Jump to content

achisaeL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    418
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About achisaeL

  • Ημ. Γέννησης 08/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

achisaeL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γνωρίζει παιδιά κάποιος?
  2. Έχω κάποιες ερωτήσεις για το huawei gt2. 1. Μπορείς να προβαλεις emoji κάπως? 2. Μπορείς να δεις φωτογραφίες στο ρολοι , πχ αν σου στείλει κάποιος σε μήνυμα? Τα 1 και 2 παραπάνω στο xiaomi pace αγοράζοντας υτο watchdroid 2,3€ τα έκανε.. μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί να τα κάνει τόσο καλύτερο ρολοι.
  3. Είδα πως κάποιοι βαλανε αριθμομηχανή στο pro εφαρμογές στο gt2 υπάρχει?
  4. Μονο με αυτό τον τρόπο δηλαδη. Οκ ευχαριστω
  5. Αν θέλω να κλείσω την σύνδεση με το κινητό πχ το βραδυ να μην έχει ανοιχτό bluetooth τι κάνω?
  6. Αν ειχε να μπορείς να δεις εστω προεπισκοπηση οχι ολόκληρη την φωτο και emoji θα ήταν φανταστικό.. Οχι ότι τώρα δεν είναι.. ελπίζω να μπούνε σε κάποιο update
  7. Το βρήκα ειχε μπει αθόρυβο. Υπάρχει τρόπος να μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες πχ από viber ?
  8. Στις ειδοποιήσεις ενω έρχονται δνε κάνει κάποια δονηση στο ρολοι ή δεν πετάγεται παράθυρο όπως στην κλήση γιατι?
  9. Η μόνη διαφορά δηλαδή ειναι το googke fit και ότι η αλλη εφαρμογη μπορείς να βάζεις wstchfaces σωστά;
  10. Καλησπέρα. Νεος κάτοχος. Ερωτηση κατέβασα το health από telegram. Έχω s10 samsung. Βάζω wf οκ. Μετά την σβήνω και βαζω από το store την εφαρμογξ? Γιατί διάβασα ότι δεν δουλεύει σωστά ο χάρτης με αυτην από το telegram? Και το google fit (αν καο δνε με νοιάζει το 2ο) Κανω καπου λαθος? Απλα σε αυτό μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ
  11. Έχω ένα toyotomi izuru 18000 πρόσφατα αγορασμένο. Δεν έχω αντικραδασμικες βιδες. Στην εξωτερικη μοναδα εκει που μπαίνουν οι σωληνώσεις (χαλκοσωληνες) κάπου εκεί ακούγεται ενας μηχανικός θορυβος σαν βουητό. Φαντάζομαι είναι το μοτέρ/ inverter εκει. Όταν το κουνάω προς τα πάνω σταματάει. Μέσα δνε ακούγεται καθόλου και είναι κρίμα να κάνει θόρυβο από την εξωτερική μονάδα και να περνάει μέσα ο ηχος από έξω. Οι σωληνώσεις επειδή είναι ακριβώς απέξω φυσικά και δνε είναι 3μ. Κάπου στο 1.5 , Επίσης αν βάλω αντικραδασμικες βιδες θα κάνει κατι? Γιατι βαζω το αυτο στον τοίχο και τον ακούω να δονείται έντονα. Edit μετα απο καποια ωρα χρήσης μαλλον σταματάει το inverter και ο ηχος δνε ακουγεταο πλέον μέσα. Εηω η μονάδα όμως δουλευει. Τι να φταίει? Αρα οι βάσεις δεν θα κάνουν κάτι.
  12. Μάρκα δεν ξέρω το βάζουν στα media. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Σαν καουτσουκ είναι.
  13. Μόλις τονπερασα στο media Και πιάνει κανόνια το δαχτυλίδι ακόμα και χωρίς έξτρα ευαισθησία. Ο τεχνικός εκεί μου έδωσε και ένα κομμάτι να δω πως είναι και όντως είναι καλύτερο από άλλο screen protector έχει και επούλωση από μικροφθορες Καλή περίπτωση φαινεται ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αίσθηση είναι πολύ καλό κ έχει κ 6 μήνες εγγύηση αν σου ξεκολλήσει πας και σου ανεβάζουν δωρεάν.
  14. Γιατί ο υπάλληλος είχε Xiaomi. Τον ρώτησα είπε ναι αλλά μετά του λέω αν δλδ δεν δουλέψει θα μου επιστρέψεις τα λεφτά και λέει ναι μισο με το πήγε ρώτησε στον τεχνικό κ λέει μπορεί και να μην δουλέψει. Άρα το άφησα εκεί..
  15. Καλησπέρα παιδιά έχω το s10 Και πήρα σήμερα την clear view. Μου είπανε στο media markτ πως έχουν ένα "ειδικό τζαμακι" που κάνει 18 ευρώ και λέει δεν παθαίνει τίποτα και καλά νανοτεχνολογία. Η ερώτηση μου. Δουλεύει το δακτυλικό με αυτό? Γιατί το είδα φυτεμένο στον υπάλληλο κ είναι ωραίο κ σε αίσθηση.
×
×
  • Create New...