Jump to content

Epag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Epag

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Epag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Epag

    Redmi 4X

    μολις ανοιξα cpu z και λεει snapdragon 430. 435 δεν επρεπε να εχει;
  2. Epag

    Redmi 4X

    Ποιο tempered glass προτεινετε; Τελικα υποστηριζει quick charge?
  3. Epag

    Redmi 4X

    Μολις εγινα κατοχος της συσκευης. Ζεσταινεται και σε εσας σε 4g? Εχω global edition.
  4. Η χρηση ειναι ιντερνέτ και youtube. Δεν ειναι απαραιτητη η 800. Μπατζετ κατω απο €300. Αυτη τη στιγμη τεινω σε moto g5 αλλα δε θα ελεγα οχι και σε κινεζικο. Το θεμα ειναι οτι καποια κινητα ειναι ανθεκτικα στο νερο αλλα χωρις πιστοποιση και δε μπορω να τα αναζητησω μεσω καποιου phone finder.
  5. Εχω το moto g 1st gen το οποιο με βολεψε λογω μεγεθους και ανθεκτικοτητας στο νερο. Δε με πειραζει που δεν ειναι τελειως αδιαβροχο. Θα ηθελα να μου προτεινετε κινητο max 5 ιντσες water resistant ή waterproof με 2gb ram και ανω. Θα εκτιμηθει αν υπαρχει notification led και αν δεν ειναι παντοφλα.
  6. Θελω μια εφαρμογη που μεσω αυτης να διαχειριζομαι τις ειδοποιησεις. Δηλαδη αναλογα με την ειδοποιηση στο στατους μπαρ να επιλεγω τη δονηση ή ηχο προτιμω.
  7. Epag

    Redmi 3S

    Παραλαμβανω σημερα το χρυσο! Εχει κανει καποιος ροοτ και πως; Αν ξεκλειδωθει ο βοοτλοαντερ τελος η εγγυηση;
  8. Epag

    Redmi 3S

    Δυο ερωτησεις για το 3s γιατι με ψηνει η αγορα: Η ποιοτητα των χρωματων της οθονης πως ειναι; Χαρασεται ευκολα; Δε βλεπω να λεει πουθενα για αντιχαρακτικη προστασια.
  9. Γεια σας κυριοι. Ψαχνω εφαρμογη email που να εχει constant notification στο status bar για να λαμβανω αμεσα τα μειλς αλλα μεχρι στιγμης εχω βρει μονον το aqua mail το οποιο δεν εχει push για λογαριασμους hotmail. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε;
  10. Το κινητο μου καμια φορα μπαινει σε airplane mode μονο του. Ξερετε καποια εφαρμογη που μπορει να το απενεργοποιει αυτοματως; Η να με ειδοποιει ηχητικα;
  11. Το μπαγκ ειναι οτι οι εφαρμογες που χρησιμοποιουν mobile data δε κλεινουν τη συνδεση οταν τελειωσουν και αυτο τρωει πολυ μπαταρια. Στο μενου μπαταρια ακομα και το android os μπορει να ειναι πρωτο σε καταναλωσηΑμα το επιλεξω, στο mobile radio active γραφει καποιες ωρες.
  12. Κι ομως. Σημερα ηρθε ενημερωση που λεει οτι φτιαχνει αυτο το θεμα. Δεν την εβαλα ακομα για να τεσταρω γιατι δεν εχω wifi. https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/109532 Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι το mobile radio active bug που τρωει τη μπαταρια και δε θα φτιαχτει ποτε γιατι δε θα παρουμε marshmallow. Ξερει κανεις πως μπορω να κανω downgrade σε 4.4.4?
  13. Epag

    Moto G

    Πως μπορω να κανω downgrade σε 4.4.4? Το mobile radio active bug στην 5.1 ρουφαει πολυ μπαταρια
  14. Οταν ειμαι σε 4g δε μπορω να δεχτω κλησεις. Μονο να κανω. Και σε εσας αυτο;
  15. Epag

    Moto G

    Την εβαλα αλλα δε με ενημερωνει οταν εχω μηνυματα :/
×
×
  • Create New...