Jump to content

eclair

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

eclair's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βασικά δεν έχω πολυκαταλάβει την όλη διαδικασία. Διάβασα τα προηγούμενα. Μήπως θα πρέπει να υπάρξει ένας οδηγός στην αρχική σελίδα; Μέσω pc το κάνουμε ή γίνεται και απευθείας από το κινητό;
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να ξέρουμε από πριν ποια έκδοση έχει ένα galaxy nexus. Με ενδιαφέρει να είναι με την έκδοση yakju που παίρνει άμεσα τις αναβαθμίσεις. Μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, ας πούμε, από το κουτί; Ευχαριστώ.
  3. eclair

    Google Nexus S

    Η αναβάθμιση ΟΤΑ γίνεται μόνο μέσω WiFi? Δε μου δίνει επιλογή μέσω δικτύου κινητής. Και συγκεκριμένα μου εμφανίζει τη φράση "μέσω WiFi μόνο μέχρι 21.54". Τι εννοεί ακριβώς; Μετά τη συγκεκριμένη ώρα θα χαθεί η αναβάθμιση; Τροποποίηση: αν περιμένεις μέχρι την ώρα που λέει τότε αρχίζει το κατέβασμα μέσω δικτύου κινητής. Οπότε όλα εξελίσσονται πλέον ομαλά.
  4. eclair

    Google Nexus S

    Αυτό που ρωτούσα είναι τι ακριβώς είναι/κάνει η εφαρμογή "OS services+others" και συνδέεται συνεχώς στο internet. :)
  5. eclair

    Google Nexus S

    Γειά σας παιδιά. Έχω μια απορία. Έχω εγκαταστήσει στο nexus μου την εφαρμογή 3g watchdog pro και κάθε φορά που ανοίγω το ίντερνετ η εφαρμογή "OS services+others" εμφανίζεται στη λίστα με τις εφαρμογές που συνδέθηκαν στο δίκτυο. Ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή; Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Joy δέχεται κάρτα sim άλλης εταιρίας όπως Cosmote ή Wind. Το ρωτάω γιατί είναι branded Vodafone. Αν το αγοράσω θα έχω πρόβλημα να το χρησιμοποιώ με cosmote? Θα μπορώ να έχω ρυθμίσεις internet κανονικά με την cosmote? Ευχαριστώ πολύ.
  7. eclair

    Google Nexus S

    Οπότε θα περιμένουμε... :) Σ'ευχαριστώ πολύ.
  8. eclair

    Google Nexus S

    Javatzis κι εσύ δοκιμάζεις να το αναβαθμίσεις μέσω 3G δικτύου;
  9. eclair

    Google Nexus S

    Δεν έχω πρόσβαση σε WiFi αυτές τις μέρες. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι η αναβάθμιση δε δίδεται μέσω 3G δικτύου και απαιτεί WiFi?
  10. eclair

    Google Nexus S

    Παιδιά δε μου έχει έρθει ακόμη η αναβάθμιση σε ICS. Έχω τη συσκευή όπως την αγόρασα. Μόνο εφαρμογές έχω εγκαταστήσει και έναν launcher. Μάλιστα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Τώρα έχω το internet ανοιχτό και έχω εγκατεστημένες ελάχιστες εφαρμογές. Όμως αναβάθμιση δεν λέει να έρθει. Τι λέτε να φταίει; PS. Προσπαθώ μέσω 3G δικτύου.
  11. eclair

    Google Nexus S

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Είχα αρχίσει να ανησυχώ. Δοκίμαζα συνεχώς μέσω 3G και δεν ερχόταν η ειδοποίηση. Ξέρουμε πότε θα γίνει ξανά διαθέσιμη η αναβάθμιση από την Google? Διάβασα πιο πάνω ότι σταμάτησε προσωρινά.
  12. eclair

    Google Nexus S

    Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η OTA αναβάθμιση σε IC γίνεται μόνο μέσω WiFi; Δε μπορούμε να την κάνουμε μέσω 3G δικτύου της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...