cb600f Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με navteq, όπου και αν έχω κάνει διαδρομή. Έχω όμως και τον Tom Tom στο primo, που χρησιμοποιώ αποκλειστικά για πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση απλά ρώτησα γιατί στο iGo o Navteq θεωρείται καλύτερος για την Αττική ενώ για την επαρχία είναι καλύτερος ο TomTom (πρώηνTeleatlas). Για την Αττική, έχω διαπιστώσει στην πράξη την υπεροχή του NQ ενώ στην επαρχία όπως ανέφερες κι' εσύ έχει πρόβλημα. Οσοι εχουν ios εχουν το streetpilot της garmin. Εκει εχουν τον autodrive και χρησιμοποιουν και τον αναβασις για offroad και εχουν ως τριτη επιλογη τον NQ. η οσοι εχουν PNA. Δυστυχως για τους αντροιντ δουλευουν αναγκαστικα με τον ναβτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση απλά ρώτησα γιατί στο iGo o Navteq θεωρείται καλύτερος για την Αττική ενώ για την επαρχία είναι καλύτερος ο TomTom (πρώηνTeleatlas). Για την Αττική, έχω διαπιστώσει στην πράξη την υπεροχή του NQ ενώ στην επαρχία όπως ανέφερες κι' εσύ έχει πρόβλημα. Μιά και το έχουμε πάρει απλά ακαδημαϊκα , θα σου πω , ότι ακούω αυτό το παραμύθι γιά Navteq και TomTom χρόνια . Ισως σύγκριση μεταξύ τους , αλλά όχι κι' οι καλύτεροι . Δυστυχώς ή ευτυχώς , ξεπέρασα την εποχή που είχα εγκατεστημένο κάθε διαθέσιμο πλοηγό είτε στο κινητό ή στο PNA . Είχα τότε κάνει κάποιες συγκεκριμένες διαδρομές και είχα δει τις διαφορές , οπότε οι αόριστες συγκρίσεις δεν με πείθουν . Γιά του λόγου το αληθές , σε κάποια , όχι αντιπαράθεση αλλά πολιτισμένη διαφωνία , είχα ποστάρει ένα snapshot μιάς περιοχής έξω από το Ναύπλιο που πριν από μήνες είχε δοθεί στην κυκλοφορία ένας παρακαμπτήριος / περιφερειακός δρόμος ο οποίος σου μείωνε την απόσταση αν πήγαινες Τολό , κατά 12 χιλ/μετρα συν ότι δεν είχες να περάσεις μέσα από το Ναύπλιο με την άναρχη κυκλοφορία . Το snapshot ήταν από το Don't Panic που είχε ενημερώσει τους χάρτες του , και ζήτησα αν οι αντίστοιχοι χάρτες των άλλων εφαρμογών είχαν αναβαθμισθεί/ενημερωθεί . Το πιστεύεις ότι ο μόνος χάρτης που είχε ενημερωθεί και είχε το νέο δρόμο με τα round about του , ήταν ο mls Destinator for android και ο φίλος είχε ποστάρει και snapshot γιά επιβεβαίωση . Το 2011 νομίζω ότι ήταν , σε τούτο εδώ το forum . Σέβομαι του καθενός την προσωπική προτίμηση , αλλά όπως και να το κάνουμε πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουμε με τα ματάκια μας κι' όχι αυτό που ακούμε ή διαβάζουμε . Developer (που τους εκτιμώ αφάνταστα) δε είμαι , αλλά πραγματιστής . Εχω και γιά μέσα στην Αθήνα ιστορίες με διαδρομές από top !! πλοηγούς , αλλά δεν είναι της παρούσης . Φιλικά PS : Δεν έχω μετοχές της NGI . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση απλά ρώτησα γιατί στο iGo o Navteq θεωρείται καλύτερος για την Αττική ενώ για την επαρχία είναι καλύτερος ο TomTom (πρώηνTeleatlas). Για την Αττική, έχω διαπιστώσει στην πράξη την υπεροχή του NQ ενώ στην επαρχία όπως ανέφερες κι' εσύ έχει πρόβλημα. Έτσι είναι αλλά πλέον προτιμώ tomtom και στην Αθήνα. Ο epsilon είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Το να λες (οχι εσύ) οτι το igo είναι κακό πρόγραμμα όταν έχεις φορτωμένο αυτό το χάρτη είναι ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Κάπου τα ξαναλέγαμε αυτά . Πριν από μήνες ή χρόνια ? Βλέπεις ο καθένας έχει κάτι να πει . Φιλικά Ναι.Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι αυτά τα λέω εδώ και πολύ καιρό στο φόρουμ της gi.Φυσικά και ο καθένας έχει κάτι να πει.Σου απαγόρεψα εγώ προσωπικά να πεις την γνώμη σου; Eιμαστε εδώ για να λέμε την γνώμη μας και να γράφουμε σε κόσμιο πάντα ύφος,τις προσωπικές μας απόψεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) ερωτηση ..το DONT PANIC ποσα χρονια εχει αναβαθμισεις?? γιατι καπου ειχα δει οτι δεν ειχε χρονικο οριο...αλλα τωρα ειδα στο site οτι εχει 3 χρονια.... σημειωση...ενδιαφερομαι μονο για Ελλαδα Edited June 13, 2013 by georgePs Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Απεριόριστα έχει το dontpanic για android.Tα 3 χρονια που διάβασες ειναι για το παλιότερο giniusdriver που κάνει μόνο για wm/wince Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το MapsWithMe Pro σε προσφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει για Ελλάδα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το MapsWithMe Pro σε προσφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει για Ελλάδα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps.pro Δεν αξιζει και ειναι δυσκολη εφαρμογη στη διαχειριση μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Πως μπορουμε να δουμε ποσες ενεργοποιησεις μας εχουν μεινει για το dont panic apo google play? Ρωταω γιατι εχω χασει τον λογαριασμο Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 πια η διαφορα agps-bilt gps? καποιεσ κινεζικες συσκευες εχουν ενα απο τα 2? εχει καμια σημαντικη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 πια η διαφορα agps-bilt gps? καποιεσ κινεζικες συσκευες εχουν ενα απο τα 2? εχει καμια σημαντικη διαφορα? Αν εχεις ανοικτα τα δεδομενα [data a-(Assisted) gps] κλειδωνει πολυ γρηγορα το στιγμα σου. gps http://el.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System a(Assisted) gps http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 πια η διαφορα agps-bilt gps? καποιεσ κινεζικες συσκευες εχουν ενα απο τα 2? εχει καμια σημαντικη διαφορα? To Α-GPS είναι υποβοήθηση του GPS μέσω δεδομένω απ το ίντερνετ που βοηθάει στη ταχύτερη εύρεση δορυφόρων. Χωρίς GPS δέκτη, δεν υφίσταται. Τα κινέζικα που χουν GPS, έχουν και A-GPS (που έχει το Android άλλωστε) και EPO-GPS που είναι μια άλλη υποβοήθηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πάντως και μόνο που υπάρχει μέσα κάρτα sim βοηθιέται το σήμα GPS απίστευτα. Χρησιμοποιώ μερικές μέρες το Desire HD χωρίς την κάρτα sim (την έχω βάλει αλλού) και πραγματικά δεν κλειδώνει με τίποτα δορυφόρους! Πριν με την sim, αλλά χωρίς ενεργά δεδομένα έπιανα σήμα σε 10 δεύτερα το πολύ. Και τώρα μπορεί και 20 λεπτά να είναι ανοικτό και να μην κλειδώνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πάντως και μόνο που υπάρχει μέσα κάρτα sim βοηθιέται το σήμα GPS απίστευτα. Χρησιμοποιώ μερικές μέρες το Desire HD χωρίς την κάρτα sim (την έχω βάλει αλλού) και πραγματικά δεν κλειδώνει με τίποτα δορυφόρους! Πριν με την sim, αλλά χωρίς ενεργά δεδομένα έπιανα σήμα σε 10 δεύτερα το πολύ. Και τώρα μπορεί και 20 λεπτά να είναι ανοικτό και να μην κλειδώνει. Χωρις ενεργα δεδομενα, πως επικοινωνουσε με το ιντερνετ; μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει στο κινητο. 20' και να μην κλειδωνει, μαλλον εχει χαλασει η κεραια. Στα ποσα λεπτα κλειδωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Χωρις ενεργα δεδομενα, πως επικοινωνουσε με το ιντερνετ; μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει στο κινητο. 20' και να μην κλειδωνει, μαλλον εχει χαλασει η κεραια. Στα ποσα λεπτα κλειδωνει; Δεν ξέρω πού μπερδεύτηκες. Μιλάμε για πλοήγηση καθαρά με χρήση μόνο του GPS, χωρίς την βοήθεια του A-GPS που χρειάζεται δεδομένα. Προφανώς και δεν υπήρχε επικοινωνία με το ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Πριν με την sim, αλλά χωρίς ενεργά δεδομένα έπιανα σήμα σε 10 δεύτερα το πολύ. Αφου δεν ειχες συνδεση, σημαινει οτι η υποβοηθηση δεν λειτουργουσε. Και τώρα μπορεί και 20 λεπτά να είναι ανοικτό και να μην κλειδώνει. Επομενως και εδω εχουμε τις ιδιες συνθηκες. Δεν κατεβαζει δεδομενα απ το ιντερνετ. Αν καταλαβα σωστα. Εκτος αν εννοουσες οτι ειχες επιλεγμενη τη επιλογη θεσης μεσω δικτυου. Edited June 19, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το A-GPS δουλεύει είτε με δεδομένα κινητής είτε με WiFi. Αν δεν είχες τίποτα από τα δύο ενεργοποιημένο, μάλλον ήταν τυχαία η παρατήρησή σου - δεν συνδέεται άμεσα με την ύπαρξη ή όχι κάρτας sim. Έχε υπόψη σου ότι εάν αλλάξεις δραστικά περιοχή, ψάχνει πρώτα τους δορυφόρους που θυμάται από την τελευταία φορά και μπορεί στην αρχή να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ποια παρατήρηση ήταν τυχαία; Αναφέρω συγκεκριμένες καταστάσεις. Το ίδιο κινητό που με ύπαρξη SIM κλείδωνε, χωρίς ενεργά δεδομένα, σε 10 δεύτερα , τώρα χωρίς SIM καθυστερεί τόσο τρελά που φτάνει να έχουν περάσει και 20 λεπτά και να μην έχει κλειδώσει. Τι άλλο μπορεί να κάνει την διαφορά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ποια παρατήρηση ήταν τυχαία; Αναφέρω συγκεκριμένες καταστάσεις. Το ίδιο κινητό που με ύπαρξη SIM κλείδωνε, χωρίς ενεργά δεδομένα, σε 10 δεύτερα , τώρα χωρίς SIM καθυστερεί τόσο τρελά που φτάνει να έχουν περάσει και 20 λεπτά και να μην έχει κλειδώσει. Τι άλλο μπορεί να κάνει την διαφορά; Νομίζω παρεξήγησες τη λέξη "τυχαία". Εννούσα απλά ότι δεν υπάρχει προφανής σχέση αιτίας/αποτελέσματος. Για να βγάλουμε αξιόπιστο συμπέρασμα, χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, για παράδειγμα: Αν βάλεις τώρα SIM, θα γίνει γρήγορα, και αν τη βγάλεις θα είναι πάλι αργό? Αν είσαι συνδεδεμένος με WiFi χωρίς GPS έχεις πληροφορίες τοποθεσίας? Αν έχεις SIM, χωρίς ανοιχτά δεδομένα ή GPS έχεις πληροφορίες τοποθεσίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ποια παρατήρηση ήταν τυχαία; Αναφέρω συγκεκριμένες καταστάσεις. Το ίδιο κινητό που με ύπαρξη SIM κλείδωνε, χωρίς ενεργά δεδομένα, σε 10 δεύτερα , τώρα χωρίς SIM καθυστερεί τόσο τρελά που φτάνει να έχουν περάσει και 20 λεπτά και να μην έχει κλειδώσει. Τι άλλο μπορεί να κάνει την διαφορά; Κάτι άλλο είναι φίλε μου και τα παιδιά έχουν δίκιο που απορούν. Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν έχει λογική αυτό που αναφέρεις. Είναι σα να λες με το καινούριο τασάκι πήρα 10 άλογα στ' αμάξι :D Κάνε τις δοκιμές σου με κλειστό wifi και χωρίς να μετακινηθείς καθόλου, βάλε-βγάλε sim και δες.Κάντο μερικές φορές και θα δεις ότι εκτός την πρώτη φορά, μετά θα έχεις κλείδωμα σε παραπλήσιους χρόνους. Δεύτερη δοκιμή αν σου είναι εύκολο, με κλειστό το κινητό μετακινήσου αρκετά σε απόσταση ή άφησε το κλειστό καμία μέρα (δύσκολο) και άνοιξε το με sim αλλά χωρίς data. Δες πόσο χρόνο χρειάζεται να κλειδώσει και μετά ξαναδοκίμασε χωρίς να μετακινηθείς τώρα, πάλι να κλειδώσεις αλλά χωρίς τη sim αυτή τη φορά. Αν το κάνεις όπως το λέω, το αποτέλεσμα θα είναι ανάποδο από αυτό που παρατήρησες ήδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μαλλον ο φιλος εννοουσε οτι ναι μεν ειχε κλειστα τα δεδομενα δικτυου, αλλα ειχε ενεργοποιημενη την επιλογη προσδιορισμου θεσης μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Εκει αναλογως αποστασης απ τις κεραιες της κινητης μπορει να προσδιοριστει η θεση στο περιπου παντα. Σε κυκλο διαμετρου 0,5-1χλμ περιπου. Παντως εστω και σε cold start, σε ανοικτο χωρο τα 20' μου φαινονται πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις καποιο gps για Κορινθια? Υπαρχει καμια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τι προτείνετε? Sygic (υπάρχει καλοκαιρινή προσφορά στα 25€ για Ελλάδα) ή Don't Panic (με τον καλό χάρτη αλλά τις κακές δρομολογήσεις)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τι προτείνετε? Sygic (υπάρχει καλοκαιρινή προσφορά στα 25€ για Ελλάδα) ή Don't Panic (με τον καλό χάρτη αλλά τις κακές δρομολογήσεις)? Sygic την τελευταια εκδοση, καλυτερο λογισμικο, διαδραστικοτητα κλπ ..αλλα αν αλλαξεις τηλεφωνο, εχεις θεμα. Το μιρεο δινει απ το σαιτ ως 10 εγκαταστασεις. τι τηλεφωνο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts