ggazas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αυτό είναι στο gb το γνωρίζω , στο ics που εχω τώρα δεν μπορώ να το βρω... Δεν έκανα καλή διευκρίνιση. ICS έχω και εγώ και είναι ακριβώς όπως το έγραψα.:what: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ψαξε για αρχειο με καταληξη .vcf, θα ειναι χυμα δεν παει σε καποιον φακελο. . εψαξα ολη την καρτα μνημης και δεν βρισκω κατι.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ειναι εύκολο να μας το πεις? Η εφαρμογη ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el για οποιον προλαβει,ειναι εφαρμογη του μαρκετ οποτε δεν νομιζω να δημιουργηθει προβλημα,αν παλι απαγορευετε σας ζητω συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Αυτή η ιστορία με τα Wifi είναι κωμωδία. Έχω δοκιμάσει 2 εφαρμογές και δουλεύουν άψογα αλλά είναι χαζό να μην επιτρέπονται στο Market. Δεν κρακάρουν κάτι έτσι κι αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Η εφαρμογη ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el για οποιον προλαβει,ειναι εφαρμογη του μαρκετ οποτε δεν νομιζω να δημιουργηθει προβλημα,αν παλι απαγορευετε σας ζητω συγνωμη. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν εχει να κάνει με τίποτα μη επιτρεπτό. Απλα σου δείχνει τα keys στα δίκτυα που εχεις συνδεθεί και κρατάει backup. πχ εχεις αλλάξει rom και τα επαναφέρει όπως ήταν πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν εχει να κάνει με τίποτα μη επιτρεπτό. Απλα σου δείχνει τα keys στα δίκτυα που εχεις συνδεθεί και κρατάει backup. πχ εχεις αλλάξει rom και τα επαναφέρει όπως ήταν πριν Ακριβώς, δεν είναι εφαρμογή που βρίσκει (σπάει) κωδικούς, δεν υπάρχει εξάλλου τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Για το igo υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ, οπότε θα ήταν καλύτερο να συνεχιστεί εκεί η κουβέντα επ'αυτού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 κανεις δε ξέρει;:( δε νομιζω οτι μπορει το κινητο να διαβασει ποσα mah ειναι η μπαταρια σου, μονο τα mv διαβαζει. ICS έχω και εγώ και είναι ακριβώς όπως το έγραψα.:what: δες μηπως στις ρυθμισεις του τηλεφωνου, οταν βλεπεις το ιστορικο κλησεων δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 εψαξα ολη την καρτα μνημης και δεν βρισκω κατι.. :( Εκανες αυτο απο τον οδηγο του kampinas? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866 Εξαγωγή Βάσης Δεδομένων επαφών του τηλεφώνου/συσκευής. Μενού-Προβολή Ξετσεκάρετε όλα τα κουτάκια και επιλεγετε μόνο το Τηλέφωνο Πατήστε το πίσω επανέρχοντας έτσι στην καρτέλα Όλα βλέποντας πλέον τις επαφές μόνο από το τηλέφωνο. Μενού-Εισαγωγή/Εξαγωγή και μετά Εξαγωγή σε κάρτα SD. Στην επόμενη λεζάντα θα επιλέξουμε το Τηλέφωνο. Θα μας βγάλει ένα μύνημα για επιβαιβέωση εξαγωγής σε ένα αρχείο με κατάληξη .vcf στο οποίο θα πατήσουμε ΟΚ. Θα βγει μια μπάρα δείχνοντας την μεταφορά (εξαγωγή επαφών) και θα σας πάει πίσω πάλι στην καρτέλα Όλα (βλέποντας ακόμα εμείς τις επαφές του τηλεφώνου/συσκευής). Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδιά προσπαθώ να σβήσω τα παλιά μηνύματα στο handcent αλλά βλέπω ότι έχει επιλογή να σβηστεί όλη η συνομιλία. Δε θέλω να σβήσω τις συνομιλίες,μόνο τα παλιά. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 δε νομιζω οτι μπορει το κινητο να διαβασει ποσα mah ειναι η μπαταρια σου, μονο τα mv διαβαζει. το baterry monitor widget δείχνει. αλλά δείχνει τα 1300mAh της οριτζιναλ. υποψιαζομαι ότι έχει κολλήσει ή μετράει μέχρι 1300:confused: για αυτο θέλω να τσεκάρω άν όντως είναι 1600 η νέα aftermarket/κινεζικη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το baterry monitor widget δείχνει. αλλά δείχνει τα 1300mAh της οριτζιναλ. υποψιαζομαι ότι έχει κολλήσει ή μετράει μέχρι 1300:confused: για αυτο θέλω να τσεκάρω άν όντως είναι 1600 η νέα aftermarket/κινεζικη μπαταρία Μπορει απλα να αναγνωριζει το κινητο και να δειχνει τη στοκ μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το baterry monitor widget δείχνει. αλλά δείχνει τα 1300mAh της οριτζιναλ. υποψιαζομαι ότι έχει κολλήσει ή μετράει μέχρι 1300:confused: για αυτο θέλω να τσεκάρω άν όντως είναι 1600 η νέα aftermarket/κινεζικη μπαταρία Στις επιλογές του BMW μπορείς να ορίσεις τα mAh της μπαταρίας :) Για μέτρηση τώρα, φαντάζομαι θέλεις πολύμετρο or something. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Υπαρχει εφαρμογη για μεταφραση κειμενου,ειτε απο internet η απο adobe reader.Να μεταφερεις το κείμενο για μετάφραση.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Υπαρχει εφαρμογη για μεταφραση κειμενου,ειτε απο internet η απο adobe reader.Να μεταφερεις το κείμενο για μετάφραση.Ευχαριστω. εγω χρησημοποιω την μεταφραση της google για λεξεις μονο...μπορεις απλα να παρεις αντιγραφη τις λεξεις και να τις επικολλησεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ναι τελευταια κρασαρει κ 'μενα που κ που. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ρε παιδιά προσπαθώ να σβήσω τα παλιά μηνύματα στο handcent αλλά βλέπω ότι έχει επιλογή να σβηστεί όλη η συνομιλία. Δε θέλω να σβήσω τις συνομιλίες,μόνο τα παλιά. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ!!! Μπορεις να ορισεις απο τις ρυθμισεις το οριο μηνυματων που θα εχει η καθε συνομιλια, πχ 100, και τα παλια θα σβηνονται αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Η καλύτερη εφαρμογή καιρού ποια είναι κατά τη γνώμη σας; Δηλαδή: να μην πέφτει έξω στις προγνώσεις, να διαβάζει templates (?) π.χ. από meteo.gr, να έχει widget, να μην τρώει πολύ μνήμη και να μη χρειάζεται ανοιχτό wifi για να δείξει τα στοιχεία που ήδη κατέβασε μία ώρα πριν. Κάτι σαν το spb weather ας πούμε που τρέχει στα windows phones. Εχω πάθει πλάκα με την προχειρότητα και την ανακρίβεια εφαρμογών τύπου weather bug, weather pro, weather for android, meteo και poseidon for android κ.α τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Χρησιμοποιώ το accuweather και πραγματικά είναι πολύ καλό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Η καλύτερη εφαρμογή καιρού ποια είναι κατά τη γνώμη σας; Δηλαδή: να μην πέφτει έξω στις προγνώσεις, να διαβάζει templates (?) π.χ. από meteo.gr, να έχει widget, να μην τρώει πολύ μνήμη και να μη χρειάζεται ανοιχτό wifi για να δείξει τα στοιχεία που ήδη κατέβασε μία ώρα πριν. Κάτι σαν το spb weather ας πούμε που τρέχει στα windows phones. Εχω πάθει πλάκα με την προχειρότητα και την ανακρίβεια εφαρμογών τύπου weather bug, weather pro, weather for android, meteo και poseidon for android κ.α τέτοια. 1weather από μένα. Αρκετά αξιόπιστο νομίζω στην πρόγνωση, απλά το widget του είναι κάπως "ιδιαίτερο". Επίσης το snowstorm, αλλά το μόνο αρνητικό του είναι ότι δεν δείχνει τη θερμοκρασία που έχει αυτή τη στιγμή, αλλά ένα μέσο όρο. Edited May 12, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Palmary weather. Έχει μεγάλη ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα ειναι το 1weather. Θα γράψω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το baterry monitor widget δείχνει. αλλά δείχνει τα 1300mAh της οριτζιναλ. υποψιαζομαι ότι έχει κολλήσει ή μετράει μέχρι 1300:confused: για αυτο θέλω να τσεκάρω άν όντως είναι 1600 η νέα aftermarket/κινεζικη μπαταρία Εγκαθιστάς το ΟS Monitor. Το ανοίγεις και πας στην τελευταία καρτέλα που λέει message. Εκεί πατάς το κουμπί menu και δίνεις options. Κάτω κάτω έχει το filter->filter dmesg->filter tag και γράφεις τη λέξη batt. Αυτό που μόλις σου περιέγραψα είναι η διαδικασία προβολής realtime του dmesg, προβάλλωντας μόνο τα μηνύματα του πυρήνα τα σχετιζόμενα με την μπαταρία. Έτσι πλέον στην καρτέλα message του os monitor σου λεει realtime το ποσοστό, τα mV και τα mAh της μπαταρίας. Επομένως, αν βάλεις το τηλέφωνο για φόρτωμα (αναμμένο εννοείται), έχεις ανοιχτή και την εφάρμογη και όταν τελειώσει η φόρτιση, βλέπεις στο 100% πόσα mAh έχει τραβήξει η μπαταρία σου και συγκρίνεις με τη θεωρητική. Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει με επιτυχία στο δικό μου desire (απ' ότι βλέπω στο avatar έχει το desire z εσύ, παρεμφερές δηλαδή). Δε ξέρω αν απαιτείται root και συγκεκριμένος συνδυασμός kernel/rom, αλλά εμένα με cm7 based rom/kernel δείχνει κανονικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Συνειδητοποίησα σήμερα ότι εμφανίστηκε ο chrome beta και το currents στο play store. Δεν ξέρω αν είναι λόγω rom ή είναι διαθέσιμα τώρα πια και στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Συνειδητοποίησα σήμερα ότι εμφανίστηκε ο chrome beta και το currents στο play store. Δεν ξέρω αν είναι λόγω rom ή είναι διαθέσιμα τώρα πια και στην Ελλάδα. Ναι ειναι διαθέσιμος και για την Ελλάδα https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=2393487&p=market_countries Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts