Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε το MyPhoneExplorer έχετε καταφέρει να συνδεθείτε όσοι βάλατε την 2.2;

Λειτουργεί, κανονικά όπως και πριν.:)

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Nickolas6600

(δηλαδή σε εσάς πόσο ελεύθερο χώρο έχει περίπου και με ποιες εγκατεστημένες εφαρμογές..?)

Τώρα έχω 90 MB.

Προγράμματα:

angry birds -talking tom cat -basketball shots 3d -tossit-papijump -google sky map -google μεταφραστή -εορτολόγιο -app2 sd - navigon -handcent sms - astro file manager -widgetsoid- photofania- droidstats- compass- pwall demo- metal detector-cardockv2- bubble- smooth calendar- car mode- calendar widget- eye free shell- talkback- instant heartrate- barcode scanner.

εκτός απ'ότι έχει εγκατεστημένο ήδη το τηλέφωνο, έχω extra το facebook app, angry birds, angrybirds seasons, paper toss, astro file manager, εορτολόγιο app2sd, airhorn, mybackup και igo και έχω free 75mb :cry:

Γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο forum.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Ενω κατεβαζω το update απο την HTC και οταν μου κλεινει το τηλεφωνο ξεκιναει το

instal μετα απο λιγο σταματαει. Μηπως υπαρχει καμια λυση?

εκτός απ'ότι έχει εγκατεστημένο ήδη το τηλέφωνο, έχω extra το facebook app, angry birds, angrybirds seasons, paper toss, astro file manager, εορτολόγιο app2sd, airhorn, mybackup και igo και έχω free 75mb :cry:

Από τα extra που μου αναφέρεις, τώρα με τη 2.2 έχεις περάσει όσα

σου επιτρέπει στην sd ??

π.χ εγώ μετέφερα: toss it-google sky map-eortologio-angry birds κ.λ.π

Edited by BOBMARIN

Για root,unroot 2.2 froyo υπάρχει αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682. Δουλεύει μια χαρά. Μετά απο αυτό βάλτε και το setcpu, χρονιστε το min του επεξεργαστή στα 122Mhz απο 240Mhz που ειναι απο την εταιρια (ποτε δεν καταλαβα γιατι) και θα εχετε σημαντικη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας ειδκα οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode που πεφτει στα 122 Mhz αντι των 240Mhz.
Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα....

Ναι περασμένα στην sd...

Καλημέρα ...:)

Για δείτε αυτό, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290069 , από τους φίλους στο forum.

Το δοκίμασα και δούλεψε!!! :D

Εξοικονόμησα, άλλα 30 ΜΒ από τη συσκευή..( εκτός από αυτά, που είχα μεταφέρει ,μετά τη 2.2).....

Edited by BOBMARIN

Καλημέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το wildfire. Κάθε φορά που καλώ έναν αριθμό ακούω δύο τουτ μέσα. Ενα έντονο και δυνατό όπως είναι λογικό οταν καλείς κάποιον και ένα λιγότερο δυνατό ίσης διαρκείας με το πρώτο. Προφανώς κάθε δυνατό τουτ ακολουθείται από ένα λιγότερο δυνατό τουτ. Περιττό να σας πω ότι όταν συνομιλώ ακούω μαζί με το συνομιλητή μου και τη φωνή μου. Αυτό το παρατήρησα κατά την ανοιχτή συνομιλία, τώρα όμως συμβαίνει και με το ακουστικό. Είναι πολύ ενοχλητικό. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταιει; Τό'χει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Πριν λίγες μέρες το πηρα. Χάλασει κιόλας είναι δυνατόν; :(
"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Καλημερα σε ολο το φορουμ.Εχω εδω κ μια εβδομαδα το wildfire και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (εκτος απο την αναλυση της οθονης).

