Jump to content

lightnt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lightnt

  • Ημ. Γέννησης 18/01/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

lightnt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην Β136 έχει φτιάξει και το θέμα των default ήχων κλήσης.......π.χ. πριν την αναβάθμιση εάν έβαζες ήχο κλήσης το digital ringtone, χτυπούσε μία φορά και τέλος......τώρα επαναλαμβάνεται.
  2. Το κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά μόλις βάλεις τον αριθμό σου και πατήσεις "συνέχεια",βγάζει σφάλμα και δεν σε βάζει μέσα Μάλλον πρέπει να έχει κάποιο θέμα γιατί σύμφωνα με τις κριτικές δεν δουλεύει πουθενά....ακόμα!
  3. Το κάνει εγκατάσταση κανονικά αλλά μόλις βάλεις τον αριθμό σου και πατήσεις "συνέχεια",βγάζει σφάλμα και δεν σε βάζει μέσα
  4. Ο αισθητηρας ειναι διπλα στο ακουστικο και οταν πλησιαζεις το τηλεφωνο στο αυτι σου η οθονη σβηνει για να μην πατηθει κανενα κουμπι καταλαθος. Οταν απομακρυνεις το τηλεφωνο απο το αυτι σου η οθονη αναβει αλλα δεν ειναι κλειδωμενη. Ο αισθητηρας αυτος δεν ξερω, αλλα δεν νομιζω οτι ρυθμιζεται.
  5. Ρυθμισεις ,προβολη,ληξη οριου χρονου οθονης. Κλειδωνει κατα την ομιλια??? Μηπως σβηνει λογω του αισθητηρα οταν το πλησιαζεις στο αυτι?
  6. Για ακόμη μια φορά θα επαναλάβω. SAR US 0.18 W/kg (head) 0.90 W/kg (body) SAR EU 0.38 W/kg (head) 0.69 W/kg (body)
  7. Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει αλλα αν δεν τις περασεις στην καρτα μνημης και τις αφησεις στο τηλεφωνο δεν σβηνονται. Μεχρι στιγμης μου το εχει κανει το skype to facebook και το ebuddy.
  8. Τα ακουστικα παντως του iPhone 4 ,οχι αυτα της συσκευασιας αλλα αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι, δουλευουν μια χαρα και στο ραδιοφωνο και στην κληση.
  9. Οντως παει παρα πολυ καλα.Το rootταρα του περασα και το setcpu για να κατεβασω την ταχυτητα οταν ειναι σε stand by και ειδα φανερη αυξηση της διαρκειας της μπαταριας. Μια χαρουλα ειναι το τηλεφωνο.
  10. Ειναι αρκετα χαμηλες. SAR EU 0.38 W/kg (head) 0.69 W/kg (body)
  11. To τηλεφωνο ειναι αριστο μεχρι στιγμη και σε αναλυση και σε ταχυτητα χωρις κανενα προβλημα.Το sygic που εχω περασει μεσα τρεχει απροβληματιστα οπως και skype χωρις κολληματα και διαφορες σπασμωδικες κινησεις. Το wifi hotspot δουλευει περιφημα και η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι μια χαρα. Δεν βρισκω να εχει καποιο θεμα μεχρι στιγμης. Η συγκριση γινεται με το P500 και οχι με το iPhone 4. Και με τα 3D παιχνιδια ο επεξεργαστης δεν πρεπει να παρουσιαζει προβλημα γιατι υποστηριζει 3D απ'οτι διαβασα. Αυτα προς το παρον.
  12. Η τιμη του ξεκιναει απο 210 και φτανει μεχρι 290. Απλα το συγκεκριμενο καταστημα το εχει προσφορα.
  13. Εχει υποδοχη για minijack 3.5mm και η ram του ειναι στα 256ΜΒ. Η οθονη του ειναι καλη και δεν πιξελιαζει οπως στο wildfire και με καλυτερη αποκριση χρωματων απο το P500. Παντως ενα μειον που μπορει να εχει ειναι η μπαταρια του.Αν το ζορισεις πολυ δεν πιστευω οτι κραταει πανω απο 1.5 μερες. Το πηρα Παρασκευη πρωι.Το φορτισα μεχρι τις 2 το μεσημερι. Με 23 λεπτα internet μεσω wifi, 31 λεπτα ομιλια,220 sms , 10 λεπτα μουσικη και ανοιχτο το δυκτιο 3G το ξαναφορτισα Σαββατο βραδυ και ειχε μπαταρια 8%.
  14. Εξαιρετικο τηλεφωνο για τα λεφτα του.Το πηρα εχθες .Εχει ατελειες βεβαια οπως ας πουμε το φλας απο την φωτογραφικη και χωρις δευτερη cam αλλα μικρο το κακο.Φοραει την 2.2 και ειναι αρκετα γρηγορο χωρις κολληματα και προβληματα.Οσο για τα sms???Το συρομενο πληκτρολογειο ολα τα λεφτα.Η ποιοτητα κατασκευης τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δεν εχει προβληματα.
×
×
  • Create New...