Jump to content

badwolf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by badwolf

  1. Έβαλα κι εγώ την έκδοση αυτή στο Ιταλικό J5 μου. Όλα δουλεύουν άψογα. Σαν κάτοχος και του N8 (έρωτας εκείνη η συσκευή), αισθάνθηκα σαν να το κρατούσα ξανά στα χέρια μου, το μαύρο φόντο και τα νέα εικονίδια μου θύμισαν έντονα την Belle, πράγματα που δεν τα είχα σε όσες συσκευές Samsung έχω αγοράσει μέχρι σήμερα. Έτσι αυτή η αναβάθμιση μου έδωσε διπλή χαρά. Με γέμισε ευχάριστες αναμνήσεις και μεταμόρφωσε το J5 μου σε καινούργια συσκευή. :up:
  2. Το κινητό το έχω ενάμιση μήνα. Η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το S4 zoom, η μπαταρία του από την αρχή μου έβγαζε με το ζόρι 2 μέρες, αυτό το φορτίζω κάθε Κυριακή, κάνοντας την ίδια χρήση. Να ενημερώσω όμως ότι δεν είμαι από τα άτομα που παθαίνουν στερητικό σύνδρομο αν δεν έχουν όλη μέρα το κινητό στο χέρι να το σκαλίζουν. Κάνω φυσιολογική χρήση. Δεν υστερεί σε τίποτα από πολύ ακριβότερα μοντέλα άλλων εταιρειών. :)
  3. Έχει πυξίδα έχω έχω αυτό το πρόγραμμα και λειτουργεί άψογα: https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.compass&hl=el ;)
  4. Καλησπέρα. Η επιλογή που ζητάς υπάρχει. Πηγαίνεις στο γρανάζι (ρυθμίσεις) σου ανοίγει ένα μενού επιλογών, ξαναπατάς το γρανάζι (ρυθμίσεις) και σου βγάζει νέο μενού επιλογών πατάς ένταση λειτουργίας κάμερας και την βάζεις εκεί που λέει ανενεργό. ;)
  5. Σε κλειστό χώρο βράδυ μόνο με την λάμπα του γραφείου και χωρίς φλας είχα τραβήξει αυτήν που την έχω ποστάρει εδώ στο φόρουμ σε άλλο θέμα, σε αυτό ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5001169#post5001169 Επιφυλάσσομαι να ανεβάσω σύντομα και βραδυνές εξωτερικού χώρου, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό γι αυτό το καθυστερώ. Όσο για τις βοτανολογικές που αναφέρεις και τα διάφορα sites που κάνουν συγκριτικά μεταξύ των κινητών βάζουν βοτανολογικές, αν περιμένεις να πάρω λήψη από ποδοσφαιρικό αγώνα, έχασες δεν είμαι φαν του είδους.
  6. Πολύ όμορφη θήκη ειδικά η μαύρη!!! Αλλά την στέλνουν Ελλάδα; Εδώ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο πάντως.
  7. Μήπως το έχεις φορτωμένο με πολλά μηνύματα (sms, mms, ειδικότερα ηχητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή); και σε μένα το παρουσίαζε αυτό σε ορισμένα προγράμματα το Ν8 τη μία στιγμή λειτουργούσε ένα πρόγραμμα κι αν έμπαινα μετά από λίγο έβγαζε μνήμη πλήρης και όταν έσβηνα μερικά μηνύματα λειτουργούσε απροβλημάτιστα μετά.:worry:
  8. Δεν έχω βάλει κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα απλώς έβαλα άλλη εικόνα στην lockscreen αυτή:
  9. Είναι η εφαρμογή sound profile και το εικονίδιο αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με το προφίλ του ήχου που έχω επιλέξει.
