konstantinos7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) απολυτο δικαιο ο φιλος, ξερει κανεις κατι γι αυτο? Λογικά πρέπει να είναι αυτή η κουκίδα που φαίνεται πάνω από την υποδοχή micro-usb. http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n8/gallery#galleryTab=product-views Τέταρτη φωτογραφία! Edited September 15, 2010 by konstantinos7 Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Διαβάστε το μήνυμα #596, έχει αναφορά από το manual της συσκευής και αναφέρει για το τι κάνεις όταν κολλήσει η συσκευή. http://img408.imageshack.us/img408/3586/48045552.th.jpg Edited September 15, 2010 by impreza_sti iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 απολυτο δικαιο ο φιλος, ξερει κανεις κατι γι αυτο? Απαντηθηκε πιο πριν. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Αυτή η κουκίδα που φαίνεται, λοιπόν, τι είναι? Ξέρει κανείς? Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Το γράφει στο βιβλίο οδηγιών... Charging indicator light [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Η κουκίδα είναι το λαμπάκι φόρτισης. Ρίξτε μια ματιά και στο manual ρε παιδιά. http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N8-00_UG_en.pdf Για όσους δε βαριούνται το παραπάνω λινκ είναι το αγγλικό manual και το παρακάτω για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ :ninja:στο ιντερνετ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ manual:lol::lol: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N8-00_UG_el.pdf Δεξί πλήκτρο και αποθήκευση .... Edited September 15, 2010 by lagoskon manual links EN & GR Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) παντως παιδια οτι και να λετε εμενα μια μπαταρια δεν μου φτανει.....:):) ειναι φριχτό το ολο θεμα απο οποια πλευρα και αν το δεις......./:p:p Edited September 15, 2010 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Sorry, δεν ήξερα ότι τα manuals κυκλοφορούν και πριν τη συσκευή! Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Need For Speed :) Πολύ δυνατά χρώματα φαίνεται να έχει το Ν8 αλλά πολύ glossy η οθόνη του,το κόβω να μη φαίνεται τίποτα κόντρα στο φως :p Για τον πομπό τώρα που με καίει...Στο manual λέει καθαρά : "Σημείωση: Η χρήση του πομπού FM δεν είναι δυνατή στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας φορέα δικτύου και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nokia.com/fmtransmitter" Στη σελίδα αυτή λέει : "The legal status of FM transmission varies around the world. In some countries it is legal to transmit on FM frequencies, in other countries it is not. You are strongly advised to check that it is permissible to use an FM transmitter in your country before operation. The table below lists countries where FM transmission is permitted, where it is not permitted, and where you should check with your local, authorized Nokia dealer." Εκτός του ότι δεν επιτρέπεται σε εμάς και στο Uzbekistan,στο Macau :p σύμφωνα με τα παραπάνω μάλλον θα το έχουν ενεργοποιημένο το Fm Transmitter και απλά θα πρέπει να "συμμορφώνεσαι" με το νόμο... spireto,μόλις το πάρεις στα χέρια σου σε παρακαλώ,check it :) Edited September 15, 2010 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Οχουυυυυ βλακείες.... το εχουν ελεύθερο σε νοκια ν97 και 900(εστω και με εφαρμογή) και εδω θα κανουν το σωστο......:X δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιξει ο fmtransmitter ειτε επίσημα ειτε ανεπίσημα.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ρε παιδια εχω παθει πλακα με τις φωτο του κινητου!!!μπραβω στη νοκια !!!Ως πρωιν κατοχος του ν93-93ι,ν95,ν96,ν82,ν86,κ τωρα του HTC desire εχω να πω πως ισως ειναι η μοναδικη φορα που ενα κινητο της νοκια με κριτιριο την καμερα ιδικα,αξιζει τα λεφτα του!μου φενεται θα βαλω αγγελια τωρα αμεσως το htc mou...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ρε παιδια εχω παθει πλακα με τις φωτο του κινητου!!!μπραβω στη νοκια !!!Ως πρωιν κατοχος του ν93-93ι,ν95,ν96,ν82,ν86,κ τωρα του HTC desire εχω να πω πως ισως ειναι η μοναδικη φορα που ενα κινητο της νοκια με κριτιριο την καμερα ιδικα,αξιζει τα λεφτα του!μου φενεται θα βαλω αγγελια τωρα αμεσως το htc mou...:D Ε όχι και το πρώτο που άξιζε το λεφτά του. Τόσο τα Ν93άρια, όσο και το Ν82, άξιζαν με το παραπάνω τα λεφτά τους ως φωτογραφικά κινητά, τα πρώτα με το οπτικό ζουμ και το δεύτερο με το φλας ξένου. Άξιος αντικαταστάτης το Ν8, που βελτιώνει πολύ την κατάσταση με τον 12άρη φακό. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Απαντηθηκε πιο πριν. οκ ρε παιδια δεν το ειχα δει,ηταν και δικη μου απορια παντως:!::!::!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 μάλλον βιάζομαι αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά θα μπορεί κανείς να εγκαταστήσει unsigned applications (έστω και αυτές των s60v3,v5) ή θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βγεί το ....εχχμμ....ξέρετε τι εννοώ....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας για Ελλαδα εχουμε? σε ενα μηνα παιρνω επιδότηση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Εκανα ερώτημα σε oteshop και δεν ήξεραν καν το κινητο....είπαν ότι θα το ψάξουν και θα με ξανακαλέσουν! Εαν ήταν να έρθει μέσα στο μηνα, δεν θα είχαν κάποια ενημέρωση? Σε ερώτηση σε nokia shop ειπαν για Οκτώβρη, χωρίς να τους έχουν ενημερώσει για ημερομηνία! :-( Πάντως προ-παραγγελίες κάνουν!!! Edited September 16, 2010 by ducatisti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας για Ελλαδα εχουμε? σε ενα μηνα παιρνω επιδότηση Μεσα θα εισαι. Κανενα προβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Hero of Sparta http://www.youtube.com/watch?v=y_WeNlKJot4&feature=player_embedded Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 πριν από λίγο γύρισα από wind και το μόνο που είχαν να μου πουν ήταν ότι θα είναι διαθέσημο προς το τέλος του μήνα, σαν κωδικό το έχουν αλλά επίσημη ενημέρωση για ημερομηνία δεν έχουν. ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Εγώ παιδιά έχω βαρεθεί να το περιμένω άσε που όταν θα έρθει καμια wind δεν θα το έχει και θα περιμένουμε πάλι μέχρι να το παραγγείλουν για στο φέρουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Μόλις γύρισα από vodafone και wind Παγκρατίου(στην Υμηττού) και οι δύο υπάλληλοι στα καταστήματα μου δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα έρθει η συσκευή στην Ελλάδα, μάλιστα δεν γνώριζαν καν το μοντέλο και με κοίταζαν με το γνωστό βλέμμα αγελάδας όταν τους έκανα την ερώτηση.:blink: Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CD7eagLl5c4]YouTube - Dot. The world's smallest stop-motion animation character shot on a Nokia N8[/ame] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Μόλις γύρισα από vodafone και wind Παγκρατίου(στην Υμηττού) και οι δύο υπάλληλοι στα καταστήματα μου δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα έρθει η συσκευή στην Ελλάδα, μάλιστα δεν γνώριζαν καν το μοντέλο και με κοίταζαν με το γνωστό βλέμμα αγελάδας όταν τους έκανα την ερώτηση.:blink: Μια απ τα ιδια,με ρωτησαν τι ειναι αυτο.για λιγο που ειδα παντως τα χαρακτηριστικα του πρεπει να ειναι κορυφη!!!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Σημερα ρώτησα και εγώ την Vodafone για τους εταιρικούς πελάτες και μου είπαν ότι το Ν8 θα το φέρουν οποσδήποτε και υπολογίζουν αρχές Οκτώβρη. Τιμή δεν γνώριζαν ακόμα γιατί δεν υπάρχει ακόμα κωδικός του προιόντος. Πληροφοριακά ρώτησα και για το Ε7 Communicator και υπολογίζουν αρχές Δεκεμβρίου !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Σημερα ρώτησα και εγώ την Vodafone για τους εταιρικούς πελάτες και μου είπαν ότι το Ν8 θα το φέρουν οποσδήποτε και υπολογίζουν αρχές Οκτώβρη. Τιμή δεν γνώριζαν ακόμα γιατί δεν υπάρχει ακόμα κωδικός του προιόντος. Πληροφοριακά ρώτησα και για το Ε7 Communicator και υπολογίζουν αρχές Δεκεμβρίου !!! επιβεβαιωνω και τα δυο αλλα απο wind (522 ευρω για το Ν8 και σιγουρα πανω απο 600 για το Ε7). μακαρι να ναι οπως φαινονται στα βιντεακια (ειδικα το Ε7) αλλα πολλα λεφτα ρε ****το...και δεν πεφτουν οι τιμες παρολο που σκληραινει ο ανταγωνισμος και οι εταιριες εχουν πολυ καλες λυσεις σ αυτη την κατηγορια. επισης υπαρχει καποιος καταλογος με εφαρμογες που εχουν ανακοινωθει για symbian 3 μιας και αρχες οκτωβρη θα ειναι εδω; Edited September 16, 2010 by goldeneye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts