Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τωρα εχει σειρα το Android 2.1update(2)...;)

Aν ερθει η 2.2 καποτε... στειλε μου ΠΜ!:lol::lol:

χεχε!θα αργησεις πολυ να δεις πμ..κ η αληθεια ειναι οτι αν η αναβαθμηση της 2.1.κατι εχει βελτιωσεις τυπου app2sd και μια δυο ακομα,οπως εχει η 2.2,τοτε θαμαι υπερικανοποιημενος..

Kαι εγω!!!! Και δεν νομιζω οτι ζηταμε πολλα...Την τελευταια περιοδο η S.E εχει γεμισει ολα τα Μ.Μ.Ε. με διαφημισεις για την σειρα xperia!!! Aρα δεν τα εχει παρατησει και πονταρει πολυ στις πωλησεις τους, οποτε πρεπει και να τα υποστηριζει!!! Εχεις διαβασει τιποτα για 2.2?:O

εχει ξεσκιστει να τα διαφημιζει αλλα οι τιμες πεφτουν και το κινητο σιγα σιγα παλιωνει..ασε που φορουσε την 1.6 και οχι την 2.1 αρα την βασικη αναβαθμιση στην δωσανε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφού βλέπεις το Η σημαίνει ότι έχεις 3G και μάλιστα πολύ καλύτερο από ότι αν σου εμφάνιζε το G. Για τα mms έχεις περάσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις;

Καλημέρα και από μένα,

ρε παιδιά, είχα περάσει κανονικά τις ρυθμίσεις και κατάφερα να στείλω και να δεχτώ mms...ΞΑφνικά εχτές πήγα να στείλω και τίποτα...έκανα και ενα restart το κινητό μπας και...αλλά τίποτα...

Μπορεί κάποιος "expert" να γράψει βήμα βήμα τί πρέπει να κάνουμε???

Θα είναι και ένας πολύ χρήσιμος οδηγός που θα βοηθήσει πολύ κόσμο!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημέρα και από μένα,

ρε παιδιά, είχα περάσει κανονικά τις ρυθμίσεις και κατάφερα να στείλω και να δεχτώ mms...ΞΑφνικά εχτές πήγα να στείλω και τίποτα...έκανα και ενα restart το κινητό μπας και...αλλά τίποτα...

Εγώ πάλι μπορώ να στείλω, αλλά δεν λαμβάνω. Πατάω κ για την αυτόματη ρύθμιση αλλά όλο αποτυγχάνει.

Καλημέρα και από μένα,

εδω θα βρεις ακρη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335916#post3335916

Καλησπερα παιδια τι κανετε?? :)

Εχω μια απορια! Παω στην καμερα για φωτογραφια ή για βιντεο και στην ληψη δεν βρισκω το zoom in & zoom out. υπαρχει ? ή πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα? καποιο καλο προγραμμα για ληψη εικονας & βιντεο με zoom in & out απο market free? :confused:

Nexus S The best

Καλησπερα παιδια τι κανετε?? :)

Εχω μια απορια! Παω στην καμερα για φωτογραφια ή για βιντεο και στην ληψη δεν βρισκω το zoom in & zoom out. υπαρχει ? ή πρεπει να βαλω αλλο προγραμμα? καποιο καλο προγραμμα για ληψη εικονας & βιντεο με zoom in & out απο market free? :confused:

απο το market το vignette.ειναι σε demo μορφη στο μαρκετ γιαυτο και το ζουμ δεν υποστηριζει τα 5mp.αν μπορεις να το βρεις ολοκληρο "καπου" :X τοτε ειναι αυτο που ζητας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok!

έιναι περασμένες όλες αυτές οι ρυθμίσεις (αυτόματα!),

αλλά γιατί δε μου εμφανίζει , πλέον, ΠΟΤΕ , ούτε το H ούτε το G , κοντά εκεί που δείχνει την ένταση του σήματος???

Θυμάμαι ότι όταν κατάφερα να στείλω 2 mms(και ΤΑ ΜΟΝΑ!:p), κοντά στο εικονιδιάκι της έντασης του σήματος αναβόσβηναν κάτι γραμμούλες που ήταν και καλά η ένδειξη (GPRS???) ότι στέλνει ή λαμβάνει mms.