  10. Αυτή είναι η δική μου lockscreen
  11. Καλησπέρα, πριν από μερικές μέρες έγινα και γω κάτοχος android συσκευής μεταπηδώντας από το Ν8. Το ίδιο θέμα είχα και γω, από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα να μου λείπει αυτό το στοιχείο (το ρολόι όχι τόσο πολύ όσο τα μηνύματα και οι κλήσεις), τελικά έμαθα ότι υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται NoLed (υπάρχει στο market) που κάνει ακριβώς αυτά τα πράγματα.Το βάζεις και μπορείς να το προσαρμόσεις όπως θες, εγώ έβαλα να φαίνονται μόνο τα μηνύματα και οι κλήσεις και μάλιστα όχι όλες τις ώρες της ημέρας, για να περιορίσω τυχόν άσκοπη κατανάλωση μπαταρίας.;) Όσον αφορά το δεύτερο μέρος της ερώτησής σου σχετικά με το προφίλ στην οθόνη κλειδώματος, δεν γνωρίζω κάτι σχετικά, για να σου πω.
  12. Samsung Galaxy S4 zoom, τραβηγμένη με macro, χωρίς επεξεργασία, χωρίς φλας μόνο με μία λάμπα γραφείου. http://i.imgur.com/p3KUcQ5.jpg
  13. Μερικές εικόνες, στην αυτόματη ρύθμιση, αλλά με απενεργοποιημένο το φλας, χωρίς επεξεργασία και εφέ με τον φακό στο νορμάλ, στο zoom και στο macro. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πολύ βιαστικά λόγω έλλειψης χρόνου.:O http://oi40.tinypic.com/9jg908.jpg ο φακός στην ρύθμιση macro http://oi43.tinypic.com/jl067r.jpg ο φακός στη ρύθμιση macro αλλά η λήψη έγινε υπό γωνία γιατί ήθελα να εστιάσω μόνο σε ορισμένες σταγόνες http://oi41.tinypic.com/ru8xmt.jpg ο φακός στη θέση normal http://oi39.tinypic.com/lgkyx.jpg από την ίδια θέση με πλήρες zoom
  14. Καλησπέρα, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί δεν χρησιμοποιώ συχνά gps αλλά λογικά του ταιριάζουν γιατί τα άγκιστρα στις περισσότερες είναι αρκετά φαρδιά και ξεπερνούν το πάχος του, αρκεί να είναι καλής ποιότητας και σταθερές για να αντέχουν και το βάρος.Το N8 το είχα βάλει μία φορά σε μία απλή (φθηνή) βάση και λόγω βάρους ξεκουμπώθηκε η βάση από το κρύσταλλο του αυτοκινήτου και έπεσε.
  15. Καλησπέρα. Mόνο το σώμα είναι 12mm, στο μέρος που έχει την λαβή είναι 20mm, με κλειστό τον φακό στο σύνολο με το σώμα είναι 25mm και τέλος όταν είναι σε πλήρες zoom είναι 55mm.
  16. Καλησπέρα, σαν λάτρης των φωτογραφικών κινητών και γενικά της φωτογραφίας, το Galaxy s4 zoom ήταν μονόδρομος για μένα, έτσι εδώ και μία εβδομάδα το N8 μου αναπαύεται παρέα με όλη τη συλλογή των παλιών μου κινητών. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, όσο κι αν φαντάζει ογκώδες, στο χέρι είναι πολύ σταθερό ακριβώς επειδή έχει το εξόγκωμα της φωτογραφικής και την λακκούβα ανάμεσα από αυτό και τον φακό, μπορώ να πω ότι πολύ άνετα γράφω μήνυμα και μόνο με το αριστερό χέρι, όσο για θήκη ναι υπάρχει για το μέγεθος του που το προστατεύει περίφημα, όχι δεν του έβαλα κάποια σιλικόνης γιατί ήθελα να προστατεύω όχι μόνο την οθόνη αλλά και τον φακό και στα Ελληνικά μαγαζιά κάτι τέτοιο δεν συνάντησα(που να έχει extra καπάκι για τον φακό) και την πήρα από την vodafone, το χωράει ακριβώς και μπορείς να το κρεμάσεις στον λαιμό σαν φωτογραφική, να το περάσεις στην ζώνη σου, ή να το βάλεις στην τσέπη του μπουφάν σου, ή αν φοράς στρατιωτικού τύπου παντελόνια σε πλαϊνή τσέπη που είναι φαρδιά.Έτσι κι αλλιώς κανένα μου κινητό δεν το έβαζα σε πίσω ή μπροστά τσέπη παντελονιού από τον φόβο να μην το καταστρέψω. Αυτή είναι η θήκη: http://www.vodafone.gr/portal/resources/products/Universal-Gola-wallet-blue.png Του πέρασα ήδη όσα προγράμματα με ενδιαφέρουν και χρησιμοποιώ, τα περισσότερα σε σχέση με την φωτογραφία, το μαμά πληκτρολόγιο που έχει για τα μηνύματα το αντικατέστησα με ένα άλλο το Touchpal x γιατί ήθελα να γράφω με μικρά γράμματα και 160 χαρακτήρες(φυσικά παραδίδονται κεφαλαία) και το μαμά δεν υποστήριζε κάτι τέτοιο. Το ηχείο του πολύ δυνατό και καθαρό, το φλας κάνει την νύχτα μέρα μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, το zoom υπέροχο, το macro πάρα πολύ καλό, ο φακός δεν κάνει καμία θολούρα και καμία παραμόρφωση σε οποιαδήποτε σημείο της φωτογραφίας, επιφυλάσσομαι να ανεβάσω όσο μπορώ πιο σύντομα αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες. Η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση, τηλέφωνα, φωτογραφίες, παιχνίδια, μηνύματα, καιρός, internet, noled, μου κρατάει άνετα 3 μέρες. Ακόμα το σκαλίζω και κάθε λίγο με εκπλήσσει ευχάριστα, είναι μία αξιοπρεπέστατη compact φωτογραφική μηχανή, και ένα υπεράρτιο smartphone. Αν υπάρχουν απορίες μπορείτε να με ρωτήσετε.
  17. Avatar για το samsung galaxy s4 zoom και αν γίνεται σε μαύρο κατά προτίμηση. :O
  18. Εγώ το αγόρασα πριν από λίγες μέρες από το Πλαίσιο, φυσικά και έχει gps και μάλιστα μου έκαναν δώρο και τους χάρτες. Κλειδώνει αμέσως δορυφόρο. Φοράει πάνω την 4.1.1, απ' ότι φαίνεται οι νέες παρτίδες έρχονται με φορεμένη από την μάνα τους την Jelly Bean. Έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, το έχω ξεσχίσει, στο να βλέπω ταινίες, να παίζω παιχνίδια, να σερφάρω και να διαβάζω e-books, κι ακόμα είναι στην δεύτερη φόρτιση του, δεν έχει αποδώσει ακόμα τα μέγιστα η μπαταρία του.:)
  19. Λογικά δεν πρέπει να έχει το πρόβλημα της κοκκινίλας του Ν8. Το 808 έχει οθόνη amoled clear black όπως το c6-01( το οποίο δεν έχει το πρόβλημα αυτό).
  20. Εγώ την εφαρμογή την είχα κατεβάσει τότε μέσω του Vodafone live και αν και τα video ήταν μερικών δευτερολέπτων είχαν ήχο, επιεικώς απαράδεκτο, αλλά είχαν. :D
  21. Το πρώτο μου smartphone. Ακόμα το έχω, από τα πιο αγαπημένα μου κινητά, του είχα περάσει και την εφαρμογή για το βίντεο, τι κι αν το βίντεο που τραβούσε ήταν μερικών δευτερολέπτων με κάκιστο ήχο και εικόνα, για μένα ήταν τότε ήταν κάτι το ασύλληπτο, ακόμα είναι απόλυτα λειτουργικό σαν τηλέφωνο. Προ ημερών με είχε πιάσει μία νοσταλγική διάθεση και το φόρτισα, κάθε φορά που το αγγίζω αισθάνομαι την ίδια συγκίνηση με την πρώτη μέρα που το αγόρασα, φυσικά δεν σκέφτηκα ποτέ να το δώσω και ούτε πρόκειται, κάποια τηλέφωνα αξίζει να τα κρατάς όταν περάσει ο καιρός τους και σαν συλλεκτικά πλέον. Από τότε πέρασαν κι άλλα smartphone από τα χέρια μου.Αλλά το μόνο τηλέφωνο που με έκανε να αισθανθώ το ίδιο με το 7650 μου, είναι το Ν8 μου :)
  22. Σχεδόν ένα χρόνο το έχω το Ν8, δεν του έβαλα ποτέ μεμβράνη προστασίας και είναι σαν να τ' αγόρασα σήμερα.
×
×
  • Create New...