Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

radiodj105 said:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ξαναδιάβασε, όμως, αν θέλεις το μήνυμά μου.

Δώσε προσοχή εκεί που λέω "στοχεύω" με την κάμερα του κινητού.

(Το Google maps το έχω χτίσει. Είμαι από τους πρώτους που είχαν αναφέρει bugs)

Επειδή υπάρχει προσανατολισμός μπορείς να καταλάβεις τι βρίσκεται π.χ. ανατολικά σου!

Τα αστέρια σαφώς στοχεύονται, ένα μέρος δίπλα σου όχι πάντα.

Φιλικά Γιώργος

giannisj5 said:
παιδιά αυτό το widget υπάρχει πουθενά?

http://content.myphone.gr/photo/full/6041/fimes-neo-motorola-dinara-einai-neo-atrix-3.jpg

Μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο από μια εφαρμογή που λέγεται uccw στο play store.

Δες το θέμα στο xda για να βρεις θέματα.

Εδώ μαζεμένα και εδώ. Γενικά πρέπει να το ψάξεις λίγο, εκτός κι αν κάποιος εδώ μέσα το έχει ήδη βάλει.

ggazas said:
Το Google Earth είναι κάτι terabytes.

Οπότε αυτό που ζητάς είναι αδύτανον για τη σημερινή τεχνολογία.

Το κάλυψαν σε κάποιο βαθμό και παρακάτω, αλλά για την ιστορία η google ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει διαθέσιμο το google maps και χωρίς σύνδεση.

Βέβαια αυτό γινόταν ήδη με κάποιους περιορισμούς (μπορούσες να προ-αποθηκεύσεις συγκεκριμένες περιοχές όταν είχες δίκτυο για να μην ψάχνεις όταν είσαι επί τόπου).

Παιδια, εχω το xperia play που δεν πηρε αναβαθμιση σε ICS, οποτε ειμαι στο android 2.3.4... Θελω να βαλω ενα καλο προγραμμα, που να βρισκεται και στα γνωστα μερη (ξερετε, στην ακτη του Πλαισιου κλπ :P:P:P). Τι εχετε να προτεινετε? Γιατι κατεβασα ενα navigon αλλα δεν τρεχει καν...

nikoskat said:
παντως οι φωτος δεν ειναι απο το nexus. εμενα δε βγαινει το hearyoutube στο share...εχω καταλαβει πως θα επρεπε να δουλευει αλλα δε δουλευει. μηπως εβαλα παλια εκδοση ή πολυ καινουργια και κατι "χαλασε";

Εχω την έκδοση 1.0 , δεν νομίζω να βγήκε αλλη. Αν δεν έχεις αυτήν την έκδοση στειλε με pm. Απο ics έχω 4.0.2

Καλησπέρα παιδία,

Να σας κάνω μια ερώτηση?

Ψάχνω για μια εφαρμογή όπου να μπορώ να ελέγχω τις κλήσεις μου. Όταν την ενεργοποιώ, να δίνω ποια τηλέφωνα θέλω και να δέχομαι μόνο από αυτά κλήσεις και sms. Οποιοδήποτε άλλο να μην δέχομαι τίποτε….

Υπάρχει?

Ευχαριστώ πολύ.

alanturing said:
Καλησπέρα παιδία,

Να σας κάνω μια ερώτηση?

Ψάχνω για μια εφαρμογή όπου να μπορώ να ελέγχω τις κλήσεις μου. Όταν την ενεργοποιώ, να δίνω ποια τηλέφωνα θέλω και να δέχομαι μόνο από αυτά κλήσεις και sms. Οποιοδήποτε άλλο να μην δέχομαι τίποτε….

Υπάρχει?

Ευχαριστώ πολύ.

Αν ψάξεις στο Play για blacklist θα βρεις πολλά προγράμματα του είδους.

Φιλικά Γιώργος

Να σας πω, ξέρω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε task killers. Αλλά κάτι σαν αυτό ίσως; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=en

Υποτίθεται ότι προσομοιώνει reboot επανακινώντας τις εφαρμογές. Να πω την αμαρτία μου έχω δει αρκετό αποτέλεσμα όταν κολλαει το κινητό...

tyel said:
Εχω την έκδοση 1.0 , δεν νομίζω να βγήκε αλλη. Αν δεν έχεις αυτήν την έκδοση στειλε με pm. Απο ics έχω 4.0.2

αυτη εχω κι εγω αλλα ics 4.0.4 :/

παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προγραμμα gps για samsung galaxy 3 οποτε να ειναι καπως ελαφρυ .θα το χρησιμοποιω στην Αλεξανδρούπολη και στην Ρωμη που θα παω ταξιδι :D περιμενω απαντησεις ευχαριστω

Εσεις που εχετε go sms τι ακριβως εχετε κανει και τα μηνυματα

ερχονται στο go και οχι και στου τηλεφωνου?

desmoman said:
Εσεις που εχετε go sms τι ακριβως εχετε κανει και τα μηνυματα

ερχονται στο go και οχι και στου τηλεφωνου?

