dimkit Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) μπορουμε να το βρουμε επι χρημασι? online απο το site της NGI ή αλλιως απο καταστημα forthnet εισαι ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση? εχει μεγαλη διαφορα? Μολις την περασα και δεν μπορω να εκφερω γνωμη , αυτες ειναι οι αλλαγες που εχουν γινει Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 - GeoIntelligence Ελλάδα 2012.03 - GiniusDriver Don't Panic Edition Android 4.51 Η έκδοση χάρτη Ελλάδας GeoIntelligence 2012.03 είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες android που ενεργοποίησαν το GiniusDriver - Don't Panic με κωδικό προϊόντος, μαζί με την αναβάθμιση λογισμικού! Ο νέος χάρτης 2012.03 της GeoIntelligence περιέχει: • Βελτίωση του κεντρικού και επαρχιακού οδικού δικτύου • Διορθώσεις σε Δήμους της Αττικής: Λυκόβρυση, Πάτημα Χαλανδρίου, Γέρακας, Εμπορικά Κέντρα Mc Arthur Glen, Smart Park • Έλεγχος και διόρθωση των bug reports που δηλώθηκαν μέσω της αναφοράς λαθών • 176.500 σύνολο σημείων ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα • Πάνω από 500 πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης και ονόματα οδών σε όλη την Ελλάδα. • Πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνάει το 90% στους 52 νομούς της χώρας και 225.000 χλμ. (πάνω από το 80% ελεγμένων στο πεδίο) Τι προσφέρει η νέα έκδοση λογισμικού: - Βελτιωμένη χρήση μπαταρίας - Optimized HD display - Δυνατότητα χρήσης native πληκτρολογίου android - Περισσότερα επίπεδα zoom - Δυνατότητα Copy/Paste (με χρήση πληκτρολογίου android) - Βελτιώσεις στο UI Για να γίνει η αναβάθμιση συνδεόμαστε στο Internet, πηγαίνουμε στη δεξιά καρτέλα του μενού “Ρυθμίσεις” μέσα από το Ginius – Don’t Panic και επιλέγουμε “Έλεγχος ενημερώσεων”. Το Ginius – Don’t Panic θα συνδεθεί με τους servers της Mireo και θα επιστρέψει απάντηση με τη διαθέσιμη αναβάθμιση του λογισμικού. Ακολουθούμε τις οδηγίες στην οθόνη και το Ginius θα ξεκινήσει αναβαθμισμένο! Καλές διαδρομές! GiniusDriver Team Τελος θα ηθελα να ανφερω και την εμπειρια μου σχετικα με την συγκεκριμενη εταιρια . Η πρωτη μου επαφη με το don't panic ηταν αρκετα αρνητικη . Περιμενα πως και πως την κυκλοφορια του προγραμματος και με το που κυκλοφορει , μαθαινω οτι το προγραμμα κλειδωνει στο imei της συσκευης , πραγμα που σημαινει οτι αμα αλλαξεις συσκευη πρεπει να ξαναγορασεις το προγραμμα . Τοτε τους ειχα ριξει πολυ κραξιμο και βαρυ μαλιστα, τους ειχα χαρακτιρισει μεχρι και απατεωνες . Καποιοι καλοθελητες τοτε με λεγανε υπερβολικο και το παρουσιαζαν σαν κατι λογικο. Τωρα θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην εταιρια που ακουει τα παραπονα των πελατων τις , και πλεον το προγραμμα κλειδωνει στο gmail account και μπορεις να το χρησημοποιησεις σε μεχρι και 5 συσκευες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Αν και το υπολοιπο service τηε εταιριας ειναι ετσι (που απ οτι φαινεται ειναι) τοτε πραγματικα αξιζει να στηριξουμε την εταιρια και να αποφευγουμε της σπασμενες εφαρμογες . Edited July 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Χρησιμοποιώ τη δοκιμαστική έκδοση του dont panic και είμαι ευχαριστημένος. Αν το αγοράσω, θα μπορω να το χρησιμοποιώ και στις 2 μου συσκευές android, ή θα πρέπει να το αγοράσω 2 φορές?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ολα τα προγραμματα gps χρησιμοπουνε tts για φωνητικη πλοηγηση? Υπαρχουν δωρεαν φωνες κτλ? Ρωτησα κ πιο πισω αν εχει να προτεινει καποιος κατι αλλα δεν πηρα απαντηση κ ειπα να ξαναπροσπαθησω. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ρε παιδια, οι ειδοποιησεις στο tapatalk σας δουλευουν? Εχω κανει επιλογες για instantly notifications στα φορουμ που εχω κανει subscribe,ανανεωση καθε 15 λεπτα, τικαρισμενα τα notificatios μεσα απο τις ρυθμισεις κλπ, αλλα με κανενα τροπο να βγαλει ειδοποιεισεις. Αντιθετα, το αντιστοιχο xda premium που εχω δουλευει αψογα στα notifications. Εχω την εκδοση 2.2 αλλα και με τις 2 προηγουμενες εκδοσεις τα ιδια ειχα. Ξερει κανεις τι παιζει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ρε παιδια, οι ειδοποιησεις στο tapatalk σας δουλευουν? Εχω κανει επιλογες για instantly notifications στα φορουμ που εχω κανει subscribe,ανανεωση καθε 15 λεπτα, τικαρισμενα τα notificatios μεσα απο τις ρυθμισεις κλπ, αλλα με κανενα τροπο να βγαλει ειδοποιεισεις. Αντιθετα, το αντιστοιχο xda premium που εχω δουλευει αψογα στα notifications. Εχω την εκδοση 2.2 αλλα και με τις 2 προηγουμενες εκδοσεις τα ιδια ειχα. Ξερει κανεις τι παιζει Toν τελευταιο καιρο δεν μου δουλευουν... οταν το ανοιξω, τοτε μπορει να μου "πεταξει" μια, αλλα τοτε τι να το κανεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Toν τελευταιο καιρο δεν μου δουλευουν... οταν το ανοιξω, τοτε μπορει να μου "πεταξει" μια, αλλα τοτε τι να το κανεις...καταλαβα.. !!εν το μεταξυ τις τελευταιες μερες καθυστερει και στο ανοιγμα των σελιδων με τα φορουμς. Τι να πω!! Υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη της προκοπης? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 καταλαβα.. !!εν το μεταξυ τις τελευταιες μερες καθυστερει και στο ανοιγμα των σελιδων με τα φορουμς. Τι να πω!! Υπαρχει καποια αλλη παρομοια εφαρμογη της προκοπης? Forum runner. Το myphone δεν θέλει να το υποστηρίξει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πατάω "Έλεγχο ενημερώσεων" αλλά δε γίνεται τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Αν έχεις αγοράσει το πρόγραμμα με τις δωρεάν αναβαθμίσεις τότε θα έλεγα να δεις στο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=30784 να ρωτήσεις εκεί ή να τους πάρεις τηλ ή να τους στείλεις mail το ίδιο προτείνω και για την ερώτηση του ddr2 Ολα τα προγραμματα gps χρησιμοπουνε tts για φωνητικη πλοηγηση? Υπαρχουν δωρεαν φωνες κτλ? Ρωτησα κ πιο πισω αν εχει να προτεινει καποιος κατι αλλα δεν πηρα απαντηση κ ειπα να ξαναπροσπαθησω. Ευχαριστω εκ των προτέρων. οχι δεν χρησιμοποιούνε όλα τα προγράμματα tts.Κάποια έχουν απλή φωνή που ειναι "δωρεάν" μαζί με την αγορά του προγράμματος.π.χ. dontpanic.κάποια άλλα π.χ. navigon έχουν tts ενσωματωμένο στο πρόγραμμα και κάποια άλλα π.χ. igo χρησιμοποιούν την tts μηχανή του λειτουργικού που πρέπει να βάλεις εσύ μιας και η google δεν υποστηρίζει ελληνική tts φωνή. Edited July 18, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά επείγον!!! Είμαι σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό κι έχω πληρώσει για σύνδεση αλλά δεν αφήνει να συνδεθεί πάνω από 1 συσκευή στο δωμάτιο. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει share wifi αλλά όχι για 3g μόνο για wifi? Όποιος γνωρίζει ας προτείνει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά επείγον!!! Είμαι σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό κι έχω πληρώσει για σύνδεση αλλά δεν αφήνει να συνδεθεί πάνω από 1 συσκευή στο δωμάτιο. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει share wifi αλλά όχι για 3g μόνο για wifi? Όποιος γνωρίζει ας προτείνει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αν έχεις υπολογιστή με 7άρια και κινητό σου κάνει η εφαρμογή των windows που λέγεται connectify. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Αν έχεις υπολογιστή με 7άρια και κινητό σου κάνει η εφαρμογή των windows που λέγεται connectify. 2 κινητά android είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Forum runner. Το myphone δεν θέλει να το υποστηρίξει όμως.Οποτε θα υποστω το tapatalk. Σε ευχαριστω! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να περάσουμε κάποια παλαιότερη εκδοσή του tapatalk γιατί οι τελευταίες σέρνονται στο scrolling ;, Edited July 18, 2012 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα, αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δούμε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής για τις κάρτες microSD???? Είτε πρόγραμμα για το PC είτε για κινητό... Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα, αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δούμε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής για τις κάρτες microSD???? Είτε πρόγραμμα για το PC είτε για κινητό... Thanks!!! CrystalDiskMark Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά για να βρω νοσοκομεία στο igo πως γίνεται; Πρέπει να βρω pois από το ίντερνετ και να τα εγκαταστήσω; Δεν υπάρχουν κάποια προεγκατεστημένα σημεία ενδιαφέροντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα, αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για να δούμε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής για τις κάρτες microSD???? Είτε πρόγραμμα για το PC είτε για κινητό... Thanks!!! Το κάνει και το antutu για android αλλά μην περιμένεις την απόλυτα αξιόπιστη μέτρηση. Αν θες αξιοπιστία δοκίμασε atto και crystal στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να περάσουμε κάποια παλαιότερη εκδοσή του tapatalk γιατί οι τελευταίες σέρνονται στο scrolling ;, Αυτή είναι η πρόσφατη εκδοσή,δεν έχει βγει κάποιο update.κι όντως έχει θέμα στο scrolling. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά επείγον!!! Είμαι σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό κι έχω πληρώσει για σύνδεση αλλά δεν αφήνει να συνδεθεί πάνω από 1 συσκευή στο δωμάτιο. Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει share wifi αλλά όχι για 3g μόνο για wifi? Όποιος γνωρίζει ας προτείνει κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ζητα να σου δωσουν προσβαση για 2..δεν ειναι τιποτα,μου συμβαινει συχνα.. :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Αυτή είναι η πρόσφατη εκδοσή,δεν έχει βγει κάποιο update.κι όντως έχει θέμα στο scrolling. Εγώ είχα πολλά περίεργα με battery leak και κολλήματα, και επειδή ήταν η τελευταία εφαρμογή που εγκατέστησα την έσβησα χθες από το κινητό! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) 2 κινητά android είναι... Δεν μπορείς να κάνεις tethering από το ένα στο άλλο;Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή αν έχεις updated android Edited July 19, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα σε όλους. Στη δουλειά μου έχουμε έναν server και ένα δίκτυο υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει τρόπος να συνδέσω το note με το server; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα σε όλους. Στη δουλειά μου έχουμε έναν server και ένα δίκτυο υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει τρόπος να συνδέσω το note με το server; Ευχαριστώ Θες καρφωτες ip και κωδικο λογικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δεν μπορείς να κάνεις tethering από το ένα στο άλλο;Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή αν έχεις updated android Έχω την εντύπωση ότι δε μπορείς να κάνεις tethering από WiFi σε WiFi... Καλημέρα σε όλους. Στη δουλειά μου έχουμε έναν server και ένα δίκτυο υπολογιστών που είναι συνδεδεμένοι. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει τρόπος να συνδέσω το note με το server; Ευχαριστώ Πρώτα μάλλον πρέπει να μας πεις τι θέλεις να κάνεις. Οι περισσότεροι file explorers (πχ ES File Explorer) έχουν CIFS/Samba client, δηλαδή βλέπουν Shared Folders. Επίσης εάν τρέχεις FTP service στο server σου μπορείς να συνδεθείς με FTP client. Το ίδιο προφανώς για web server, κλπ. Βέβαια πάντα μπορείς να δημιουργήσεις διαμοιρασμένους φακέλους και πάνω στο ίδιο το android, ώστε να συνδέεται ο υπολογιστής σε εσένα. Επίσης: Το τοπικό ασύρματο δίκτυο από το οποίο θα συνδέεσαι με το Note πρέπει να είναι bridged / συνδεδεμένο με το (φαντάζομαι) ενσύρματο που συμμετέχουν οι υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts