Jump to content

panosth

Members
 • Δημοσιεύσεις

  374
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by panosth

 1. panosth

  iPhone 7

  Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα lag η καθυστέρησης στην ανταπόκριση, ίσως μπορώ να πω ότι είναι πιο smooth. Αφορά και για τα 2 iPhone 7 128gb που έχω στην κατοχή μου (προσωπικό & εταιρικό). Επισης η διαχείρηση της μπαταρίας είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και τα 2 τηλέφωνα ακόμα με την εργοστασιακή μπαταρία με 82%. Μπορώ να πω από την δίκη μου εμπειρία ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση.
 2. Το ίδιο έχω και εγώ για αυτό τον σκοπό. Ήδη τώρα 3 ετών κινητό και μόνο με τις βασικές εφαρμογές και το εμαιλ της δουλειάς δουλεύει απροβλημάτιστα με το τελευταίο λειτουργικό. Σταθερο χωρίς κολλήματα και πολυ βολικό σαν μέγεθος. Λόγω της χαμηλής τιμής σκέφτομαι όταν βρω να πάρω ένα 2ο σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτό που έχω. Αναλόγως της επαγγελματικής χρήσης ίσως χρειαστεί ένα μικρό power bank να υπάρχει st-by.
 3. Ευχαριστώ, αν και έλεγα να μην κάνω, καταλαβαίνω ότι θα είναι πολύ καλύτερα με clean install.
 4. Ευχαριστώ πολύ τον Τάσο και τον Γιάννη για τις απαντήσεις σας. Οπότε μάλλον θα προχωρήσω στην αναβάθμιση του λειτουργικού, αφού πιο πολύ με απασχολούν κάποιες εφαρμογές που είναι πλέον παλαιές με την έκδοση 8.4, όπως επίσης η μη ύπαρξη του Cloud Drive που έχω όλα τα αρχεία αποθηκευμένα. Σας Ευχαριστώ Πανος
 5. Καλησπέρα Σας, Έβγαλα από το κουτί του και ενεργοποίησα ένα iphone 5s το οποίο βρίσκεται στην έκδοση ios 8.4. Ποια είναι η εμπειρία σας σε όσους έχουν μεταβεί στην τελευταία έκδοση iOS 11 ? Είναι υποφερτό ή θα αναγκαστώ να το ξαναβάλω στο κουτί του ? Σας Ευχαριστώ.
 6. Καλησπέρα Σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το iphone SE 64gb που έχω στην κατοχή μου. Εδω και 20 ημέρες καταναλώνει άμεσα μέσα σε 4 ώρες την μπαταρία του, δηλαδή από 100% φτάνει μέσα σε περίπου 4 ώρες στο 1% και κλείνει. (χωρίς να κάνω χρήση του κινητού) Είναι στην έκδοση 10.3 και το έχω σαν 2ο κινητό και δεν έχει ποτέ κάνει βαριά χρήση. Έκανα clean install από την αρχή και ακόμα χωρίς καμία εφαρμογή κάνει το ίδιο. Μέσα από τις ρυθμίσεις γράφει 90% κατανάλωση στα ''settings'' - κάτι λειτουργεί background και δεν καταλαβαίνω αφού το κινητό είναι ''άδειο'' Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αντικατάσταση με ανακατασκευασμένη συσκευή. Με το διαγνωστικό τους η μπαταρία είναι στο 100%, άριστη μου είπαν. Υπάρχει κάποια ιδέα τι ίσως άλλο να κάνω πριν τελικά το πουλήσω όπως είναι σαν ανταλλακτικά ? Ευχαριστώ Πανος
 7. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ήδη ο συνχρονισμός έγινε στο υπάρχον κινητό έχοντας ενεργοποιήσει την βέλτιστικοποηση των φωτογραφιών. Ο σκοπός είναι να πάω προσωρινός σε 16gb χωρητικότητας συσκευή, όποτε τώρα μπορώ να κάνω reset όλο το κινητό πριν το δώσω και μετά να ενεργοποιήσω την νέα συσκευή. Ευχαριστώ πολύ Πάνος
 8. iCloud Photos Με συγχρονισμό από το κινητό μου έγινε ο συγχρονισμός των φωτογραφιών και βίντεο της συσκευής στο icloud photo library, οπότε έχω πλέον όλες τις φωτογραφίες στο icloud (17gb σε χώρο). Μπορώ πλέον να σβήσω όλες τις φωτογραφίες στο κινητό μου για εξοικονόμηση χώρου ? δεν θέλω να μου σβήσουν πλέον από το icloud με αυτό τον τρόπο. Επίσης εάν μεταβώ σε νέο κινητό με μικρότερη χωρητικότητα, θα μπορώ να βλέπω τις φωτογραφίες μου από το icloud ? ή θα πρέπει να ''κατέβουν'' όλες στην νέα συσκευή ? Σας Ευχαριστω
 9. panosth

  iPhone 7

  Σας Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις Σας, όποτε ίσως οριακά θα είμαι με τα 32gb αφού επαναφέρω το backup. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι ήδη με 5s στην έκδοση 9, γιαυτο ψάχνω κάτι που να έχει μέχρι έκδοση 10. Το back up μου από το 7αρι είναι από έκδοση 10.0.3. Όποτε προχωράω αναλόγως. Ευχαριστώ
 10. panosth

  iPhone 7

  Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό μέρος για να σας ρωτήσω. Το δικό μου 7 128gb το ''αγόρασε'' η σύζυγος πλέον, οπότε για την ώρα θα μεταβώ σε παλαιότερη συσκευή που ψάχνω να αγοράσω. Το back up από το 7 128gb είναι 19GB, νομίζετε ότι πχ σε ένα τηλέφωνο SE ή 5S ή 6 θα μπορέσω να επαναφέρω το backup μου σε χωρητικότητας 32gb ή να κοιτάξω σε 64gb ? Δεν θυμάμαι πόσα GB καταλαμβάνει το λειτουργικό περίπου. Ευχαριστώ πολύ Πανος
 11. panosth

  iPhone 8

  Καλορίζικο ! Ιδανικο μέγεθος, πολύ όμορφο με την γυάλινη πίσω πλάτη....το σκέφτομαι με δυσκολία σαν μετάβαση από το δικό μου 7 Jet black.
 12. panosth

  iPhone 7

  Όπως έχω αναφέρει ξανά, έχω ακριβώς και εγώ τους ίδιους χρόνους, σε σχέση με το παλαιότερα που είχα 6-6s είναι πολύ καλύτερο στα θέματα μπαταρίας όσο αφορά την χρήση και την αναμονή. Είναι ήδη 3 μηνών και πιστεύω ότι ήδη η μπαταρία έχει στρώσει και δείχνει πλέον τις δυνατότητές της. Δεν φοβάμαι πλέον μήπως δεν μου βγάλει την ημέρα. Άσχετο με το εδώ θέμα, αλλά είχα για λίγο καιρό και το 7 Plus παράλληλα και με τον ίδιο τρόπο χρήσης στην καθημερινότητα ασφαλώς είχε μεγαλύτερους χρόνους, αλλά όχι κάτι τραγικό ώστε να μπορέσω να συμβιβαστώ με το μέγεθος και το βάρος του. Πάντως με το 7 είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία του μέχρι στιγμής και με βάση την εμπειρία μου που είχα με τις προηγούμενες σειρές 6-6s.
 13. panosth

  iPhone 7

  Σχετικά με την αυτονομία, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με την αυτονομία του 7. Προερχόμενος από το 6s και με την ίδια χρήση και τρόπο ζωής το 7 έχει καλύτερη αυτονομία. Η χρήση που αναγράφει είναι από 06:35 έως το ανώτερο που έχω δει 07:05. Όλα αυτά βέβαια μέρα τις 2 πρώτες εβδομάδες 'στρωσιμο' που το φόρτιζα από 3% έως 100%. Βέβαια και τώρα το βάζω κάθε βράδυ στις 01:00 με ποσοστό περίπου 25% για φόρτιση μέχρι το πρωί που ξυπνάω. Έχω το 128gb και ακόμα στην έκδοση 10.0.2. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.
 14. panosth

