Jump to content

kostas275

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas275

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kostas275's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. σε iphone και android το δοκίμασα δεν γίνεται
  2. ερώτηση σε ένα κιν ( applle ) εχω τον λογαριασμό για το Honor Band 5 στο health και θέλω και σε ένα άλλο κιν (android ) να περάσω τον ίδιο λογαριασμό στο health και όταν θέλω μια να συνδέομαι στο ένα και μια στο άλλο όχι ταυτόχρονα γινείτε αυτό ?
  3. μπορεί να συνδεθεί σε 2 κινητά?
  4. kostas275

    iPhone 8

    αυτό δεν το έκανε παλιά με την τελευταία αναβάθμιση είδα ότι το κάνει. γιατί κάποιες φορές δεν σβήνει και συνεχίζει ?
  5. kostas275

    iPhone 8

    ένας κύκλος που γυρίζει εκεί που είναι ανάμεσα στην ώρα και στο σήμα wifi τι είναι ? και γιατί γίνεται ? παρατήρησα το κάνει αυτό όταν ανοίγω εφαρμογές , πως μπορώ να το κάνω να σταματήσει ?
  6. και έμενα μόνο παράλια το έχει πάθει 2 φόρες
  7. συμπέρασμα ότι τελικά το κάνει και σε άλλους. προφανώς θα έχει προστασία από την πολύ ζεστή και θα σβήνει. το άσχημο είναι ότι θέλει το φορτιστεί για να ανοίξει
  8. άρα δεν συμβαίνει μόνο σε μενα
  9. τότε γιατί το κάνει ? μου το εκανε 2 φορές σε διαφορετικές μέρες όταν το βαρούσε ο ήλιος, και για να ανοίξει ήθελα τον φορτιστεί. υπάρχει άλλος τρόπος να ανοίγει ?
  10. kostas275

    iPhone 8

    άκυρο ήθελα να το γράψω άλλου
  11. πήγα παράλια και είχα το ρολόι και μου έσβησε ξαφνικά , αυτό έγινε 2 φόρες που πήγα , μάλλον επειδή το χτύπαγε ο ήλιος και ήταν πολύ ζεστό ???? έχει γίνει σε κανέναν ??
  12. kostas275

    iPhone 8

    πήγα παράλια και είχα το ρολόι και μου έσβησε ξαφνικά , αυτό έγινε 2 φόρες που πήγα , μάλλον επειδή το χτύπαγε ο ήλιος και ήταν πολύ ζεστό ???? έχει γίνει σε κανέναν ??
  13. ερώτηση άμα 2 μέρες πχ δεν το συνδέσω με το κινητό το Honor Band 5 τα κρατάει τα δεδομένα ? και αν ναι ξέρουμε πόσες μέρες ?
  14. Καταρχάς δεν είναι ιατρική συσκευή . έναν απολογισμό που έκανα είναι θα πρέπει να το έχεις σφιχτό στο χέρι σου για να πάρει ( σωστές μετρήσει ) και θέλει πιο πάνω στον καρπό σε έμενα που έπαιξα με την θέση του πολλές φορές . Το bluetooth συνεργάζεται πολύ ωραία σε iphone παρόλο που δεν το περίμενα , αρνητικό η μπαταρία . Ενδιαφέρον έχει που μετράει την κατάσταση του ύπνου .
×
×
  • Create New...