athanasiosm Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καπου εδω μεσα στο forum ειχα βρει ποιοες ειναι οι ποιο διασημες απαραιτητες εφαρμογες ναχει καποιος....προσπαθω εδω και τρεις μερες να το ξαναβρω αλλα ματαια....μηπως τοχει καποιος προχειρο το θεμα αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπερα. Εδω και 2-3 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω ενα iphone 4 με jb στην 4.1. Απο την Κυριακη ειμαι Βερολινο. Και εδω ξεκινησαν τα προβληματα. Οχι κατι τρομερο, αλλα τα push notifications σε ebuddy, pingchat και facebook δε λενε με τιποτα να λειτουργησουν. Μου στελνουν, και εμενα μου ερχονται οταν ανοιγω τις εφαρμογες. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει ή και καμια λυση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπερα. Εδω και 2-3 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω ενα iphone 4 με jb στην 4.1. Απο την Κυριακη ειμαι Βερολινο. Και εδω ξεκινησαν τα προβληματα. Οχι κατι τρομερο, αλλα τα push notifications σε ebuddy, pingchat και facebook δε λενε με τιποτα να λειτουργησουν. Μου στελνουν, και εμενα μου ερχονται οταν ανοιγω τις εφαρμογες. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει ή και καμια λυση; Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλησπέρα. Δοκίμασε αυτό,αν δεν το έχεις κάνει ήδη: Πήγαινε "Ρυθμίσεις"->"Γενικά"->Δίκτυο->Περιαγωγή Δεδομένων. Το τελευταίο, Ρυθμισέ το σε Ναι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπέρα. Δοκίμασε αυτό,αν δεν το έχεις κάνει ήδη: Πήγαινε "Ρυθμίσεις"->"Γενικά"->Δίκτυο->Περιαγωγή Δεδομένων. Το τελευταίο, Ρυθμισέ το σε Ναι. Μια ερωτηση αν ξερει καποιος....σχετικα με το πληκτρολογιο.Θελω να γραφω μονο κεφαλαια,εκανα στις ρυθμισεις στο γενικα κλειδωμα κεφαλαιων on αλλα οταν παταω το βελακι στα μηνυματα γινεται κεφαλαια μονο για ενα γραμμα.Μπορει να βοηθησει καποιος?πρεπει να κανω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μια ερωτηση αν ξερει καποιος....σχετικα με το πληκτρολογιο.Θελω να γραφω μονο κεφαλαια,εκανα στις ρυθμισεις στο γενικα κλειδωμα κεφαλαιων on αλλα οταν παταω το βελακι στα μηνυματα γινεται κεφαλαια μονο για ενα γραμμα.Μπορει να βοηθησει καποιος?πρεπει να κανω κατι αλλο? να πατήσεις το κουμπί που πατάς (βελάκι) δύο φορές γρήγορα! θα γίνει μπλε και θα γράφεις μόνο με κεφαλαία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μια ερωτηση αν ξερει καποιος....σχετικα με το πληκτρολογιο.Θελω να γραφω μονο κεφαλαια,εκανα στις ρυθμισεις στο γενικα κλειδωμα κεφαλαιων on αλλα οταν παταω το βελακι στα μηνυματα γινεται κεφαλαια μονο για ενα γραμμα.Μπορει να βοηθησει καποιος?πρεπει να κανω κατι αλλο? Πατα το 2 φορες και οχι 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Πατα το 2 φορες και οχι 1 ενταξει οκ το παταγα 2 φορες αλλα ηθελε καλυτερη επαφη οκ τωρα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Θέλω να μεταφέρω τα sms από το nokia n97 σε iphone πως μπορώ να το κάνω ? υπάρχει κανένα πρόγραμμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Θέλω να μεταφέρω τα sms από το nokia n97 σε iphone πως μπορώ να το κάνω ? υπάρχει κανένα πρόγραμμα ? Μια ερωτηση...οταν μας καλει καποιος υπαρχει τροπος να παταμε καποιο κουμπι να αρνηθουμε την κληση....το λεγομενο NO se αλλα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μια ερωτηση...οταν μας καλει καποιος υπαρχει τροπος να παταμε καποιο κουμπι να αρνηθουμε την κληση....το λεγομενο NO se αλλα κινητα? νομίζω πατας 2 φορές το κουμπί το επάνω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλησπέρα. Δοκίμασε αυτό,αν δεν το έχεις κάνει ήδη: Πήγαινε "Ρυθμίσεις"->"Γενικά"->Δίκτυο->Περιαγωγή Δεδομένων. Το τελευταίο, Ρυθμισέ το σε Ναι. Αν το κανω αυτο, δε θα ειναι σα να δεχομαι να χρεωθω για το roaming; Εγω εχω wifi εδω που ειμαι, και λειτουργει κανονικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Αν το κανω αυτο, δε θα ειναι σα να δεχομαι να χρεωθω για το roaming; Εννοείται ναι. Εγω εχω wifi εδω που ειμαι, και λειτουργει κανονικα. Δεν το κατάλαβα το παραπάνω :O ,sorry ! Τι εννοείς , ότι με wifi λειτουργούν τα push notifications ,ενώ με την σύνδεση ,όχι? Εάν ναι ,λογικό μου ακούγεται, σύμφωνα με τα παραπάνω. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Εννοείται ναι. Δεν το κατάλαβα το παραπάνω :O ,sorry ! Τι εννοείς , ότι με wifi λειτουργούν τα push notifications ,ενώ με την σύνδεση ,όχι? Εάν ναι ,λογικό μου ακούγεται, σύμφωνα με τα παραπάνω. Οχι οχι... Δεν το εκανα σαφες... Δεδομενα δεν ανοιγω γιατι δε θελω να χρεωθω. Μεσα στο σπιτι, που εχω wifi, και τα push ανοιχτα, δεν ερχεται τιποτα. Και το δοκιμασα και με τα 3 προγραμματα. Κανενα δε μου στελνει, παρα μονο αν τα εχω ανοιχτα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία στο προφιλ μου στο Facebook μέσα απο την εφαρμογή επιλέγοντας κάποια φωτό που έχω βγάλει με το κινητό και δεν γίνεται, μου βγάζει το μήνυμα να αποθηκεύσω την φωτό και να ξαναπροσπαθήσω. Βρίσκομαι σε περιβάλλον wifi με καλό σήμα και μετά από λίγο ξαναδοκιμάζω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τώρα ενώ πάλι κάνω upload την φωτό με βγάζει στο προφιλ μου και δεν κανει τιποτα..μήπως υπάρχει κάποιο bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Οχι οχι... Δεν το εκανα σαφες... Δεδομενα δεν ανοιγω γιατι δε θελω να χρεωθω. Μεσα στο σπιτι, που εχω wifi, και τα push ανοιχτα, δεν ερχεται τιποτα. Και το δοκιμασα και με τα 3 προγραμματα. Κανενα δε μου στελνει, παρα μονο αν τα εχω ανοιχτα... Και εχω να τονισω οτι δε μου δειχνει κανενα push. Εβαλα 1-2 εφαρμογες ακομα που στελνει push, και δεν ηρθε τιποτα... Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία στο προφιλ μου στο Facebook μέσα απο την εφαρμογή επιλέγοντας κάποια φωτό που έχω βγάλει με το κινητό και δεν γίνεται, μου βγάζει το μήνυμα να αποθηκεύσω την φωτό και να ξαναπροσπαθήσω. Βρίσκομαι σε περιβάλλον wifi με καλό σήμα και μετά από λίγο ξαναδοκιμάζω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Τώρα ενώ πάλι κάνω upload την φωτό με βγάζει στο προφιλ μου και δεν κανει τιποτα..μήπως υπάρχει κάποιο bug; Ναι και εμενα το εκανε σημερα, αλλα με τη 2η προσπαθεια την ανεβασε μια χαρα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) @@areianos Το πρόβλημα με τα push notifications οφείλεται στο router σου. Χρειάζεται να ανοίξεις μέσω των ρυθμίσεων του την θύρα που επιτρέπει να περάσουν οι ειδοποιησεις. Αυτο μπορει να γίνει μόνο μέσω υπολογιστή. Αν συνδεθεις μέσω 3G θα δεις ότι δέχεσαι κανονικά ειδοποιησεις. @@masstitan Κλείσε την συσκευη σου και ξαναπροσπαθησε. Edited December 3, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 @@areianos Το πρόβλημα με τα push notifications οφείλεται στο router σου. Χρειάζεται να ανοίξεις μέσω των ρυθμίσεων του την θύρα που επιτρέπει να περάσουν οι ειδοποιησεις. Αυτο μπορει να γίνει μόνο μέσω υπολογιστή. Αν συνδεθεις μέσω 3G θα δεις ότι δέχεσαι κανονικά ειδοποιησεις. @@masstitan Κλείσε την συσκευη σου και ξαναπροσπαθησε. Στο ίδιο ρουτερ, Κυριακή και Δευτέρα όλα ήταν καλα. Και εκτός αυτού, το iPhone της σχέσης μου λειτουργεί μια χαρα με αυτό το ρουτερ. Κανένα πρόβλημα δε βγάζει. Εμένα κάνει πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καπου εδω μεσα στο forum ειχα βρει ποιοες ειναι οι ποιο διασημες απαραιτητες εφαρμογες ναχει καποιος....προσπαθω εδω και τρεις μερες να το ξαναβρω αλλα ματαια....μηπως τοχει καποιος προχειρο το θεμα αυτο??? Κοιτα στο κομμάτι τοι iPhone software;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Γινεται να μιλαμε με bluetooth στο skype? Υπαρχει καποια εφαρμογη/ρυθμιση για κατι τετοιο; Sending via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ειναι ευκολο να μου πεις καποιος ψαγμενος 5-10 εφαρμογες θα μπορουσαν να φανουν χρησιμες για το iPHONE στο παρον και στο μελλον κατα την χρηση της συσκευης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ειναι ευκολο να μου πεις καποιος ψαγμενος 5-10 εφαρμογες θα μπορουσαν να φανουν χρησιμες για το iPHONE στο παρον και στο μελλον κατα την χρηση της συσκευης??? Το θεμα ειναι πως χρησιμοποιει κανεις την συσκευη του. Π.χ. Αλλιως την χρησιμοποιω εγω αλλιως ενας δικηγορος και παει λεγοντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 γιαυτο ζηταω καμμια δεκαρια που χρησιμοποιει ενας μεσος χρηστης να ξεδιαλεξω 3-4 στο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 1. Documents to go - προγραμμα office 2. Push 3 - για να ενημερωνεσαι με rss 3. Ελculture - ψυχαγωγία 4. Wunderradio - ραδιόφωνο 5. Igo Europe - navigation 6. Itransit - δρομολόγια μετρό ηλεκτρικου και λεωφορείων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ειναι ευκολο να μου πεις καποιος ψαγμενος 5-10 εφαρμογες θα μπορουσαν να φανουν χρησιμες για το iPHONE στο παρον και στο μελλον κατα την χρηση της συσκευης??? Evernote, GoodReader, iFiles, DropBox, Toodledo, NoteTaker Lite, BoxCar, Torch Led, Twitter, AccuRadio, Ραδιοφωνο, Greece radio recorder, IMDB, ZumoCast, Meebo, yahoo messenger, Tapatalk, Pulse news, Data man, Viber. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts