Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πόσο μπορεί να υπάρχει χρέωση από την εταιρεία για αυτή τη σύνδεση του ελέγχου νέων mail αν γίνεται μία φορά τη μέρα;

Αν κατάλαβα καλά αν δε ρυθμίσεις το γραμματοκιβώτιο τότε δεν θα κάνει "απόπειρα" καμίας σύνδεσης από μόνο του; Δε μπορούμε εμείς να επιλέγουμε το πότε θα συνδέεται;

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το πρώτο πρόβλημα είναι γεγονός και παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας.από την πρώτη μέρα σου πήρα το κινητό στους χάρτες έβαλα την ρύθμιση σε σύνδεση, ρυθμισα και το σημείο πρόσβασης και όλα λειτουργούσαν τελεία. Έβρισκε δορυφόρους αμέσως,όταν έκανα αναζήτηση έβρισκε τις οδούς αμέσως και όλα δούλευαν ρολόι. Από σήμερα το πρωί και χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση όταν μπαίνω στους χάρτες δεν συνδέεται στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα σχεδόν να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες. Το εικονίδιο κάτω δεξιά δείχνει εκτός σύνδεσης ενώ η ρύθμιση σε σύνδεση και το κατάλληλο σημείο πρόσβασης παραμένουν. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια να κανω μια αφελης ερωτηση; Η διαφορα μεταξυ του c7 και του Ν8 ειναι το hdmi η καμερα και η μνημη (8gb - 16gb); η οθονη ειναι η ιδια; εχει multitouch και το c7; Α επισης η ROM που ειναι στο ενα 1gb(c7) και στο αλλο 512mb(n8) παιζει ρολο σε κατι συμαντικο;
mpanos

Μιας και φλερτάρω μεταξύ N8, C7 και στο βάθος.. E7 - τόσο χάλια είναι η EDoF κάμερα δηλαδή; ..κρίμα

Μια χαρά είναι η κάμερά του για κάποιον που δεν σκοπεύει να κατέβει σε έκθεση φωτογραφίας. Εξάλλου, όποιος θέλει την απόλυτη κάμερα ας δώσει 80€ παραπάνω να πάρει το N8.

Εντυπώσεις...:(:confused:

Το πήρα για μια μέρα από Multirama στα 425 €(παραεισαγωγής με product code Germany).

1.Ποιότητα κατασκευής πάρα πολύ καλή,στιβαρότητα και πολύ καλά υλικά.

2.Οθόνη ίδια με αυτήν του Ν8 που με την συνδρομή του γ@:X:Xμένου αισθητήρα φωτεινότητας την κάνει πολύ σκοτεινή σε αντίστοιχα σκοτεινά περιβάλλοντα(μου θύμισε Vivaz πάντως...ομοίως του Ν8 έτσι λειτουργεί),καταλαβαίνω βέβαια αφού είναι τόσο μ@κ@κες και δεν μπορούν να βάλουν μια μπαταρία 1500άρα ας πούμε κόβουν από την ενέργεια που απαιτεί η οθόνη.

3.Κάμερα ΑΘΛΙΑ,δεν μπορεί να με πείσει κανένας εκπρόσωπος/διευθήνων σύμβουλος της ΝΟΚΙΑ πως έβγαλαν το autofocus για καλό,ας πούνε καλύτερα "....τώρα την κάναμε την μ@....κία τι να κάνουμε.....που ξέρετε μπορεί να βγάλουμε τα -00,-01,-02 των μοντέλων με autofocus....".

Αυτή η κάμερα δεν μπορεί να ανήκει σε κινητό που κοστίζει 420 €,τελεία και παύλα,ούτε φωτογραφίες καλές ούτε το βίντεο είναι κάτι το ιδιαίτερο(στην HD ανάλυση πάντα)-μου έκανε εντύπωση πως μια φωτογραφία στα 8Μ έβγαινε σαν μέγεθος αρχείου στα 2,90 ΜΒ ενώ του Ν8 μια στα 12Μ εβγαινε στα 1,95Μ(χωρίς το patch και λοιπές φουντουκιές...)-περιπου 1ΜΒ διαφορά,τώρα τι πίνουν οι προγραμματιστές στη ΝΟΚΙΑ δε ξέρω...μήπως Cranberry χυμό με χάπια....