Απο εσας θα ηθελα μια βοηθεια.Θελω να περασω μεσα στην καρτα καποιες φωτογραφιες τις οποιες ομως να μην μπορει να τις δει οποιοσδηποτε και να ανοιγει ο φακελος με καποιο κωδικο.Γινεται αυτο ? Δε με πειραζει αν εμφανιζεται ο φακελος μεσα στο "γκαλερι" αρκει να μην μπορει να ανοιξει απο τον καθενα

Ευχαριστω παιδες και καλες γιορτες μα υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας :)

Καλημέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το wildfire. Κάθε φορά που καλώ έναν αριθμό ακούω δύο τουτ μέσα. Ενα έντονο και δυνατό όπως είναι λογικό οταν καλείς κάποιον και ένα λιγότερο δυνατό ίσης διαρκείας με το πρώτο. Προφανώς κάθε δυνατό τουτ ακολουθείται από ένα λιγότερο δυνατό τουτ. Περιττό να σας πω ότι όταν συνομιλώ ακούω μαζί με το συνομιλητή μου και τη φωνή μου. Αυτό το παρατήρησα κατά την ανοιχτή συνομιλία, τώρα όμως συμβαίνει και με το ακουστικό. Είναι πολύ ενοχλητικό. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να φταιει; Τό'χει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Πριν λίγες μέρες το πηρα. Χάλασει κιόλας είναι δυνατόν; :(

και σε μένα έτσι είναι δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα.

πάντως να πω οτι όχι με ιδιαίτερα μεγάλη χρήση του κινητού τη δεύτερη μέρα με 2.2 η μπαταρία έπεσε πολύ δείχνοντας ότι το 96% το κατανάλωσε το σύστημα :wacko::wacko: ενώ την πρώτη μέρα ήταν στο 16%

Edited by gtse

Καλημερα σε ολο το φορουμ.Εχω εδω κ μια εβδομαδα το wildfire και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (εκτος απο την αναλυση της οθονης).

Απο εσας θα ηθελα μια βοηθεια.Θελω να περασω μεσα στην καρτα καποιες φωτογραφιες τις οποιες ομως να μην μπορει να τις δει οποιοσδηποτε και να ανοιγει ο φακελος με καποιο κωδικο.Γινεται αυτο ? Δε με πειραζει αν εμφανιζεται ο φακελος μεσα στο "γκαλερι" αρκει να μην μπορει να ανοιξει απο τον καθενα

Ευχαριστω παιδες και καλες γιορτες μα υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας :)

Κατεβάζεις το pandora από το μαρκετ ή φτιάχνεις έναν φάκελλο μέσα στην κάρτα σου της μορφής .photos ή με όποια άλλη ονομασία θες. Η τελεία μπροστά εμποδίζει το σύστημα να τον εμφανίσει.Καλές Γιορτές!!

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Καλημέρα!

Ήρθε και σ εμένα η ειδοποίηση για το 2.2, το ερώτημα μου είναι αν πρέπει πρώτα να κάνω backup πριν την εγκατάσταση?

Διάβασα ότι πολλοί έχετε προβλήματα μετά την αναβάθμιση. Αξίζει ή τελικά θα με κάνει να σκέφτομαι την 2.1?

και σε μένα έτσι είναι δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα.

πάντως να πω οτι όχι με ιδιαίτερα μεγάλη χρήση του κινητού τη δεύτερη μέρα με 2.2 η μπαταρία έπεσε πολύ δείχνοντας ότι το 96% το κατανάλωσε το σύστημα :wacko::wacko: ενώ την πρώτη μέρα ήταν στο 16%

μετά απο restart του κινητού χρήση του λειτουργικού έπεσε στο 9% και δεν μπορούσα να καταλάβω τι την ανάγκαζε να τραβάει τόσο πολύ μπαταρία πριν

Για root,unroot 2.2 froyo υπάρχει αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682. Δουλεύει μια χαρά. Μετά απο αυτό βάλτε και το setcpu, χρονιστε το min του επεξεργαστή στα 122Mhz απο 240Mhz που ειναι απο την εταιρια (ποτε δεν καταλαβα γιατι) και θα εχετε σημαντικη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας ειδκα οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode που πεφτει στα 122 Mhz αντι των 240Mhz.

Στο xda λεεί ότι δεν δουλεύει με wildfire και θα πρέπει να γίνει το root με unrevoked. Εσένα σου δούλεψε με το wildfire official 2.2?

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Για να βάλω μια unofficial ROM πρέπει να έχει γίνει root το τηλέφωνο οπωσδήποτε ;

Για να βάλω μια unofficial ROM πρέπει να έχει γίνει root το τηλέφωνο οπωσδήποτε ;

Τελικά χρειάζεται root...

Edited by Nikos_s3

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Στο xda λεεί ότι δεν δουλεύει με wildfire και θα πρέπει να γίνει το root με unrevoked. Εσένα σου δούλεψε με το wildfire official 2.2?

