θα ποιασει, δεν εχουν καθολου χρημα για να το σπρωξουν, εγω πιστευω οτι νικητης θα ειναι το firefox με μεριδιο αγορας καπου στο 10%
  14. Παιδια εχω το maxx 672.180.41XT910.Retail.en.EU θα παρω αναβαθμηση;η οχι; ευχαριστω.
  15. Δωσε μου έναν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα να σου βάλω τα χρήματα που έδωσες σε εκείνων τον ταξιτζή σε παρακαλώ.
  16. Έχω πρόβλημα, μερικά μηνύματα όταν τα στέλνω, δεν πάνε όλα τα γράμματα, υπάρχει και σε άλλους αυτό;
  17. SpArchon ευχαριστώ πάρα πολύ, της πέρασα στην sim. Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάζω την επαφή αμέσως στην sim μου, έτσι δεν ειναι; χαρά εγώ έχω στο Motorola maxx του galaxy s3 και έχω βολευτεί μια χαρά, αλλά πάντα αγόραζα SanDisk της θεωρώ πολύ αξιοπιστες, αρκεί να είναι original..
×
×
  • Create New...