Jump to content

TheoX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    409
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TheoX

  • Ημ. Γέννησης 08/06/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TheoX's Achievements

  1. Καλημέρα, στο συγκεκριμένο module ο πωλητής πριν την αγορά αφαιρεί το ΦΠΑ του ώστε να το πληρώσω όταν έρθει Ελλάδα. Το ΦΠΑ μπορώ να το υπολογίσω, όπως και το κόστος εκτελωνισμού (20€). Για το κόστος των δασμών δεν γνωρίζω. Έχει κανείς ιδέα πόσο έρχεται σε αντικείμενα τέτοιου κόστους;
  2. 11.32 εδώ και πάλι δεν το έχει.
  3. Με αφορμή το post σου, τη χτύπησα κι εγώ καθώς τη ζαχάρωνα από καιρό και η τιμή ήταν πολύ καλή με το voucher. Είχα παλιότερα Braun 8595 και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τη Philips S9031. Όντως εντυπωσιακή και κατά τη γνώμη μου καλύτερη από τις προηγούμενες μου.
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο παραπάνω. Όποτε έκανα οικονομία σε ηλεκτρική ξυριστική το μετάνοιωσα πικρά. Από τότε μόνο premium Braun και Philips. Panasonic δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά το σκέφτομαι. @athanaso77, ποια θα πρότεινες, μιάς και η Panasonic ES-LV65 δεν εμφανίζεται διαθέσιμη;
  5. Αν έχεις περασμένη την κάρτα στο ρολόι όχι, μόνο το ρολόι χρειάζεσαι, αλλά 2 περιπτώσεις που μπορεί να σκαλώσει το ρολόι είναι η εξής: 1) να τελειώσει η μπαταρια 2) επειδή κάθε κάρτα έχει συγκεκριμένες προσπάθειες μέσα που όταν φτάνουν στο τέλος τους, αν είναι συνδεδεμενο με το κινητό το ρολόι και το κινητό με το internet, αυτές ανανεώνονται. Είναι σπάνιο, αλλα πιθανό να σου τελειώσουν οι προσπάθειες στο token, και να μην εχεις το κινητό μαζί για να κατεβάσει νέες αλλά είναι πολύ σπάνιο αυτό να συμβεί, γιατί για να γίνει θα πρέπει να είσαι εξω και να κάνεις πχ 10-20 συναλλαγές που είναι πολυ παραπάνω από τον μέσο όρο συναλλαγών που κάνεις κάποιος κάθε μέρα.
  6. Είναι διαθέσιμο. Αναμένεται εντός του μήνα σε όλους και ακολουθεί garmin pay.
  7. Ευχαριστώ σε όλους που ασχοληθήκατε. Μου ανέφεραν οι γονείς μου ότι δεν υπέγραψαν πουθενά (ούτε σε ταμπλέτα). Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι το Α και το Ω, θα πάω στο κατάστημα να ζητήσω απόδειξη υπογραφής.
  8. Καλησπέρα σε όλους, Ανοίγω αυτό το topic με αφορμή την εμπειρία των γονιών μου για ανανέωση του συμβολαίου τους για σταθερό Cosmote. Είχαν γυρίσει το σταθερό τους πριν 2 χρόνια σε Cosmote η οποία τους έστειλε το γνωστό voip router, σε ένα πρόγραμμα που είχε μέσα και internet, παρ'ότι δεν το χρειάζονταν. Το κόστος ήταν περίπου 28€ με πακέτο διεθνών κλήσεων το οποίο είχαν ζητήσει. Λόγω λήξεως του συμβολαίου τους, πήγαν στο Γερμανό της γειτονιάς όπου τους ενημέρωσαν ότι το φθηνότερο πακέτο σταθερίας που μπορούν να αποκτήσουν είναι ένα των 37,90€, το οποίο περιλαμβάνει internet 100mbit (το οποίο επαναλαμβάνω δεν επιθυμούν). Σε ερώτηση μου γιατί δεν τους έδωσαν κάποιο πρόγραμμα COSMOTE Home Telephony M60 + ένα πακέτο διεθνών κλήσεων που θα τους κάλυπτε απόλυτα, είπαν ότι δεν μπορούν να μας το διαθέσουν διότι στην περιοχή μας διότι στην περιοχή μας (Λυκόβρυση) έχει "μόνο ευρυζωνικές συνδέσεις". Στη συνέχεια μου πρότειναν να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών Cosmote ώστε να ακυρώσω το συμβόλαιο. Δυστυχώς στην εξυπηρέτηση πελατών βρέθηκα αντιμέτωπος με ακόμη έναν υπάλληλο ο οποίος δεν είχει καμία διάθεση να με βοηθήσει. Αφού με ενημέρωσε ότι δεν γίνεται να ακυρώσει το συμβόλαιο, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει αν στην περιοχή μας διατίθεται το πρόγραμμα COSMOTE Home Telephony και δεν μου πρότεινε καμία λύση. Όταν του ζήτησα να καταχωρήσω παράπονο πελάτη, σταμάτησε να ανταποκρίνεται στην ομιλία μου. Ίσως και να το έκλεισε. Θεωρώ ότι είναι ενέργεια στα όρια της εξαπάτησης καθώς ο πατέρας μου είναι 85 ετών και δεν γνωρίζει από internet, ευρωζωνικές συνδέσεις κλπ. Επιπλέον δεν έπραξε το αυτονόητο, να επικοινωνήσει μαζί μου πριν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Γνωρίζει κανείς τι ενέργειες μπορώ να κάνω ή τα επόμενα βήματα είναι καταγγελία σε ΕΕΤΤ, συνήγορο του πολίτη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θοδωρής
  9. Κανένα πρόβλημα σε μένα, και το χρησιμοποιώ πλέον και στο ΑΤΜ.
  10. Εδώ ανοίγεις ένα άλλο θέμα, το που είναι πιο ασφαλές το password σου. Στο cloud μιας εταιρίας τύπου lastpass με κρυπτογράφηση και 2FA ή στο google drive (πάλι cloud) χωρίς κρυπτογράφηση; Μάλλον η 2η επιλογή είναι λιγότερο ασφαλής. Τώρα να ανεβάσεις στο google drive κανένα αρχείο KeePass ή αντίστοιχη offline λύση μου φαίνεται η πιο ασφαλής (και όχι τόσο εύχρηστη) λύση.
  11. Σήμερα ενημερώθηκε το Genius Maps σε Android: - Added support for Android Auto
  12. Με την εφαρμογή Hidden settings for MIUI μπορούμε να κάνουμε και απεγκατάσταση το bloatware της Xiaomi.
  13. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως κατέληξες σε αυτό το τραβηγμένο και ταυτόχρονα λανθασμένο συμπέρασμα.
  14. Αν κάποιος εμπιστευτεί το Sygic για την πλοήγηση του και η εφαρμογή τον κατευθύνει "όπου να'ναι", ακόμη και μέσω άλλης χώρας χωρίς λόγο, για μένα δημιουργεί κίνδυνο. Δεν το εμπιστεύμομαι ούτε να πάω στο περίπτερο.
  15. Αν δεν τους είχα αναφέρει τα προβλήματα, ίσως συμφωνούσα μαζί σου. Επειδή όμως τα έχω αναφέρει στο επίσημο support τους από το 2017, θεωρώ την εφαρμογή απαράδεκτη και επικίνδυνη.
×
×
  • Create New...