Jump to content

alanturing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alanturing

  1. δυστυχώς θα δω μήπως αν κατεβάσω τη gmail εφαρμογή και το ελέγξω από εκεί έχω πάρα πολλά email και δεν θέλω να τα έχω στη συσκευή. σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ.
  2. εμ δεν υπάρχει δυστυχώς… λοιπόν: πηγαίνω: settings> mails, contacts, calendars>gmail>Account> και μου έχει το account information στην προηγούμενη σελίδα, (πριν το account δηλαδή) μου έχει απλά να επιλέξω αν θέλω τα mail, contacts, calendars, notes και κάτω κάτω το delete account συν χρονισμό δε μπορώ να βρω
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, μια διευκρίνιση όμως. είμαι στις ρυθμίσεις mail, επέλεξα τον λογαριασμό μου, πήγα advanced και μετά? πού το ρυθμίζω?
  4. Θ ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με τα email που αποθηκεύονται στο iphone. Επειδή τα emails στο mail app του mac μου είναι πάρα πολλά και όταν κάνω sync με το κινητό μου περνάνε όλα στη συσκευή (αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο "others" χώρος, έχω τώρα περίπου 1.24 Gb και η συσκευή μου είναι 8Gb 4s). Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω τα emails μου στο mac μου μόνο και όχι στο κινητό μου? θα ήθελα απλά να κρατάω στο κινητό μου όποιο από τα νέα email θέλω. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό που λέω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντησή σου. Οπότε αν κατάλαβα καλά, μπορώ να κάνω το restore χωρίς να πειραχτούν τα mail μου από το mail app του mac μου. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα γιατί έχω mails της δουλειάς μου. Μήπως γνωρίζεις κανέναν άλλο τρόπο για να απαλλαγώ από το "other" που μου τρώει τη μνήμη? ευχαριστώ πολύ.
  6. Γεια σας παιδιά. ίσως να μην είμαι στο σωστό topic, αλλά μόλις αγόρασα ένα iphone 4s 8Gb και έχω αρκετές απορίες. Αρχικά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βάλω μουσική μέσω του ιtunes, έσβηνα, έγραφα σαν αποτέλεσμα είχε η "other" μνήμη να γίνει 1.4Gb με το βάλε΄ βγάλε. Τώρα σκέφτομαι να του κάνω ένα restοre, αλλά φοβάμαι μήπως σβήνοντας τα email μου σβήσουν και από το mac μου. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου, αλλά πραγματικά είναι νέος στο χώρο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.
  7. Καλημέρα παιδιά. Καίγομαι για μία άμεση βοήθεια.... την τετάρτη πετάω για Αγγλία. έχω το sygic έχω τους χάρτες της Ελλάδας. Έκανα download μεσω του sygic downloader τους χάρτες του Ηνωμένου Βασιλείου κανονικά. Θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ώστε όταν θα φτάσω εκεί να μπορώ να χρησιμοποιώ το gps με τους αγγλικούς χάρτες??? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.....
  8. Να ρωτήσω, η jw7 είναι επίσημη της samsung? αν ναι, κάνε την παλικαριά ρε Ηρακλή, μπας και τη βάλουμε κι εμείς.....
  9. ευχαριστώ πολύ. το screen filter απ οτι βλέπω τώρα λίγο δουλεύει μια χαρά.... βέβαια θα ήταν πολύ ποιο ωραίο να υπήρχε αυτό το φωτοκύτταρο που λέει ο φίλος....
  10. ενδιαφέρον μου ακούγεται.... ειμαι λίγο ασχετος ομως και αμα μπορούδες να μου το ανέλυες ευχαριστώ
  11. Γειά σας παιδιά. βλέπω στο iphone 4 την αυτόματη ρύθμιση φωτισμού της οθόνης, όταν είναι σκοτεινά, ρίχνει το φως ώστε να μη σε τυφλώνει, ενώ σε πολύ φως αυξάνει την ένταση για να έχεις ευκρίνεια. στη συσκευή μου (samsung galaxy s), αν έχω τον φωτισμό με αυτόματη ρύθμιση τη νύχτα αυξάνει η ένταση και σου βγάζει τα μάτια. Μήπως υπάρχει καμιά ανάλογη εφαρμογή? Ευχαριστώ.
  12. Καλημέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ. Λες? μακάρι, τι να πω, μακάρι να φταίει η κάρτα και όχι το τηλέφωνο. Δεν έχω κάποια άλλη κάρτα να το δοκιμάσω, θα βρω όμως και θα το κάνω
  13. Καλησπέρα παιδιά, έχω σοβαρό πρόβλημα…. Εδώ και κάποιες μέρες, το τηλέφωνό μου εμφανίζει πρόβλημα…. Στα καλά καθούμενα όταν ξεκλειδώνω την οθόνη μου δείχνει ότι δεν έχει την κάρτα sim μέσα. Μου το κάνει μια φορά τη μέρα, πολλές φορές και δεύτερη. Αν το κλείσω και το ξανανοίξω (χωρίς να βγάλω μπαταρία και κάρτα) δουλεύει κανονικά. Άλλοτε ενώ φαινομενικά όλα είναι οκ, αν πάω να πάρω τηλ. μου βγάζει μήνυμα ότι είναι αδύνατη αυτή η ενέργεια. Σε τέτοια περίπτωση αν με παίρνουν λέει πως ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος, σε εμένα όμως δεν φαίνεται τίποτε… Και πάλι αν το κλείσω και το ανοίξω στρώνει. Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ, τι να κάνω?????????? Έχω την jw5, semaphore και χρησιμοποιώ go launcher, αν αυτό βοηθάει….