Πας στο πρόγραμμα μηνυμάτων του τηλεφώνου και απενεργοποιείς τα notifications.

desmoman said:
Βοηθας λιγο, γιατι δεν το βρισκω:wacko:

Πήγαινέ ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

desmoman said:
Βοηθας λιγο, γιατι δεν το βρισκω:wacko:

πηγαινε στην εφαρμογη μυν της συσκευης,πατα το κουμπι να ανοιξει το μενου,πηγαινε <ρυθμισεις> και ξετικαρε τις ειδοποιησεις...αν και εχω την εντυπωση οτι το go sms εχει μονο του ,εγκαθιστωντας το,την δυνατοτητα να τις απενεργοποιει

Το Gosms αν κ το χρησιμοποιω σαν βασικο μου εσπασε τα νευρα με το τελευταιο update..

Επρεπε να κανω λογαριασμο για να επαναφερω backup απο το κινητο.. Μετα λογω του λογαριασμου με περασε στο Gochat.. Μετα εξαιτιας του Gochat ετρεχε ολη την ωρα σαν διεργασια (GoIM) και μου ετρωγε κ μπαταρια. Ειπαμε δοκιμες αλλα οχι κ να πρεπει να ανεβασεις τα μηνυματα σου σε server, ελεος.

Sofos_5 said:
Το Gosms αν κ το χρησιμοποιω σαν βασικο μου εσπασε τα νευρα με το τελευταιο update..

Επρεπε να κανω λογαριασμο για να επαναφερω backup απο το κινητο.. Μετα λογω του λογαριασμου με περασε στο Gochat.. Μετα εξαιτιας του Gochat ετρεχε ολη την ωρα σαν διεργασια (GoIM) και μου ετρωγε κ μπαταρια. Ειπαμε δοκιμες αλλα οχι κ να πρεπει να ανεβασεις τα μηνυματα σου σε server, ελεος.

Έχει επιλογή να το απενεργοποίησεις όλο αυτό που περιγράφεις. Κοίτα στις ρυθμίσεις που λέει

important tips>enable go sms run persistently

και επίσης

application settings> running mode> και διάλεξε normal ή lite.

karx said:
Έχει επιλογή να το απενεργοποίησεις όλο αυτό που περιγράφεις. Κοίτα στις ρυθμίσεις που λέει

important tips>enable go sms run persistently

και επίσης

application settings> running mode> και διάλεξε normal ή lite.

Το να δουλευει επιμονα και να βγαίνει μόνο με έξοδο το ηξερα.. Το πως να αποφύγω το GoChat έσκασα για να το βρω! Θελει πρωτα αποσυνδεση κ επειτα στο running mode διαλεγεις τη τελευταια επιλογη κ ξετικαρεις το GoChat. Πριν καμια ωρα το βρηκα.. Εκανα χαζομαρα που δεν ρωτησα εδω τελικα, σ'ευχαριστω οπως κ να'χει φιλε μου :-)

mandiom said:
Να σας πω, ξέρω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε task killers. Αλλά κάτι σαν αυτό ίσως; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=en

Υποτίθεται ότι προσομοιώνει reboot επανακινώντας τις εφαρμογές. Να πω την αμαρτία μου έχω δει αρκετό αποτέλεσμα όταν κολλαει το κινητό...

Το χρησιμοποιώ και εγώ, κάνει καλή δουλειά!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

DimitrisAndNiki said:
Το χρησιμοποιώ και εγώ, κάνει καλή δουλειά!

και εγω τοχω βαλει ,οντως πολυ χρησιμο.

radiodj105 said:
Π.χ. Είσαι σε μια παραλία και βλέπεις απέναντι ένα νησί ή μια τοποθεσία.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή, όπου "στοχεύοντας" με το κινητό σου απέναντι, να σου δείχνει ποιά πόλη είναι;

μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O

kakofonixx said:
μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O

οχι δεν το κανει. το gogles σου εμφανιζει παρομοιες φωτογραφιες που υπαρχουν στο internet. για να πετυχει αυτο πρεπει καποιος κ αλλος να εχει βγαλει απ το ιδιο σημειο φωτογραφια και να την εχει ανεβασει καπου στο ιντερνετ και να εχει δωσει και ονομα. ασε που απο μακρυα ενα νησι πανω κατω μοιαζει με πολλα αλλα.. δεν προκειτε να βοηθησει..

οσο γιαυτο που ρωτησε ο φιλος, δεν εχω κατι υποψην μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανοίγεις το GPS πρόγραμμα που έχεις εκείνη την στιγμή και βλέπεις γύρω γύρω όλες τις τοποθεσίες ;)

mandiom said:

Προγράμματα αυτού του είδους είναι χρήσιμα και δεν θεωρούνται task killers. Στην ουσία κάνει μια γρήγορη επανεκκίνηση των προγραμμάτων που τρέχουν χωρίς να φορτώσει από την αρχή όλο το λειτουργικό.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ούτε αυτό μου έχει χρειαστεί.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση