Jump to content

giannakiss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    347
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannakiss

  1. Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα Redmi 8, στο οποίο σε τυχαίες χρονικές στιγμές παύουν να λειτουργούν οι ήχοι ειδοποιήσεων, τόσο ο ήχος κλήσης, όσο και ξυπνητήρια, αναπαραγωγή μουσικής κλπ. Με επανεκκίνηση άλλοτε στρώνει, άλλοτε όχι. Δεν έχει εγκατασταθεί τελευταία κάποια νέα εφαρμογή, αλλά παρόλα αυτά απεγκατέστησα ένα sudoku που είχα μήπως και έφταιγε αυτό. έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα σε όλους, έχω συνδέσει ένα bluetooth πληκτρολόγιο της logitech (K375s) με το P20 Pro. όλα μια χαρά όμως δεν αναγνωρίζει την εναλλαγή μεταξύ ελληνικών/αγγλικών. ενώ με Ctrl+shift φαίνεται να αλλάζει η γλώσσα στο virtual keyboard, συνεχίζει να αναγνωρίζει ως γλώσσα τα ελληνικά. έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?
  3. Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα notifications από viber, messenger κλπ όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά της συσκευής. Όσο και αν έψαξα τις ρυθμίσεις, δεν κατάφερα να βρω με ποιο τρόπο μπορεί να ακούγονται οι ειδοποιήσεις αυτές από τα ηχεία της συσκευής μας, αντί να ακούγονται μόνο μέσω των ακουστικών. μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να με βοηθήσει αν έχει βρει λύση? Ευχαριστώ!!
  4. καλησπέρα σας, έχει κανείς καμιά πρόταση για εφαρμογή αντικατάστασης του beep 'n go? το είχα βολευτεί χρόνια αλλά πάει για κλείσιμο οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχο.
  5. κάποιος που να έχει καμιά ιδέα?
  6. Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω link επαφές από διαφορετικούς λογαριασμούς (τηλέφωνο, gmail, skype κλπ) αλλά δεν με αφήνει να ορίσω ποιο όνομα θα παίρνει ως προεπιλογή για τον κατάλογο.. έχετε καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνει? στο S5 από το οποίο προέρχομαι απλά πήγαινες στην επαφή της οποίας δεν ήθελες να κρατήσεις το όνομα και την έκανες link με αυτή που ήθελες.. εδώ δεν λειτουργεί έτσι δυστυχώς! όποια πρόταση δεκτή!
  7. αν δεν είναι δύσκολο θα θελα και γώ! καλές γιορτές σε όλους!
×
×
  • Create New...