  14. Καλημέρα, Έχω κι εγώ τον ίδιο προβληματισμό…. Θέλω να πάρω ένα macbook pro 13.3, γιατί το 15-άρι ξεφεύγει πολύ. Είναι πολύ άβολο να γράφεις κώδικα σε 13-άρα οθόνη? Από specs με καλύπτει (βασικά τον θέλω για κύριο pc) ο μόνος μου ενδοιασμός είναι κατά πόσο η 13-άρα οθόνη είναι μικρή και άβολη για συγγραφή κώδικά. Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα παιδία, Να σας κάνω μια ερώτηση? Ψάχνω για μια εφαρμογή όπου να μπορώ να ελέγχω τις κλήσεις μου. Όταν την ενεργοποιώ, να δίνω ποια τηλέφωνα θέλω και να δέχομαι μόνο από αυτά κλήσεις και sms. Οποιοδήποτε άλλο να μην δέχομαι τίποτε…. Υπάρχει? Ευχαριστώ πολύ.
  16. Βρε λές για πρώτη φορά να σταθώ τυχαιρός?????????? Μακάρι......
  17. να ανησυχώ, τί δηλαδή... να τα φτυσε το τηλ., ακόμα δεν πρόλαβα να το χαρώ ρε ****το???????
  18. Ευχαριστώ Ηρακλή.... μακάρι, τί να πώ...αλλά και πάλι τώρα το απόγευμα με το που μπήκα σπίτι και το έβγαλα απο την τζέπη μου είχε μήνυμα έχει μετακινηθεί η κάρτα sim. το έκλεισα, το ξανάνοιξα, δεν έβλεπε τη sim. το έκλεισα, την έβγαλα και τώρα είναι εντάξει...τί να πώ, μακάρι να είναι τυχαίο γεγονός...
  19. Καλησπέρα παιδιά…. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την απάντησή σας…. Σήμερα σε κάποια φάση ενώ με έπαιρναν τηλέφωνο, χτυπούσε αλλά δεν άναβε η οθόνη για να απαντήσω. Το έπαθα δύο συνεχόμενες φορές…. Το έκλεισα με πολύ κόπο (δεν έκλεινε, έκλεισε μετά από προσπάθεια) και τώρα που δοκιμάζω είναι οκ. Έχω περάσει τη jw5 και semaphore και μετά από ένα μήνα περίπου είναι το πρώτο πρόβλημα που παρουσιάστηκε…. Επίσης έχω τον go launcher, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Μήπως έχει παρουσιαστεί και σε κανέναν άλλον αυτό το θέμα? Είναι τυχαίο γεγονός ή ενδέχεται να μου ξανά συμβεί??? Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.
  20. Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα, αλλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Samsung galaxy s με έκδοση gingerbread και έχει εγκατεστημένη μια εφαρμογή gmail. Πολύ καλό, με ενημερώνει όταν έρχεται ένα email όπως το sms, όταν είμαι στο δίκτυο. Μπορώ να κάνω κάτι και με τον yahoo μου λογαριασμό χωρίς να βάλω άλλη εφαρμογή? Τον έβαλα σαν email account στην εφαρμογή email, αλλά δεν συγχρονίζεται όταν συνδέομαι, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα…. ευχαριστώ
  21. Μια extra εφαρμογή που θα τρέχει συνέχεια από πίσω μόνο γι αυτό το πράγμα… Μάλλον δε θα το βάλω, σπατάλη μνήμης… Πάντως ευχαριστώ
  22. Καλημέρα παιδιά… Τώρα νομίζω είμαι στο σωστό θέμα για την ερώτησή μου…. Κατόπιν φοβερής βοήθειας από τον Ηρακλή (και τα άλλα παιδιά) το τηλέφωνό μου «σφυρίζει» και τους πολύ ευχαριστώ γι αυτό. Έβαλα τον go launcher ex και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι καταπληκτικός…. Όταν γυρίζω από τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη, έχω το εφέ tv το οποίο είναι υπέροχο. Πώς μπορώ να βάλω αυτό το εφέ και όταν κλείνει η οθόνη? Έψαξα στις ρυθμίσεις και δε βρίσκω κάτι τέτοιο
  23. έχω περάσει semaphore kernel. Δυστυχώς δεν το βρήκα το wipe battery stats (στο μενού με το συνδιασμό των 3 κουμπιών....αυτό δεν είναι το recovery?)
  24. Ηρακλή, το cmw recovery είναι με το συνδιασμό κουμπιών σωστά? εκεί μόνο wype factory settings και cache memory βλέπω... ωραίος είναι ο launcher....μακάρι να μου κάνει και καλή διαχείριση RAM. Να βρώ και ένα καλό θεματάκι τώρα.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  25. sorry ρε παιδιά, είμαι εκτός θέματος.... έβαλα τον go launcher αλλά πως μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια κάτω κάτω στην οθόνη? ξέρεται, εκεί που είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, οι επαφές, τα sms και οι εφαρμογές. θέλω να αλλάξω τα εικονίδια με τα εικονίδια που έχουν μέσα στις επαφές. άσε που έσβησα κατα λάθος και ένα και τώρα έχει 3. πώς το ξαναβάζω??
×
×
  • Create New...