  iPhone 7

  Κάτοχος και εγώ του 7 εδώ και 2 εβδομάδες, δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με το ηχο, αντιθέτως είμαι πολύ ευχαριστμενος με την ποιότητα κλήσεων, ανώτερο επίπεδο από στο προηγούμενο κινητό μου 6s. Οι ποιότητα φωνής και ήχου είναι κρυστάλλινη και έχω την εντύπωση ότι ο συνομιλητής μου είναι δίπλα. Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής. Ομιλία πάντα με 3G σε δίκτυο Vodafone.
 15. Να προσθέσω και εγώ σαν κάτοχος του SE 64gb, οτι η μπαταρία του ειναι εξαιρετική, μου θυμίζει το 6 plus σαν συμπεριφορά, με πολυ χρήση σε 3G και δεδομένα συνεχώς το βράδυ γυρίζω σπίτι με 25-35%, κατι τέτοιο δεν γίνονταν με το 5s και 6s. Τρέχει την τελευταία έκδοση iOS και ειμαι εντυπωσιασμένος απο την ταχύτητα την ποιότητα κλήσεων και ασφαλώς την χρηστικότητα με το ενα χέρι. Μακάρι να συνεχίσει η Apple την σειρά αυτή.
 16. Αυτό ίσως το κάνει σε περίπτωση πχ που έχεις αποθηκεύσει το νούμερο της επαφής και το πεδίο είναι χαρακτηρισμενο σαν ''work'' ή ''home π.χ. Εαν έχεις αποθηκεύσει τον αριθμό και το πεδίο που το έχεις αποθηκεύσει σαν ''mobile'' κλτ τότε αυτομάτως θα σου εμφανίζει το λογότυπο του μηνύματος. Ελπίζω να βοήθησα.
 17. panosth

  iPhone 4S

  Ευχαριστώ πολύ, λόγω έλλειψης χρόνου, ίσως τους το στείλω πίσω για έλεγχο, αφού μου είχαν αναφέρει ότι η εγγύηση του ανταλλακτικού είναι για 12 μήνες (ή 6 μήνες) εάν θυμάμαι καλά. Θα βρω την απόδειξή και θα προχωρήσω....έλεος πάντως εάν ισχύει αυτό που αναφαίρετε...ότι ίσως μου έβαλαν μπαταρία π.χ με 300 φορτίσεις...δηλαδή εάν δεν γίνεται σωστή δουλειά από τέτοιο δίκτυο καταστημάτων... Σας Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και τις συμβουλές σας.
 18. panosth

  iPhone 4S

  Ευχαριστω πολυ, θα το προσπαθήσω συμφωνα με το πολυ χρήσιμο link σου.
 19. panosth

