Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμαζω και εγω το dont panic και συμφωνω

οι χαρτες του δειχνουν αρκετα ενημερωμενοι, η ταχυτητα του στον υπολογισμο και επαναυπολογισμο διαδρομης ειναι απιστευτη, το tom tom που εχω για κυρια χρηση δειχνει παρα πολυ αργο μπροστα του, η δρομολογηση του ειναι ομως μετρια και ενω ακολουθεις καποια αλλη διαδρομη προσπαθει αρκετα να σε ξαναφερει στην αρχικη διαδρομη μεχρι να διαλεξει αλλη, σιγουρα τα poi και η παραμετροποιηση του προγραμματος ειναι η το αδυνατο του σημειο ,αλλα εκει που παιρνει ποντους ειναι οτι μπορουμε να επιλεξουμε πρωτα οδο και μετα δημο και βεβαια η υπαρξη αποφυγης δακτυλιου.

Δεν γνωριζω αν μπορω απο καπου να δοκιμασω το Destinator το οποιο το θεωρω ενα προγραμμα σταθμο στην πλοηγηση για την Ελλαδα αλλα τα τελευταια χρονια νομιζω οτι εχει μεινει αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο, το σιγουρο ειναι οτι με τα τωρινα δεδωμενα το dont panic θα μεινει στο Ace μου.

Ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη καιρου με widget?

Εγώ το Go weather δουλεύω και είναι ωραία εφαρμογή με animations.

Έχει μόνο τις μεγάλες πόλεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παιδιά,

τον τελευταίο καιρό το GPS στην android συσκευή μου κάνει πολύ ώρα να πιάσει σήμα(κ αν πιάσει)!! Αυτό συμβαίνει με όλα τα προγράμματα που έχω(igo,navigon,don't panic) και μόνο με το gps test πιάνει κάπως πιο γρήγορα!! Επίσης το ίδιο γίνετε και με άλλα κινητά φίλων!! Έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς??

Καλησπέρα παιδιά,

τον τελευταίο καιρό το GPS στην android συσκευή μου κάνει πολύ ώρα να πιάσει σήμα(κ αν πιάσει)!! Αυτό συμβαίνει με όλα τα προγράμματα που έχω(igo,navigon,don't panic) και μόνο με το gps test πιάνει κάπως πιο γρήγορα!! Επίσης το ίδιο γίνετε και με άλλα κινητά φίλων!! Έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς??

Το εχω δει κ εγω αυτο που λες. Σημερα μεσημερι επιασε σημα σε 10sec. Ειναι θεμα δορυφορων μην αγχωνεσαι.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Καλο χρυσο το dest αλλα για το 2007 οχι το 11

Sent from my ST15i using Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Εγώ το Go weather δουλεύω και είναι ωραία εφαρμογή με animations.

Έχει μόνο τις μεγάλες πόλεις.

Εβαλα αυτο τελικα.Εχει πιο ακριβεις και αξιοπιστες προβλεψεις σε σχεση με το animated weather που ειχα πριν,και εκτος απο widget εχει και δυνατοτητα προβολης θερμοκρασιας στο status bar

Υπάρχει κανένα σάιτ που να έχει τους διευθύνσεις των ραδιοφωνικών σταθμών ίντερνετ για να μπορώ να τις βάλω κατευθείαν στον a radio player?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά,

Δοκίμασε το fasterfix.

Modpic.gif

Για να έχεις αναβάθμιση χαρτών Ελλάδας χωρίς χρονικό περιορισμό,πρέπει να αγοράσεις την έκδοση που πουλάνε τα καταστήματα forthnet στα 39€.H έκδοση από το μάρκετ,δεν έχει αναβάθμιση χάρτη.για περισσότερα δες στο navimania http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=390

μαλιστα δεν το ηξερα αυτο!

δηλαδη αν το αγορασεις απο forthnet θα εχεις update στους χαρτες ενω απο το μαρκετ οχι!

υπαρχει καποιος λογος που γινεται αυτο?:)

λιγο κουφο μου φαινεται.

Όντως το μοναδικό που μετράει σωστά!!!

αστα φιλε τριτη μερα σημερα και η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!(μιλαμε πλεον για 40mb διαφορα και βαλε)

παει για σουτ το αλλο συντομα!:mad:

το 60αρι που πληρωσα αυτο το μηνα παραπανω με έτσουξε!

ΠΡΟΣΟΧΗ να μην την πατησει αλλος..

Στο market η προώθηση γίνεται μέσω της mireo και η οποία αποφασίζει αποκλειστικά για την πολιτική διάθεσης του προϊόντος.Στην Ελλάδα η geointelligence ως βασικός συνεργάτης της mireo, μπορεί να έχει δική της πολιτική διάθεσης.Εκτός από τα forthnet πλέον μπορεί να αγοράσει κάποιος και online από το e-shop της gi.

Στο market η προώθηση γίνεται μέσω της mireo και η οποία αποφασίζει αποκλειστικά για την πολιτική διάθεσης του προϊόντος.Στην Ελλάδα η geointelligence ως βασικός συνεργάτης της mireo, μπορεί να έχει δική της πολιτική διάθεσης.Εκτός από τα forthnet πλέον μπορεί να αγοράσει κάποιος και online από το e-shop της gi.

