Jump to content

Gianniskaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    341
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Gianniskaz

  • Ημ. Γέννησης 27/09/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Gianniskaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν αξίζει τα χρήματα του; Θεωρείς ακόμα και 400 ευρώ too much για το 6p; Σκέφτομαι οτι λόγω κατασκευής το 6p ίσως να μου βγάλει πιο εύκολα 2 χρόνια χρήσης.
  2. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω αυτήν την στιγμή στην κατοχή μου ένα G3 το οποίο έχει αρχίσει και με εκνευρίζει λόγω κολλημάτων, θερμοκρασιών και καμιά φορά με το θέμα μπαταρίας, και σκεφτόμουν να το αλλάξω με ένα Nexus 5X, απλά ήθελα να είναι 32GB και σε μαύρο χρώμα και δεν παίζει σε λιγότερο απο 260 ευρώ.. Έτσι σκέφτηκα οτι αν το nexus 6p πέσει στα γύρω στα 400 ευρώ, ίσως να δικαιολογεί την διαφορά χρημάτων. Απλά το μόνο που θέλω απο το κινητό είναι να με εξυπηρετεί για τα επόμενα 2 χρόνια αποβληματιστά, χωρίς κολλήματα, και χωρίς να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του για μικροπράγματα. Πιστεύετε οτι αξίζει η διαφορά χρημάτων για να πάρω το 6p; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πραγματικά το G4 τρομερό, αλλά δεν θέλω να το πάρω για 2 λόγους. 1ον θέλω pure android με ότι αυτό συνεπάγεται, και δεύτερον το έχουν 2 φίλοι και ένα βράδυ του ενός έκανε συνεχείς επανεκινήσεις για κανα 25λεπτο. Τα υπόλοιπα θέματα που διάβασα οτι είχε, ξεπεράστηκαν με τα update που έβγαλε η google για το 5x; Υ.γ.: Θα κοιτούσα και το 6p που λένε οτι είναι απίστευτο αλλά θέλω να μικρύνω σε διαστάσεις όχι να μεγαλώσω.
  4. Δεν ψάχνω κινητό να με εκθαμβώσει, ψάχνω ένα κινητό που να μην μου την σπάει με τα κολλήματα του. Για αυτό και ρώτησα. Επίσης η μπαταρία του πόσο πιο κακή μπορεί να είναι απο του G3;
  5. Καλησπέρα, Είμαι εδώ και κάνα χρόνο κάτοχος ενός LG G3 και προερχόμενος απο iphone 4s στην αρχή μου φαινόταν όλα ρόδινα. Περιττό να πω, ότι πλέον θέλω πραγματικά να το αλλάξω. Επειδή το pure android μ αρέσει πολύ σκέφτομαι να πάω στο 5x απλά διαβάζοντας λίγο τριγύρω, είδα ότι έχει διάφορα θεματάκια, lags, είναι αργό μερικές φορές, επαννεκινήσεις, αργή έναρξη κάμερας, μη σωστή λειτουργία του ambient display. Ήθελα να ρωτήσω αν με κάποιο update έχουν διορθωθεί όλα αυτά, ή αν κάποια ακόμα παραμένουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ. Υ.γ.: Έχει αρχίσει και μου λείπει το ease of use των iphones.
  6. Σας ευχαριστώ και τους 2, η αλήθεια είναι ότι θα το αφήσω για να το κάνω από βδομάδα λόγω φορτωμένου προγράμματος αυτές τις μέρες. Μόλις γίνει η διαδικασία θα επανέλθω με απορίες ή/και εντυπώσεις. Καλημέρα.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση το έψαξα και εγώ και όντως διαβάζω θετικά σχόλια για την Blisspop. Μια ακόμη ερώτηση, υπάρχει κάποιος οδηγός για flashαρισμα rom, που τον βρίσκεται καλό και τον ακολουθείται ή γενικά αν έχετε υπόψιν σας κάποιον καλό οδηγό, γιατί έρχομαι από iOS και έχω πελαγώσει λίγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα να διευκρινίσω ωστόσο ότι δεν μιλάω για το LG UX 3 που είναι βασισμένο σε Lollipop αλλά καθαρό stock Lollipop όπως αυτό που τρέχουν τα nexus. Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, νέος γενικά στο android(είχα για πολλά χρόνια iOS) θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω stock lollipop στο G3 χωρίς να έχω πολλά πολλά προβλήματα, ας πούμε με battery draining ή υπερθερμάνσεις ή πολλά κολλήματα. Και αν γίνεται υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.γ.: Έπαιξα χθες με ένα nexus 6 με Lollipop και ξετρελάθηκα από το όλο firmware.
  10. Καλησπερα, πως μπορω να ξεχωρισω αν ενα κινητο ειναι branded χωρις να ανοιξω συσκευασια; Επισης γνωριζουμε για το kaizer store στην πανεπιστημιου και για τα κινητα που δινει; Ευχαριστω εκ των προτερων.
  11. Επανερχομαι για ακομη μια φορα. Το κινητο μ αρεσει πολυ και ειμαι στο τσακ πριν παρω ενα 16αρι. Απλα επειδη εχω μπερδευτει, υπαρχει καμια official rom/launcher που να μην lagαρει; Ευχαριστω εκ των προτερων.
  12. Καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα την συσκευασια. Αν προμηθευτω το κινητο απο καποια απο τα μαγαζια που εχει στο skroutz θα εχει μεσα ακουστικα; Γιατι σε διαφορα review/unboxing βλεπω οτι δεν εχει μεσα στην συσκευασια. Επιπλεον οτι πληροφορα σχετικα με το κινητο ευπροσδεκτη(προερχομαι απο iphone αν αυτο μετραει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  13. Καλησπερα, επειδη κοντευω να αυτοκτονησω με αυτην την εξυπηρετηση πελατων της vodafone τι πρεπει να πω για να με συνδεσει με εκπροσωπο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
  14. Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση που το εχω απορια εδω και καιρο; Εχω συμβολαιο vodafone unlimited 45, τα mms χρεωνονται; Και αν ναι ποσο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
  15. Όντως; Καλο και αυτο! Ενα ενα τα μαθαινουμε! :):):)
×
×
  • Create New...