4.Το μεγάφωνο μέτριο,υποδεέστερο σαφέστατα του Ν8.

Αυτά τα ολίγα,έδωσα αλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου,πρώην Symbianakias πλέον και είναι σίγουρο πως η ΝΟΚΙΑ κάτι κάνει πολύ στραβά...

Ξέρω πως θα σχολιαστούν αυτά που γράφω αλλά επίσης θα ανακαλυφθούν από κάποιους που θα το πάρουν και έχουν αντίληψη και κριτήρια βασιζόμενα στην χρήση προηγούμενων touch συσκευών της ΝΟΚΙΑ(πχ.Χ6,Ν97Mini κλπ.) που ομως έστω είχαν μια καλή κάμερα με Autofocus.

Κι εγώ θα ήθελα μια μπαταρία 1500mAh και γιατί όχι και 2000mAh, όμως δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη τρόπος να αυξήσεις τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας χωρίς ανάλογη αύξηση του μεγέθους της. Οπότε άδικα γκρινιάζεις για την μπαταρία, αν σου έκαναν τη χάρη και έβαζαν μεγαλύτερη θα γκρίνιαζες για το μέγεθος του κινητού. Ίσα ίσα, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην εξοικονόμηση ενέργειας, το N8 είναι το μοναδικό κινητό της κατηγορίας που βγάζει άνετα 1 μέρα (σε πολλούς βγάζει και 2), εκεί που άλλα θέλουν φόρτιση κάθε 4 ώρες.

Για την φωτογραφική μηχανή ισχύουν όσα είπα και στον DirectX.

Και επειδή βλέπω ότι γράφεις διάφορα για την κάμερα του N8, δεν μπορώ να καταλάβω αν έχεις τόση άγνοια από φωτογράφιση ή προσπαθείς να προωθήσεις κάποιο άλλο. Γιατί το N8 δεν βγάζει απλά καλές φωτογραφίες, αλλά εκπληκτικές κι ανεπανάληπτες για κινητό. Απίστευτη λεπτομέρεια, ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το βίντεο (που επιπλέον ζουμάρει χωρίς καμία απολύτως απώλεια σε ποιότητα - λόγω του ότι χρησιμοποιεί αρχικά μεγαλύτερο τμήμα του αισθητήρα). Τώρα αν κάποιοι δεν μπορούν να εκτιμήσουν τη σωστή απόδοση χρωμάτων και την υψηλή ευκρίνεια χωρίς ενισχυτικά κόλπα, και προτιμούν τις «ενισχυμένες» εικόνες που μοιάζουν περισσότερο με πίνακες ζωγραφικής παρά με φωτογραφίες, δεν φταίει το N8. Και γι΄αυτούς όμως υπάρχει η λύση, βάζεις οξύτητα και χρώμα στο φουλ και έχεις τις φωτογραφίες που θέλεις. Αν και είναι κρίμα, να έχεις τέτοια κάμερα στα χέρια σου και να την μειώνεις στο επίπεδο των φθηνοκαμερών των υπόλοιπων κινητών.

Edited by terrestial

το πρώτο πρόβλημα είναι γεγονός και παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας.από την πρώτη μέρα σου πήρα το κινητό στους χάρτες έβαλα την ρύθμιση σε σύνδεση, ρυθμισα και το σημείο πρόσβασης και όλα λειτουργούσαν τελεία. Έβρισκε δορυφόρους αμέσως,όταν έκανα αναζήτηση έβρισκε τις οδούς αμέσως και όλα δούλευαν ρολόι. Από σήμερα το πρωί και χωρίς να πειράξω καμία ρύθμιση όταν μπαίνω στους χάρτες δεν συνδέεται στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα σχεδόν να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τους χάρτες. Το εικονίδιο κάτω δεξιά δείχνει εκτός σύνδεσης ενώ η ρύθμιση σε σύνδεση και το κατάλληλο σημείο πρόσβασης παραμένουν. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω?

Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Κάνε επίσης αναβάθμιση στην χθεσινή έκδοση 3.06. Την δοκίμασα σήμερα στο δρόμο και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ.

παιδια να κανω μια αφελης ερωτηση; Η διαφορα μεταξυ του c7 και του Ν8 ειναι το hdmi η καμερα και η μνημη (8gb - 16gb); η οθονη ειναι η ιδια; εχει multitouch και το c7; Α επισης η ROM που ειναι στο ενα 1gb(c7) και στο αλλο 512mb(n8) παιζει ρολο σε κατι συμαντικο;

Όχι, δεν αφορά τον χρήστη. Το μόνο που σε αφορά είναι η μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη του C7 έναντι του Ν8. multitouch έχει και το C7 και όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια μεταξύ τους. Ακόμα και η οθόνη είναι ακριβώς η ίδια.

Καλησπέρα και από μένα! Άρα το κινητό δεν μπαίνει από μόνο του στο internet αν δεν έχουμε ρυθμίσει το mail. Σωστά?????

Καλησπέρα και από μένα! Άρα το κινητό δεν μπαίνει από μόνο του στο internet αν δεν έχουμε ρυθμίσει το mail. Σωστά?????

ακριβως. αν δεν υπαρχουν ρυθμισεις δεν μπορει να μπει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ύψος σαν το Ε52 είναι. Καλό grip έχει αλλά πολλά τα λεφτά ρε παιδιά! Με 80€ παραπάνω πέρνεις το Ν8.

Στο ύψος σαν το Ε52 είναι. Καλό grip έχει αλλά πολλά τα λεφτά ρε παιδιά! Με 80€ παραπάνω πέρνεις το Ν8.

εκτος απο το hdmi και την καμερα δεν εχει αλλες διαφορες με το ν8. ειναι καθαρα θεμα επιλογης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από μένα! Άρα το κινητό δεν μπαίνει από μόνο του στο internet αν δεν έχουμε ρυθμίσει το mail. Σωστά;

Γενικά, δεν εξαρτάται μόνο από το mail αλλά και από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που κάνουν ανάκτηση δεδομένων, όπως το accuweather. Θέλει λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις, όπως επίσης το αν έχεις επιλέξει τα widgets σε θέση online και αν έχεις επιλέξει να γίνεται προβολή των διαθέσιμων wlan.

Γενικά, δεν εξαρτάται μόνο από το mail αλλά και από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που κάνουν ανάκτηση δεδομένων, όπως το accuweather. Θέλει λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις, όπως επίσης το αν έχεις επιλέξει τα widgets σε θέση online και αν έχεις επιλέξει να γίνεται προβολή των διαθέσιμων wlan.

θελουν πολυ προσοχη αυτες οι ρυθμισεις με τα widgets. εχω καταπαιδευτει μιλαμε και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη 100%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιστροφή μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο Forum με καινούριο παιχνίδι

Product code 059B532 (euro2 germany charcoal black)

έκδοση λογισμικού 12.004

[ATTACH]17779[/ATTACH]

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ναι, μπορείς.

Το USB On-The-Go αποτελεί ενιαίο χαρακτηριστικό των Symbian^3 συσκευών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επιστροφή μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο Forum με καινούριο παιχνίδι

Product code 059B532 (euro2 germany charcoal black)

έκδοση λογισμικού 12.004

[ATTACH]17779[/ATTACH]

Βρε καλώς τον! Μεγειές μεγειές! Σαν πολλοί παλιοί μαζευτήκαμε ξανά στο Nokia section... :p

Ας είναι καλά τα καινούργια ...toys for boys των Φινλανδών... :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι, μπορείς.

Το USB On-The-Go αποτελεί ενιαίο χαρακτηριστικό των Symbian^3 συσκευών.

Θα το έχει και το C6-01;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ότι απορία έχετε σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών nokia, θα συμβουλεύεστε αποκλειστικά το forum nokia. Συγκεκριμένα στα C7-00 και C6-01 αναφέρεται:

Local Connectivity:

Bluetooth 3.0

Bluetooth Stereo Audio

Micro USB

MTP (Multimedia Transfer Protocol)

Nokia AV 3.5mm

Nokia Connectivity Cable CA-179

USB 2.0 High-Speed

USB Mass Storage

USB OTG 1.3

Μπορει καποιος απο τους κατοχους να μας απαντησει στο θεμα της μπαταριας πως τα παει;Γιατι ναι μεν "φοραει" μια 1200αρα αλλα μεγαλη η οθονη,πολλες οι απαιτησεις του και γενικα καλο το κινητο μου ακουγεται, αλλα να μην ειμαστε και με εναν φορτιστη στο σπιτι και στο αυτοκινητο συνεχεια!

Μπορει καποιος απο τους κατοχους να μας απαντησει στο θεμα της μπαταριας πως τα παει;Γιατι ναι μεν "φοραει" μια 1200αρα αλλα μεγαλη η οθονη,πολλες οι απαιτησεις του και γενικα καλο το κινητο μου ακουγεται, αλλα να μην ειμαστε και με εναν φορτιστη στο σπιτι και στο αυτοκινητο συνεχεια!

η μπαταρια δεν ειναι η αθλια που εχουμε συναντησει σε παλαιοτερες συσκευες νοκια αλλα θα την ηθελα λιγο καλυτερη. ενας φορτιστης αυτοκινητου ειναι απαραιτητος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ως γνωστόν, το Ν8 με το C7 είναι το ίδια κινητό με ελάχιστες διαφορές (κάμερα, hdmi). Το Ν8 έχει την καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε smartphone αυτού του επιπέδου. Ποτέ άλλοτε δεν έχω βγάλει 3 μέρες με έντονη χρήση, το έχω καταφέρει όμως με το Ν8. Το μυστικό είναι η απίστευτα αποδοτική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν όλα τα symbian^3.

Ως γνωστόν, το Ν8 με το C7 είναι το ίδια κινητό με ελάχιστες διαφορές (κάμερα, hdmi). Το Ν8 έχει την καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε smartphone αυτού του επιπέδου. Ποτέ άλλοτε δεν έχω βγάλει 3 μέρες με έντονη χρήση, το έχω καταφέρει όμως με το Ν8. Το μυστικό είναι η απίστευτα αποδοτική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν όλα τα symbian^3.

εχεις ενεργοποιημενη την αξοικονομηση ενεργειας καθολη την διαρκεια που το χρησιμοποεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι βέβαια. Ενεργοποιώ την εξοικονόμηση μόνο το βράδυ που πέφτω για ύπνο. Ποτέ μου δεν κλείνω το κινητό οπότε, αυτή η δυνατότητα κάνει την μεγάλη διαφορά για μένα. Με το που ενεργοποιώ την εξοικονόμηση, η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα.

Όχι βέβαια. Ενεργοποιώ την εξοικονόμηση μόνο το βράδυ που πέφτω για ύπνο. Ποτέ μου δεν κλείνω το κινητό οπότε, αυτή η δυνατότητα κάνει την μεγάλη διαφορά για μένα. Με το που ενεργοποιώ την εξοικονόμηση, η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα.

εγω δεν χρησιμοποιω την εξοικονομηση σχεδον ποτε απλα το βραδυ το βαζω στο εκτος συνδεσης. μιαμιση μερα κραταει με λογικη χρηση. τι να πω. ισως ακομα στρωνει η μπαταρια

[sIGPIC][/sIGPIC]