  iPhone 4S

  Καλησπέρα Σας, Έχω ένα IPhone 4s σε άριστη κατασταση και έγινε πριν 1,5 μήνα αντικατάσταση μπαταρίας σε αλυσίδα καταστημάτων IPhone στα Νότια προάστια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα ειναι οτι ξαφνικά απο 70% η μπαταρία πάει ξαφνικά στο 6% και κάποιες φορές κλείνει το κινητο τελείως. Μόλις το βάλω στην φόρτιση ανοίγει και γράφει οτι ποσοστό της μπαταρίας ειναι τουλάχιστον 72% και πάνω. Μου κανει εντύπωση με καινούργια μπαταρία να τα κανει αυτά τα θέματα. Παρατήρησα οτι η πλάτη του δεν ζεσταίνεται όταν γίνεται χρήση στο internet κτλ. Έχετε κάποια ιδέα τι ισως μπορει να φταίει πριν τους το πάω, γιατί ειναι πολυ παράξενο. Ευχαριστω.
 20. Η Vodafone υποστηρίζει κανονικά την υπηρεσία BIS, όποτε καλείς το 13830 και ζητάς την ενεργοποίηση BIS για το Blackberry. Εφόσον η γραμμή σου ειναι με συμβόλαιο η υπηρεσία BIS ενεργοποιείται μέσα σε 20 λεπτά. Δεν υπάρχει επιπλέον πάγιο και κόστος για την ενεργοποίηση και χρήση του BIS εφόσον έχεις πακέτο internet στην γραμμή σου. Το εκανα μάλιστα χτες που απο το Passport ξαναγύρισα στο 9900 Bold. Καλείς το 13830 και ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα Blackberry Internet Service και ζητάς την ενεργοποίηση. Μόλις γίνει η ενεργοποίηση απο την Vodafone, βγάζεις μπαταρία και SIM για ένα λεπτό απο το κινητό και μετά απο 1 λεπτό ανοίγεις παλι την συσκευή. Θα δεις στην οθόνη πάνω δεξιά να αναγράφει το GPRS με κεφαλαία γράμματα ή θα έχει το σημα/logo "μούρου"". Είσαι μετά έτοιμος για την πλήρη χρήση της συσκευης σου και την αξιοποίηση της έχοντας push emails, χάρτες, BBM, Facebook WhtatsApp, Wedbrowsiing και αλλα πολλά
 21. Σχετικα με το πορτακι της SIM & memory card εχει επίσης κάποιο τζόγο ? Εμενα έχει αρχίσει καποιος τζόγος ο οποίος είναι εκνευριστικός, σαν να μην πατάει κουμπώνει καλα, δεν ξέρω εάν πουλανε ανταλλακτικά πορτάκια, όπως επίσης δεν θεωρώ ότι πρεπει να βάλω αναγκατικά θηκη σιλικόνης για να μην ''βλεπω'' το θέμα αυτο...ίσως είμαι υπερβολίκά σχολαστικός...χίλιες φορές να είχε τον σχεδισμο με τα tray του Classic. Να παραθέσω και την εμπειρία μου της μπαταρίας, χωρίς να γίνει εδώ το θέμα vs, παραλληλα εχω και το Iphone 6 και όντως δεν είμαι εντυπωσισμένος με την απόδοση μπαταρίας του Passport (παρόλο την τόση μεγαλύτερη μπαταρία που έχει) - με την ιδια σχεδόν χρηση, περιοχη και δίκτυο το Passport έχει ενα προβάδισμα μόνο της τάξης του 15%-20% σε σχέση με το Iphone 6, δεν ξέρω τι φταίει, ίσως το Passport δεν έχει και την καλυτερη διαχείρηση ενέργειας, ελπίζω να το κοιτάξουν αυτό και ίσως με μελλοντική αναβάθμιση να μπορεί να δείξει την δύναμη της μπαταρίας του.
 22. Βαγγελη Καλημέρα, όσο αφορά το dimαρισμα της οθόνης, έχει αναφερθεί σε κάποιο post λίγο πιο πριν. Δεν ξέρω ποια έκδοση έχει αυτό που αγόρασες και εάν έχεις βάλει την τελευταία version. Στο δικό μου δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλα δεν θυμάμαι το version που είχα τότε.
 23. Εύχομαι Βαγγέλη να το χαρείς και να σου αρέσει τελικά, μακάρι να παραμείνεις εάν σε βολέψει τελικά. Ειναι ότι πιο ανοιχτό και σταθερό λειτουργικό αυτήν την στιγμή για το οποίο πιστεύω θα το βελτιώσουν ακόμα πιο πολύ. Απο αύριο το πρωί θα είμαι κάτοχος του Classic, υποδεέστερο απο το Passport αλλα πιο βολικό στην καθημερινή χρήση.
 24. Βαγγέλη Καλορίζικο και εύχομαι να σου αρέσει πολύ !! Τελικά κατέληξες στο Λευκό χρώμα ? Και εγώ δεν άντεξα πάνω απο 1 εβδομάδα και το έδωσα, περιμένω στις επόμενες ημέρες το mini review σου μήπως και με μεταπέισεις !!!:):):lol::)
 25. Πραγματικά δεν ρώτησα τιμή, αφού ο σκοπός μου ήταν μόνο να δω πως ειναι το κινητό απο κοντά. Δεν έκανα την κίνηση καθώς μου φάνηκε ίσως πιο αργό απο το Passport.
×
×
 • Create New...