Jump to content

mgeo81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    596
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About mgeo81

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mgeo81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ Γιάννενα πάντως είμαι μια χαρά. Φουλ 4g παντού έχω... ΥΓ. Καλά έχω πάθει πλάκα με το αποτύπωμα. Πόσο γρήγορα ανοίγει ρε παιδιά? Φοβερό.. Οι Εντυπώσεις τώρα 2 μέρες είναι εκπληκτικες θα έλεγα.. Το κινητό πάει σφαίρα. Δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά.. Αποτύπωμα φοβερό, το tap to screen φοβερό, μπαταρία δεν συζητώ καθόλου..Γενικά το κινητό δεν ζορίζεται πουθενά σε σχέση με το note 4x που ειχα Γενικά πολύ ευχαριστημένος..
  2. Τελικά το πήρα το θηρίο.. Υπέροχο είναι το τέρας.. Γιατί δεν συνδέεται όμως το mi mover? Θέλω να περάσω από το note 4x στο 2 όλες τις εφαρμογές και μου βγάζει έναν κωδικό WiFi τον βάζω αλλά τίποτα.
  3. Καλησπέρα στην παρέα... Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Το 2 είναι πιο λεπτό από το 1?? .. Έχει πιο όμορφο design γενικά και στο χερι είναι πιο '' άνετο '' . Γιατί ενδιαφέρομαι για την αγορά του. Είχα το 1 το έδωσα λόγω μεγέθους και μετά κατάλαβα τι βλακεια έκανα και το ξαναπήρα.. Και με ψήνει πολύ το 2 από αυτά που έχω δει σε reviews.. Σας ευχαριστώ πολύ :)
  4. Δεν ήταν σωστή η ερώτηση μου.. Εννοώ τις ρυθμίσεις για το notification Light.. Με συγχωρείς.
  5. Καλησπέρα παιδιά.. Το notification Light που είναι γιατι στο messenger δεν μου ανάβει. Σας ευχαριστώ πολύ
  6. Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους εύχομαι με υγεία και χαμόγελα.. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Έχω τα ακουστικά xiaomi ear pro αλλά ενώ ακούω μουσική βίντεο κλπ όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν τον ακούω από τα ακουστικά. Πρέπει να τα βγάλω για να μιλήσω. Μήπως ξέρει κάποιος? Σας ευχαριστώ πολύ.
  7. Πάλι τίποτα... Το Δοκίμασα.
  8. Πως μπορώ να ενεργοποιησω το Led ειδοποίησης όταν μου έρχεται μήνυμα από το messenger?
  9. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-Ελληνικός-οδηγός-Flash-Official-Rom-με-το-Mi-PC-Suite-για-όλα-τα-Xiaomi-ακόμα-κα/ Αυτός ο οδηγός δεν κάνει για εμένα που θέλω να περάσω την Official rom?
  10. Τελικά δύσκολο να αλλάξεις τηλέφωνο μετά το μαξ... Έχω και redmi note 3 pro και έκανα μια αλλαγή για 2 μέρες να δω αλλά τελικά μου έλειπε το Μαξ.. Μπορεί να είναι μεγάλο κινητό αλλά είναι πανέμορφο ρε παιδιά. Οπότε καλώς σας βρήκα πάλι :D
  11. Ενώ το κινητό είναι φανταστικό. Γρήγορο όμορφο λεπτό τελικά θα το δώσω. Είναι πάρα πολύ μεγάλο για εμένα. Νομίζω ότι είμαι μέχρι 5.5 έως 5.7. Καλή συνέχεια στο φόρουμ εύχομαι. Σας ευχαριστώ για όλη την βοήθεια.
  12. Ωραία.. Οπότε έχουμε διάβασμα.. Σας ευχαριστώ πολύ
  13. Το τσεκαρα. Είναι κλειδωμένος. Τι χρειάζεται να κάνω για να περάσω την official?
  14. MIUI Global 7.4 Stable 7.4.8.0 (MBCCNDC) έκδοση Android 6.01MMB29M Είμαι official rom?
  15. MIUI 8.1.3.0 Stable Εδώ θα βρεις τις Global Stable. Πρέπει να ξεκλείδωσω τον bootloader για να την περάσω?
×
×
  • Create New...