Jump to content

people

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About people

  • Ημ. Γέννησης 29/10/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

people's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υστερα απο φασαρια που εγινε και με την πολυτιμη βοηθεια της isquare θα μου το αντικαταστησουν!Σε ευχαριστω!
  2. Καλημερα σας.Την παρασκευη στις 22-3 αγορασα ενα ipad mini το οποιο ειχε προβλημα με την οθονη (αναβοσβηνε ο φωτισμος).Το Σαββατο το πηγαινω στο πλαισιο οπου και το αγορασα και μου λενε οτι δεν μπορουν να μου το αντικαταστησουν και οτι θα επικοινωνισουν με την info guest οπου ειναι το service των apple να δουν μηπως μπορουν να μου το αντικαταστησουν.Την Τριτη το μεσημερη με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν καινουριο και θα πρεπει να το δωσουν στην εταιρεια να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο.Το παω εγω ο ιδιος στην info guest (διοτι αν το εστελναν εκειει θα κανε 10 εργασιμες μερες απ οτι μου ειπαν) το ελεγχουν μου βγαζουν μια αναφορα οτι οντως εχει προβλημα το προιον και μου λενε οτι επειδη ειναι μολις λιγων ημερω δικαιουμε καινουριο και οχι να μου το αντικταστησουν με ανακατασκευασμενο.Φευγω παω παλι στο πλαισιο μου λενε οτι δεν μπορουν να το αντικαταστησουν.Τους κανω φασαρια και μου λενε οτι θα επικοινωνησουν με την isquare (νομιζω ειναι η εταιρεια που φερνει τα apple στην Ελλαδα) να δουν αν μπορουν να γινει αντικατασταση.Εντω μεταξυ επικοινωνησα εγω ο ιδιος με την isquare και μου ειπαν οτι βεβαιως και δικαιουμε αντικατασταση και μαλιστα ηταν τοσο ευγενικοι που μιλησαν εκεινοι με το καταστημα πλαισιο.Τωρα στο πλαισιο με εχουν σε αναμονη.Σας εχει τυχει παρομοια περιπτωση;;;Τι πρεπει να κανω;;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
  3. Καλημερα σας.Την παρασκευη στις 22-3 αγορασα ενα ipad mini το οποιο ειχε προβλημα με την οθονη (αναβοσβηνε ο φωτισμος).Το Σαββατο το πηγαινω στο πλαισιο οπου και το αγορασα και μου λενε οτι δεν μπορουν να μου το αντικαταστησουν και οτι θα επικοινωνισουν με την info guest οπου ειναι το service των apple να δουν μηπως μπορουν να μου το αντικαταστησουν.Την Τριτη το μεσημερη με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν καινουριο και θα πρεπει να το δωσουν στην εταιρεια να μου δωσουν ενα ανακατασκευασμενο.Το παω εγω ο ιδιος στην info guest (διοτι αν το εστελναν εκειει θα κανε 10 εργασιμες μερες απ οτι μου ειπαν) το ελεγχουν μου βγαζουν μια αναφορα οτι οντως εχει προβλημα το προιον και μου λενε οτι επειδη ειναι μολις λιγων ημερω δικαιουμε καινουριο και οχι να μου το αντικταστησουν με ανακατασκευασμενο.Φευγω παω παλι στο πλαισιο μου λενε οτι δεν μπορουν να το αντικαταστησουν.Τους κανω φασαρια και μου λενε οτι θα επικοινωνησουν με την isquare (νομιζω ειναι η εταιρεια που φερνει τα apple στην Ελλαδα) να δουν αν μπορουν να γινει αντικατασταση.Εντω μεταξυ επικοινωνησα εγω ο ιδιος με την isquare και μου ειπαν οτι βεβαιως και δικαιουμε αντικατασταση και μαλιστα ηταν τοσο ευγενικοι που μιλησαν εκεινοι με το καταστημα πλαισιο.Τωρα στο πλαισιο με εχουν σε αναμονη.Σας εχει τυχει παρομοια περιπτωση;;;Τι πρεπει να κανω;;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
  4. Η και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346
  5. Ευχαριστω.Ειναι ελληνικος ο Kernels??Θα εχω προβλημα οσο αναφορα τους χαρακτηρες στα μηνυματα??
  6. Υπάρχει οδηγός για ρουτ στην 4.1.B.0.587 ??
  7. Εισαι σιγουρος 4.1????Μπορει το δικο σου κινητο να ειναι καποιας εταιρειας οπως της cosmote για παραδειγμα και να μην εχουν βγαλει ακομη την τελευταια εκδοση λογισμικου...
  8. Ναι ξεχασα να την αναφερω αυτην γιατι ειναι μεσα στο κινητο.Εχει ναι.Αλλα και να μην εχει εχεις δει που εχουν παει οι τιμες τους?
  9. Εγω που το αγορασα απο το πλαισιο εχει κινητο μπαταρια ακουστικα φορτιστη θηκη και μεμβρανη προστασιας οθονης.
  10. Διαβαστε και κατι ασχημο http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-4134.php Αναφερει οτι δεν θα παρει την 4.1
  11. Υπαρχει περιπτωση με την διαδικασια να χασεις τα δεδομενα σου?
  12. Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι....Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο.Σε καποια ασυρματα δικτυα (ευτυχως σε πολυ λιγα) δεν τα βρισκει καθολου το κινητο οταν κανω αναζητηση.Με αλλο κινητο οπως νοκια η iphone τα βρισκει κανονικα και συνδεεται κιολας.Η αποσταση δεν ειναι μεγαλη για να πω οτι φταιει αυτο.Ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε να μπορει κατα την αναζητηση να βρει αυτα τα δικτυα???Σας το εχει παρουσιασει και σε σας αυτο καθολου???
  13. Ξερει κανεις που μπορω να προμηθευτω ανταπτορα για USB ON THE GO?Οχι για αγορα μεσω internet. Επισης πιο προγραμμα πρεπει να εχεις για να μπορεις να μεταφερεις αρχει απο usb stick στο κινητο?
  14. Ρε παιδια ξερετε κανα καλο προγραμματακι για να μετατρεπουμε ταινιες για το κινητο??
  15. Νομιζω μονο με την εφαρμογη Skype.Aν υπαρχει και καποιος αλλος τροπος ας μας ενημερωσει καποιος.
×
×
  • Create New...