στο menu: Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας:

είναι τσεκαρισμένο και το ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ(ΟΡΘΩΣ,ε???:confused:)

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλησπέρα και από μένα.... είμαι κάτοχος του Nokia 5800 και λέω να το αλλάξω με το θαυματουργό μικρό της Sony Ericsson. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω δεί κάποιες εφαρμογές οι οποίες ομως θέλουν android 2.χ και πάνω..Το μικρό όμως έχει 1.6 σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε;;;;

Καλησπέρα και από μένα.... είμαι κάτοχος του Nokia 5800 και λέω να το αλλάξω με το θαυματουργό μικρό της Sony Ericsson. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Έχω δεί κάποιες εφαρμογές οι οποίες ομως θέλουν android 2.χ και πάνω..Το μικρό όμως έχει 1.6 σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε;;;;

Το παίρνεις και το κάνεις αναβάθμιση στην 2.1...

...Έχουμε πλέον την τεχνολογία! :cool:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

παίδες τελικα το μίνι μεχρί τι μεγεθός και τι κλάσης κάρτα μνήμης παίρνει και γιατί είναι π.χ. περιορισμός της έκδοσης του ανδροϊδές;
Rules are meant to be broken :shifty:

παίδες τελικα το μίνι μεχρί τι μεγεθός και τι κλάσης κάρτα μνήμης παίρνει και γιατί είναι π.χ. περιορισμός της έκδοσης του ανδροϊδές;

Μέχρι 16Gb class10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετω!

Πήρε η κοπέλα μου το X10mini και θέλω να της το στήσω όσο καλύτερα γίνεται

Είμαι άσχετος με το android...έχει την 1.6..πώς το κάνω αναβάθμιση σε 2.1?

Επίσης κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνω?π.χ για το OmniaII μου είναι κάποια στανταράκια που πρέπει να κάνω σε περίπτωση hard reset

Απαραίτητες εφαρμογές που πρέπει να βάλω?

Μπορεί να έχουν ειπωθέι πολλές φορές αλλά 400+ σελίδες είναι δύσκολο να τις διαβάσω

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

P.S Αν και δεν μου γέμιζε το μάτι στην αρχή τελικά καλούτσικο φαίνεται!

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Χαιρετω!

Πήρε η κοπέλα μου το X10mini και θέλω να της το στήσω όσο καλύτερα γίνεται

Είμαι άσχετος με το android...έχει την 1.6..πώς το κάνω αναβάθμιση σε 2.1?

Επίσης κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνω?π.χ για το OmniaII μου είναι κάποια στανταράκια που πρέπει να κάνω σε περίπτωση hard reset

Απαραίτητες εφαρμογές που πρέπει να βάλω?

Μπορεί να έχουν ειπωθέι πολλές φορές αλλά 400+ σελίδες είναι δύσκολο να τις διαβάσω

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

P.S Αν και δεν μου γέμιζε το μάτι στην αρχή τελικά καλούτσικο φαίνεται!

δοξα τω θεω τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εδω μεσα ετσι πλεον μπορεις να κανεις τα παντα στο μικρο..αρκει να ανατρεξεις στο καταλληλο τοπικ..

οσο για τις εφαρμογες,υπαρχει η κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων για το κινητο οπου παλι θα βρεις ο,τι θες ωστε να το φερεις στα μετρα σου/της.

Ριξε μια ματια και εδω ειμαστε εμεις..πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις κατα την αποψη μου ειναι unbrand (αν το χει παρει απο καταστημη κινητης) και αναβαθμιση στην 2.1

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοξα τω θεω τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εδω μεσα ετσι πλεον μπορεις να κανεις τα παντα στο μικρο..αρκει να ανατρεξεις στο καταλληλο τοπικ..

οσο για τις εφαρμογες,υπαρχει η κατηγοριοποιημενη λιστα εφαρμογων για το κινητο οπου παλι θα βρεις ο,τι θες ωστε να το φερεις στα μετρα σου/της.

Ριξε μια ματια και εδω ειμαστε εμεις..πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις κατα την αποψη μου ειναι unbrand (αν το χει παρει απο καταστημη κινητης) και αναβαθμιση στην 2.1

Τώρα τα είδα τα θέματα...θα τα διαβάσω και θα επανέλθω για τυχόν απορίες

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Υπάρχει τρόπος όταν δέχομαι μήνυμα να μην μου βγάζει 2-3 notifications ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα θα ανοίξει το μήνυμα ;) ?

ΝΑΙ!! Να κλεισεις η απο την default εφαρμογη του κινητου της ειδοποιησεις ή απο την αλλη εφαρμογη που εχεις περασει (πχ handcent sms)

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Ναι απλά τα μέχρι τώρα γνωστά tutorial για X10 mini/mini pro, η εγκατάσταση του app2SD script (θέλοντας και μη, η εγκατάσταση με script γίνεται) κάνουν link το directory /data/app στο /system/sd/app, που σημαίνει οτι ΑΥΤΟΜΑΤΑ η εγκατάσταση γίνεται στο ext2 της κάρτας μνήμης. Συνεπώς δεν μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή που παραθέτεις (γιατί εξ αρχής υπάρχει το link ανάμεσα στα directories)

Κατάλαβα τι λες, πως αναγνωρίζει ότι υπάρχουν εφαρμογές στην μνήμη για να κάνει την μεταφορά όπως πρέπει.. αυτό δεν το γνωρίζω αλλά επισυνάπτω την εφαρμογή παρακάτω να την δοκιμάσετε.. Το σωστό όνομα είναι appstosd (είχα γράψει τ'όνομα της εφαρμογής λάθος). Αν δεν δουλεύει σωστά, μπορείτε να την κατεβάσετε από το applanet. Προσοχή! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό σας!!! Πριν την χρησιμοποιήσετε κάνετε ένα πλήρες backup!! Εμένα πάντως δούλεψε κανονικά, 30mb ελεύθερα πριν, 85mb μετά.

Η διαδικασία που ακολούθησα για το app2sd είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Xperia_X10_Mini_app2sd αλλά προφανώς τα ξέρεις αυτά..

Μιχάλης

Κατάλαβα τι λες, πως αναγνωρίζει ότι υπάρχουν εφαρμογές στην μνήμη για να κάνει την μεταφορά όπως πρέπει.. αυτό δεν το γνωρίζω αλλά επισυνάπτω την εφαρμογή παρακάτω να την δοκιμάσετε.. Το σωστό όνομα είναι appstosd (είχα γράψει τ'όνομα της εφαρμογής λάθος). Αν δεν δουλεύει σωστά, μπορείτε να την κατεβάσετε από το applanet. Προσοχή! Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό σας!!! Πριν την χρησιμοποιήσετε κάνετε ένα πλήρες backup!! Εμένα πάντως δούλεψε κανονικά, 30mb ελεύθερα πριν, 85mb μετά.

Η διαδικασία που ακολούθησα για το app2sd είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Xperia_X10_Mini_app2sd αλλά προφανώς τα ξέρεις αυτά..

Μιχάλης

Αγαπητέ Μιχάλη δεν έχω ενστάσεις όσον αφορά το script εγκατάστασης (αυτό χρησιμοποιώ άλλωστε και εγώ), αλλά ώς προς την εφαρμογή! Πώς να μεταφέρει τις εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη στην sd, όταν το έχει κάνει ήδη το script εγκατάστασης?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει οδηγός για Update στην 2.1 χωρίς να είναι rooted η συσκευή; (Χ10 mini Pro)

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Υπάρχει οδηγός για Update στην 2.1 χωρίς να είναι rooted η συσκευή; (Χ10 mini Pro)

οχι, αλλα ειναι απλο: Το κανεις αναβαθμιση μεσω SEUS.

Εχω την εντυπωση οτι ολες οι εταιριες την εχουν βγαλει οποτε δεν θα εχεις προβλημα...

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Γεια σας παιδια..Χθες αγορασα το χ10 μινι ..Αλλα σημερα εβγαλα το καπακι και παρατηρησα οτι η μπαταρια μυριζε λιγο επειδη το χρησιμοποιουσα συνεχεια.. Υπαρχει προβλημα πιστευετε ? Ευχαριστω εκ των προτερων
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Mυριζε? Περιεργο...βαλε το system info widget και δες την θερμοκρασια καλου κακου...

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Mυριζε? Περιεργο...βαλε το system info widget και δες την θερμοκρασια καλου κακου...

Φιλε μου. Ποια ειναι η σωστη θερμοκρασια που πρεπει να εχει το κινητο ? ευχαριστω

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro