Jump to content

mpanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    395
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

5 Followers

About mpanos

  • Ημ. Γέννησης 27/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mpanos's Achievements

  1. Παιδια οταν αλλαξατε μπαταρια ειχατε και την απόδειξη αγορας μαζι;
  2. Μας κλεψαν το p9 lite οποτε να το αντικαταστήσουμε παιδια.
  3. Καλησπερα, μολις μου ηρθε μια αναβαθμιση 344,80mb σε XEF. Κατεβαζω και ενημερωνω για το τι θα δω παλι. Υ.Γ. Βλέπω αναβάθμιση ασφαλείας (1 Αυγούστου).
  4. mpanos

    Huawei P9 Lite

    Καλημέρα παιδιά. Ηθελα να ρωτησω κατι που ίσως εχει απαντηθεί. Του Γερμανου που γραφει L21 ειναι δικαρτο; γιατι ο πωλητής λεει πως δεν ειναι. χρειάζεται να αλλαξουμε καμια ρομ για να γίνει δικαρτο; ευχαριστώ.
  5. Δεν το θέλω μην επιμένετε ... άντε καλά αυτή την φορά μόνο.
  6. Μπράβο Στεφανε. Δεν ξερω τι να γράψω στον οδηγο fidel δεν εκανα κατι συγκεκριμένο απλα πολλές φορές φορματ κ με τους 2 τροπους. Αν ξερεις πως γίνονται τα φορματ και εχεις backup και όρεξη ξεκίνα. Καλημέρα.
  7. Κανε πολλές φορες φορματ απο το αρχικο μενου απανωτά και θα δεις ότι θα αλλάξει. Έτσι έκανα και πήγα στην αρχή σε BTU και μετα ξανα σε AUT (οπου ηταν και υποβαθμιση) και μετα σε XEF χωρις προβλημα και χωρις να γραψει ο ΚΝΟΧ εννοείται.
  8. Λοιπόν εγώ παιδιά που έχω Ελβετική ρομ έβαλα Γαλλική και έκανα δυο τρεις επαναφορές και μέσα από το μενού του κινητού και μέσα από το boot menu (κρατώντας volume up-home-power). Με αυτό τον τρόπο όταν μπαίνει στο αρχικό μενού με τον συνδυασμό των πλήκτρων σου λέει ότι έχει εφαρμοστεί XEF csc. Οπότε με αυτόν τον τρόπο βλέπεις οτι παιρνεις τις αναβαθμισεις της XEF. Ολα αυτα τα αναφέρω γιατι καποια παιδια μπορει να εβαλαν καποιας αλλης χωρας ρομ οπως της Γαλλιας εγω αλλα να μην παιρνουν αναβαθμισεις γιατι το csc να εχει μεινει το παλιο (οπως το απαίσιο AUT). ΥΓ εγω πηρα την αναβαθμιση των 40mb κανονικα.
  9. Περνα την μονος σου δεν ειναι τιποτα. Την περασα και εγω την XEF χωρις κανενα θεμα. Περιμενα τους Ελβετους αλλα τιποτα.
  10. Αν εχεις Ελβετικο λογισμικο οπως εγω τοτε δεν υπαρχει ακομα η marshmallow για εμας. Καλα παιδια δεν παλευονται πλακα πλακα οι Ελβετοι.
  11. Κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις θέμα εφόσον δεν εγραψε ο ΚΝΟΧ αλλά εξαρτάται απο το άτομο στο service.
×
×
  • Create New...