XDA:

Some devices have a NAND lock. SuperOneClick will only give a Shell root until you remove this lock.

The following phones can use http://unrevoked.com to remove this lock:

Sprint EVO 4G (HTC Supersonic)

Droid Incredible (HTC Incredible)

HTC Desire GSM

HTC Desire CDMA (HTC BravoC)

HTC Aria

Droid Eris (HTC DesireC)

HTC Wildfire (HTC Buzz)

Edited by lightnt
Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα....

παιδια πως κανουμε φορματ να σβηστουν τα παντα κ να μεινουν μονο οτι ειχε το κινητο?να κανω επαναφορα?
Everything Is Possible....

Eμενα παντως δεν μου δουλεψε ουτε με shell. Κολλαει...

Επισης δεν μπορω να κανω root ουτε με unrevoked.

Ενω εχω ακολουθησει ολα τα βηματα, οταν κανει το reboot μου κολλαει βγαζοντας μηνυμα: waiting for root... (safe to restart if this doesn't work). Το κινητο ηδη εχει ανοιξει κανονικα εν τω μεταξυ χωρις να εχει αλλαξει κατι φυσικα.

Kαμια λυση?

παιδια πως κανουμε φορματ να σβηστουν τα παντα κ να μεινουν μονο οτι ειχε το κινητο?να κανω επαναφορα?

ρυθμίσεις --> κάρτα sd και αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου --> εργοστασιακές ρυθμίσεις --> επαναφορα τηλεφώνου

Αφελής απορία:

Έχω μια κάρτα 4GB που θέλω να βάλω στο WF. Τι κάνω; Απλά αντιγράφω τα αρχεία της μίας στην άλλη ή χρειάζεται κάτι παραπάνω;

Καμια απαντηση;;;

Μια και το λύσαμε πλέον το θέμα με την 2.2 θα κάνω ποδαρικό και θα ρωτήσω πρώτος, την 2.3 πως την περνάμε;:p

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Καμια απαντηση;;;

απλως να βαλεις τον υπολογιστη σου να δειχνει και τα κρυφα αρχεια ωστε αν υπαρχουν να αντιγραφουν και αυτα στην νεα καρτα και εισαι ετοιμος

Μια και το λύσαμε πλέον το θέμα με την 2.2 θα κάνω ποδαρικό και θα ρωτήσω πρώτος, την 2.3 πως την περνάμε;:p

μπορει μεχρι τελος του μηνα να την εχει ετοιμη ο τυπος απο το xda developers οποτε κανουμε root και φλασαρουμε 2.3.για την ωρα εχει καταφερει να δουλεουν μονο τα βασικα,μηνυματα,τηλεφωνα και τετοια αλλα αργα η γρηγορα θα ειναι ετοιμη

Edited by Nikos_s3

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

XDA:

Some devices have a NAND lock. SuperOneClick will only give a Shell root until you remove this lock.

The following phones can use http://unrevoked.com to remove this lock:

Sprint EVO 4G (HTC Supersonic)

Droid Incredible (HTC Incredible)

HTC Desire GSM

HTC Desire CDMA (HTC BravoC)

HTC Aria

Droid Eris (HTC DesireC)

HTC Wildfire (HTC Buzz)

Οπότε, αν κατάλαβα καλά, πρώτα unrevoked για να βγει το lock και μετα superoneclick ok?

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

ανοιγεις την εφαρμογη, πας ρυθμισεις, ρυθμίσεις ειδοποίησης, ειδοποίηση αποστολών, επιλέγεις το ειδοποίηση κατά τη λήψη.... ρυθμισε ηχο και δόνηση και τίκαρε και το show notification

Το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι...Πρεπει να μπω στο προγραμμα,μετα μενου και να παω εκει που λεει αναφορα παραδοσης για να δω αν παραδοθηκε.

Το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι...Πρεπει να μπω στο προγραμμα,μετα μενου και να παω εκει που λεει αναφορα παραδοσης για να δω αν παραδοθηκε.

σίγουρα? δεν σου εμφανίζεται τίποτα? σε εμένα με αυτές τις ρυθμίσεις μου εμφανιζεται ενα εικονίδιο πάνω στην μπάρα που λέει ότι το μήνυμα έχει ληφθεί...

θα το ξανακοιταξω το βραδυ η αύριο, μήπως υπάρχει και καμια άλλη ρύθμιση και θα σου πω...