εγινε σε ευχαριστω για τις απαντησεις!:)

σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω! με το προγραμμα δεν ενθουσιάστηκα (αν και για να πω την αληθεια δεν ειναι και τοσο κακο) με τους χαρτες ομως ειμαι πολυ ευχαριστημένος!:)

και αν μετα την αγορα δινουν και τα updates οπως λες τοτε αξιζει τα λεφτα του!

Υπάρχει κανένα σάιτ που να έχει τους διευθύνσεις των ραδιοφωνικών σταθμών ίντερνετ για να μπορώ να τις βάλω κατευθείαν στον a radio player?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

δεν ξέρω για site, αλλά θα πρότεινα να βάλεις το tune in radio που έχει πάρα πολλούς ελληνικούς σταθμούς και αν δεν εχει κάποιον στείλε mail στο web radio που θες να ζητήσουν να μπουν, είναι δωρεάν, δεν τους κοστίζει κάτι!

δεν ξέρω για site, αλλά θα πρότεινα να βάλεις το tune in radio που έχει πάρα πολλούς ελληνικούς σταθμούς και αν δεν εχει κάποιον στείλε mail στο web radio που θες να ζητήσουν να μπουν, είναι δωρεάν, δεν τους κοστίζει κάτι!

Έχει αναφερθεί και αλλού για το tune in radio.

Ενώ είναι ωραίος internet player (o pro κάνει και εγγραφή) σταματάει στο streaming στα καλά καθούμενα.Το κάνει σε αρκετό κόσμο..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

αστα φιλε τριτη μερα σημερα και η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!(μιλαμε πλεον για 40mb διαφορα και βαλε)

παει για σουτ το αλλο συντομα!:mad:

το 60αρι που πληρωσα αυτο το μηνα παραπανω με έτσουξε!

ΠΡΟΣΟΧΗ να μην την πατησει αλλος..

+1000

Εγώ είμαι στην wind με κάρτα και το watchdog έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με την πραγματικότητα και το my data manager.Το τελευταίο από χθες που το δοκιμάζω μου δείχνει σχεδόν ίδια κατανάλωση με αυτή που βλέπω όταν στέλνω μήνυμα "ΥΠ" στο 1210

εγώ πάντως χρησιμοποιώ το 3gwatchdog από τον Ιούνιο και όσα μετράει τόσα πληρώνω. 100% ακριβές. το χρησιμοποιώ σε huawei ideos x5 με cosmote.

παιδια μολις μου ηρθε ο λογαριασμος μου wind και επαθα πλακα!

για πρωτη φορα τον αυγουστο εκανα χρηση και τα 420 mb στο internet στο κινητο μου και συμφωνα με το 3g watchdog ημουν λιγο κατω απο το οριο!

ελα ομως που δεν ημουν! ξεπερασα το οριο κατα πολυ....:rolleyes:

με το νεο λογαριασμο εβαλα 2 προγραμματα να μου μετρανε τα ντατα(μια και η wind δεν σε ειδοποιηει σαν την cosmote για το υπολοιπο σου...απατεωνες αλλα τελος παντων...).

εβαλα την ιδια μερα το 3g watchdog αλλα και το my data manager να μετρανε!

το αποτελεσμα???

το my data manager ηδη σε 3 μερες ΕΙΝΑΙ 30MB ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 3g watchdog

:worry::worry::worry:

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΩΣΤΑ!!

θα δω πως θα τα παω με το αλλο και θα σας πω..

Ρε παιδια να μου θυμισει λιγο καποιος ξανα, πως κανουμε sync στο gmail το apergeia.gr ωστε οταν μπαινω στο ημερολογιο απο το κινητο να μου δειχνει τις απεργειες...???

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Θα ηθελα να ρωτησω : υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπω ποσα μηνυματα εχω στειλει?

Δες το traffic counter pro.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Γεια σας. Εχω HTC Desire και οταν ειμουν στην Αμερικη ανακαλυψα οτι μπορω να χρησιμοποιησω πλοηγηση μεσω gps χρησιμοποιωντας το google maps και την εφαρμογη navigation. Τωρα στην Ελλαδα μου βγαζει το μηνυμα google maps navigation is not available in this location. Ξερετε καποιο αλλο free προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια?

• Administrators
Γεια σας. Εχω HTC Desire και οταν ειμουν στην Αμερικη ανακαλυψα οτι μπορω να χρησιμοποιησω πλοηγηση μεσω gps χρησιμοποιωντας το google maps και την εφαρμογη navigation. Τωρα στην Ελλαδα μου βγαζει το μηνυμα google maps navigation is not available in this location. Ξερετε καποιο αλλο free προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια?

Μπορείς να βάλεις την "πειραγμένη" έκδοση του google maps που δουλεύει το ίδιο και εκτός Αμερικής... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

Modpic.gif

free είναι το sygic αλλά εμένα δεν με ικανοποίησε καθόλου. ο χάρτης του ειδικά στην επαρχία είχε πολλά λάθη

• Administrators
free είναι το sygic αλλά εμένα δεν με ικανοποίησε καθόλου. ο χάρτης του ειδικά στην επαρχία είχε πολλά λάθη

To Sygic δεν είναι free.

Περισσότερα για τα προγράμματα πλοήγησης εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση