Jump to content

Arxegonos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    580
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Arxegonos

  1. δεν είδα φως στα κινητά για να δούμε στα ηχεία :p
  2. Καλημέρα σε όλους αλλά καλή τύχη σε εμένα :p
  3. χάσαμε το P30, κάτι για τον πόνο ρε παιδιά χαχα
  4. Παιδιά και η διακτίνιση να βγει πάλι πρόβλημα θα έχετε οι περισσότεροι.. Έχουν φύγει σκέιτμπορντ (τα απλά ναι) από χέρια κόσμου και προκάλεσαν ατύχημα σε μηχανή η οτιδήποτε, δεν βλέπω να τους παίρνετε με τα δίκαννα, ας απαγορεύσουμε και τα καρότσια με τα μωρά που γέμισε ο κόσμος δίδυμα και κυκλοφορούν με τα ενωμένα καρότσια και είναι σαν ένα μικρό τρακτερ στο πεζοδρόμιο. Το θέμα είναι η ΠΑΙΔΕΊΑ που δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα. Τα συγκεκριμένα (της Lime) τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, και στο πεζοδρόμιο πας μια χαρά αλλά το πας περπατητό η χωρίς ηλεκτροκίνηση αν έχει κόσμο, ποτέ δεν μου έχει γίνει παρατήρηση η περίεργα βλέμματα, αντιθέτως μου κάνει εντύπωση που μεγάλες σε ηλικία γυναίκες ρωτάνε τι και πως και τα χαίρονται. Τώρα ο κάφρος θα το πάει σα μ@$@ς επειδή θα πάει έτσι ΚΑΙ το ποδήλατο ΚΑΙ το αυτοκίνητο, ΚΑΙ σύννεφο να του δώσεις να καβαλήσει ατύχημα θα προκαλέσει ο μ@*&%@ς.
  5. Με αναγκάσατε να κάνω ινσταγκραμ :cry:
  6. Έκανα φέισμπουκ για να παίρνω μέρος στους διαγωνισμούς, τώρα πρέπει να κάνω και ινσταγκραμ; :(
  7. Καλημέρα, ποιος θα το έλεγε κάποτε ότι θα βγαίναν τέτοια κινητά με 200ε και λιγότερο :cool:
  8. Ενημερωτικά από προχτές (1 μέρα μετά από ενα update 400mb που ήρθε αλλά μάλλον δεν έχει σχέση) το κινητό το συνδέω για φόρτιση και λέει 7-8 ώρες απομένουν για πλήρη φόρτιση, αν ενεργοποιήσω ταχεία φόρτιση δεν βγάζει καν χρόνο, καμιά φορά δεν φορτίζει καν πρέπει να το σβήσω για να καταλαβει οτι το έχω συνδέσει, άλλες φορές δειχνει ότι φορτίζει και η μπαταρία πέφτει, και η samsung δεν το επισκευάζει, το βγάζει εκτός εγγύησης επειδή στην οθόνη έχω ράγισμα.. α ρε HTC μας άφησες στους 5 δρόμους
  9. The back of the phone is damn beautiful but its just a gimmick companies use, whats the point of a glass back phone that looks so good and its going to end up in a cheap case? Don't you think design like that is so fragile that deserves a free one time replacement in case of drop?
  10. Best Business Class Smartphone: Apple iPhone X Best Camera Smartphone: Galaxy S9+ Best Value for Money Smartphone: Xiaomi Mi A1 Best Tablet: iPad Pro Best Wearable: Garmin fenix 5
  11. Μια προσωρινή λύση στο θέμα του battery drain κατά το flight mode είναι πριν το βαλεις σε πτήση να το αλλάξεις σε 2G/3G δίκτυο. Μετά το (καθόλου) oreo update κάτι γ#*$(#ε στο μόντεμ. Το δοκίμασα χτες και οντως δουλεύει, από 20-21% που έχανε το βράδυ τώρα έχασε 5-6%. Πάντως γινεται χαμός στα φόρουμ της σαμσουνγκ, το πρόβλημα το έχουν και χρήστες του S9 οπότε ας ελπίσουμε διορθώσεις.
  12. Μια προσωρινή λύση στο θέμα του battery drain κατά το flight mode είναι πριν το βαλεις σε πτήση να το αλλάξεις σε 2G/3G δίκτυο. Μετά το (καθόλου) oreo update κάτι γ#*$(#ε στο μόντεμ. Το δοκίμασα χτες και οντως δουλεύει, από 20-21% που έχανε το βράδυ τώρα έχασε 5-6%. Πάντως γινεται χαμός στα φόρουμ της σαμσουνγκ, το πρόβλημα το έχουν και χρήστες του S9 οπότε ας ελπίσουμε διορθώσεις. Λάθος τοπικ παιδιά, στο S8+ ήθελα να πάει, 8 παρά είναι σχωράτε με :)
  13. Παιδιά πέρασα την 8 πριν κανένα 3ήμερο (κανονικά μέσω ΟΤΑ) και το βράδυ από εκεί που μου έτρωγε 3-4% μπαταρία τώρα τρώει ακριβώς 20-21%. Πάντα το έχω σε flight mode με ανοιχτό wifi όταν κοιμάμαι. Δε μπορώ να βρω τι τρώει την μπαταρία, όλες τις εφαρμογές τις έχω optimised.
  14. καλοτάξιδο όποιος το πάρει, με ένα πόνο οι υπόλοιποι :lol:
×
×
  • Create New...