George_Kont Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αν το αφήσεις δεν κλείνει ποτέ? Μήπως κάνει κάποια ενημέρωση εγκατάσταση και απλά είναι στο παρασκήνιο? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 δοκίμασε να ψάξεις στο search charm για power options και να επιλέξεις ρυθμίσεις για να σε πάει στην "αλλαγή ρυθμίσεων εξοικονόμησης ενέργειας" και από εκεί "επιλογή ενέργειας κουμπιού τροφοδοσίας" και απενεργοποίησε την "ενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης" μου το έκανε και εμένα στο παρελθόν και μόλις σταμάτησα την γρήγορη εκκίνηση το έκοψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 το εκανα αλλα παλι τα ιδια,,,,πιστευω οτι ειναι καποιο προβλημα της μητρικης...Any other ideas??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 το εκανα αλλα παλι τα ιδια,,,,πιστευω οτι ειναι καποιο προβλημα της μητρικης...Any other ideas??? Αφαίρεσε ότι usb συσκευή έχεις επάνω και δοκίμασε πάλι. Στην διαχείριση συσκευών είναι όλες οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Στην διαχειρηση συσκευων ολα οκ.Το μονο που εχω usb ειναι το ποντικι τιποτα αλλο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε μένα εδώ και 4-5 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδιά τα φώτα σας. Είναι ένας φάκελος σε εξωτερικό δίσκο και δεν μπορω να τον διαγράψω. Δοκίμασα με ασφαλή εκκίνηση, με το unlocker, το lockhunter, και τίποτα. Γράφει ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση του στοιχείου. Τι άλλο μπορω να κάνω να διαγραφεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Η εύκολη λύση είναι... Format. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Παιδιά τα φώτα σας. Είναι ένας φάκελος σε εξωτερικό δίσκο και δεν μπορω να τον διαγράψω. Δοκίμασα με ασφαλή εκκίνηση, με το unlocker, το lockhunter, και τίποτα. Γράφει ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση του στοιχείου. Τι άλλο μπορω να κάνω να διαγραφεί; Προφανως λογο καποιου security, δωσε δικαιωματα απο το security tab του φακελου και θα τον διαγραψεις. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ίσως αρκεί να αλλάξεις τον Owner. Διάβασε το σχετικό post στο Computing FAQ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 καλησπερα σε ολους δεν βρηκα φορουμ για τα windows 8.1 και μαλλον τα εχετε μαζι με τα windows 8 , το προβλημα με το 100% του σκληρου το εχει λυσει κανενας; ειδα στο youtube εδω . και λεει οτι βαζουμε να αναγνωριζει την εικονικη μνημη της ραμ την ram*1,024 στο πρωτο και μετα στο δευτερο αποτελεσμα *2 . Ειναι σωστο αυτο; το εχει βρει κανενας την λυση; εμενα το εκανα και εχω ραμ 2gb και στην εικονικη μνημη μο εβγαζε 700 ενω τωρα 2*1,024 = 2,048 και απο κατω 2,048*2=4,096. Και βλεπω να δουλευει καλυτερα απο πριν βαζωντας 6 καρτελες ανοιχτες σε οπερα ο δισκος δεν φτανει τα 100% οπως πριν , και ακουγοντανε και μετα κολουσε ο υπολογιστης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Η εύκολη λύση είναι... Format. :-) Ελπίζω να αστειεύεσαι, δεν νομίζω η εύκολη λύση είναι να κάνεις formmat ένα σκληρό με 650GB αρχεία... Ίσως αρκεί να αλλάξεις τον Owner. Διάβασε το σχετικό post στο Computing FAQ. Αυτό ήταν τελικά, thank's.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ας ψηφίσουμε όλοι για να ακούσουμε την Cortana να μιλάει Ελληνικά http://cortana.uservoice.com/forums/258148-languages/suggestions/5877717-add-and-support-greek-language-for-cortana-and-wor καλό θα είναι να το κοινοποιήσουμε όπου μπορούμε ... μπας και ... πηγή Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Παιδιά πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.... Εντελώς ξαφνικά τα 8.1 δείχνουν σαν να "έχασαν" τα fonts και αναλύω Ενώ όλα ειναι εγκατεστημένα σωστά και χωρίς κάποια περίεργη εγκατάσταση, σε 8.1 ελληνικά original, η πρώτη εικονα ειναι οκ Για παράδειγμα όπως, όταν πατήσω επάνω στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου δεξί κλικ και μετά ιδιότητες, όταν ανοίξει το νέο παράθυρο, τα τρία tabs, το πλήκτρο "όχι" (δεξία του οκ) και το πλήκτρο "εφαρμογή" δεν έχουν χαρακτήρες αλλά τετραγωνάκια.... Το πρόβλημα γίνετε μεγαλύτερο σε οποίο tab έχει ελληνικούς χαρακτήρες.... Το πρόβλημα βέβαια λύνεται αν βάλω ως "γλώσσα" πρωτεύοντα τα αγγλικά... Κάποιος που το αντιμετώπισε και πως; Αλήθεια, αν κανω επαναφορά χωρίς να χαθούν τα αρχεία μου, μουγράφει ότι όλα τα προγράμματα που εγκαταστάθηκαν απο web θα σβήσουν, αντιθετα δεν θα πειραχτούν εφαρμογές από windows store και τα αρχεία μου, όμως, μέσα στα προγράμματα που λέει πως θα σβήσει, ειναι και τα προγράμματα της GeForce και το dell backup. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τους drivers ή να προχωρήσω αν δεν υπάρχει λύση σε αποκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια μια ερωτηση απο windows 8,1 που ειναι μπορω να παω στα 7?ετσι ηρθε το λαπτοπ.αν ναι τι χρειαζομαι και για τους drivers τι πρεπει να κανω?ακομη και xp να μπορουσα θα εβαζα δεν μου αρεσαν καθολου ευχαριστω ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια μια ερωτηση απο windows 8,1 που ειναι μπορω να παω στα 7?ετσι ηρθε το λαπτοπ.αν ναι τι χρειαζομαι και για τους drivers τι πρεπει να κανω?ακομη και xp να μπορουσα θα εβαζα δεν μου αρεσαν καθολου ευχαριστω ..:D Αν μείνεις στην κλασική επιφάνεια εργασίας μόνο και βάλεις και μια έναρξη παλιού τύπου δε θα καταλάβεις καμμία διαφορά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αν μείνεις στην κλασική επιφάνεια εργασίας μόνο και βάλεις και μια έναρξη παλιού τύπου δε θα καταλάβεις καμμία διαφορά. Πως γίνεται αυτό μπορείς να μου πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πως γίνεται αυτό μπορείς να μου πεις? http://lmgtfy.com/?q=Windows+8+old+start Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 http://lmgtfy.com/?q=Windows+8+old+start Οκ το εκανα κάπως καλυτερα τώρα.ευχαριστώ .αν ήξερα οτι τα 8 ηταν έτσι θα έψαχναν για τα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Οκ το εκανα κάπως καλυτερα τώρα.ευχαριστώ .αν ήξερα οτι τα 8 ηταν έτσι θα έψαχναν για τα 7 Μια χαρά είναι τα 8. Σταθερά και γρήγορα χωρίς να βαραίνουν με τον καιρό. Αν έκαναν και τα tiles λίγο πιο χρήσιμα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μια χαρά είναι τα 8. Σταθερά και γρήγορα χωρίς να βαραίνουν με τον καιρό. Αν έκαναν και τα tiles λίγο πιο χρήσιμα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Λίγο πιο γρήγορα θα έλεγα εγώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλησπερα παιδια δεν ξερω αν υπαρχει θεμα για τα 8,1.....λοιπον σημερα αγορασα ενα lenovo g50-45 και ενεργοποιησα τα windows που ειχε το μηχανημα....τα ενεργοποιησα ολα στα ελληνικα....και φυσικα οταν ανοιγω τι μηχανημα πρωτη γλωσσα πληκτρολογιου μου βγαζει ελληνικα,,,,εγω θελω ομως να ειναι μεν η γλωσσα εμφανισης τα ελληνικα αλλα σαν γλωσσα πληκτρολογιου οταν ανοιγω το μηχανημα να ειναι πρωτα τα αγγλικα λογω συνηθειας ,,,και μετα να εναλλασω το πληκτρολογιο στα ελληνικα με τον κλασσικο τροπο οπως ξερουμε ολοι alt+shift,,,,εχω μπει στις ρυθμισεις γλωσσας αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται,,,,κανω την επιλογη που λεει μετακινηση πανω η κατω αλλα μετα οποια γλωσσα παει πρωτη αλλαζει και η εμφανιση στα windows...ενω εγω θελω να ειναι εμφανισης τα ελληνικα και γραφης πρωτη γλωσσα τα αγγλικα οταν ανοιγει το μηχανημα,,,,,πως γινεται η αλλαγη αυτη ?????και να ειναι μονιμη????εχω ενα αλλο λαπτοπ που εχω βαλει τα 8,1 σπασμενα επανω και δεν εχω προβλημα και απο οτι κοιταω οι ρυθμισεις ειναι ιδιες και στα δυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Βασικά θέλω να βάλω τα windows 8 , σε ένα netbook μάρκας turbo-x ,αλλά επειδή είναι μικρή η οθόνη δεν μου το κάνει κατεβάζει. έχετε κάποια ιδέα πως μπορώ να το κάνω....Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Λίγο πιο γρήγορα θα έλεγα εγώ. Σε πόση ram τα τρέχεις; Σε 7ετιας 2πυρηνο laptop με 4gb Ram, τα 8.1 64bit πετάνε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μου έδωσε φίλος μου τα αυθεντικά Microsoft Windows 8.1 Professional N with Update 32/64-bit (Greek)... Έχει και τα Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64-bit (Greek) Πρώτον, τα Professional είναι πολύ πιο βαριά από τα Home...??? Το λαπτοπ είναι 5ετίας με Intel Core i3 και 6 GB RAM... Το «with Update» εννοεί την τελευταία έκδοση να φανταστώ...??? Τρίτον, το «N» τι ακριβώς είναι...??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts